ΠΑΟΚ Β 2024-2025

k_1_episkeptis

Re: ΠΑΟΚ Β 2024-2025

Δημοσίευση από k_1_episkeptis »

0-3 ουρταδο παικτουρα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

ΟΥΡΤΑΔΟ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!!
Προσεχώς στην Τούμπα!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ασυλληπτο το γκολ του Γροσδη.....
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Kabamaru11 έγραψε:To βλεπω,ανεβασα το λινκ,εβαλε πριν λιγο γκολ ο Ουρταδο,πολυ πιεση ο Κολομπιανο.
Ωραίος! Δεν το είχα προσέξει!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τελικο αποτελεσμα
Καμπανιακος-ΠΑΟΚ 1-3
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Γιατί διαμαρτύρονται οι άλλοι???
Μπράβο στα ΠΑΟΚάκια μας :pano:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Πρεπει να βρουμε τροπο,να κλεψουμε τον Ουρταδο,εχει πολυ καλα στοιχεια,πλακα κανει στην Β κατηγορια,λες κ παιζουμε με cheat ειναι.3εκ ειναι πολλα σιγουρα,αν μπορουμε να μειωσουμε αρκετα το ποσο,θα ειναι σουπερ ντιλ,μαζι με Τζιμα θα ειναι πραγματικα πολυ καλα φορ για την πρωτη ομαδα την επομενη χρονια.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από τα στιγμιότυπα που είδα: τρομερή ταχύτητα και δύναμη ο Ουρτάδο, αλλά και τεχνική. Με δουλειά πιστεύω ότι μπορεί να μείνει και να δώσει πολλά.
Ο Σμυρλής επίσης πολύ ταχύς, αλλά δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκεται από πλευράς τεχνικής.
Πάντως οι δύο αυτοί επιθετικοί έχουν στοιχεία που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ο Λαγωνίδης (ίδια φάτσα με τον πατέρα του) έχει φοβερά σωματικά προσόντα για την θέση του σέντερ μπακ.
Τον Ταξιάρχη Φίλωνα, τον οποίο αναφέρει με πολύ καλά λόγια ο φίλος Απόστολος δεν τον είδα σε κάποια φάση των στιγμιοτύπων.
Από δω και πέρα είναι και θέμα του τεχνικού team της Α΄ ομάδας να τους αξιολογήσει για το πόσο αξίζουν και να τους βοηθήσει περαιτέρω και θέμα εξτρά δουλειάς από αυτούς για να σταδιοδρομήσουν και γιατί όχι να έχουμε αν όχι νέους Ντέλια, Κουλιεράκη, Τζόλη, κάτι πολύ κοντά τους. Η Β΄ ομάδα πάντως όπως και οι ακαδημίες πρέπει να αξιοποιούνται, γιατί είναι κρίμα να μην δίνει "κέρδη" μια επένδυση 2-2,5 εκατομμυρίων τον χρόνο και γιατί είναι πεταμένα χρήματα συμβόλαια 800.000 plus να είναι τριτο-τέταρτες λύσεις και να μην είναι οι νεοσσοί μας με μικρότερες μισθολογικές απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Θα διαφωνησω σε μερικα Γερασιμου,o Ουρταδο μου φανηκε πως ειναι λιγο τσαπατσουλης,αλλα ειναι το φορ που λατρευει ο Λουτσε,Ακπομιζει τρελα.
Ο Σμυρλης μου φανηκε εδω κ αρκετα παιχνιδια,οτι παιζει πιο πολυ για την παρτη του,παρα για την ομαδα,ενω εχει ωραια στοιχεια,ο ατομισμος του,μου την σπαει.
Καλα στοιχεια εχουν κ τα 2 σεντερ μπακ,ιδιαιτερα ο Κωττας που παιζει τελευταια αριστερο σεντερ μπακ,δυναμωσε αρκετα κ βελτιωσε πολυ την τεχνικη του,το πως κινεται χωρις την μπαλα στην αμυνα και τον τροπο προωθησης.
Οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες ειναι ικανοι για Β κατηγορια,καποιοι μπορουν να κανουν το ξεπεταγμα κ για ομαδα Α κατηγοριας.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τρόμος έγραψε:ΟΥΡΤΑΔΟ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!!
Προσεχώς στην Τούμπα!

