Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Mīngus »

Τι εισηγήσεις να κάνει;
Του προτείνουν παίκτες και δέχεται ή απορρίπτει.
Να γίνει και τεχνικός διευθυντής;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Επι της ουσιας υπαρχουν 2 ανθρωποι ο Ιβαν και ο Ραζβαν που και οι 2 ειναι απο διαφορετικο ποστο οι 2 κορυφαιοι της ιστοριας της ομαδας.Ειναι 2 ανθρωποι με τεραστια υπερ ,αλλα και πολλες παραξενιες,μεγαλα εγω ,που εχουν ομως καταλαβει οτι ο ενας χωρις τον αλλο δυσκολα θα καταφερνε οτι εχουν καταφερει.Εχουν υπαρξει πολλες φορες που ο ενας η ο αλλος το εχει τραβηξει στα ακρα και εχει τεσταρει τις αντοχες του αλλου σε μια σχεση που εχει ακροβατησει αρκετα.Ειναι αυτο που λεει ο κατ και ο Γιαννης.Προφανως υπαρχει καποιο οριο ,το ποτε θα ξεπεραστει αυτο η ακομα και αν εχει ηδη ξεπεραστει ,οπως τα ιδια παιδια εχουν υπονοησει, δεν ειναι ευκολο να το πει κανεις με ασφαλεια.
Δεν ειναι θεμα καποιου οριου.Το θεμα είναι οτι σε μια τετοια κατασταση χρειαζεται να γινονται συνεχως υπερβασεις για να ερθει η επιτυχια κι αυτο στατιστικα δε ειναι υπερ μας.Δε γινεται να τρυπας ταβανια συνεχως.
Η αλλαγη το καλοκαιρι του 19 εδειξε οτι κινουμαστε ή τουλαχιστον επιθυμουμε να παμε σε αλλες καταστασεις.Δεν πετυχε για πολλους και διαφορους λογους κι αναγκαστηκαμε το Μαη του 21 να γυρισουμε στην παλια δοκιμασμενη συνταγη .Ισως και κατι ν αλλαξε στην εξισωση τοτε για να γυρισει ο Ραζβαν .Απ οτι φαινεται ομως τα σημαντικά λειτουργικα προβληματα δε λυθηκαν.Ξαναβρεθηκαμε στο ιδιο σημειο.
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Καλημέρα σε όλους.
Ξαχνάτε πως και πέρσι τέτοια εποχή ο ΠΑΟΚ έπαιζε χάλια. Δεν γίνεται η ομάδα και οι παίκτες να είναι στο 100% 365 μέρες τον χρόνο. Στη συνέχεια η ομάδα ξεμπούκωσε και πήραμε πρωτάθλημα και κάναμε καλή ευρωπαϊκή πορεία.
Φέτος δεν είμαστε καλά αλλά είμαστε πρώτοι και πιστεύω πως θα το πάρουμε και φέτος.
Οι ΑΡΔ έχουν κάνει το μυαλό πολλών από εμάς κιμά. Κλείστε τα κωλοραδιόφωνα.
Πέρα από τα αποτελέσματα, δεν σας λέει κάτι πως όλοι οι παίκτες πίνουν νερό στο όνομα του Ρασβάν; Θες να κάνεις κριτική κάνε. Αλλά δεν μπορείς να απαξιώνεις τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία μας. Που επίσης κάνει 100 δουλειές που δεν θα έπρεπε να κάνει με σημαντικότερη να βγαίνει πάντα μπροστά όταν οι αργόσχολοι της ΠΑΕ είναι εξαφανισμένοι.
Θέλετε να φύγει; Δείτε τι έχουν οι άλλοι. Έναν Αλμέιδα που έχει κάψει τους μισούς παίκτες και συστηματικά χάνει παιχνίδια ενώ προηγείται. Έναν Αλόνσο που είναι μετριότατος. Εκτός αν περιμένετε πως μετά τον Ρασβάν η ΠΑΕ θα φέρει τον Κλοπ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ ακριβώς έτσι το βλέπω για αυτό η πρόβλεψή μου είναι πως αν καταφέρει να βγει η χρονιά φέτος , (πρέπει να) είναι η τελευταία του.
Στα μάτια του Λουτσου η ομάδα δε λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τη πάει ένα βήμα παρακάτω.
Στα μάτια της διοίκησης μπορούν να γίνουν περισσότερα και δε γίνονται εξαιτίας (και) του Λούτσου.

