6. Dejan Lovren
- figurehead4
Re: 6. Dejan Lovren
Απίστευτος παίχτης, Η Γ Ε Τ Η Σ
Προσωπικότητα, μυαλό
Τι να λέμε. Άλλαξε όλη η άμυνα με την παρουσία του
Προσωπικότητα, μυαλό
Τι να λέμε. Άλλαξε όλη η άμυνα με την παρουσία του
- Caballo Viejo
-
Μα το εντυπωσιακό σήμερα ήταν ότι σε όσες γρήγορες μεταβάσεις προσπάθησε να βγει η Κούλα ,αυτός ήταν που τους έκοψε χαμηλα.sn0ufel4 έγραψε:Όταν παίζουμε σε χαμηλά μέτρα θα παίζει με τα παιδιά του
Άντε για το όποτε σηκωνόταν η μπάλα ( που ακόμα και απέναντι στα νταμάρια της Κούλας δεν έχασε μονομαχία)...αλλά και για τις τόσο σωστές του ενέργειες χαμηλά και σε καταστάσεις transition ,ούτε ο πιο αισιόδοξος το περίμενε.
Εγώ θα πω άτυχος ο κουλιερακης που έφυγε φέτος
6. Dejan Lovren
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά κάνει το λεγόμενο άλμα Γκάλη
Πηδάει νωρίτερα από τους αντιπάλους και μένει 1 δευτερόλεπτο στον αέρα , με αποτέλεσμα να παίρνει τις κεφαλιές από παίκτες αλτικους.
Πηδάει νωρίτερα από τους αντιπάλους και μένει 1 δευτερόλεπτο στον αέρα , με αποτέλεσμα να παίρνει τις κεφαλιές από παίκτες αλτικους.
-
Κρίμα που δεν σε είχε έστω και για λίγο σαν δάσκαλο ο κουλιε,20 μύρια θα χτυπούσε
renegade έγραψε:Μα το εντυπωσιακό σήμερα ήταν ότι σε όσες γρήγορες μεταβάσεις προσπάθησε να βγει η Κούλα ,αυτός ήταν που τους έκοψε χαμηλα.sn0ufel4 έγραψε:Όταν παίζουμε σε χαμηλά μέτρα θα παίζει με τα παιδιά του
Άντε για το όποτε σηκωνόταν η μπάλα ( που ακόμα και απέναντι στα νταμάρια της Κούλας δεν έχασε μονομαχία)...αλλά και για τις τόσο σωστές του ενέργειες χαμηλά και σε καταστάσεις transition ,ούτε ο πιο αισιόδοξος το περίμενε.
Εγώ θα πω άτυχος ο κουλιερακης που έφυγε φέτος
Αλήθεια είναι αυτό
Μακάρι να έχει διάρκεια γιατί από τα λίγα που είχα βγει κ είχα δει τότε που έγινε η μεταγραφή αυτό είναι και το μεγάλο του μειονέκτημα πλέον με το πέρασμα των χρόνων
Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του έχω τις τέλειες τοποθετήσεις κ ξέρω να βάζω το σώμα μου .φοβερός σήμερα κ για αυτό δεν κολοσε ο λουτσε να τον βάλει βασικό
Σήμερα νομίζω αρχίζουμε κ καταλαβαίνουμε ακόμα περισσότερο τι τεράστια μεταγραφή κάναμε
Σήμερα νομίζω αρχίζουμε κ καταλαβαίνουμε ακόμα περισσότερο τι τεράστια μεταγραφή κάναμε
- thomas Murg
Υπάρχουν ακόμη συνοπαδοί που βρίζουν γιατί δεν ήρθε ο Χατζηδιάκος;
Ανάμεσα στα μαγικά που έκανε ήταν και μια μακρινή μπαλιά με εξωτερικό που λίγο ήθελε να γίνει ασίστ.
Ανάμεσα στα μαγικά που έκανε ήταν και μια μακρινή μπαλιά με εξωτερικό που λίγο ήθελε να γίνει ασίστ.