Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Περνάνε τα χρόνια και ο ερασιτέχνης στάσιμος. Ούτε συνέντευξη τύπου δεν ξέρω αν γίνεται πλέον. Μέχρι πριν κάνα 3 χρόνια μάζευαν κόσμο από σαιτ δημοσιογράφους. Φέτος ούτε είδα αν έγινε.
Σωστά.Montrealiotis έγραψε:Το να έχεις υπογραφές άλλων μελών, δεν είναι απαραίτητα κακό. Καντο όμως online.
Το μόνο εύκολο είναι να βρείς και 1 και 2 και 4 μέλη..
Η διαδικασία πρέπει να γίνει 100 ψηφιακή, δεν έχουμε όλη τη δυνατότητα να βρεθούμε αυτοπροσώπως ούτε να εξουσιοδοτούμε..
- Μπαρκαρούτσος
Πού να βρεις 1, 2, 4 μέλη; Στις συνελεύσεις πάνε 50 άτομα με το ζόρι.. Ξέρεις εσύ ποιοι 50 είναι αυτοί από τους εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες της γης;
Τώρα ξέρω έναν, εσέναΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πού να βρεις 1, 2, 4 μέλη; Στις συνελεύσεις πάνε 50 άτομα με το ζόρι.. Ξέρεις εσύ ποιοι 50 είναι αυτοί από τους εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες της γης;

Ας δούμε πως θα εγγραφούμε τώρα και η συμμετοχή είναι άλλο πονεμένο θέμα..
- Μπαρκαρούτσος
Μα εγώ δεν έχω ανανεώσει την εγγραφή μου εδώ και χρόνια
Άσε που κι εγώ Ολλανδία είμαι, άρα..

