Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025
Νεότατος ακόμη ο Κατσαρής, έχει αρκετά χρόνια ακόμη για να φτάσει τα χρόνια π.χ. του Πλέσσα, που ήταν μια χαρά και έδινε συναυλίες έως τα 95 του. Γιατί να μην μπορεί και ο κυρ-Θανάσης δηλαδή να διοικήσει τον Α.Σ.?
Ενδιαφέροντα αυτά που παραθέτεις Miburosaito, αν κάποιος συλλέξει τα διάφορα που έχουν γίνει-ειπωθεί από πέρυσι, θα καταλάβει πολλά και θα συμπληρώσει τα περισσότερα κομμάτια του παζλ. Δεν χρειάζεται νομίζω κάποια ενημέρωση εκ των έσω.
Υ.Γ. για την ιστορία, ο μακροβιότερος ηγεμόνας χώρας σήμερα είναι ο Teodoro Obiang Nguema Mbasogo της Equatorial Guinea, που πήρε την εξουσία με πραξικόπημα το 1979. Νομίζω είναι εφικτό να τον φτάσει ο κυρ-Θανάσης....
Υ.Γ.2 είχε μπει ηλικιακό όριο για τους προέδρους ομοσπονδιών, γιατί όχι και σωματείων?
Ενδιαφέροντα αυτά που παραθέτεις Miburosaito, αν κάποιος συλλέξει τα διάφορα που έχουν γίνει-ειπωθεί από πέρυσι, θα καταλάβει πολλά και θα συμπληρώσει τα περισσότερα κομμάτια του παζλ. Δεν χρειάζεται νομίζω κάποια ενημέρωση εκ των έσω.
Υ.Γ. για την ιστορία, ο μακροβιότερος ηγεμόνας χώρας σήμερα είναι ο Teodoro Obiang Nguema Mbasogo της Equatorial Guinea, που πήρε την εξουσία με πραξικόπημα το 1979. Νομίζω είναι εφικτό να τον φτάσει ο κυρ-Θανάσης....
Υ.Γ.2 είχε μπει ηλικιακό όριο για τους προέδρους ομοσπονδιών, γιατί όχι και σωματείων?
Οριστηκε η πρεμιερα μας
Σαββατο 19/10, στις 19:00,
ΑΟ Θηρας-ΠΑΟΚ

Σαββατο 19/10, στις 19:00,
ΑΟ Θηρας-ΠΑΟΚ

Να σας μεταφερω μια ευχαριστη ειδηση.
Απο την Παρασκευη το μεσημερι, θα διατιθενται απο το παλατακι, εισιτηρια διαρκειας.

Απο την Παρασκευη το μεσημερι, θα διατιθενται απο το παλατακι, εισιτηρια διαρκειας.

- Μπαρκαρούτσος
Το gov ειναι μονο για ποδοσφαιρο και μπασκετ.
Οχι για βολλει, πολο και χαντμπολ.
Ουτε για ποδοσφαιρο και μπασκετ γυναικων
Οχι για βολλει, πολο και χαντμπολ.
Ουτε για ποδοσφαιρο και μπασκετ γυναικων
- Willie the Pimp
Πολύ βιασύνη, τους έπαιρνε καμιά βδομαδούλα ακόμη ή μετά το πρώτο εντός...Cylon-4 έγραψε:Να σας μεταφερω μια ευχαριστη ειδηση.
- miburosaito
Ωραίο το βίντεο μαρεσε. Τώρα περιμένουμε να έρθει το Σάββατο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλοι έχουν ξεκινήσει και μεις τελευταίοι ξεκινάμε. Τι γνώμη έχετε που θα δείχνει ένα παιχνίδι η ΕΡΤ2. Από την άλλη θα έχουμε 26 ανδρών ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός και 27 ΠΑΟΚ ΑΕΚ γυναίκες. Ένα παιχνίδι είναι λίγο για μένα. Η Ασία ζοριστηκέ σήμερα κόντρα στην Perugia, η Nèmeth της Perugia μαρεσε, ζορισε την Imoco Conegliano. Περιμένουμε να μπει η Zhu Ting . Η Γαλατά φέτος θα το πάρει; Δυνατό ξεκίνημα με νίκη επί Βακιφ. [[quote][/quote]
- miburosaito
Ο σημερινος αγωνας με Θηρα εδω:
[youtube]q7PypJmjm_A[/youtube]
Σημερα ξαναπερασα απο το παλατακι και τα διαρκειας ακομα ερχονται....
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι
Τι είναι αυτό εδώ;miburosaito έγραψε:Ο σημερινος αγωνας με Θηρα εδω:
Εγώ εδώ περίμενα τον αγώνα του Πανιωνίου.
Τόσο γρήγορα απαρνήθηκες το κορίτσι;

Καλή αρχή στα κορίτσια!
Καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
- miburosaito