Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dolphinto

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από dolphinto »

D.A.A.T. έγραψε:Ο καθενας εισπρατει οτι του αξιζει..Θα κλαψουμε με το ποσο ΠΑΟΚ ειναι...Συγκινηθηκα...Σνιφ...

Περιμενω και επιστροφη ολων των αλλων μεγαλων ΠΑΟΚτσηδων...

Μπονους για δημαρχος Θεσσαλονικης ο Φασουλας...............

ΥΣΤ : Δεν ειμαι απο αυτους που νομιζουν οτι πρεπει να γινεται οτι τους καρφωθει και να το ονομαζει αποψη γιατι αρκετοι τετοιοι ακουγονται εδω μεσα..
Αν η διοικηση κανει κατι που διαφωνω απο μενα θα γινει σεβαστο πραγμα που δεν γινεται απο αλλους που θελουν τον δικο τους προπονητη και τον δικο τους παικτη και με την δικαιολογια οτι θελουν το καλο της ομαδας πεταν την μ@@@@@ τους...
αδερφε, επειδη σεβομε την αποψη σου θα σου πω μονο οτι ο Φασουλας δεν ηθελε να γυρισει ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ..και ποτε δεν δηλωσε ΠΑΟΚ απο την στιγμη που εφυγε.. γαυρος δηλωσε ομως...και φυσικα η φαρα του τον εκανε και πολιτικο... οποτε το κανει αυτο ο κοντος..μαζι σου αδερφε..και θα πω οτι εκανα και λαθος... μεχρι τοτε ομως κραταω την σταση μου..
και κατι ακομη...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΟΚ-ΤΖΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ (βλεπε Ζαγορ-Βρυζας)..ΤΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΕ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ειδατε κεφαλιά ο Αθανασιάδης??? Ο διμετρος Παπάζογλου ούτε τα έχει ονειρευτεί αυτά.... Μπράβο ρε παλήκαρε... Απο του χρόνου το βασικό μας φορ...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ωραίος και ο Παπάζογλου του Πανσερραϊκού..
Κάτι δεν είχε αναφέρει πέρσυ ο Τράνσφερ ότι ενδιαφερόμαστε για αυτόν??
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

dolphinto έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Ο καθενας εισπρατει οτι του αξιζει..Θα κλαψουμε με το ποσο ΠΑΟΚ ειναι...Συγκινηθηκα...Σνιφ...

Περιμενω και επιστροφη ολων των αλλων μεγαλων ΠΑΟΚτσηδων...

Μπονους για δημαρχος Θεσσαλονικης ο Φασουλας...............

ΥΣΤ : Δεν ειμαι απο αυτους που νομιζουν οτι πρεπει να γινεται οτι τους καρφωθει και να το ονομαζει αποψη γιατι αρκετοι τετοιοι ακουγονται εδω μεσα..
Αν η διοικηση κανει κατι που διαφωνω απο μενα θα γινει σεβαστο πραγμα που δεν γινεται απο αλλους που θελουν τον δικο τους προπονητη και τον δικο τους παικτη και με την δικαιολογια οτι θελουν το καλο της ομαδας πεταν την μ@@@@@ τους...
αδερφε, επειδη σεβομε την αποψη σου θα σου πω μονο οτι ο Φασουλας δεν ηθελε να γυρισει ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ..και ποτε δεν δηλωσε ΠΑΟΚ απο την στιγμη που εφυγε.. γαυρος δηλωσε ομως...και φυσικα η φαρα του τον εκανε και πολιτικο... οποτε το κανει αυτο ο κοντος..μαζι σου αδερφε..και θα πω οτι εκανα και λαθος... μεχρι τοτε ομως κραταω την σταση μου..
και κατι ακομη...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΟΚ-ΤΖΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ (βλεπε Ζαγορ-Βρυζας)..ΤΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΕ...
δε τους βαζω ολους στη ιδια μοιρα.Σε αυτο ισως να ειμαι αδικος.Απλα ο Σαλπιγγιδης με εχει πληγωσει και για αυτο για μενα ειναι ανεπιθυμητος..Φυσικα σε περιπτωση επιστροφης του για να προλαβω ερωτηση σε παραθετω στο Υστ που εγραψα πριν.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

gika έγραψε:Για τον Ριμόλντι του Πανσεραικού τι ξέρουμε?? Ωραίος... Όπως και ο Λεοζίνιο... Ωραιο εξτρεμάκι για μπακ απ... Τι ηλικίες έχουν... Ααα... Φερτε τον Αθανασιαδη πίσω χτες, και δωστε τους τον Παπάζογλου... Ας γίνει το ίδιο με Γεωργίου- Σαβίνι...