Δε μπορούν κάποιες αγωνιστικές επιτυχίες ( δεν έχεις συμβόλαιο με αυτές) να υπερκεράσουν αυτή τη διαφορά στην οπτική του πως στήνονται και διατηρούνται οι ποδοσφαιρικές ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στην πρώτη του θητεία εξωθηθηκε σε παραίτηση και ειδαμε τα χαιρια μας με τα πλανα της διοικησης. Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασει η διοικηση και ο ιδιοκτητης οταν ξαναφυγει ο Λουτσεσκου. Γιατί καλό τα να κελαϊδάμε για τα καλύτερα ροστερ και αλλα τέτοια ωραία, αλλά για να δούμε ποιος προπονητης θα κανει περισσότερα με δεδομένο οτι το ρόστερ κλεινει τελη Αυγουστου (και πλεον τέλη Σεπτέμβρη). Εκτός αν του χρεώνουν την καθυστέρηση των μεταγραφών, και αν θεωρούν πως με άλλον θα κλείναν παίχτες νωρίτερα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

καλα οσα λετε, δεν προλαβα να τα διαβασω ολα. απλα θα παραθεσω τα παρακατω απο το ΦΜΠ το αρχηγου

οποιος εχει ορεξη ας τα διαβασει

εγω μονο θα προσθεσω οτι ΜΟΝΟ ο Ραζβαν μπορει να μιλησει και να πραξει ετσι και να παραμεινει στην θεση του στον ΠΑΟΚ του Ιωαννη μας. Καποιος λογος θα υπαρχει

