ΠΑΟΚ Β 2024-2025
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ Β 2024-2025
Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής:
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SL2 – ΒΟΡΡΑΣ, 13/10 – 4η αγωνιστική
1. ΑΕΛ 11-2, 12
2. ΠΑΟΚ Β 6-3, 8
3. Μακεδονικός 5-3, 7
4. ΠΑΣ Γιάννινα 4-4, 7
5. Καμπανιακός 4-4, 6
………………………………………
6. Καβάλα 3-4, 3
7. Νίκη Βόλου 2-4, 3
8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-4, 2
9. Διαγόρας 0-4, 2
10. Ηρακλής 2-6, 2
1-5: γκρουπ προβιβασμού
6-10 γκρουπ υποβιβασμού
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SL2 – ΒΟΡΡΑΣ, 13/10 – 4η αγωνιστική
1. ΑΕΛ 11-2, 12
2. ΠΑΟΚ Β 6-3, 8
3. Μακεδονικός 5-3, 7
4. ΠΑΣ Γιάννινα 4-4, 7
5. Καμπανιακός 4-4, 6
………………………………………
6. Καβάλα 3-4, 3
7. Νίκη Βόλου 2-4, 3
8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-4, 2
9. Διαγόρας 0-4, 2
10. Ηρακλής 2-6, 2
1-5: γκρουπ προβιβασμού
6-10 γκρουπ υποβιβασμού
Αποστόλη μια μικρή διόρθωση, εννοούσα ο σάλπι της σεζόν 2003/4 που ήταν 22ετών και έκανε 18γκολ και 2 ασίστ σε σύγκριση με τις σεζόν 2011/12 και μετά. Ο σάλπι ο παλιός κουβαλούσε την ομάδα στις πλάτες του με τρελά τρεξίματα, είχε επιτάχυνση, καλύτερα τελειώματα, πιο δυνατο σουτ, φυσιολογικό agility. Μετά απλά έγινε ένας στρατιώτης τακτικής, παίζοντας με αυτοθυσία όπου και αν τον έβαζες. Απλά δες μερικά παιχνίδια ή και στιγμιότυπα. Δε θέλει και πολύ χρόνο, γιατί η διαφορά είναι χαοτική.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα 21 του ο Σαλπι ναι μεν ήταν πιο βαρύς, αλλά πιο ολοκληρωμένος παίκτης, γιατί αμυντικά ήταν πολύ καλός, πολύ καλύτερος από τον Σαλπι στα 21 του.
Ένα μικρό παράδειγμα που φαίνεται ο Σάλπι να είναι ΟΛΗ η ομάδα απέναντι σε μια αεκ, άλλου επιπέδου και ένα ελληνικό πρωτάθλημα τότε στο τοπ10 της Ευρώπης (ίσως και τοπ8).
https://www.youtube.com/watch?v=pp38iG6S7b8
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 13 Οκτ 2024, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Πάντοτε ο παίκτης είναι πιο εκρηκτικός μέχρι τα 28 και από και και μετά η έκρηξη μετράει αντίστροφα. Γίνεται όμως πιο ολοκληρωμένος και πιο εγκεφαλικός, καθώς αρχίζει και βαραίνει η εμπειρία τόσων ετών.
Οπότε σε κάθε περίπτωση παίκτη ζυγίζεις τα συν και τα πλην για να δεις αν είναι αυτό που ζητάς.
Οπότε σε κάθε περίπτωση παίκτη ζυγίζεις τα συν και τα πλην για να δεις αν είναι αυτό που ζητάς.
Έκανα έντιτ. Δες το βίντεο παραπάνω. Συμφωνώ πάντως στο παραπάνω σου ποστ. Εγώ ξεκάθαρα επιλέγω τον παλιό Σάλπι που έκανε και νούμερα και είχε και ουσία για τους συμπαίκτες του.
