Αυτο ισχυει σε μεγαλο βαθμο. Mentally δε δειχνει να εχει μπει στην ομαδα ακομα και πρεπει να βρεθει ο λογος αλλα και ο ρολος του. Αποδεδειγμενα δε μπορει να παρει ρολο Μπραντον, αρα ο προπονητης πρεπει ειτε να βγαλει συστηματα για να τροφοδοτηθει ειτε να συνεχισουμε να φερνουμε φιλοτιμους τρεχαλατζηδες.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είναι το θέμα στην εκτέλεση μόνο. Η γενικότερη εικόνα του (κινήσεις κτλ) με δίνουν την αίσθηση ενός ανθρώπου που είναι λίγο "αλλού". Όχι αλλού με την έννοια ότι είναι αργός στο μυαλό ή βλάκας γενικά, αλλά ότι δεν έχει "κολλήσει" ακόμα με το σύνολο, είναι λίγο πελαγωμένος, τον απασχολούν άλλα, δεν ξέρω ακριβώς. Θέλει σίγουρα χρόνο.Zanis24 έγραψε:Ρε παιδια, γιατι συνεχιζεται αυτο το γαιτανακι? Ποτε τροφοδοτηθηκε ΜΙΑ φορα για να εκτελεσει?
9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
-
Τι θα πει να τροφοδοτηθει ρε φιλε.
Να του στρωσουν τη μπαλα και να την βαλει απο το μισο μετρο?
Ετσι παιζω και εγω φορ στον ΠΑΟΚ
Εσυ λες ειναι φορ αξιας που τον αχρηστευουμε εμεις, ποσα γκολ ειχε περυσι στην τσσκα σε 42 ματς (χωρις τα πεναλτυ)?
Να του στρωσουν τη μπαλα και να την βαλει απο το μισο μετρο?
Ετσι παιζω και εγω φορ στον ΠΑΟΚ
Εσυ λες ειναι φορ αξιας που τον αχρηστευουμε εμεις, ποσα γκολ ειχε περυσι στην τσσκα σε 42 ματς (χωρις τα πεναλτυ)?
Αυτη ακριβως η εικονα..αλλου βρίσκεται ο παικτης..Αν συνδυάσεις όλα αυτά με το γεγονός ότι έφυγε για το εξωτερικό μόνο ένα εξάμηνο πριν έρθει σε μας καταλαβαίνει κανείς ότι ο παίκτης είναι μόνο για εντός των ρωσικών συνορωνΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είναι το θέμα στην εκτέλεση μόνο. Η γενικότερη εικόνα του (κινήσεις κτλ) με δίνουν την αίσθηση ενός ανθρώπου που είναι λίγο "αλλού". Όχι αλλού με την έννοια ότι είναι αργός στο μυαλό ή βλάκας γενικά, αλλά ότι δεν έχει "κολλήσει" ακόμα με το σύνολο, είναι λίγο πελαγωμένος, τον απασχολούν άλλα, δεν ξέρω ακριβώς. Θέλει σίγουρα χρόνο.Zanis24 έγραψε:Ρε παιδια, γιατι συνεχιζεται αυτο το γαιτανακι? Ποτε τροφοδοτηθηκε ΜΙΑ φορα για να εκτελεσει?
Απελπιστικός για ένα ακόμα παιχνίδι...καιμία σχέση με τον Τισουντάλι που δείχνει την ποιότητα του κι απλά δεν του έχουν βγει οι φάσεις...μονάχα στο παιχνίδ μέσα στην Τουρκία έδειξε ότι μπορεί "να κουμπώσει" στο παιχνίδι της ομάδας...ίσως αν φορματιστεί η τριάδα των μεσοεπιθετικών πίσω του να μπορέσει να δείξιε λιγάκι χρήσιμος
Γράφω σβήνω, γράφω σβήνω.
Είμαι πολύ μπερδεμένος.
Η σύγκριση με τον Σαματα όμως σε αδικεί.
