Razvan Lucescu IV

alexgarcia6

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Την μιρλα την βαριεσαι οταν δεν εχει λογο υπαρξης

Το προστιμο στους παικτες βρωμαει βλαχοτραγιλα και πιθανως να εκανε ταναπου τα αποδυτηρια

Οποτε μια χαρα τα εψαλε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Άλλο να πει ότι δε φταίει και άλλο ότι η κατάσταση εγινε πιο δυσκολη ενω θα μπορούσε να είναι ευκολότερη.
Δεν μπορώ να τον κακισω που γκρινιάζει για αυτό. Ούτε σημαίνει ότι βγάζει την ουρά απέξω.
Κάναμε στα αλήθεια ότι καλύτερο μπορούσαμε για να προχωρήσουμε στο τσ.λ. ? Εγώ λέω όχι .
Ούτε η διοίκηση ούτε ο προπονητής έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εμένα δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις όσον αναφορά το πρόστιμο και την άποψη του Ιβάν για το ροστερ, ένιωσε περήφανος για το σύνολο που δημιούργησε και το εξέφρασε στην ομάδα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα αυτή η δήλωση σε 2 συνεντεύξεις τύπου
Για τις πολλές αλλαγές έχει δίκιο αλλά ήταν απαραίτητες όλες μα όλες πλην του Μπακαγιόκο-Μειτέ

Όσο για τα προστιματα πραγματικά σε ολόκληρο τον κόσμο σε όλες τις ομάδες μπαίνουν, όπως και τα πριμ ξαναλέω. Επίσης η ομάδα πέρσι μετά από πρόστιμο πήρε πρωτάθλημα όποτε δεν νομίζω να επηρέασε τα αποδυτήρια
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ε ναι μετα απο 50 τελικες και 4 δοκαρια αξιζεις ενα προστιμο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τώρα είδα όλες τις δηλώσεις.
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι στο καλύτερο σημείο οι σχέσεις με τη διοίκηση.

Μάλλον το ότι έφυγε κι ο Μάκης , είναι αρνητικό με την έννοια ότι ίσως ήταν ανάχωμα.

Η (απαισιόδοξη) πρόβλεψη μου είναι ότι το σχήμα αυτό δε θα περπατήσει πολύ.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ο Ράζβαν έγινε ασπίδα για τους παίκτες του για μια ακόμη φορά. Αυτό που κάνει πάντα δηλαδή. Και η μλκ με το πρόστιμο του χάλασε τη σούπα πάνω που πάει να τους κουμαντάρει.

Δηλαδή στη διοίκηση είδαν ότι στα ματς με ρούλη και Στεάουα υπήρξαν αδιάφοροι παίκτες και κακό κοουτσάρισμα;

Καλύτερες απαντήσεις θα πάρουμε σύντομα γιατί οι Ρουμάνοι ΑΡΔ σίγουρα θα θέσουν καλύτερες ερωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Τον Λουτσο τον εχω σταυρωσει για τις εμμονες του, αλλα εδω τον στηριζω απολυτα. Δεν εχει την στηριξη που επρεπε να εχει στον χρονο που επρεπε να την εχει το καλοκαιρι. Η διοικηση απλα πασχει απο αμπαλιαση. Οπως οταν εσωσε το βαζελο,οπως οταν δεν ηθελε να παρει παικτη με "ελληνικο" τροπο (Κουρμπελη), οπως τωρα που δεν επενδυσε κατοσταρικα για να παρει μυρια για μια ακομα φορα. Ετσι και τωρα ριχνει προστιμο μετα απο τετοιες εμφανισεις.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Καλά το πρόστιμο ήταν τραγικό. Ποδοσφαιριστές επαγγελματίες είναι και μάλιστα κάνουν σωστά την δουλειά τους. Φαντάσου αν εσύ στην δουλειά σου έτρωγες πρόστιμο επειδή δεν είχες 100% παραγωγικότητα τρεις μέρες στην δουλειά. Γενικά, δεν βάζεις πρόστιμο, δεν ζείς στην εποχή των μικροπαραγόντων του 60. Αν θες να αυσξήσεις την παραγωγικότητα, το ψάχνεις σοβαρά. Κανείς δεν γάμησε με πρόστιμα.