Και ποιος σου ειπε οτι τους συμφερει αυτο???? χαχαχαχαχα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

gika έγραψε:Για τον Ριμόλντι του Πανσεραικού τι ξέρουμε?? Ωραίος... Όπως και ο Λεοζίνιο... Ωραιο εξτρεμάκι για μπακ απ... Τι ηλικίες έχουν... Ααα... Φερτε τον Αθανασιαδη πίσω χτες, και δωστε τους τον Παπάζογλου... Ας γίνει το ίδιο με Γεωργίου- Σαβίνι...
δεν ειναι πολυ αντικειμενικο αυτο...σημερα οντως επαιξε τρομερα.....με τον αγροτικο αστερα την προηγουμενη αγωνιστικη ομως ηταν χωμα και ο ριμολντι και ο αθανασιαδης και ο γεωργιου.....μην τους αποθεωνουμε με ενα παιχνιδι και ζηταμε να ρθουνε,και μετα δεν ξερουμε πως θα φυγουν!!!!ο λεοζινιο ηταν κι αυτος καλος αλλα δεν εχει στανταρ αποδοσεις και δεν εχει και τρομερη αγωνιστικη πορεια τα τελευταια χρονια..ο μονος που θα μπορουσα να συμφωνησω μιας και ειναι πολυ ταλαντουχος και σταθερος σε αποδοση παντοτε ειναι ο παπαζογλου...επισης αν θυμασαι,για το ριμολντι ειχε γραψει το καλοκαιρι η μακεδονιας θρακης....μπορεις να δεις τι λεγαμε.........
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ενταξη σημερα ο ριμολντι ηταν ενα κεντρο μονος του, αλλα για το πανσεραικο. για τον ΠΑΟΚ?

ΥΓ1 τωρα θα μου πειτε 3-1 Ο ΡΙΜΟΛΝΤΙ :opaokara: ενω οι δικοι μας 1-2

ΥΓ2 ακομα δεν σταματησα τα πανηγυρια!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.............
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:Ειδατε κεφαλιά ο Αθανασιάδης??? Ο διμετρος Παπάζογλου ούτε τα έχει ονειρευτεί αυτά.... Μπράβο ρε παλήκαρε... Απο του χρόνου το βασικό μας φορ...
μαζι με τον αλλο παλικαρο και ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΟΦ-ΤΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΠΑΜΜΕΡ θανασακη Παλταζογλου....ο κυριακος ειναι ο σακης δεν το ηξερες?
vasmal

Δημοσίευση από vasmal »

σαλπιγγιδη αθανασιαδη γεωργιου(αμιγως ελληνες που γνωριζουν το βαρος της φανελας)και 2 ΚΑΛΑ και μοντρνα πλαγια μπακ +αναζητηση ενος προπονητη πανω στην φιλοσοφια της ιστοριας του ΠΑΟΚ (αυτου που μας εκανε παοκτζηδες οταν εριχνε 5αρες και 4αρες στο ΠΟΚ κι ας εχανε πρωταθληματα απο διαιτησιες
vasmal

Δημοσίευση από vasmal »

και κατι αλλο μακαρι να ειχα 11αδα με χαλκια μαλεζα γεωργιου αθανασιαδη κοτσιανικουλη φωτακη βιερινια σαλπιγγιδη και αλλους ελληνες(ο βιερ εξαιρεςη αλλα αξιζει τον κοπο)με λιγες ξενες προσθηκες.ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.και θελω λιγες και απαραιτητες προσθηκες ξενες και οχι πολλες και τσουβαλατες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

............................Χαλκιάς...............................
..........Κοντρέρας......Μαλεζάς......Παπάζογλου.........
Αραμπατζής..............Βιτόλο....................Γεωργίου
................Βιειρίνια............Κουτσια.....................
....................Κλάους.....Σάλπι...........................

8 ελληνες παίκτες στην 11άδα... Στον μέλλον θα είναι πολύ χρήσιμο...

3 στόπερ, άρα γεμάτη περιοχή... Αραμπατζής- Γεωργιου (ισως όχι αραμπατζής αλλά κάτι σε αυτό το στυλ) στις πτέρυγες να αναιβοκατεβαίνουν... Βίτολο, ο τα παντα όλα κόφτης... Βιειρινια και Κουτσια σε ρόλο 8αριού ΠΟΥ θα βγαίνουν στα πλάγια παίζοντας το ένα δυο με τα μπακ-εξτρεμ ΚΑΙ βγαίνοντας σαν κρυφοί διπλα στους επιθετικούς... (Ισως αντι ενος απο τους δυο να προτιμάται ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ 8άρι). Επίθεση του γρήγορου Σαλπι και του καλύτερου κατα τη γνώμη Ελληνα περιφεριακού επιθετικού...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ContrerasPablo έγραψε: θανασακη Παλταζογλου....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οταν γράφεις κάτι τέτοια δεν μπορώ παρά να σου βγάλω το καπέλο... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Dj_timo έγραψε:Ε φιλε μονο σε μας γινονται αυτα με κομπλεξικους οπαδους... εχουμε ενα εκατομυριο προβληματα το αν γραψουμε Παοκ αντι για ΠΑΟΚ μας καιει... Τραβα στον Βρυζα ρε συ agave και πες του ποιους θες και ποιους οχι να ξερει. Τι στηριξη και παπαριες? Στα λογια πρωτοι
ρε τάνγκαλε, τι σχέση μπορεί να έχει η στήριξη και τον ποιόν θέλω εγώ και ποιόν όχι, με το οτι εσύ δεν ξέρεις να γράφεις ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να καταλάβω. Άβυσσος...