Εδώ μια σούμα
https://www.youtube.com/watch?v=M_8hd6gStrI&t=613s
Η περίοδος 28-30 ετών μπορεί να είναι παραγωγική περίοδος για τα φορ (και ο Σάλπι μια χαρά ήταν εκείνη την περίοδο). Εγώ δε θέλω φορ μετά τα 31 τους, που ναι μεν κάποιοι βγαίνουν, ειδικά παίκτες με ύψος/δύναμη, αλλά γενικά υπάρχει ένας κορεσμός από πλευράς τους. Άλλο παράδειγμα ο Ντέμης Νικολαϊδης.
Το τελικό point μου, είναι ότι ο μικρός έχει όλη την καριέρα μπροστά του, να δώσει περισσότερα τις επόμενες σεζόν, ενώ ο μεγάλος μόνο χειρότερος θα γίνεται. Η βελτίωση στον μικρό μπορεί να φανεί και μέσα σε μια σεζόν, ειδικά για τους rookies που παίρνουν τις εμπειρίες τους.
Εδώ μια σούμα
https://www.youtube.com/watch?v=M_8hd6gStrI&t=613s
Η περίοδος 28-30 ετών μπορεί να είναι παραγωγική περίοδος για τα φορ (και ο Σάλπι μια χαρά ήταν εκείνη την περίοδο). Εγώ δε θέλω φορ μετά τα 31 τους, που ναι μεν κάποιοι βγαίνουν, ειδικά παίκτες με ύψος/δύναμη, αλλά γενικά υπάρχει ένας κορεσμός από πλευράς τους. Άλλο παράδειγμα ο Ντέμης Νικολαϊδης.
Το τελικό point μου, είναι ότι ο μικρός έχει όλη την καριέρα μπροστά του, να δώσει περισσότερα τις επόμενες σεζόν, ενώ ο μεγάλος μόνο χειρότερος θα γίνεται. Η βελτίωση στον μικρό μπορεί να φανεί και μέσα σε μια σεζόν, ειδικά για τους rookies που παίρνουν τις εμπειρίες τους.
Ποια ομάδα κουβαλούσε...αυτήν που ήταν 20 βαθμούς από τον πρώτο? Ο σαλπι σε εκείνον τον ΠΑΟΚ έπαιζε μπάλα. Όταν πηγε σε υψηλότερο επίπεδο έπαιξε ποδόσφαιροvs40 έγραψε:Αποστόλη μια μικρή διόρθωση, εννοούσα ο σάλπι της σεζόν 2003/4 που ήταν 22ετών και έκανε 18γκολ και 2 ασίστ σε σύγκριση με τις σεζόν 2011/12 και μετά. Ο σάλπι ο παλιός κουβαλούσε την ομάδα στις πλάτες του με τρελά τρεξίματα, είχε επιτάχυνση, καλύτερα τελειώματα, πιο δυνατο σουτ, φυσιολογικό agility. Μετά απλά έγινε ένας στρατιώτης τακτικής, παίζοντας με αυτοθυσία όπου και αν τον έβαζες. Απλά δες μερικά παιχνίδια ή και στιγμιότυπα. Δε θέλει και πολύ χρόνο, γιατί η διαφορά είναι χαοτική.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα 21 του ο Σαλπι ναι μεν ήταν πιο βαρύς, αλλά πιο ολοκληρωμένος παίκτης, γιατί αμυντικά ήταν πολύ καλός, πολύ καλύτερος από τον Σαλπι στα 21 του.
Ένα μικρό παράδειγμα που φαίνεται ο Σάλπι να είναι ΟΛΗ η ομάδα απέναντι σε μια αεκ, άλλου επιπέδου και ένα ελληνικό πρωτάθλημα τότε στο τοπ10 της Ευρώπης (ίσως και τοπ8).
https://www.youtube.com/watch?v=pp38iG6S7b8
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.10.2024
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας (15:00)
Στο επομενο παιχνιδι, θα υποδεχτουμε τον Διαγορα, στο γηπεδο της Χαλαστρας, γιατι στο γηπεδο του Μακεδονικου θα παιξει η ιδιοκτητρια ομαδα, την επομενη μερα.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας (15:00)
Στο επομενο παιχνιδι, θα υποδεχτουμε τον Διαγορα, στο γηπεδο της Χαλαστρας, γιατι στο γηπεδο του Μακεδονικου θα παιξει η ιδιοκτητρια ομαδα, την επομενη μερα.