Κι αν κάποιοι χρειάζονται πρόστιμο, αυτοί είναι η δίοικηση.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Η διοίκηση θέτει στόχους (π.χ. είσοδο σε ομίλους Τσ.Λ.)
O Λουτσέσκου εισηγείται τι χρειάζεται γι αυτό, η διοίκηση αποφασίζει (εγκρίνει ή απορρίπτει την εισήγηση και πληρώνει).
Ο Λουτσέσκου εστίασε στην συνοχή και εισηγήθηκε ανανεωση Κεντζιόρα, παραμονή Μειτέ ή παίκτη ανάλογων χαρακτηριστικών και 2-3 προσθήκες το πολύ (δεν εξιδικεύτηκαν σε θέσεις προς ΜΜΕ και φιλάθλους). Ο Λουτσέσκου ζήτησε να έχει τους παίκτες πριν από την προετοιμασία.
Η διοίκηση δεν εκπλήρωσε αυτά που ζήτησε ο προπονητής: Αφενός άργησε στην ανανέωση και απέτυχε στην παραμονή, αφετέρου έφερε 10 παίκτες αντί για 2-3 γεγονός που επηρέασε αρνητικά τη συνοχή. Δεν γνωρίζουμε εάν οι νέοι και ποιοί από τους παλαιούς είχαν ή όχι την έγκριση του προπονητή.
Ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.
Με αυτά τα δεδομένα και μόνον (χωρίς άλλη επιπρόσθετη εσωτερική πληροφόρηση) κάθε λογικός άνθρωπος θα έριχνε το φταίξιμο στη διοίκηση.
Μπορείς να κρίνεις τον προπονητή και να αποδώσεις ευθύνες μόνον εάν του δώσεις αυτά που σου ζητά.
Για το πρόστιμο το έχω ήδη γράψει ότι είχα να πω.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

χαίρομαι που πολλοί φίλοι ενίσταντο στην περίπτωση του προστίματος. μιλάμε για επαγγελματίες και με καπετάνιο-λούτσε που δεν θα άφηνε παίκτες να παίζουν αδιάφορα.

η κουβέντα με τις βαλίτσες δεν μου άρεσε. αυτό φανερώνει δυσαρέσκεια πλευρών ή μεταξύ κάποιων. εύχομαι να λυθούν αυτά τα θέματα και να συνεχίσει η προσπάθεια δεσίματος και μιας ομάδας όπως την θέλουμε. η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν είδαμε ομάδα δεμένη αλλά ένα συνονθύλευμα κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
δικαιολογίες υπάρχουν ασφαλώς.

σήμερα γλίτωσες το λιντσάρισμα......
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

hawklord έγραψε:Τον Λουτσο τον εχω σταυρωσει για τις εμμονες του, αλλα εδω τον στηριζω απολυτα. Δεν εχει την στηριξη που επρεπε να εχει στον χρονο που επρεπε να την εχει το καλοκαιρι. Η διοικηση απλα πασχει απο αμπαλιαση. Οπως οταν εσωσε το βαζελο,οπως οταν δεν ηθελε να παρει παικτη με "ελληνικο" τροπο (Κουρμπελη), οπως τωρα που δεν επενδυσε κατοσταρικα για να παρει μυρια για μια ακομα φορα. Ετσι και τωρα ριχνει προστιμο μετα απο τετοιες εμφανισεις.
Ομοιως..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θα το ξαναπώ.