Χαχα! Τι μου θύμισες τώρα...
[youtube]HkQoBL6-9oE[/youtube]
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Καμπανιακος-ΠΑΟΚ 1-3

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Βλέποντας ξανά τα στιγμιότυπα έχω την αίσθηση ότι με βαρ τα κοράκια στην πρώτη φάση του ματς δεν θα έδιναν πέναλτι αλλά φάουλ επάνω στη γραμμή της περιοχής και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Kabamaru11 έγραψε:Θα διαφωνησω σε μερικα Γερασιμου,o Ουρταδο μου φανηκε πως ειναι λιγο τσαπατσουλης,αλλα ειναι το φορ που λατρευει ο Λουτσε,Ακπομιζει τρελα.
Ο Σμυρλης μου φανηκε εδω κ αρκετα παιχνιδια,οτι παιζει πιο πολυ για την παρτη του,παρα για την ομαδα,ενω εχει ωραια στοιχεια,ο ατομισμος του,μου την σπαει.
Καλα στοιχεια εχουν κ τα 2 σεντερ μπακ,ιδιαιτερα ο Κωττας που παιζει τελευταια αριστερο σεντερ μπακ,δυναμωσε αρκετα κ βελτιωσε πολυ την τεχνικη του,το πως κινεται χωρις την μπαλα στην αμυνα και τον τροπο προωθησης.
Οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες ειναι ικανοι για Β κατηγορια,καποιοι μπορουν να κανουν το ξεπεταγμα κ για ομαδα Α κατηγοριας.
Φίλε μου, εγώ αυτό που είπα είναι οι εντυπώσεις μου από τα τετράλεπτα στιγμιότυπα που είδα από τους μέχρι σήμερα αγώνες του ΠΑΟΚ Β΄. Ασφαλή συμπεράσματα με τα στιγμιότυπα εννοείται ότι δεν μπορούν να βγουν για κανένα παίκτη. Αυτό που θέλω είναι το να υπάρχει άνθρωπος από το προπονητικό team που θα παρακολουθεί ανελλιπώς τις προπονήσεις και αγώνες του ΠΑΟΚ Β΄, αλλά και των Κ19, Κ17 για να υπάρχει σύνδεση και να μην πετάμε λεφτά σε ξένους αμφίβολης ποιότητας.
Το αν είναι τσαπατσούλης ο Ουρτάδο (στο γκολ που έβαλε πάντως χθες και στο πέναλτι που κέρδισε δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο) και ατομιστής ο Σμυρλής, διορθώνεται μέσα από την δουλειά. Παράπονο όμως έχω το να δω παίκτες στην μεγάλη ομάδα με την δική τους ταχύτητα, σε βελτιωμένη βέβαια έκδοση.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Ουρταδο από τα ολιγολεπτα στιγμιότυπα φαίνεται όντως λίγο τσαπατσουλης αλλά με πολύ ωραία, στο μάτι, ένταση στο παιχνίδι του. Το δείγμα είναι με χαμηλού επιπέδου ομάδες αλλά στην κόντρα φαίνεται φωτιά ο άτιμος. Όπως και στην πίεση μπροστά.

Φοβερή και η γκολαρα του Γροσδη.

Γενικά μέχρι στιγμής πέρα από τον Κουλιε άλλος δεν έχει πάρει προαγωγή στην Α ομάδα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Ίσως για τόνωση ψυχολογίας και κινήτρου, θα μπορούσε μια στο τόσο να μπαίνει αποστολή ένα από αυτά τα παιδιά. Και ας κάθεται πάγκο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ Β”