+++

Χρήστος Παπανικολάου
5 λ. ·
Βρέθηκα τις προάλλες σε ένα από τα πρωτοκλασάτα αποστακτήρια του οποίου οι σαμπάνιες θεωρούνται από τις κορυφαίες...
Και για να ακριβολογώ ίσως η εμπειρία του να απολαύσεις ένα μπουκάλι αυτής της σαμπάνιας στο ελεύθερο εμπόριο,να αποτελεί για την τσέπη ενός καθημερινού ανθρώπου ένα άπιαστο όνειρο...
Χαζεύοντας λοιπόν τη βιτρίνα με τα προϊόντα, έβαλα τον εαυτό μου να βρίσκεται στο σωστό μέρος να απολαύσει την ποιότητα αυτής της σαμπάνιας...
Σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Hôtel du Palais στο Biarritz με θέα στη θάλασσα όπου τα θηριώδη κύματα του Ατλαντικού σβήνουν αρμονικά πάνω στη Βάσκικη άμμο...
Αμέσως μετά κρατώντας την εικόνα της άμμου στο μυαλό μου και θέλοντας να νιώσω την απόλυτη αντίθεση, ίσως για να μπορέσω να αξιολογήσω την στιγμή,
μεταφέρομαι νοερά στη μέση της ερήμου έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της αφυδάτωσης και έχοντας καταναλώσει πάσης φύσεως υγρό που θα μπορούσα να έχω προμηθευτεί...
Έτοιμος να ψοφήσω από τη δίψα δηλαδή,με δεκάδες κοράκια να βολτάρουν κυκλικά πάνω από το κεφάλι μου...
Τότε εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου ένας βεδουΐνος κρατώντας στο ένα χέρι του αυτό το μπουκάλι της σαμπάνιας και ένα μπουκάλι με νερό στο άλλο...
Μην πιστεύοντας στην κωλοφαρδία μου απλώνω τα χέρια μου να τα αρπάξω και τα δύο αφού στις τσέπες μου υπάρχει ένας σκασμός λεφτά και δεν με νοιάζει τι θα ζητήσει,για να μου τα δώσει...
Αυτός όμως μου ξεκαθαρίζει ότι ΜΟΝΟ ΕΝΑ μπουκάλι μπορώ να διαλέξω. "Τί θα διάλεγα σε αυτή την περίπτωση;" Σκέφτομαι μην έχοντας τραβήξει το βλέμμα μου ούτε στιγμή από το μπουκάλι της σαμπάνιας...
Ναι έχω το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής να απολαύσω αυτό το μπουκάλι που είναι όνειρο άπιαστο και πιθανότατα να γίνω μπεκρή-μεζές για τα κοράκια...
Ναι έχω το δικαίωμα να μπορώ να κριτικάρω και να ξυνίσω τα μούτρα μου για τη συσκευασία του νερού...
Ναι έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τη θερμοκρασία του ...
Να εξοργιστώ εξετάζοντας το PH του και απλά να το απορρίψω, ικανοποιώντας τον εγωισμό ή και την ψευτοπερηφάνια μου, ελπίζοντας ότι σύντομα θα βγω από την έρημο...
Σε κάθε περίπτωση όμως,αν δε διαλέξω το νερό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν παύω να είμαι τεράστιος μ@λ@κ@ς... Κατέληξα...
Ακριβώς αυτό συμβαίνει με τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος βρίσκεται στην έρημο από το 1926 και εκεί θα βρίσκεται εις τον αιώνα των αιώνων...
Μόνο που ο ΠΑΟΚτσής δε συμβιβάζεται με αυτό και ζει κυνηγώντας την ουτοπία του να μετατρέψει την έρημο που εκτείνεται γύρω του σε Γη της Επαγγελίας...
Στην επιθυμία αυτή φαίνεται ότι ευθυγραμμίζεται και πρωτοστατεί και ο μεγάλος ηγέτης του που ακούει στο όνομα Ιβάν Σαββίδης και αυτό δίνει κουράγιο και ελπίδα στον ΠΑΟΚτσή...
Είναι πράγματι μαγικό να αισθάνεσαι ικανός να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου , ακόμα κι αν είναι απλά ψευδαίσθηση...
Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα επίπονο και απαιτητικό παιχνίδι του μυαλού,που είναι το μεγαλύτερο αληταριό και τις περισσότερες φορές αφήνεσαι γοητευμένος να σε παρασύρει...
Εκεί ακριβώς είναι που βρίσκεται ο κίνδυνος...
Εκεί μπορεί να γίνει το ολέθριο λάθος...
Τη στιγμή που έχεις παρασυρθεί...
Τη στιγμή της έπαρσης...
Άλλωστε συνέβη ήδη μια φορά και έπρεπε να έχουμε μάθει άπαντες...
Για να συνεχίσει λοιπόν να υπάρχει η ελπίδα να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο, πρέπει να συνεχίσουμε να μένουμε ζωντανοί και υγιείς και αυτό γίνεται,κατά τη γνώμη μου,μόνο προτιμώντας πάντα το νερό από τη σαμπάνια ...
Ειδικά αν δείχνεις ότι έχεις καταλάβει ότι με το νερό είσαι πολλαπλά ωφελημένος αφού δεν ξεδιψάς μόνο αλλά μπορείς να πλύνεις,να καθαρίσεις να μαγειρέψεις,να ποτίσεις και να καλλιεργήσεις χωρίς να ζοριστείς ιδιαίτερα...
Άλλωστε το Ρουμανικό νερό που πηγάζει από τα Καρπάθια είναι γνωστό ότι είναι από τα καλύτερα...
Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα σε όλους...

+++
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Gospi έγραψε:Στην πρώτη του θητεία εξωθηθηκε σε παραίτηση και ειδαμε τα χαιρια μας με τα πλανα της διοικησης. Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασει η διοικηση και ο ιδιοκτητης οταν ξαναφυγει ο Λουτσεσκου. Γιατί καλό τα να κελαϊδάμε για τα καλύτερα ροστερ και αλλα τέτοια ωραία, αλλά για να δούμε ποιος προπονητης θα κανει περισσότερα με δεδομένο οτι το ρόστερ κλεινει τελη Αυγουστου (και πλεον τέλη Σεπτέμβρη). Εκτός αν του χρεώνουν την καθυστέρηση των μεταγραφών, και αν θεωρούν πως με άλλον θα κλείναν παίχτες νωρίτερα.
Γιατί τι; Ο ΠΑΟΚ τελειώνει μετά τον Λουτσεσκου; Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και από Λουτσεσκου και από οποιονδήποτε. Και για να μην ξεχνιόμαστε δεν βοήθησε μόνο ο ραζβαν τον ΠΑΟΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ τον ραζβαν και το παραδέχεται και ίδιος.

