ΥΓ1 τωρα θα μου πειτε 3-1 Ο ΡΙΜΟΛΝΤΙ
ΥΓ2 ακομα δεν σταματησα τα πανηγυρια!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.............
μαζι με τον αλλο παλικαρο και ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΟΦ-ΤΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΠΑΜΜΕΡ θανασακη Παλταζογλου....ο κυριακος ειναι ο σακης δεν το ηξερες?gika έγραψε:Ειδατε κεφαλιά ο Αθανασιάδης??? Ο διμετρος Παπάζογλου ούτε τα έχει ονειρευτεί αυτά.... Μπράβο ρε παλήκαρε... Απο του χρόνου το βασικό μας φορ...
ContrerasPablo έγραψε: θανασακη Παλταζογλου....
ρε τάνγκαλε, τι σχέση μπορεί να έχει η στήριξη και τον ποιόν θέλω εγώ και ποιόν όχι, με το οτι εσύ δεν ξέρεις να γράφεις ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να καταλάβω. Άβυσσος...Dj_timo έγραψε:Ε φιλε μονο σε μας γινονται αυτα με κομπλεξικους οπαδους... εχουμε ενα εκατομυριο προβληματα το αν γραψουμε Παοκ αντι για ΠΑΟΚ μας καιει... Τραβα στον Βρυζα ρε συ agave και πες του ποιους θες και ποιους οχι να ξερει. Τι στηριξη και παπαριες? Στα λογια πρωτοι
Εσυ ασχοληθηκες μαζι μου οχι εγω μαζι σουagave έγραψε:ρε τάνγκαλε, τι σχέση μπορεί να έχει η στήριξη και τον ποιόν θέλω εγώ και ποιόν όχι, με το οτι εσύ δεν ξέρεις να γράφεις ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να καταλάβω. Άβυσσος...Dj_timo έγραψε:Ε φιλε μονο σε μας γινονται αυτα με κομπλεξικους οπαδους... εχουμε ενα εκατομυριο προβληματα το αν γραψουμε Παοκ αντι για ΠΑΟΚ μας καιει... Τραβα στον Βρυζα ρε συ agave και πες του ποιους θες και ποιους οχι να ξερει. Τι στηριξη και παπαριες? Στα λογια πρωτοι
Και ναι, εσένα παρακολουθώ, γιατί οι άλλοι που το γράφουν με πεζά, τουλάχιστον δε ζητάνε 3 φορές κάθε 2 ποστ (μονο εσυ το καταφέρνεις αυτο) να γυρισει ο κοντός. Την τελευταία φορά που σου την είπα γι'αυτό, ξεσκίστηκες να λές οτι ήτανε απο κεκτημένη ταχύτητα. Ε τώρα το έγραψες 5 φορές σε 2 πόστ. Δεν άντεξα. Πολύ ταχύτητα ρε παιδί μου. Πιο γρήγορος και απο τον κοντό είσαι εσύ...
Πήρε αυτη τη βδομάδα 2 ασπρόμαυρες φανέλες. Και της Στούρμ και τη δικιά μας. Φτάνει τόσες. Έχει και μια στην αμερικανικη αγορά ξεχασμένη με το όνομα του επάνω, ας πάει να την αγοράσει κι αυτήν να συμπληρώσει την γκαρνταρόμπα.
ΥΓ. Και για στήριξη, Κρήτη αύριο μεγάλε. Όχι μόνο στα λόγια στο ίντερνετ "ζήση μαζί σου, φέρε τον κοντό".