Αυτα τα εκανε ο Μπραντον φιλε..Leonardo10 έγραψε:Ο Σαματα έβγαινε στο ένα μέτρο με κενή εστία και εκτελούσε με το καλάμι, έπεφτε συνέχεια κάτω σε κάθε επαφή τι να λέμε τώρα…
70. Mbwana Ally Samatta
- Amsterdamer_87
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
-
Τελικά; ; τι έγινε; ; για πεςkataramenos5 έγραψε:Πριν ενα χρονο 17-8-23τσιριγωτης έγραψε: Κ γιατί άραγε ο τσαλοφ κ ο τισουνταλι δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση από συνοπαδους; ; τόσο γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν μπορούν τα παλικάρια; ; γιατί δεν δίνουν πίστωση χρόνου όπως έδωσαν στον Σαματα; ;;
Αυτο ειναι το πρωτο.Ουτε μηνας.(Ο Αλι ηρθε 17/8 κι ειχε δυο τραυματισμους μεχρι Σεπτέμβριο)..........τσιριγωτης έγραψε:Μακάρι να κάνει παπάδες.. εγώ πιστεύω ότι θα βγει χειρότερος του τσολακ
-
Μίλησα εγώ για νεγρο; ; για αράπη; ;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι ρε, αλλά αυτός είναι μαύρος. Νέγρος, αράπης, πώς το λένε;kataramenos5 έγραψε:Πριν ενα χρονο 17-8-23τσιριγωτης έγραψε: Κ γιατί άραγε ο τσαλοφ κ ο τισουνταλι δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση από συνοπαδους; ; τόσο γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν μπορούν τα παλικάρια; ; γιατί δεν δίνουν πίστωση χρόνου όπως έδωσαν στον Σαματα; ;;
Αυτο ειναι το πρωτο.Ουτε μηνας.(Ο Αλι ηρθε 17/8 κι ειχε δυο τραυματισμους μεχρι Σεπτέμβριο)..........τσιριγωτης έγραψε:Μακάρι να κάνει παπάδες.. εγώ πιστεύω ότι θα βγει χειρότερος του τσολακ
Ο Chalov θα πάρει την Κωνσταντινούπολη και θα μας την κάνει δώρο.
* (δυστυχώς απαραίτητο) disclaimer: Την ίδια υπομονή που κάνω με Samatta, την ίδια θα κάνω με τον Chalov και τον κάθε Chalov. Στα @@ μου, εφ'όσον η ομάδα κερδίζει. Δεν είμαι ατζέντης, γονιός, σύντροφος του Chalov να περιμένω να βάζει γκολ.
Για σοβαρεψου λίγο κ μη βάζεις λόγια που δεν έχουν ειπωθεί. Αντε λίγο
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση στο γιατί με τον Chalov είσαι διατεθιμένος να κάνεις υπομονή (και καλά κάνεις) ενώ με το Samatta ήσουν στραβωμένος εξ αρχής και μετά απλά ανέμιζες επιδεικτικά τη σημαία της δικαίωσης.
-
Αλήθεια;; Έχεις θέματα που δεν μπορώ να λύσω..μπράβο, ωραίο το σκεπτικό σου...
Με αυτό κατάλαβα πολλά για το τι είσαι..κ σίγουρα εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω
Με αυτό κατάλαβα πολλά για το τι είσαι..κ σίγουρα εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω
- Μπαρκαρούτσος
Αν σε αδικώ, ζητώ συγγνώμη. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι ρατσιστής και δεν έχεις δείξει τέτοια εικόνα εδώ.
Ωστόσο, όπως ξαναείπα, δεν καταλαβαίνω γιατί εις βάρος του Samatta έχεις τέτοια στάση, και με τον Chalov είσαι περισσότερο υπομονετικός.
Ωστόσο, όπως ξαναείπα, δεν καταλαβαίνω γιατί εις βάρος του Samatta έχεις τέτοια στάση, και με τον Chalov είσαι περισσότερο υπομονετικός.
- Montrealiotis
Ποια ήταν η πορεία του Σαματα τα τελευταία 2-3 χρόνια και ποια του Τσαλοφ ρε σύ Μπάρκα; Υποθέτω, ότι ο τσιριγωτης (ο οποίος μας έφαγε τα αυτια με τον Σαματα) είχε ήδη προβλέψει ότι θα μας βγει μάπα το καρπούζι και για αυτό η εμμονή. Και ο Τσαλοφ μπορεί να μην μας βγει αλλά είχε μια λογική η απόκτηση του.
Ο cartman (;) που έλεγε ότι ο Μπακαγιόκο είναι πρώην παίκτης από την αρχή, αν κράζει όλη την χρόνια θα είναι εμμονικος;
Ο cartman (;) που έλεγε ότι ο Μπακαγιόκο είναι πρώην παίκτης από την αρχή, αν κράζει όλη την χρόνια θα είναι εμμονικος;
- Μπαρκαρούτσος
Ακόμα δεν έχω δει τούρτα Prijovic.
τσιριγωτης, άμα σε κερνούσαν τέτοια τούρτα, θα έτρωγες;
τσιριγωτης, άμα σε κερνούσαν τέτοια τούρτα, θα έτρωγες;

Μπορει να ετρωγε Μπαρκα ο άνθρωπος, μπορεί κ όχι
Εξαρταται αν του αρέσει η κρέμα ή η σοκολατινα
Γούστα είναι αυτά
Εγώ πάντως, έτσι όπως την βλέπω, είναι θεσπεσια
Εξαρταται αν του αρέσει η κρέμα ή η σοκολατινα
Γούστα είναι αυτά
Εγώ πάντως, έτσι όπως την βλέπω, είναι θεσπεσια
Προφανώς δεν ήθελα να "δικαιωθώ",πάνω απ'ολα η ομάδα....Αλλά Σαματα δεν βρήκαμε φέτος δυστυχώς...
- Montrealiotis
Τώρα τα λέτε αυτά στα σοβαρά; Τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από τον Σαματα; Τουλάχιστον από Τισουνταλι και Τσαλοφ έχουμε κάτι να ελπίζουμε
- ΑποστόληςΑ