Αλλο κι αυτό πάλι. Γιατί, δεν μπορεί να παίξει η μια ομάδα το Σαββάτο και η άλλη ομάδα την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο ?
- ΑποστόληςΑ
Renegade: οχι έπαιζε ποδόσφαιρο, οχι μπαλίτσα, ο εκάστοτε προπονητής του ήξερε και ο Άγγελος έσταζε μέλι για τον Σαλπι τότε. Εγώ προτιμώ ο φορ μου να μου κάνει 18 γκολ και ας παίζουν οι υπόλοιποι ποδόσφαιρο.
Δε μου λέει ποσους ποντους πίσω ήμασταν με τέτοιες σφαγές. Επισης, το πρωτάθλημα τότε ηταν στο τοπ8 της Ευρώπης με παίκτες που σήμερα για να έρχονταν θα ήθελαν σε σημερινα, χρήματα τουλάχιστον 5εκ/ έτος. Εκείνον τον ΠΑΟΚ τον είχε πάρει στις πλάτες του.
Ο Σαλπι, κατά τη γνώμη μου, έπαιζε πολύ υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, ειδικά για την ηλικία του, μια χαρά μάρκαρε και χωρους κλπ μπροστά ως φορ. Θα θέλαμε να είχαμε και σήμερα εναν κλώνο του μπροστά να τρέχει ασταμάτητα και να κάνει τόσα γκολ.
Δε μου λέει ποσους ποντους πίσω ήμασταν με τέτοιες σφαγές. Επισης, το πρωτάθλημα τότε ηταν στο τοπ8 της Ευρώπης με παίκτες που σήμερα για να έρχονταν θα ήθελαν σε σημερινα, χρήματα τουλάχιστον 5εκ/ έτος. Εκείνον τον ΠΑΟΚ τον είχε πάρει στις πλάτες του.
Ο Σαλπι, κατά τη γνώμη μου, έπαιζε πολύ υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, ειδικά για την ηλικία του, μια χαρά μάρκαρε και χωρους κλπ μπροστά ως φορ. Θα θέλαμε να είχαμε και σήμερα εναν κλώνο του μπροστά να τρέχει ασταμάτητα και να κάνει τόσα γκολ.
Εγώ πάλι προτιμώ να βάζει η ομάδα μου 130 γκολ και ας μην βάζει ο φόρ ούτε 1.
Το ζητούμενο είναι η ομάδα και όχι ο κάθε παίκτης ατομικά
Το ζητούμενο είναι η ομάδα και όχι ο κάθε παίκτης ατομικά
Ας παίρνει η ομάδα το πρωτάθλημα και ας βάζει τα γκολ όποιος να ναι. Σε αυτό δε διαφωνώ. Απλά όταν υπάρχουν καλοί παίκτες στη β ομάδα, άσχετα αν περυσι βάλαμε 130 γκολ, νομίζω οτι αξίζουμε να ασχολούμαστε μαζί τους, γιατί πληρώνονται για αυτό το σκοπό. Ο Ουρταδο έχει και τις προδιαγραφές και το ταλέντο. Με δουλειά μπορεί αυτός και άλλα παιδιά να βοηθήσουν την 1η ομάδα.
Η αποστολή για τον αγωνα με τον Διαγορα :
"Μοναστηρλής, Ναντέρ, Νικολακούλης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Τασιούρας, Φίλων, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Κανίς, Ουρτάδο, Μύθου».
Χωρίς τους τραυματίες Σνάουτσνερ και Σμυρλή, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, αλλά και τον τιμωρημένο Σινανάι.

"Μοναστηρλής, Ναντέρ, Νικολακούλης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Τασιούρας, Φίλων, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Κανίς, Ουρτάδο, Μύθου».
Χωρίς τους τραυματίες Σνάουτσνερ και Σμυρλή, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, αλλά και τον τιμωρημένο Σινανάι.

- ΑποστόληςΑ