Αν ο Ιβαν ήθελε η ομάδα να έχει ελπίδες να παίξει τσάμπιονς λιγκ, ο Μειτε, ο Κεντζιορα και ο Τσαλοφ θα έπρεπε να είναι μέλος της ομάδας μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Αν ο Ιβαν ήθελε η ομάδα να πετάει τον Οκτωβριο ας μη πουλούσε Κουλιερακη, και οι μεταγραφές κορμού να ήταν εδώ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και όχι αφού άνοιξαν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη.

Ο Ραζβαν είναι αυτός που είναι. Παιρνει χρόνο να μοντάρει μια ομάδα.
Οι παίκτες είναι αυτό που είναι: αν έρχονται χωρίς προετοιμασία και από χρονιές άδειες από συμμετοχές θα χρειαστούν μήνες να πιάσουν ρυθμό, και ίσως να καταφέρουν να πλησιάσουν το παλιό τους επίπεδο.

Το να χάνεις ένα παιχνίδι απέναντι στην Γαλατασαράι κάνοντας καλή εμφάνιση, και δύο παιχνίδια στα καπάκια που ήσουν συντριπτικά καλύτερος από τον αντίπαλο αλλά η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, συμβαίνει. Μπάλα είναι. Και η ομάδα πρέπει να έχει πίστη και υπομονή να το γυρίσει. Να υποφέρει για όσο χρειάζεται μέχρι να το ξεπεράσει και να βγει πιο δυνατή.

Το να ρίχνεις πρόστιμο, είναι σαν να κάνεις κωλοδαχτυλα στις προσπάθειες των παιδιών που ελπίζεις να σου φέρουν τίτλους.

Πριν δυο εβδομαδες βγήκε ο Ιβαν και τους έλεγε είστε η καλύτερη ομάδα που ειχαμε ποτε, και 10 μέρες τους έριξε πρόστιμο. Αστεία πράγματα που έβγαλαν εμένα από τα ρούχα μου σαν απλό παρατηρητή. Ποσο μάλλον τον Ραζβαν!

Χίλια δίκια έχει για το σημερινό. Χίλια.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

alexgarcia6 έγραψε:Ναι φιλε αν θυμασαι με μαλμε το φαγαμε στο 90φευγα επειδη δεν μπορουσαμε να κρατησουμε μπαλα

Δεν ειναι και ακραιο να πεις οτι με μειτε ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες

Κατεβηκες στα προκριματικα του ΤσΛ χωρις το βασικο γραναζι της περσινης μεσαιας γραμμης, και χωρις ουτε καν τον αντικαταστατη του

Δεν ξερω ποσο πιο λιανα το θες
Παρόλο που δεν έγραψα για να πούμε τα ίδια για πολλοστή φορά, οφείλω να διαφωνήσω με αυτή την άποψη που κυριαρχεί τελικά.
Όχι φίλε. Από τη Μάλμε αποκλείστηκαμε γιατί ως ομάδα παρουσιαστηκαμε παντελώς ανέτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά στο ραντεβού μας με την ιστορια και κανένας παίχτης δεν θα το άλλαζε αυτό. Έτσι θα έπαιζε χαλια και ο Μεϊτέ αν ήταν εδω. Αποδειχτήκαμε λίγοι ως ομαδα που και να περνούσε την ομαδούλα, δεν είχε τύχη μετά. Έχουμε παίξει κι άλλους τέτοιους αγώνες και με πολύ μεγαλύτερες ομάδες και είμασταν ανταγωνιστικοί και με το μαχαίρι στα δόντια, εστω κι αν αποκλειστήκαμε (Άγιαξ, Σάλκε, Μπενφίκα). Φέτος είμασταν ξεδοντιαρηδες. Λίγοι.
Και φταίνε όλοι. Από τη διοίκηση ως τον προπονητή. Όλοι. Ούτε αυτός δεν είναι αθώος. Αυτό λέω μόνο.
Δικαιολογίες έχει ο Λουτσέσκου; Ναι ναι ναι ναι. Τα έχουμε πει χίλιες φορές.