Προφανώς και όλοι θέλουν να μείνει, και για παντα αν είναι δυνατόν αλλά μην ξεχνάς ότι αυτή η διοίκηση που λες ότι κελαηδάει και αμφιβάλεις αν θα τα καταφέρει με άλλον προπονητή, να σου θυμίσω ότι αυτή τον έφερε.
Το αναφέρω γιατί μερικοί πάτε να βγάλετε τον Λουτσεσκου πάνω από όλα, που δεν είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 07 Οκτ 2024, 11:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

loukas karadimos έγραψε:καλα οσα λετε, δεν προλαβα να τα διαβασω ολα. απλα θα παραθεσω τα παρακατω απο το ΦΜΠ το αρχηγου

εγω μονο θα προσθεσω οτι ΜΟΝΟ ο Ραζβαν μπορει να μιλησει και να πραξει ετσι και να παραμεινει στην θεση του στον ΠΑΟΚ του Ιωαννη μας. Καποιος λογος θα υπαρχει

+++

Χρήστος Παπανικολάου
5 λ. ·
Βρέθηκα τις προάλλες σε ένα από τα πρωτοκλασάτα αποστακτήρια του οποίου οι σαμπάνιες θεωρούνται από τις κορυφαίες...
Και για να ακριβολογώ ίσως η εμπειρία του να απολαύσεις ένα μπουκάλι αυτής της σαμπάνιας στο ελεύθερο εμπόριο,να αποτελεί για την τσέπη ενός καθημερινού ανθρώπου ένα άπιαστο όνειρο...
Χαζεύοντας λοιπόν τη βιτρίνα με τα προϊόντα, έβαλα τον εαυτό μου να βρίσκεται στο σωστό μέρος να απολαύσει την ποιότητα αυτής της σαμπάνιας...
Σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Hôtel du Palais στο Biarritz με θέα στη θάλασσα όπου τα θηριώδη κύματα του Ατλαντικού σβήνουν αρμονικά πάνω στη Βάσκικη άμμο...
Αμέσως μετά κρατώντας την εικόνα της άμμου στο μυαλό μου και θέλοντας να νιώσω την απόλυτη αντίθεση, ίσως για να μπορέσω να αξιολογήσω την στιγμή,
μεταφέρομαι νοερά στη μέση της ερήμου έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της αφυδάτωσης και έχοντας καταναλώσει πάσης φύσεως υγρό που θα μπορούσα να έχω προμηθευτεί...
Έτοιμος να ψοφήσω από τη δίψα δηλαδή,με δεκάδες κοράκια να βολτάρουν κυκλικά πάνω από το κεφάλι μου...
Τότε εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου ένας βεδουΐνος κρατώντας στο ένα χέρι του αυτό το μπουκάλι της σαμπάνιας και ένα μπουκάλι με νερό στο άλλο...
Μην πιστεύοντας στην κωλοφαρδία μου απλώνω τα χέρια μου να τα αρπάξω και τα δύο αφού στις τσέπες μου υπάρχει ένας σκασμός λεφτά και δεν με νοιάζει τι θα ζητήσει,για να μου τα δώσει...
Αυτός όμως μου ξεκαθαρίζει ότι ΜΟΝΟ ΕΝΑ μπουκάλι μπορώ να διαλέξω. "Τί θα διάλεγα σε αυτή την περίπτωση;" Σκέφτομαι μην έχοντας τραβήξει το βλέμμα μου ούτε στιγμή από το μπουκάλι της σαμπάνιας...
Ναι έχω το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής να απολαύσω αυτό το μπουκάλι που είναι όνειρο άπιαστο και πιθανότατα να γίνω μπεκρή-μεζές για τα κοράκια...
Ναι έχω το δικαίωμα να μπορώ να κριτικάρω και να ξυνίσω τα μούτρα μου για τη συσκευασία του νερού...
Να εξοργιστώ εξετάζοντας το PH του και απλά να το απορρίψω, ικανοποιώντας τον εγωισμό ή και την ψευτοπερηφάνια μου, ελπίζοντας ότι σύντομα θα βγω από την έρημο...
Σε κάθε περίπτωση όμως,αν δε διαλέξω το νερό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν παύω να είμαι τεράστιος μ@λ@κ@ς... Κατέληξα...
Ακριβώς αυτό συμβαίνει με τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος βρίσκεται στην έρημο από το 1926 και εκεί θα βρίσκεται εις τον αιώνα των αιώνων...
Μόνο που ο ΠΑΟΚτσής δε συμβιβάζεται με αυτό και ζει κυνηγώντας την ουτοπία του να μετατρέψει την έρημο που εκτείνεται γύρω του σε Γη της Επαγγελίας...
Στην επιθυμία αυτή φαίνεται ότι ευθυγραμμίζεται και πρωτοστατεί και ο μεγάλος ηγέτης του που ακούει στο όνομα Ιβάν Σαββίδης και αυτό δίνει κουράγιο και ελπίδα στον ΠΑΟΚτσή...
Είναι πράγματι μαγικό να αισθάνεσαι ικανός να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου , ακόμα κι αν είναι απλά ψευδαίσθηση...
Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα επίπονο και απαιτητικό παιχνίδι του μυαλού,που είναι το μεγαλύτερο αληταριό και τις περισσότερες φορές αφήνεσαι γοητευμένος να σε παρασύρει...
Τη στιγμή της έπαρσης...
Για να συνεχίσει λοιπόν να υπάρχει η ελπίδα να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο, πρέπει να συνεχίσουμε να μένουμε ζωντανοί και υγιείς και αυτό γίνεται,κατά τη γνώμη μου,μόνο προτιμώντας πάντα το νερό από τη σαμπάνια ...
Ειδικά αν δείχνεις ότι έχεις καταλάβει ότι με το νερό είσαι πολλαπλά ωφελημένος αφού δεν ξεδιψάς μόνο αλλά μπορείς να πλύνεις,να καθαρίσεις να μαγειρέψεις,να ποτίσεις και να καλλιεργήσεις χωρίς να ζοριστείς ιδιαίτερα...
Άλλωστε το Ρουμανικό νερό που πηγάζει από τα Καρπάθια είναι γνωστό ότι είναι από τα καλύτερα...

