Πού ήρθε χθες Θεσσαλονίκη ο Μεϊτέ λέω και πήγε στο Μακεδονία Παλλάς και γράψανε στο μετρόπολις ότι τον ρώτησαν έρχεσαι στον ΠΑΟΚ και είπε "ίσως" . Δεν ξέρω αν είναι παπάς ή αστείο, αλλά το είδα και γι αυτό δεν ξέρω πως να το πάρω. Το έγραψαν και κάποιοι φίλοι εδώMikeStr4 έγραψε:Τι πήρε το μάτι σου φιλαράκι ;;;figurehead4 έγραψε:Ας ελπίσουμε να επανέλθει έστω στα περσινά του στάνταρ του, γιατί αλλιώς σφιξαμε πολύ. Δείχνει πολύ πίσω. Δεν είναι τα λαθη, αλλά όλη η εικόνα.
Εκτός αν αυτά που είπαν κάποιοι για Μεϊτέ ισχύουν, οπότε δεν σφιξαμε και πολύ.
Μασαζακια στον Σβαμπ να αντέξει ως τον Δεκέμβρη
Δεν ξέρω κάτι, απλώς διαβάζω αυτά που γράφονται και ίσως για πλάκα. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται ως γνωστόν.
Μακάρι να αναστηθεί και ο Μπάκα. Μακάρι
Δώσε μας τα φώτα σου να χαρούμε κ εμείς λίγο έστω κ ουτοπικά!!
8. Tiemoué Bakayoko
- figurehead4
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
- thomas Murg
Κι ο Τσακαλέας ανέβασε στο Χ φωτό με Μειτέ και με στίχους:
Μόνο εγώ για εμάς είχα αισθήματα
έκανα χιλιόμετρα και εσύ ούτε δυο βήματα
Μοντς πείτε που να τα γράφουμε τα σχετικά για να μην αδικούμε και το καινούριο πουλέν μου,τον Τιεμουέ
Μόνο εγώ για εμάς είχα αισθήματα
έκανα χιλιόμετρα και εσύ ούτε δυο βήματα
Μοντς πείτε που να τα γράφουμε τα σχετικά για να μην αδικούμε και το καινούριο πουλέν μου,τον Τιεμουέ
Ακόμα όμως περιμένουμε τον GINOLA να μας δώσει το παρασκήνιο για αυτό που είχε γράψει για το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που είχε στείλει στην ΠΑΕ κ δεν το ξεχνάωEqualizer έγραψε:Ο Μεϊτε δεν μου άρεσε γιατί ήμουν πεπεισμένος από πριν έρθει, ότι πρόκειται για μαλακα.paokspren έγραψε:Άθλιος ήταν χθες ο Μπακαγιόκο, αλλά το πρόβλημα ήταν φυσικής κατάστασης, καθώς το παιχνίδι ήταν πιο γρήγορο από αυτόν σωματικά και όσο περνούσε η ώρα έγινε και πνευματικά. Όσον αφορά τα λάθη πάντως, δυστυχώς είναι ένα χαρακτηριστικό που το είχε και στα καλύτερα του. Το άλλο χαρακτηριστικό του είναι το ξεπέταγμα με την μπάλα μπροστά που οδηγεί σε επιθετικό τρανζίσιον - προσπάθησε κάπως να το κάνει χθες αλλά δεν του έβγαινε με τίποτα. Μακάρι να παίξει ο Μπακαγιόκο αλλά τον φοβάμαι για παλτό, να πω την αλήθεια.
Ειλικρινά Equalizer, το κριτήρια που έχεις για το πως παίζεται η θέση του κεντρικού μέσου με μπερδεύουν. Δεν σου άρεζε ο Μειτέ (δεν πουλάει μπάλα, δεν κάνει λάθος πάσες, στιβαρότατος) αλλά δεν είχες πρόβλημα με τον χθεσινό Μπακαγιόκο.
Επιβεβαιώθηκε αργότερα.
Επίσης για Μεϊτε είχα σοκαριστεί από το πόσο εύκολα τον αποθεωνε ο κόσμος (βρίζοντας μάλιστα α πριορι την ΠΑΕ ότι δε θα προσπαθήσει να τον φέρει).
Δεν λέω ότι αυτό που έπαιζε ήταν κακό.
