22. Stefan Schwab
- Jean Valjean
Re: 22. Stefan Schwab
Κράτησε τον Σβαμπ γιατί έχει την εμπειρία και τη δημιουργία. Αυτά τα δυο χρειάζονται περισσότερο στο τέλος ενός τέτοιου αγώνα με τέτοια διαιτησία και τέτοιον αντίπαλο. Ο Σβαμπ μπορεί να ηρεμήσει έναν συμπαίκτη ή την ομάδα εάν χρειαστεί, ο Ρώσος όχι.
Νομίζω πως αυτό μέτρησε περισσότερο.
- ΑποστόληςΑ
22. Stefan Schwab
Η κοπωση μπορει να επηρεασει την αποδοση, ειναι δυναμικη η αξιολογηση. Το καλυτερη αποδοση ειναι υποκειμενικο και δεν εξασφαλιζει οτι θα ειχε ως το 90 με περιορισμενες δυναμεις. Γιατι δεν ειναι κατανοητο αυτο;
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θεωρώ ότι η ομάδα εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν περισσότερα τρεξίματα. Ούτως ή άλλως μπροστά δεν κάναμε τίποτε, οπότε όλη η προσπάθεια ήταν να παγώνουμε το παιχνίδι και να κρατάμε το μηδέν πίσω. Περισσότερο πρέσιγκ δηλαδή.Jean Valjean έγραψε:Κράτησε τον Σβαμπ γιατί έχει την εμπειρία και τη δημιουργία. Αυτά τα δυο χρειάζονται περισσότερο στο τέλος ενός τέτοιου αγώνα με τέτοια διαιτησία και τέτοιον αντίπαλο. Ο Σβαμπ μπορεί να ηρεμήσει έναν συμπαίκτη ή την ομάδα εάν χρειαστεί, ο Ρώσος όχι.
Κράτησε τον Σβαμπ γιατί, απλά, είχε λιγότερο χρόνο την Πέμπτη, ως αναπληρωματικός, από τον Οζντόεφ.Jean Valjean έγραψε:Κράτησε τον Σβαμπ γιατί έχει την εμπειρία και τη δημιουργία. Αυτά τα δυο χρειάζονται περισσότερο στο τέλος ενός τέτοιου αγώνα με τέτοια διαιτησία και τέτοιον αντίπαλο. Ο Σβαμπ μπορεί να ηρεμήσει έναν συμπαίκτη ή την ομάδα εάν χρειαστεί, ο Ρώσος όχι.
Το παράπονο που έχω είναι ότι ακόμα και πολύ καλά σουτ να πιάσει, γκολ σπάνια μπαίνει, σε σημείο να λες ότι αν ήταν, για παράδειγμα, ο Ζίφκο στη θέση του, θα έγραφε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Καλός ο Στέφαν, δεν έχω παράπονο στα χαφ
Εχασε δύο καλές ευκαιριες, αλλά αυτό δεν χαλάει την καλή εικόνα της απόδοσης του
Εχασε δύο καλές ευκαιριες, αλλά αυτό δεν χαλάει την καλή εικόνα της απόδοσης του
-
- Mr Ξερόλας 2019
- falconakis
Εχει γραψει ηδη καπου στο 20% περισσοτερο χρονο συμμετοχης αναλογικα σε σχεση με τη περσινη χρονια. Αντι να μειωνεται ο χρονος του καθε χρονο αυξανει ενω περνουμε συνεχως χαφ.
Σε συνέχεια αυτών που είπε ο Joshua …
Καταντήσαμε να παίζουμε με βασικό τον Σβαμπ που έπρεπε σιγά σιγά να αντικατασταθεί
Καταντήσαμε να παίζουμε με βασικό τον Σβαμπ που έπρεπε σιγά σιγά να αντικατασταθεί
- ΑποστόληςΑ
Κρατάει τον Schwab για την περίπτωση που κερδίσουμε πέναλτυ. Αυτό έγινε πιο πιθανό μετά το οριακό πέναλτυ που έδωσε εις βάρος μας. Κάτι που έγινε και με Βόλο.