+++
Εξαιρετικό.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

loukas karadimos έγραψε:καλα οσα λετε, δεν προλαβα να τα διαβασω ολα. απλα θα παραθεσω τα παρακατω απο το ΦΜΠ το αρχηγου

+++

Χρήστος Παπανικολάου
5 λ. ·
Τη στιγμή της έπαρσης...

+++
Πολύ καλό Λουκά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Λουτσέσκου μέχρι να εξαφανιστεί ο ήλιος!!!

Να δούμε τίποτα ζωγράφους πάλι ή κάτι τουρίστες που απόλαυσαν τον θεσπέσιο μας ήλιο και γέμισαν τη τσέπη τους με ευρω.

Τίμιος , ειλικρινής, προστατεύει και υπεραμύνεται την ομάδα σαν οπαδός, εργατικός, μεθοδικός, οι ποδοσφαιριστές τον λατρεύουν. Δημιουργεί όμορφο περιβάλλον στα ενδότερα της ομάδας.

Κατέκτησε τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα , αήττητο ντάμπλ και το περσινό βάλε και το κλεμμένο ...

Όποιος και να έρθει ο Λουτσέσκου θα είναι σημείο αναφοράς και σύγκρισης.

Ο Λουτσκέσου πήρε απο τον ΠΑΟΚ αλλά έδωσε κιόλας όπως γίνεται σε όλες τις υγιείς σχέσεις.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Leonardo10 έγραψε:
Gospi έγραψε:Στην πρώτη του θητεία εξωθηθηκε σε παραίτηση και ειδαμε τα χαιρια μας με τα πλανα της διοικησης. Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασει η διοικηση και ο ιδιοκτητης οταν ξαναφυγει ο Λουτσεσκου. Γιατί καλό τα να κελαϊδάμε για τα καλύτερα ροστερ και αλλα τέτοια ωραία, αλλά για να δούμε ποιος προπονητης θα κανει περισσότερα με δεδομένο οτι το ρόστερ κλεινει τελη Αυγουστου (και πλεον τέλη Σεπτέμβρη). Εκτός αν του χρεώνουν την καθυστέρηση των μεταγραφών, και αν θεωρούν πως με άλλον θα κλείναν παίχτες νωρίτερα.
Γιατί τι; Ο ΠΑΟΚ τελειώνει μετά τον Λουτσεσκου; Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και από Λουτσεσκου και από οποιονδήποτε. Και για να μην ξεχνιόμαστε δεν βοήθησε μόνο ο ραζβαν τον ΠΑΟΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ τον ραζβαν και το παραδέχεται και ίδιος.