Δημιουργικά ο ΠΑΟΚ ακόμα είναι στο 30-40% της περσινής σεζόν και είναι ζήτημα αν έχεις βρεθεί (σου έχουν δημιουργήσει) στο 1/10 των φάσεων για εκτέλεση που βρέθηκε και σπατάλησε πέρυσι ο Σαματα
Πώς λοιπόν να σε κρίνω και να σε συγκρίνω;
Πολλοί ακόμα δεν το έχουν καταλάβει αλλά δημιουργικά φέτος η 3αδα από πίσω είναι σε πολύ ρηχά νερά
Είμαι πολύ μπερδεμένος.
Η σύγκριση με τον Σαματα όμως σε αδικεί.
Δημιουργικά ο ΠΑΟΚ ακόμα είναι στο 30-40% της περσινής σεζόν και είναι ζήτημα αν έχεις βρεθεί (σου έχουν δημιουργήσει) στο 1/10 των φάσεων για εκτέλεση που βρέθηκε και σπατάλησε πέρυσι ο Σαματα
Πώς λοιπόν να σε κρίνω και να σε συγκρίνω;
Πολλοί ακόμα δεν το έχουν καταλάβει αλλά δημιουργικά φέτος η 3αδα από πίσω είναι σε πολύ ρηχά νερά
Εγώ κρατάω μια πισινή γιατί γενικά οι Ρώσοι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν εκτός Ρωσίας. Δεν είναι ότι είναι αμπαλος . Μια χαρά μπάλα ξέρει και κινήσεις φορ έχει απλά φαίνεται να μην έχει καμία επαφή με την υπόλοιπη ομάδα.
Κανένας συγχρονισμός απολύτως.
Κανένας συγχρονισμός απολύτως.
Μεταγραφή 3 εκατομμυρίων σε παίκτη χρηματιστηριακής αξίας 11 εκατομμυρίων, που μάλιστα τον κυνηγουσαμε χρόνιαsn0ufel4 έγραψε:Δε το πιστεύω να εξελιχθεί μεταγραφή 3 εκατομμυρίων σε αναιμικο φλώρο
Δε μπορώ να το πιστέψω
Τι να πιστέψεις ?
Αυτό που βιώνουμε είναι απίστευτο
Δεν τον νιώθουν καθόλου οι αντίπαλοι αμυντικοί
Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα φέρναμε τόσο ακριβό παίκτη, που θα φαινόταν πολύ χειρότερος του Σαματα
- ΑποστόληςΑ
Στη φάση που φεύγουμε στην αντεπίθεση και αντί να την δώσεις έγκαιρα στον άλλο που έφευγε τετ-α-τετ την κρατάς μέχρι που στην παίρνει ο άλλος από πίσω, μου ήρθε να σου κατεβάσω όλα τα καντήλια!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!
Μα δεν νιώθεις ντιπ;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!
Μα δεν νιώθεις ντιπ;
- thomas Murg
Fedor μη μασάς. Και τον Οζντόεφ για διώξιμο τον είχαμε. Σε λίγο καιρό θα πίνουμε νερό στο όνομά σου.
- PAOKevolution
Το ερώτημα είναι ένα. Οι οπαδοίτης φενέρ ή οιλ οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι πιο άμπαλοι στον κόσμο
-
Ο παίκτης πρέπει να παίζει με έναν παίκτη δίπλα του κοντά ,όσο θα είναι δίπλα του ο Μουργκ θα τον θεωρούμε άχρηστο. Όταν ακούστηκε το καλοκαίρι ότι ψάχνουμε να πάρουμε τον Ισλανδο που έπαιζε μαζί στην ΤΣΣΚΑ ήμουν πολύ αισιόδοξος . Κρίμα που δεν ήρθε. Εχθές με πολύ κακούς Τάισον και Ζιβκοβιτς δεν υπήρχε ελπίδα να δείξει κάτι . Όταν λείπει ο Ντελιας ,Τισσουνταλι ,Σορετιρε ,Μπράντον πρέπει να παίζουν μαζί του σαν δεύτεροι σέντερ φορ για να αρχίζει να σκοράρει.