Λίγο τραβηγμένο να αποδίδεις αυτό τον χαρακτηρισμό στο καλύτερο χαφ του περσινου πρωταθλήματος, χωρις να έχουμε επισήμως όλα τα δεδομένα, πέρα από κάτι διαρροές που ελέγχονται αν αληθεύουν και κατά πόσο
Ένα χαφ, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρουμε το πρωτάθλημα κ συνέχισε να θέλει διακαώς ο προπονητής μας, ο οποίος μόλις προχτές με τις δηλώσεις του έβγαλε δυσαρέσκεια για χειρισμούς της Διοικησης
Επίσης θυμάμαι τα περσινά σου ποστ για τον Μεϊτε κ θυμαμαι ότι δεν σου άρεσε αγωνιστικα, όχι λόγω του χαρακτήρα του
- thomas Murg
Ο Ginola υποσχέθηκε ότι θα βγει να μιλήσει όταν τελειώσει η υπόθεση. Κι από όσο φαίνεται ακόμη δεν τελείωσε.
Μειτέ, Μπακαγιόκο, Καμαρά στο κέντρο για τα παιχνίδια του Τσ. λ. την επόμενη χρονιά! Για να είμαι και ον τόπικ.
Μειτέ, Μπακαγιόκο, Καμαρά στο κέντρο για τα παιχνίδια του Τσ. λ. την επόμενη χρονιά! Για να είμαι και ον τόπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Τρί 08 Οκτ 2024, 08:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την σκασαμε την Μπενφικα...
Στο τελος θα μας πει "ε αντε γ@@@@@ειτε παρτε τον τσαμπα. Σιχαθηκαμε"
Στο τελος θα μας πει "ε αντε γ@@@@@ειτε παρτε τον τσαμπα. Σιχαθηκαμε"

- Amsterdamer_87
Ταυτιζομαι απολυτα με την αποψη σου..Equalizer έγραψε:Ο Μεϊτε δεν μου άρεσε γιατί ήμουν πεπεισμένος από πριν έρθει, ότι πρόκειται για μαλακα.paokspren έγραψε:Άθλιος ήταν χθες ο Μπακαγιόκο, αλλά το πρόβλημα ήταν φυσικής κατάστασης, καθώς το παιχνίδι ήταν πιο γρήγορο από αυτόν σωματικά και όσο περνούσε η ώρα έγινε και πνευματικά. Όσον αφορά τα λάθη πάντως, δυστυχώς είναι ένα χαρακτηριστικό που το είχε και στα καλύτερα του. Το άλλο χαρακτηριστικό του είναι το ξεπέταγμα με την μπάλα μπροστά που οδηγεί σε επιθετικό τρανζίσιον - προσπάθησε κάπως να το κάνει χθες αλλά δεν του έβγαινε με τίποτα. Μακάρι να παίξει ο Μπακαγιόκο αλλά τον φοβάμαι για παλτό, να πω την αλήθεια.
Ειλικρινά Equalizer, το κριτήρια που έχεις για το πως παίζεται η θέση του κεντρικού μέσου με μπερδεύουν. Δεν σου άρεζε ο Μειτέ (δεν πουλάει μπάλα, δεν κάνει λάθος πάσες, στιβαρότατος) αλλά δεν είχες πρόβλημα με τον χθεσινό Μπακαγιόκο.
Επιβεβαιώθηκε αργότερα.
Βασικα εκτος απ τον ιδιο μεγαλυτερος μ@λ@κ@ς ειναι και ο μανατζερ του..
Δεν με χαλαει καθολου το να επιστρεψει στην ομαδα..
Ειμαι ομως πολυ επιφυλακτικος στο αν θα εχει την ιδια αποδοση,εχοντας συμβολαιο..
Συντάσσομαι με equ.
Έχω υπομονή για τον παίκτη.
Εμένα μου έδειξε στοιχεία παίκτη κλάσης.
Τι είδα σε αυτά τα 4 με 5 παιχνίδια που έχει συμμετάσχει;
Είδα όταν είναι ψηλά η μπάλα να μη διώχνει όπου όπου όπως αλλά να προσπαθεί με το κεφάλι να κάνει πάσα σε αμαρκάριστο.
Είδα όταν ερχόταν η μπάλα χαμηλά από αντίπαλο να κόβει και ταυτόχρονα με τη μία να βρίσκει συμπαίκτες του..
Είδα να προσπαθεί να κουβαλήσει μπάλα μόλις δει διάδρομο μπροστά του.
Είδα παίκτη δλδ που βλέπει γήπεδο και ξέρει που είναι οι συμπαίκτες του.
Είδα να ψάχνει να παίξει κάθετα.
Καθαρά προσωπική άποψη και καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία θα διαφωνήσει μαζί μου.
