Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
-
black death
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Καλος είναι ο χατζηδιακος αλλα πιο πολυ σαν συμπληρωματικος σαν τον κεντζιορα. Καμια σχεση το ταβάνι του με κουλιερακη.
Παντως καλυψε ωραια σε μια φαση που εφαγε ντριμπλα ο μαυροπανος.
Παντως καλυψε ωραια σε μια φαση που εφαγε ντριμπλα ο μαυροπανος.
Το συγκινητικός τον υποτιμά. Κάνει ΟΛΑ τα πράγματα που απαιτεί η θέση του και ο ρόλος του σωστά..black death έγραψε:Ο σιοπης ειναι συγκινητικός σημερα. Απ την αλλη διδυμο με κουρμπελη δεν υπαρχει σε ματς που πας να παίξεις κατοχη. Και η δεξια πλευρα αδυναμη δημιουργικά.
Αλάνθαστα
Δεν είπε επέλεξε. Είπε "από όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ"vs40 έγραψε:Έπρεπε να πει βελτιώθηκε. Ποιος 18 χρονών δεν βελτιώνεται μέχρι τα 22 αν παίζει σε υψηλό επίπεδο; Είπε ξεκάθαρα 'που επέλεξε να φύγει από τον ΠΑΟΚ για το εξωτερικό'. Για άλλη ελληνικη ομάδα του ΠΟΚ δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο.
-
Luigi Vampa
-
Μπαρκαρούτσος
Να κάτι που δεν περίμενα να δω ποτέ στο Paokmaniamarkos4 έγραψε:Γκοοοοοολλλλλαρααααα Μπακασετας
Το τοπικ είναι εθνικη Ελλάδος.
Αν ήταν ΠΑΟΚ - βαζελος θα έλεγα γαμιεται ο μπακασετας.
Αν και μετά τις δηλώσεις του και την συμπεριφορά του μετά τον αγώνα με την Αγγλία,έχει ανέβει πολύ στα μάτια μου.
Αν ήταν ΠΑΟΚ - βαζελος θα έλεγα γαμιεται ο μπακασετας.
Αν και μετά τις δηλώσεις του και την συμπεριφορά του μετά τον αγώνα με την Αγγλία,έχει ανέβει πολύ στα μάτια μου.
Καλα τα λες. Έτσι είναι και με τέτοιο υπονοούμενο το είπε εκείνο του πανινομουvs40 έγραψε:Έπρεπε να πει βελτιώθηκε. Ποιος 18 χρονών δεν βελτιώνεται μέχρι τα 22 αν παίζει σε υψηλό επίπεδο; Είπε ξεκάθαρα 'που επέλεξε να φύγει από τον ΠΑΟΚ για το εξωτερικό'. Για άλλη ελληνικη ομάδα του ΠΟΚ δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο.
Πάνε αποφασισμένοι για γκολ οι Ιρλανδοί και οι Έλληνες τους δίνουν χωρο (σχόλιο μιας ουδέτερης ματιάς)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Κυρ 13 Οκτ 2024, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
black death
Ειναι κριμα να μην εχεις ενα χαφ να ξεκουρασει τον κουρμπελη και τον σιοπη.
Παραμονές Πολυτεχνείου. Θενκςnunies4 έγραψε:14/11