Προφανώς και όλοι θέλουν να μείνει, και για παντα αν είναι δυνατόν αλλά μην ξεχνάς ότι αυτή η διοίκηση που λες ότι κελαηδάει και αμφιβάλεις αν θα τα καταφέρει με άλλον προπονητή, να σου θυμίσω ότι αυτή τον έφερε.
Το αναφέρω γιατί μερικοί πάτε να βγάλετε τον Λουτσεσκου πάνω από όλα, που δεν είναι
Οταν ο ΠΑΟΚ αποκτηση διοικητικα και στελεχιακα ποδοσφαιρικη προσεγγιση κουλτούρα και φιλοσοφια τοτε το συζηταμε. Οσο στον ΠΑΟΚ διοικουν πρωην στελεχη της αστυνομιας, πρωην διαιτητες και μια ρωσιδα οικονομολογος παρεα με τον γιο του ιδιοκτητη που δεν με εχει πεισει οτι νιώθει απο μπαλα, δεν νομιζω πως μας παιρνει να μιλαμε ελαφρα τη καρδια για απομακρυνση Λουτσεσκου.
Ειναι φουλ εμμονικος και ιδιορρυθμος, αλλα τρεμω στην ιδεα να βγουμε στο σεργιανι για να βρουμε προπονητη
Εξαλλου να μην ξεχναμε πως οι αλλοι δυο προπονητες π εδειξαν ενθαρρυντικα δειγματα στην ομαδα μας αποχωρησαν με σαφεις αιχμες για στελεχη κλπ. Αναφερομαι σε Ιβιτς και Γκαρσια. Επισης να συνυπολογιζουμε πως με εξαιρεση τον Γκαρσια ολοι οι τιτλοι φερουν την υπογραφη του.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Βγάζω τη φανέλα του λουτσος FC και βάζω την άλλη.

Η διοίκηση βάζει εκαταμμύρια από τη τσέπη της.
Αυτός που το κάνει , έχει δικαίωμα να διοικήσει και να κάνει ότι θέλει. Είτε είναι με "σωστούς" ποδοσφαιρικούς όρους είτε όχι. Είτε με οικονομολόγους , είτε με ποδοσφαιρανθρώπους.

Εμείς ως οπαδοί μπορούμε και πρέπει να δώσουμε δίκιο στο προπονητή μέχρι το σημείο που λέει "γιατί να μη το κάνουμ ε σωστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι ; Γιατί δε τον ακούς να είμαστε όλοι happy?"

Ποτέ δε θα υπάρξει σοβαρό ερώτημα του στυλ Γιώργης(aka επόμενη μέρα διοικητικά) να ασχολείται με τα καλά και τα άσχημα ή να μείνει στην άκρη για να σχεδιάζει ο Λούτσος τις ομάδες όποτε κι όπως θέλει.

Η απάντηση είναι Γιώργης μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Ξαναβάζω τη φανέλα τώρα.
Γερασίμου

Ένας ΠΑΟΚ που δεν σε αφήνει ποτέ να πλήξεις. Ένας ΠΑΟΚ που σου φέρνει το μαρτύριο του Σισύφου. Ο ΠΑΟΚ φτάνει στην κορυφή, αλλά ο βράχος ξανακυλάει στους πρόποδες και ξεκινά από την αρχή.
1976: δεν κρατά τον πρωταθλητή προπονητή Λόραντ, αλλά παίρνει τον Στάνκοβιτς. Παρόλα αυτά είναι στην κορυφή μέχρι τον Απρίλιο. Ένα κακό αποτέλεσμα στο Φάληρο την Κυριακή των Βαϊων που συνοδεύτηκε από κακό κοουτσάρισμα (αν συνοδευόταν από καλό ήταν σίγουρη η νίκη;-η ομάδα δέχθηκε 2 γκολ μέχρι το 10΄, με ένα τερματοφύλακα που έτρεμε και δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη ούτε στην άμυνα, ούτε σε κανένα), φέρνει την απόλυση του προπονητή και πρόσληψη του ομοσπονδιακού τεχνικού Μπ. Μπίγκαμ που και από κοουτσάρισμα δράμα και κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια μεταγενέστερα. Βέβαια μέγιστο ρόλο στην απώλεια πρωταθλήματος και κυπέλλου του '77 φέρνει η ΕΠΟ του Δέδε και η με αυτήν υπογειες διαδρομές του Μαντζεβελάκη και του Μαυροκουκουλάκη, τραγικές διαιτησίες που στερούν τον Μάιο 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και δίνουν σε προηγούμενα τον Απρίλιο ματς 1-2 στον βάζελο και κερασάκι στην τούρτα, ο Πλατόπουλος στον τελικό του κυπέλλου Ιούνιο μήνα.
1985: δεύτερο πρωτάθλημα, αλλά οι διοκητικές έριδες και το άνω-κάτω των αποδυτηρίων φέρνουν την απόλυση του πρωταθλητή Σκότσικ και τον ΠΑΟΚ μέχρι και 13η θέση, με τελική κατάταξη την 10η.
2019: διαφωνίες του νταμπλούχου Λουτσέσκου στα μεταγραφικά, στην μη ανανέωση συμβολαίων, αλλαγή προπονητή πάνω στην προετοιμασία. Ο ΠΑΟΚ αποκλείεται πρόωρα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ομάδα παρά τις αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού δεν ενισχύεται τον χειμώνα, αποπροσανατολισμός και με την δήθεν πολυ-ιδιοκτησία που καταρρέει σαν πύργος στην άμμο το καλοκαίρι του '20 και τουλάχιστον δεύτερη θέση και έξοδος στο Ch. L. , με το όνειρο των ομίλων να χάνεται λόγω κακών χειρισμών από όλες τις πλευρές της ομάδας.
2024: θα πρέπει και πάλι ο ΠΑΟΚ να αφήσει τον βράχο να κατρακυλήσει και να τον φέρει από τους πρόποδες στην κορυφή, και αν ναι (απευκταίο), πόσο θα κρατήσει το νέο μαρτύριο;;; :? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Δευ 07 Οκτ 2024, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