Εγώ είδα ξεκάθαρα παίκτη με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά από τον Καμαρά.
Χθες με το που μπήκε ο Καμαρά, έδιωχνε όπου όπου και όπως να 'ναι. Το παιχνίδι έχασε κάθε έννοια ισορροπίας και συνεχώς, έτσι όπως έδιωχνε, έπαιρναν εύκολα τη μπάλα οι του Λεβαδειακού και μας έβρισκαν στο ανέβασμα συνεχώς.
Προσοχή για να μη με περάσετε για τρελό.
Μιλάω για τα χαρακτηριστικά του παίκτη.
Όχι για την ετοιμότητα. Ο παίκτης όπως πολύ σωστά είπε ο Ρενε δεν θυμίζει ακόμα ποδοσφαιριστή.
Τον ακουμπάνε και πέφτει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Πάει να τριπλάρει σε ρυθμούς βετεράνου, του παίρνουν τη μπάλα χωρίς να καταλαβαίνει κιόλας το γιατί. Φαίνεται ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να παίξει σε συνθήκες ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου.
Μπήκε ο Καμαρά και απέκτησε ένταση το κέντρο κατευθείαν. Με τον Καμαρά πήραμε δεύτερες μπάλες, κερδίσαμε μονομαχίες και γενικότερα καταλάβαινες ότι υπάρχει παίκτης στο κέντρο που παλεύει για κάθε μπάλα.
Και για να κλέψω άλλη μια φράση του Ρενέ, ακόμα και να θυμίσει ποδοσφαιριστή και να γίνει κέρβερος, το έλλειμμα συγκεκριμένων και απαραίτητων χαρακτηριστικών στην ομάδα θα υπάρχει..
Έχω υπομονή για τον παίκτη.
Εμένα μου έδειξε στοιχεία παίκτη κλάσης.
Τι είδα σε αυτά τα 4 με 5 παιχνίδια που έχει συμμετάσχει;
Είδα όταν είναι ψηλά η μπάλα να μη διώχνει όπου όπου όπως αλλά να προσπαθεί με το κεφάλι να κάνει πάσα σε αμαρκάριστο.
Είδα όταν ερχόταν η μπάλα χαμηλά από αντίπαλο να κόβει και ταυτόχρονα με τη μία να βρίσκει συμπαίκτες του..
Είδα να προσπαθεί να κουβαλήσει μπάλα μόλις δει διάδρομο μπροστά του.
Είδα παίκτη δλδ που βλέπει γήπεδο και ξέρει που είναι οι συμπαίκτες του.
Είδα να ψάχνει να παίξει κάθετα.
Καθαρά προσωπική άποψη και καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία θα διαφωνήσει μαζί μου.
Εγώ είδα ξεκάθαρα παίκτη με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά από τον Καμαρά.
Χθες με το που μπήκε ο Καμαρά, έδιωχνε όπου όπου και όπως να 'ναι. Το παιχνίδι έχασε κάθε έννοια ισορροπίας και συνεχώς, έτσι όπως έδιωχνε, έπαιρναν εύκολα τη μπάλα οι του Λεβαδειακού και μας έβρισκαν στο ανέβασμα συνεχώς.
Προσοχή για να μη με περάσετε για τρελό.
Μιλάω για τα χαρακτηριστικά του παίκτη.
Όχι για την ετοιμότητα. Ο παίκτης όπως πολύ σωστά είπε ο Ρενε δεν θυμίζει ακόμα ποδοσφαιριστή.
Τον ακουμπάνε και πέφτει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Πάει να τριπλάρει σε ρυθμούς βετεράνου, του παίρνουν τη μπάλα χωρίς να καταλαβαίνει κιόλας το γιατί. Φαίνεται ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να παίξει σε συνθήκες ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου.
Μπήκε ο Καμαρά και απέκτησε ένταση το κέντρο κατευθείαν. Με τον Καμαρά πήραμε δεύτερες μπάλες, κερδίσαμε μονομαχίες και γενικότερα καταλάβαινες ότι υπάρχει παίκτης στο κέντρο που παλεύει για κάθε μπάλα.
Και για να κλέψω άλλη μια φράση του Ρενέ, ακόμα και να θυμίσει ποδοσφαιριστή και να γίνει κέρβερος, το έλλειμμα συγκεκριμένων και απαραίτητων χαρακτηριστικών στην ομάδα θα υπάρχει..
Ο Μειτέ μ@λ@κ@ς?
