ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 14:15 ALPHA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
ariskatiforos

Re: ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. , 28/10 , 14:15 ALPHA

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ξεκολλατε με το βερον!μη το ματιαξουμε το θεμα τωρα που αποφασισε ο μρ κωλοτουμπα να τον χρησιμοποιησει...
δε μετραει μονο το τρεξιμο σ ενα παικτη!και ο φωτακης που κανει οτι τρεχει τι κανει ?
ο βερον δινει σιγουρια και καλυτερη κατοχη στο κεντρο ,μοιραζει και καμια καλη μπαλια μη το φατε το παλικαρι..
τον χρειαζομαστε !αν αρχισει να παιζει θα φανει η διαφορα και θα αποκτησουμε ξανα το περσινο κεντρο που ηταν μεν αργο αλλα ηταν και πολυ πιο σταθερο!
τι να πω για τον σαντος..ειδε μετα απο πολυ καιρο οτι φωτακης δεν ειναι τελικα καλυτερος του βερον και τωρα τι?
περιμενει απο ενα παικτη που ο ιδιος εκαψε??
τι να πω
ολοι χρειαζονται και ειδικα ο καλος βερον..
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Η ομάδα δεν είναι και σούπερ αλλά παίζει όσο χρειάζεται. Λίγη προσοχή και ούτε καν θα κινδυνέψουμε.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Μπραβο στον Θανασακη.Ο Βερον δυστυχως περπαταει.Ο Μουν δεν εχει ακουμπησει μπαλα.Και η περιοχη ρε γμτ δεν γεμιζει στις σεντρες.Μονο δυο ατομα μπαινουν.Ο σεντερφορ και ο απεναντι εξτρεμ.Που ειναι Βερον και Σορλεν.Ανεβειτε,εχετε βιτολο πισω που τρεχει για 3.
Και μετα μας φταιει ο Σαντος.

ΥΓ1:Να ναι καλα ο Μαλεζας που μας εσωσε απο γκολ οφ-σαιντ.
ΥΓ2:Που τους βρισκουν αυτους τους speaker ρε γμτ.Οταν παιρνει την μπαλα Βλονταρτσικ καλυπτεται λεει.Θα τρελαθω.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Φιλε Σεραφειμ κατσε καλα σε λεω...... :D

Περιμενα κι εγω να δω ενα βαρελι με ποδια απο τοοοοοοοσα που εχω ακουσει.Καμια σχεση.Υπερβολες.Το μονο που ειδα ηταν ωραια κοντρολ και ωραιες πασες.Εχεις δικιο ως προς την αμυνα αλλα οχι και περπαταει.Ειδες πολλες φορες τον Ιβιτς να δεινει πασα και να τρεχει στον κενο χωρο?

Βασικα........Ειδες πολλες φορες τον Ιβιτς να σταματαει τη μπαλα με σωστο κοντρολ και μετα να δινει πασα???? :lol:

Για παγκο ειναι μια χαρα και οι δυο.Η γνωμη μου δεν αλλαζει πως θελουμε παιχτη εκει.Εκτος αν καταφερουμε να κανουμε καποιο πειραμα γενετικης και τους ενωσουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν υπάρχει Βερόν στο γήπεδο...Έβγαλε μια κάθετι πάσα αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο στο γήπεδο..ότι μου λέτε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...όπως και μούν δηλαδή δεν υπάρχει...
Κορυφαίοι όντως ο Βιείρίνια και ο Θανάσης..
Μια χαρά πάμε.Παιχνίδι κυπέλλου είναι...

:pano:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

μπα, o βερον ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη το κεντρο μας με λιγη προσπαθια παραπανω αξιζει πιστευω μια θεση στην 11αδα ανετα ρε

και για να μην ξεχνιωμαστε

ΝΟΤΟΣ + ΒΟΡΡΑΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μπηκε ο βερον μεσα και ειδα καθετη πασα-μεταβιβαση με την μια. Μια χαρα εγω τον ειδα τον βερον ουτε υπερβαρος ουτε τιποτα.Ο σορλεν δεν μου τα λεει καλα.Ο θανασακης οσο περνει χρονο συμμετοχης και παιχνιδια θα γινεται ολοενα και καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ενταξει Φωτη ... ειναι γνωστο οτι βγαζεις περισσοτερη χολη απο σκουλικια για παιχτη του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ο Βερόν κάνει πολύ πιο συχνά αυτό που ο Γκαρσία έκανε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γι'αυτό είναι χρήσιμος. 25 παίχτες έχει η ομάδα, όχι 24 + ένα αποπαίδι. Μπράβο στο Σάντος που, παρότι κάνει τα λάθη του, δίνει πάντα δεύτερη ευκαιρία (Μπακαγιόκο πέρσι, Βερόν φέτος).
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

Δεν συμφωνω με το κραξιμο στο Βερον. Εχει να παιξει παιχνιδι 2 ζωες και στεκεται καλυτερα απο ο,τι ο Ιβιτς που παιζει σχεδον παντα.
Χοντρος-λιγνος αυτος ο παιχτης δεν επρεπε να φαει τετοιο παραγκωνισμο (για να το πω ευγενικα.)
Ξερει μπαλα ισα με 2-3 Ιβιτς. Κανει κρα αυτο. Και αντιληψη του χωρου εχει και καθετη και πασες με με τη μια. Και μετα ψαχνουμε 10ρια...
Μακαρι να λυθει το (οποιο) θεμα εχει με το Σαντος και να αρχισει να ξαναπαιζει.
Με καλη φυσικη κατασταση και τρεξιματα μπορει να μεταμορφωσει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Μια χαρά πάει το παιχνίδι. Θα ήταν άκρως υποτιμητικό για τον ΠΑΟΚ να κατέβει με την καλύτερη του τωρινή 11αδα λες και έχουμε κανά ντέρμπι. Καλά κάνει και δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που τους λείπουν οι αγώνες. Πολύ ωραίο το γκολ του Παπάζογλου.

Κατά τα άλλα, αυτός ο εκφωνητής είναι τελείως για τον μπέο. Εκτός του 5 μέτρα οφσάιντ που μας είπε πως καλύπτεται, ας τον ενημερώσει κάποιος πως υπάρχουν και πλέι-οφ και δεν είναι ο μόνος στόχος που του έχει απομείνει το κύπελλο...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Sera4 έγραψε:καλη η καθετη ρε ισαακ αλλα πιο βαρυς και απο το σαντος φαινεται...σε μια φαση που επεσε ειδα τα μπουτια του και τρομαξα...αμα εχει και τη φυσικη κατασταση τη θεση δε θα την εχανε με τπτ στην 11αδα..
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥ ΒΕΡΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

όλοι μια χαρά είναι για τον ΠΑΟΚ που θέλετε εσείς-
για τον ΠΑΟΚ που θέλω εγώ, 75% είναι για τα ραδίκια.
τι πάει να πει ,καλοί για mats κυπέλλου?
παιχνίδι είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση και να πάρουμε χρήματα.
εγώ πάντως βλέπω ένα αντίπαλο να προσπαθεί πιο πολλή από εμάς και να δημουργεί πιο πολλές φάσης.
συγγνώμη παιδιά που γράφω τελευταία έτσι αρνητικά αλλα έχω κουραστεί και βαρεθεί να βλέπω την ομάδα μας έτσι.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

παγωτατζη φιλε εχεις απολυτο δικιο
+οσα ειναι τα ποστ μου(αληθεια ποσα ειναι?)
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

οσο για το τρεξιμο του βερον......και ο ιβιτσ που δεν τρεχει παικταρας δεν ειναι και μεγαλο πουλεν?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”