giapas έγραψε:Βγάζω τη φανέλα του λουτσος FC και βάζω την άλλη.

Η διοίκηση βάζει εκαταμμύρια από τη τσέπη της.
Αυτός που το κάνει , έχει δικαίωμα να διοικήσει και να κάνει ότι θέλει. Είτε είναι με "σωστούς" ποδοσφαιρικούς όρους είτε όχι. Είτε με οικονομολόγους , είτε με ποδοσφαιρανθρώπους.

Εμείς ως οπαδοί μπορούμε και πρέπει να δώσουμε δίκιο στο προπονητή μέχρι το σημείο που λέει "γιατί να μη το κάνουμ ε σωστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι ; Γιατί δε τον ακούς να είμαστε όλοι happy?"

Ποτέ δε θα υπάρξει σοβαρό ερώτημα του στυλ Γιώργης(aka επόμενη μέρα διοικητικά) να ασχολείται με τα καλά και τα άσχημα ή να μείνει στην άκρη για να σχεδιάζει ο Λούτσος τις ομάδες όποτε κι όπως θέλει.

Η απάντηση είναι Γιώργης μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Ξαναβάζω τη φανέλα τώρα.
Αν όμως αγαπητέ φίλε έχει στην ομάδα πρώην αστυνομικούς και πρώην διαιτητές, συν οικονομολόγα που δεν είναι σίγουρη για το αν η μπάλα είναι στρογγυλή και τον Γιώργη, που μπορεί να αγαπάει τον ΠΑΟΚ αλλά δείχνει μάλλον άμπαλος, τα πολλά όντως εκατομμύρια που βάζει ο Γιάννης Σαββίδης πηγαίνουν στον βρόντο και συνεπώς πρέπει να αλλάξει γραμμή πλεύσης;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αδερφέ δε συμφωνώ ότι είναι έτσι. Πράγματα γίνονται καλά και αποδοτικά, πράγματα γίνονται και όχι τόσο καλά με μη αποδοτικό τρόπο.

Ακόμα και δίκιο να έχεις , ΓΝΩΜΗ μου είναι ότι αυτός που πληρώνει φέρει και το βάρος της ευθύνης.
Κι αν η αποτυχία αυτουνού να τα κάνει σωστά τσούζει εσένα γιατί η ομάδα σου δε σου δίνει χαρές, αυτουνού η τσέπη τσούζει 1000 φορές να βάζει εκατομμύρια δίχως αποτέλεσμα και να έχει και τους οπαδούς να τον κατακρίνουν ότι παίρνει λάθος αποφάσεις.

Είμαι καψούρης με το Λουτσο κι όσα ποδοσφαιρικά πρεσβέυει αλλά αν ποτέ τεθεί κάποιο έστω αμυδρό δίλημμα , τον πάω εγώ με το αυτοκίνητο στο Βουκουρέστι και γυρνάω να αποθεώσω το Γιώργη να βάζει τα εκατομμύριά του και να κάνει μη-βέλτιστες επιλογές. Δε πειράζει. Θα ζήσω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”