Αυτός ο μ@λ@κ@ς έπαιζε στο κέντρο μόνος του και έκανε πλάκα με όλους.
Δεν θυμάμαι να δημιούργησε εντός ομάδας κανένα πρόβλημα.
Εγω δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα στη ομάδα γιατί δεν είμαι εκει όμως ο Λουτσέσκου που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του ζήτησε τη παραμονή του?
ΒΟΥΝΟ!!!
Ποιος Μπακαγιόκο? ( μέχρι τώρα είναι ένα σακί που βολοδέρνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο).
Μια ομάδα που βρίσκεται στο γιουρόπα λιγκ και θέλει να πρωταγωνιστήσει τι τον ήθελε τον μπακαγιόκο που μπορεί να είναι έτοιμος τον γενάρη πχ?
Η ομάδα δεν είχε βασικό χαφ και πήγε και πήρε έναν ανενεργό παίκτη.
Όσο αφορά τον Μπακαγιόκο μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα , πέρα του ότι ήταν άκρως επικίνδυνος στη Λειβαδιά.
Ο Καμαρά έχει αρτσούμπαλο στυλ...νομίζεις ότι θα χάσει τη μπάλα...ανοίγει τα χέρια κτλ...όμως όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο μόνο τότε νιώθεις ότι υπάρχει πνοή στην ομάδα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χαφ!!!!!!!
Όταν τα χαφ σου δεν είναι καλά τότε δεινοπαθεί και η άμυνα και η επίθεση. Βλέπω τον έρμο τον σβάαμπ και τον λυπάται η ψυχή μου...που προσπαθεί να παίξει μόνος για 2.
Άμα έπεφτε το παραδάκι ο Μειτέ σήμερα θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ.
Στο μόνο που μπορώ να συμφωνήσω είναι ότι έχοντας συμβόλαιο αν θα ήταν το ίδιο καλός, αυτό όμως μπορεί να μας το απαντήσει μόνο ο προπονητής και κανένας άλλος.
Οπότε τώρα αυτό που μας απομένει είναι η προσευχή ώστε να γίνει το θαύμα και να ξαναγίνει ποδοσφαιριστής ο μπακαγιόκο. Όμως υπάρχει και μια παροιμία που λέει η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται.
Πόσους θυμάστε να αναστήθηκαν? Ο Μπερπάτοφ? Ο καγκάβα?
υγ. Ας έπαιζε και ο Θυμιάνης με λεβαδειακό ..να παίζαμε 11 εναντίον 11.
Αυτός ο μ@λ@κ@ς έπαιζε στο κέντρο μόνος του και έκανε πλάκα με όλους.
Δεν θυμάμαι να δημιούργησε εντός ομάδας κανένα πρόβλημα.
Εγω δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα στη ομάδα γιατί δεν είμαι εκει όμως ο Λουτσέσκου που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του ζήτησε τη παραμονή του?
ΒΟΥΝΟ!!!
Ποιος Μπακαγιόκο? ( μέχρι τώρα είναι ένα σακί που βολοδέρνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο).
Μια ομάδα που βρίσκεται στο γιουρόπα λιγκ και θέλει να πρωταγωνιστήσει τι τον ήθελε τον μπακαγιόκο που μπορεί να είναι έτοιμος τον γενάρη πχ?
Η ομάδα δεν είχε βασικό χαφ και πήγε και πήρε έναν ανενεργό παίκτη.
Όσο αφορά τον Μπακαγιόκο μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα , πέρα του ότι ήταν άκρως επικίνδυνος στη Λειβαδιά.
Ο Καμαρά έχει αρτσούμπαλο στυλ...νομίζεις ότι θα χάσει τη μπάλα...ανοίγει τα χέρια κτλ...όμως όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο μόνο τότε νιώθεις ότι υπάρχει πνοή στην ομάδα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χαφ!!!!!!!
Όταν τα χαφ σου δεν είναι καλά τότε δεινοπαθεί και η άμυνα και η επίθεση. Βλέπω τον έρμο τον σβάαμπ και τον λυπάται η ψυχή μου...που προσπαθεί να παίξει μόνος για 2.
Άμα έπεφτε το παραδάκι ο Μειτέ σήμερα θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ.
Στο μόνο που μπορώ να συμφωνήσω είναι ότι έχοντας συμβόλαιο αν θα ήταν το ίδιο καλός, αυτό όμως μπορεί να μας το απαντήσει μόνο ο προπονητής και κανένας άλλος.