Δεν ήθελα να κάνω για χιλιοστή φορά την ίδια συζήτηση. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για περσινά ξινά σταφύλια. Όμως αν πάει να στηθεί πάνω στο παραμύθι του υπερσωτηρα Μεϊτέ δίπολο με άγιο τον προπονητή και γελοία τη διοίκηση, εγώ ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Το δίπολο αυτο δεν το βάζω εγώ. Μόλις το έθεσε επίσημα ο προπονητής. Ανεπίσημα στα σοσιαλ και στο φόρουμ δεν χρειάζεται να πω Έχει γίνει συνήθεια το κράξιμο στη διοίκηση για την υπεράσπιση του προπονητή, λες και είναι αντίπαλοι. Η το να πιστώνεται μόνο ο προπονητής ή μόνο η διοίκηση από τους... απέναντι, τους αντί-Λουτσέσκου τις επιτυχίες και αντίστροφα να πεφτει το κράξιμο στις αποτυχίες. Λες και δεν είναι συνυπευθυνοι, λες και δεν είναι μαζί.

Άντε και σε ενα φόρουμ ας λέει ο καθένας ο, τι θέλει. Σήμερα του έδωσε ζωή αυτού του διπολου και αυτών των χαζοσυζητησεων ο ίδιος ο Ραζβάν με όσα είπε, ενώ έχει πατήσει κορυφη και έχει μπροστά του διακοπη για να ηρεμήσει η ομάδα και να δουλέψει. Αντί για ηρεμια πάει και μιλάει για απολύσεις, για διοικητικές παρεμβάσεις, για λίστες, για ροστερ και για χίλια δυο. Εγώ είμαι ο τέλειος κι αυτοί σκιτζήδες.

Αν ήταν μόνο το χαζό πρόστιμο (που είναι μια γελοιότητα ναι) ας μιλούσε μόνο γι αυτό. Δεν είναι.
Αντιθέτως δίνει ξανά τροφή σε φήμες που θεωρούσαμε απο χαζομάρα ως πουστια, λέγοντας αν θέλουν ας με διώξουν. Αυτές που πήγαν να σβήσουν με τις αγκαλιές του με Ιβάν και τώρα αναζωπυρωθηκαν.

Υπάρχει αρρώστια στην ομάδα και πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να γιατρευτεί. Αμεσα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Διάβασα σχεδόν όλα τα ποστς που έγιναν απόψε στο topic και χαίρομαι για το επίπεδο του φόρουμ.
Όχι ότι φιλοξενεί το Σωκράτη και το Nietzsche, αλλά στα social media επικρατεί ένα άτυπο πρωτάθλημα μπαρούφας και αμπαλίασης.

Αυτό που έχω να πω (δεν είδα τον αγώνα) είναι να βλέπετε κιόλας τις συνεντεύξεις. Μη διαβάζετε μόνο την απομαγνητοφώνηση.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Το εντυπωσιακό είναι ότι όσοι γκρινιάζουν που δεν βγαίνουν απο την ομάδα να μιλήσουν στον κόσμο, είναι αυτοί που σταυρώνουν του Λουτσέσκου.
Ο οποίος είπε κάτι που ο ίδιος θεωρεί αυτονόητο και δεν απέχει πολυ απο την κοινή λογική.
Είτε ως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει είτε ως η ομοιογένεια και η "ομάδα" είναι σημαντικότερη απο το ατομικό ταλέντο, αυτό είπε ο Λουτσέσκου.
Ειδικά στο ζήτημα Μειτέ - ΜΠακαγιόκο μέχρι τώρα ο δεύτερος δεν δείχνει δυστυχώς ότι μπορεί όχι μονο να προσφέρει όσα ο πρώτος αλλά και ότι θα επανέλθει στο να θεωρείται παίκτης ομάδας που στοχεύει πρωτάθλημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”