Άσε που κι εγώ Ολλανδία είμαι, άρα..
- Montrealiotis
Το να έχει υπογραφές άλλων μελών για να μπεις σε ένα τόσο κλειστό κλαμπ που διαχειρίζεται τοσα πολλά, γήπεδα πχ, το βρίσκω λογικό να χρειάζονται άλλες υπογραφές. Αλλιώς ερχεται ο χ Μαρινάκη και βάζει 100 άτομα και κάνουν κουμάντο στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
Εντάξει, δε μιλάμε τώρα για τέτοια σενάρια.. Μιλάμε για μια διαδικασία που δεν υπάρχει καταγεγραμμένη σε κανένα επίσημο κανάλι του ΑΣ.. Η οποία είναι δυσκοίλια αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείς να παραστείς αυτοπροσώπως στα γραφεία..Montrealiotis έγραψε:Το να έχει υπογραφές άλλων μελών για να μπεις σε ένα τόσο κλειστό κλαμπ που διαχειρίζεται τοσα πολλά, γήπεδα πχ, το βρίσκω λογικό να χρειάζονται άλλες υπογραφές. Αλλιώς ερχεται ο χ Μαρινάκη και βάζει 100 άτομα και κάνουν κουμάντο στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
Το τι δικλείδες ασφαλείας θα εφαρμόσει ο ΑΣ είναι άλλη κουβέντα.. Ας κάνει τη ζωή μας εύκολη για αρχή να μπορέσουμε να γραφτούμε και εμείς που συνεισφέρουμε στην ομάδα με τα διαρκείας μας χρόνια τώρα, κι ας είμαστε κάτοικοι εκτός Θεσσαλονίκης/Ελλάδας κ.λ.π..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kallstrom την Παρ 14 Ιουν 2024, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Όπως έχουμε υποσχεθεί, θα γίνει ολόκληρη εκπομπή για αυτά τα πράγματα πολύ σύντομα, γιατί το κακό έχει παραγίνει.
- Μπαρκαρούτσος
Έχει δοθεί κάποια διευκρίνηση για το αν χρειάζεται αυτή η σιχαμένη διαδικασία με το γγοβ γουόλλετ για τα διαρκείας των ερασιτεχνικών αθλημάτων + volley;
Τελικά δεν έγινε, λολ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όπως έχουμε υποσχεθεί, θα γίνει ολόκληρη εκπομπή για αυτά τα πράγματα πολύ σύντομα, γιατί το κακό έχει παραγίνει.
Το gov wallet ισχυει μονο για τα πρωταθληματα της super league και της basket league.
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία, ευχαριστώ!
Στη βόλτα μου στη Θεσσαλονίκη τότε θα δω volley, χάντμπολ, πόλο, futsal, κανένα γυναικείο, ό,τι μπορέσω..
Το ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. ποδοσφαίρου ανδρών να πάνε να το δουν μόνοι τους.
Στη βόλτα μου στη Θεσσαλονίκη τότε θα δω volley, χάντμπολ, πόλο, futsal, κανένα γυναικείο, ό,τι μπορέσω..
Το ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. ποδοσφαίρου ανδρών να πάνε να το δουν μόνοι τους.
- Μπαρκαρούτσος
«Χρίσμα» Σαββίδη σε Κατσαρή - Τι είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ!
Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης παρουσία και του Δημοκράτη Παπαδόπουλου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ επί της ουσίας να δίνει το χρίσμα στον Θανάση Κατσαρή ενόψει των ερχόμενων εκλογών στη «μάνα του συλλόγου».
Επί μια δωδεκαετία, όσα και τα χρόνια του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η σχέση τους είναι αγαστή, στενή και τους δύο άνδρες συνδέει μια ισχυρή σχέση αλληλοεκτίμησης.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω ο Ιβάν Σαββίδης σε σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Θανάση Κατσαρή ουσιαστικά του άναψε το «πράσινο φως» ώστε να καταρτίσει τη νέα του λίστα και να δώσει κανονικά το παρών στις επερχόμενες εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Στα όσα σημαντικά είπαν οι δυό τους, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επεσήμανε το πόσο σημαντική θα είναι συνολικά για τον σύλλογο η ερχόμενη τριετία με τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου, ενώ στη συζήτηση υπήρξε αναφορά και για τη νέα Τούμπα.
Παρών στην κουβέντα ήταν και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος που αποτελεί μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως μέλος του ΑΣ και επί της ουσίας με το χρίσμα του Ιβάν Σαββίδη δόθηκε το έναυσμα ενόψει της επόμενης ημέρες στον Ασπρόμαυρο σύλλογο.
Σε ότι αφορά την Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου αυτή έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου.
Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον.
Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης παρουσία και του Δημοκράτη Παπαδόπουλου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ επί της ουσίας να δίνει το χρίσμα στον Θανάση Κατσαρή ενόψει των ερχόμενων εκλογών στη «μάνα του συλλόγου».
Επί μια δωδεκαετία, όσα και τα χρόνια του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η σχέση τους είναι αγαστή, στενή και τους δύο άνδρες συνδέει μια ισχυρή σχέση αλληλοεκτίμησης.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω ο Ιβάν Σαββίδης σε σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Θανάση Κατσαρή ουσιαστικά του άναψε το «πράσινο φως» ώστε να καταρτίσει τη νέα του λίστα και να δώσει κανονικά το παρών στις επερχόμενες εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Στα όσα σημαντικά είπαν οι δυό τους, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επεσήμανε το πόσο σημαντική θα είναι συνολικά για τον σύλλογο η ερχόμενη τριετία με τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου, ενώ στη συζήτηση υπήρξε αναφορά και για τη νέα Τούμπα.
Παρών στην κουβέντα ήταν και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος που αποτελεί μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως μέλος του ΑΣ και επί της ουσίας με το χρίσμα του Ιβάν Σαββίδη δόθηκε το έναυσμα ενόψει της επόμενης ημέρες στον Ασπρόμαυρο σύλλογο.
Σε ότι αφορά την Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου αυτή έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου.
Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον.
- kataramenos5
"Ελπιζω επιτέλους αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμουν να το κάνουν ίσως κάποιοι άλλοι πραγματικότητα».
Ετσι τελειωνει, την ανακοινωση που εβγαλε ο Χαρης Μαλλιος, εφορος των βαρεων αθληματων του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Δεν θα ειναι υποψηφιος στις εκλογες του ερασιτεχνη και στο τελος της σεζον θα απομακρυνθει τελειως.
Συναντηθηκε μονο με τον Αμοιριδη, που ειναι ο χορηγος αυτων των τμηματων, που εχουν χαρισει δεκαδες πανελληνιους τιτλους στον συλλογο.
"Μονο στον Αμοιριδη ωφειλω να απολογηθω", δηλωσε.
Οπως αντιλαμβανεται ευκολα κανεις,
αποχωρει λογω Κατσαρη.
Χαρη, σ ευχαριστουμε για οσα προσφερες τοσα χρονια.

Ετσι τελειωνει, την ανακοινωση που εβγαλε ο Χαρης Μαλλιος, εφορος των βαρεων αθληματων του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Δεν θα ειναι υποψηφιος στις εκλογες του ερασιτεχνη και στο τελος της σεζον θα απομακρυνθει τελειως.
Συναντηθηκε μονο με τον Αμοιριδη, που ειναι ο χορηγος αυτων των τμηματων, που εχουν χαρισει δεκαδες πανελληνιους τιτλους στον συλλογο.
"Μονο στον Αμοιριδη ωφειλω να απολογηθω", δηλωσε.
Οπως αντιλαμβανεται ευκολα κανεις,
αποχωρει λογω Κατσαρη.
Χαρη, σ ευχαριστουμε για οσα προσφερες τοσα χρονια.