Οπότε τώρα αυτό που μας απομένει είναι η προσευχή ώστε να γίνει το θαύμα και να ξαναγίνει ποδοσφαιριστής ο μπακαγιόκο. Όμως υπάρχει και μια παροιμία που λέει η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται.
Πόσους θυμάστε να αναστήθηκαν? Ο Μπερπάτοφ? Ο καγκάβα?
υγ. Ας έπαιζε και ο Θυμιάνης με λεβαδειακό ..να παίζαμε 11 εναντίον 11.
Ολλανδέ παιχταρά..van rooy έγραψε:
...
Πόσους θυμάστε να αναστήθηκαν? ... Ο καγκάβα?
...
Ο τρόπος που του πήρε ο άλλος τη μπάλα έξω από την περιοχή ήταν αντιγραφή επικόλληση από φάση Καγκάβα..
Κατευθείαν το μυαλό μου πήγε στον Ιάπωνα.
Ο Ιάπωνας όμως έκανε προετοιμασία με τον Λούτσε και είχε ακριβώς ίδια εικόνα και στα πρώτα επίσημα.
Έχω ελπίδα για τον Μπάκα μπας και αναστηθεί γιατί έχει ενδιαφέροντα στοιχεία.
Μακάρι να μην μου μείνει η ελπίδα.
Διαφορετικά μέχρι τον Γενάρη σφίξαμε..
Μακάρι φίλε marsantos .
Αδιάφορος δεν είναι ούτε δείχνει ότι ήρθε για διακοπές όμως φαίνεται ότι ζορίζεται πάρα πολύ.
Ο Λουτσέσκου είναι μαστερ στο να παίρνει το 100% των παικτών μακάρι να τον φέρει σε φόρμα και να βρει η ομάδα μια βασική σταθερά στα παιχνίδια της.
Αδιάφορος δεν είναι ούτε δείχνει ότι ήρθε για διακοπές όμως φαίνεται ότι ζορίζεται πάρα πολύ.
Ο Λουτσέσκου είναι μαστερ στο να παίρνει το 100% των παικτών μακάρι να τον φέρει σε φόρμα και να βρει η ομάδα μια βασική σταθερά στα παιχνίδια της.
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Μεϊτε. Ακόμη και στα καλύτερά του ο Μπακαγιόκο ηταν διαφορετικός παίκτης. Πιο γρήγορος, πιο καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά στην οργάνωση, στην τεχνική, στις πάσες, στην ηρεμία του Μεϊτέ δεν συγκρίνονται. Πολύ καλύτερος ο Μεϊτέ.
Αυτοί που αποφάσισαν οτι ήταν καλύτερο να μη δώσουν αυτά που ήθελε ο Μεϊτε έχουν και την ευθύνη της επιλογής τους. Όπως καποτε θεωρούσαν οτι ο Εσίτι ήταν ισάξια ή καλύτερη επιλογή των Κεντρικών Μέσων που πήραν το πρωτάθλημα το 2018-2019.
Απο εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου μπορεί να τον βελτιώσει, σε τι επίπεδο και βαθμό, θα δείξει. Φυσικά τα πρόστιμα στους παίκτες δεν βοηθούν, ειδικά έναν παίκτη που προσπαθεί να επανέλεθει.
Αυτοί που αποφάσισαν οτι ήταν καλύτερο να μη δώσουν αυτά που ήθελε ο Μεϊτε έχουν και την ευθύνη της επιλογής τους. Όπως καποτε θεωρούσαν οτι ο Εσίτι ήταν ισάξια ή καλύτερη επιλογή των Κεντρικών Μέσων που πήραν το πρωτάθλημα το 2018-2019.
Απο εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου μπορεί να τον βελτιώσει, σε τι επίπεδο και βαθμό, θα δείξει. Φυσικά τα πρόστιμα στους παίκτες δεν βοηθούν, ειδικά έναν παίκτη που προσπαθεί να επανέλεθει.
Δεν υπαρχει χαδ επιπεδου εν ετη 2024 που να μην μπορει να προωθησει εστω και βασικα το παιχνιδι.
Ο ανθρωπος απλα περιφεροταν στο γηπεδο. Οχι οτι ειμαι μετα χρηστον προφητης,αλλα αν ειχαμε εναν Μειτε θα βλεπαμε αλλα ματς
Ο ανθρωπος απλα περιφεροταν στο γηπεδο. Οχι οτι ειμαι μετα χρηστον προφητης,αλλα αν ειχαμε εναν Μειτε θα βλεπαμε αλλα ματς