11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Ντεφορμέ εδώ και ένα μήνα. Καιρός να δει παιχνίδια από τον πάγκο. 36 ετών και κάτι μήνες είναι η ηλικία του, πόσο να αντέξει και μάλιστα παίζοντας επί 90΄ και σε κάποια παιχνίδια υψηλής έντασης.
Πρόβλημα το ότι Σεπτέμβρη μήνα ήδη συζητάμε (δικαίως) για ανάγκη ξεκούρασης...
Το "αστείο" ότι γκρινιάζει αν δεν παίζει, ότι γκρινιάζει αν γίνει αλλαγή θα πρέπει να σταματήσει γιατί κούρασε...
Κανένας πάνω από την ομάδα, πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
Κανένας πάνω από την ομάδα, πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
- ΑποστόληςΑ
Δε μοιάζει κουρασμένος, σε αντίθεση με τον Μπάμπα, αλλά δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια συνθέτουν ένα πολύ μέτριο δίδυμο στα αριστερά, λόγω συνδυασμού κούρασης του Γκανέζου και ντεφορμαρίσματος του Βραζιλιάνου.
- hasio_john
Δεν ξέρω τι γίνεται στον πάγκο και αν χαλιέται ο Τάισον στην σκέψη και μόνο να κάτσει στον πάγκο, αλλά φωνάζει εδώ και καιρό τι ίδιο του το σώμα και το μυαλό, πως επιβάλετε να κάτσει λίγο και να ξεκουράσει και τα 2.
- ΑποστόληςΑ
Διαβάζω σε αρκετά σχόλια αλλά και σε διάφορα άρθρα σε sites ότι ο Ταισον χαλιεται οταν δεν παιζει και δεν γουσταρει καθολου να βγαινει με αλλαγη. Και ο προπονητης δηθεν το λαμβανει σοβαρα υποψη του ολο αυτο και γι αυτο τον βαζει να παιζει σερι 90λεπτα. Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;
Εμενα μου φαινεται εντελως αστειο και παραλογο ολο αυτο.
Το να γκρινιάζει καποιος όταν δεν παιζει μου φαινεται απολυτα φυσιολογικό και προφανως το κάνουν πολλοί παίκτες. Το να αποτελει αυτο σοβαρο λόγο για να μην τον βγαζει ο προπονητης ποτέ και να μην μπορει ετσι να εφαρμοσει ο προπονητης το αγωνιστικο πλανο που εχει στο μυαλο του, μου φαινεται αδιανοητο και εκτος πραγματικοτητας.
Δεν γίνεται μια σοβαρη ομαδα να ανηκει σε υψηλο επιπεδο και να υπαρχουν τετοιου ειδους φαινομενα. Αυτες οι καταστασεις παρατηρουνται μονο σε περιπτωσεις παικτων οπως Μεσι, Νειμαρ, Ροναλντο, Εμπαπε κλπ. Δηλαδή σε περιπτωσεις οπου οι παικτες αποτελουν πολυ μεγαλυτερα μεγεθη οχι μονο σε συγκριση με τον προπονητη τους αλλα ακομα και απο την ιδια την ομαδα τους. Εχουμε εμεις τετοια περιπτωση εδω με Ταισον;
Για μενα 2 τινα συμβαινουν. Ειτε ολες αυτες οι φημες αποτελουν σκετες αρλουμπες, και καλο θα ηταν τοτε να σταματησουν να αναπαραγονται εδω μεσα, ειτε οντως ισχυουν, που σημαινει οτι ο προπονητης μας δεν εχει προσωπικοτητα και η ομαδα εχει καταντησει τριμπουρδελο. Το τελευταιο μου φαινεται αδιανοητο και δεν μπορω να το πιστεψω με τιποτα.
Εμενα μου φαινεται εντελως αστειο και παραλογο ολο αυτο.
Το να γκρινιάζει καποιος όταν δεν παιζει μου φαινεται απολυτα φυσιολογικό και προφανως το κάνουν πολλοί παίκτες. Το να αποτελει αυτο σοβαρο λόγο για να μην τον βγαζει ο προπονητης ποτέ και να μην μπορει ετσι να εφαρμοσει ο προπονητης το αγωνιστικο πλανο που εχει στο μυαλο του, μου φαινεται αδιανοητο και εκτος πραγματικοτητας.