Και ναι, εσένα παρακολουθώ, γιατί οι άλλοι που το γράφουν με πεζά, τουλάχιστον δε ζητάνε 3 φορές κάθε 2 ποστ (μονο εσυ το καταφέρνεις αυτο) να γυρισει ο κοντός. Την τελευταία φορά που σου την είπα γι'αυτό, ξεσκίστηκες να λές οτι ήτανε απο κεκτημένη ταχύτητα. Ε τώρα το έγραψες 5 φορές σε 2 πόστ. Δεν άντεξα. Πολύ ταχύτητα ρε παιδί μου. Πιο γρήγορος και απο τον κοντό είσαι εσύ...

Πήρε αυτη τη βδομάδα 2 ασπρόμαυρες φανέλες. Και της Στούρμ και τη δικιά μας. Φτάνει τόσες. Έχει και μια στην αμερικανικη αγορά ξεχασμένη με το όνομα του επάνω, ας πάει να την αγοράσει κι αυτήν να συμπληρώσει την γκαρνταρόμπα.

ΥΓ. Και για στήριξη, Κρήτη αύριο μεγάλε. Όχι μόνο στα λόγια στο ίντερνετ "ζήση μαζί σου, φέρε τον κοντό".
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πάντως από όλο τον Πανσερραϊκό μου έκανε τρομερή εντύπωση ο Παπάζογλου(ξέρω γίνομαι κουραστικός)..
Παθιασμένος..
Σωστές τοποθετήσεις και δεν κόλωνε πουθενά παρά το γεγονός ότι ήταν με επίδεσμο στο κεφάλι..
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

agave έγραψε:
Dj_timo έγραψε:Ε φιλε μονο σε μας γινονται αυτα με κομπλεξικους οπαδους... εχουμε ενα εκατομυριο προβληματα το αν γραψουμε Παοκ αντι για ΠΑΟΚ μας καιει... Τραβα στον Βρυζα ρε συ agave και πες του ποιους θες και ποιους οχι να ξερει. Τι στηριξη και παπαριες? Στα λογια πρωτοι
ρε τάνγκαλε, τι σχέση μπορεί να έχει η στήριξη και τον ποιόν θέλω εγώ και ποιόν όχι, με το οτι εσύ δεν ξέρεις να γράφεις ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να καταλάβω. Άβυσσος...

Και ναι, εσένα παρακολουθώ, γιατί οι άλλοι που το γράφουν με πεζά, τουλάχιστον δε ζητάνε 3 φορές κάθε 2 ποστ (μονο εσυ το καταφέρνεις αυτο) να γυρισει ο κοντός. Την τελευταία φορά που σου την είπα γι'αυτό, ξεσκίστηκες να λές οτι ήτανε απο κεκτημένη ταχύτητα. Ε τώρα το έγραψες 5 φορές σε 2 πόστ. Δεν άντεξα. Πολύ ταχύτητα ρε παιδί μου. Πιο γρήγορος και απο τον κοντό είσαι εσύ...

Πήρε αυτη τη βδομάδα 2 ασπρόμαυρες φανέλες. Και της Στούρμ και τη δικιά μας. Φτάνει τόσες. Έχει και μια στην αμερικανικη αγορά ξεχασμένη με το όνομα του επάνω, ας πάει να την αγοράσει κι αυτήν να συμπληρώσει την γκαρνταρόμπα.

ΥΓ. Και για στήριξη, Κρήτη αύριο μεγάλε. Όχι μόνο στα λόγια στο ίντερνετ "ζήση μαζί σου, φέρε τον κοντό".
Εσυ ασχοληθηκες μαζι μου οχι εγω μαζι σου
Επειδη εισαι τοσο κομπλεξικος μπαγλαμας τελειωνε και ασχολησου με κατι αλλο. Μπαινεις πετας τη μαλακια σου και αυτο ηταν. Δεκαδες ποστ αδερφων εδω μεσα αναφερουν τη λεξη "παοκ" οπως το βλεπεις αλλα εισαι στα χαμενα για να το δεις δε σε παρεξηγω. Οσες φορες γουσταρω θα πω να γυρισει ο Σαλπιγγιδης. Δες στα τελευταια ποστ πολλων εδω μεσα ποσες φορες πλεον αναφερουν οτι τον θελουν πισω, εκτος απο κομπλεξακια σαν εσενα. Και αμα θες να με παρακολουθεις δε χρειαζεται να ειναι εδω μεσα. Μαγκιες και μπινελικι εκτος υπολογιστη μαγκα.

Μη μιλας για στηριξη εσυ που απο τη μια "Παοκ πανω απο ολα" αλλα οτι γουσταρουμε κανουμε. Ποτε δεν ειπα Βρυζα φερε σαλπι, ειπα θελω να γυρισει αλλα δεν ειναι στο χερι μου ουτε θα κραξω αν δεν τον φερει. Η δουλεια μου ειναι στο γηπεδο αλλα που να ξερεις κατα που πεφτει εσυ μονο γραφοντας "ΠΑΟΚ" νομιζεις στηριζεις. καληνυχτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”