Δεν γίνεται μια σοβαρη ομαδα να ανηκει σε υψηλο επιπεδο και να υπαρχουν τετοιου ειδους φαινομενα. Αυτες οι καταστασεις παρατηρουνται μονο σε περιπτωσεις παικτων οπως Μεσι, Νειμαρ, Ροναλντο, Εμπαπε κλπ. Δηλαδή σε περιπτωσεις οπου οι παικτες αποτελουν πολυ μεγαλυτερα μεγεθη οχι μονο σε συγκριση με τον προπονητη τους αλλα ακομα και απο την ιδια την ομαδα τους. Εχουμε εμεις τετοια περιπτωση εδω με Ταισον;
Για μενα 2 τινα συμβαινουν. Ειτε ολες αυτες οι φημες αποτελουν σκετες αρλουμπες, και καλο θα ηταν τοτε να σταματησουν να αναπαραγονται εδω μεσα, ειτε οντως ισχυουν, που σημαινει οτι ο προπονητης μας δεν εχει προσωπικοτητα και η ομαδα εχει καταντησει τριμπουρδελο. Το τελευταιο μου φαινεται αδιανοητο και δεν μπορω να το πιστεψω με τιποτα.
-
Daskalos_4
Πώς εξηγειται ομως η επιμονή στον Ταισον, που χθες εβγαλε ολοκληρο το 90λεπτο οντας ανυπαρκτος; Ή οτι προτιμησε να βγαλει τον Δεσποτα, ο οποιος ηταν ο μονος απο τους 4 που τον αισθανοταν η αντιπαλη αμυνα; Αδιανόητα πραγματα.
Δεν ξερω τι γινεται. Δεν θελω να σχολιασω επι φημων. Δεν θελω να πιστεψω αυτα που λεγονται οτι χαλιεται να μην ξεκιναει και χαλιεται να γινεται αλλαγη.
Παλευω ομως να βρω την ποδοσφαιρικη λογικη του να μην γινεται αλλαγη ακομα και στις πολυ κακες του βραδυες.
Παλευω ομως να βρω την ποδοσφαιρικη λογικη του να μην γινεται αλλαγη ακομα και στις πολυ κακες του βραδυες.
- ΑποστόληςΑ
Και ο Despodov χαλιέται που δεν ξεκινάει, αλλά μόνον χθες ξεκίνησε εδώ και τόσους αγώνες και πολύ σωστά. Δεν μπορεί ο προπονητής να αποφασίζει ποιον θα βάλει ανάλογα με την ένταση γογγυσμού.
- Jean Valjean
Ο Τάισον είναι παίκτης που έχει το απρόβλεπτο, μπορεί δηλαδή σε μια στιγμή να κάνει κάτι που θα πιάσει απροετοίμαστο τον αντίπαλο (ένα σουτ, μια κάθετη κλπ.). Αν αυτό το συνδυάσεις με την μεγάλη του εμπειρία που του επιτρέπει να διακρίνει ευκολότερα από κάποιον άπειρο παίκτη τα κενά του αντιπάλου τότε είναι πιθανό να είναι αυτή η εξήγηση που ο Λουτσέσκου τον κρατάει μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά σε παιχνίδια όπου δεν προηγούμαστε και στα τελευταία λεπτά κυνηγάμε είτε γκολ για νίκη είτε ισοφάριση. Μια στιγμή ψάχνεις, μια φάση. Επειτα ένας μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης δεν παρασύρεται εύκολα από τα νεύρα που μπορεί να σου προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους οι αντίπαλοι.nunies4 έγραψε:Δεν ξερω τι γινεται. Δεν θελω να σχολιασω επι φημων. Δεν θελω να πιστεψω αυτα που λεγονται οτι χαλιεται να μην ξεκιναει και χαλιεται να γινεται αλλαγη.
Θεωρώ πως ο εάν η ομάδα μας προηγούνταν με 3-4 γκολ διαφορά δεν θα κρατούσε π.χ. τον Τάισον μέσα. Σε μια συνθήκη όμως που προερχόμαστε από 3 συνεχόμενα παιχνίδια όπου δεν κατορθώσαμε πολλά, τον δικαιολογώ όχι μόνον για τον Τάισον αλλά και που έβαλε χτες και τον Βιειρίνια. Το ότι το γκολ που ξεκλέιδωσε το ματς προήλθε από σέντρα του Αντρέ δείχνει πως οι έμπειροι παίκτες είναι χρήσιμοι κάποιες φορές.
- kataramenos5
Πας κι εσυ. Να σιγοτραγουδας ΠΑΟΚ ολε ολεοο στο παλατακι σαν κανα αρρωστακι...
Το κολλησες το μικροβιο για καλα και γιατρεια δεν εχει.
Το κολλησες το μικροβιο για καλα και γιατρεια δεν εχει.
Περίμενα καλύτερες επιλογές, ειδικά όταν βρήκαμε χώρους. Δε βοηθησε και ο Αντρίγια και είχαμε πρόβλημα επιθετικά.