Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Τι θέση έπαιζε στην αντιλουτσος θυμάται κανεις
Μεταγραφή η ελεύθερος?
Πότε θα παίξει όμως μεχρι να μάθει τα συστήματα του καρπουζα καληνυχτα
Μεταγραφή η ελεύθερος?
Πότε θα παίξει όμως μεχρι να μάθει τα συστήματα του καρπουζα καληνυχτα
-
τι έγινε φίλε, όλοι οι νέοι μέσα?
γιατί δεν έβαλες και παβλένκα να πάρει κι αυτός χρόνο?
λες και το κάνει επίτηδες σήμερα
γιατί δεν έβαλες και παβλένκα να πάρει κι αυτός χρόνο?
λες και το κάνει επίτηδες σήμερα
Κόουτς δε μας τα λες καλά με την ομάδα. Δεν υπάρχει συνοχή, δεν υπάρχει ένταση, δεν υπάρχει τίποτα. Πήρες 2 φορ τάχα μου για αντί Σαματά και Τζιμα, αλλά ήδη αναπολώ Σαματά. Μήπως δεν ταιριάζουν στο στυλ του παιχνιδιού μας;
σορυ κοουτς αλλά το σημερινό είναι σαν να τιμωρείς την ομάδα λέγοντας δείτε τι παλτά μου φέρατε.
Το ότι τους έβαλες όλους μαζί , είναι στα όρια του επικίνδυνου.
Το ότι τους έβαλες όλους μαζί , είναι στα όρια του επικίνδυνου.
- Montrealiotis
Σορυ Γιαννη αλλα διαφωνω. Σημερα αν εξαιρεσεις ισως τον Μπακαγιοκο που πραγματικα απογοητευσε οι παλιοι ηταν χειροτεροι απο τους καινουριους και μαλιστα καποιοι καινουριοι ηταν και καλοι οπως ο Λοβρεν,ο Γκομεζ που αν εξαιρεσεις τη βλακεια στο πεναλτι μια χαρα επαιξε και ο Καμαρα φυσικα. Δεν γινεται για τη σημερινη εικονα να τα βαζουμε με τους παικτες μονο και οχι τον Ραζβαν.
- kataramenos5
Ακομα ενα εξαιρετικο κοουτσαρισμα.Βαζει αναπληρωματικους στην αρχη για να κουρασει τη Λιβαδειά και χτυπαει σα κομπρα στο τελος του παιχνιδιου .Στρατηγος
Διαβάζω ότι είχαμε καθαρό μυαλό σήμερα, διαβάζω ότι είχαμε και καλή εικόνα στην Ευρώπη. Ελπίζω να είναι λάθος απόδοσης του μεταφραστή, γιατί αλλιώς τα πράγματα είναι πιο άσχημα από όσο πίστευα.
Μα ήταν μομφή για το προπονητή , όχι για τους παίκτες.joshua έγραψε:Σορυ Γιαννη αλλα διαφωνω. Σημερα αν εξαιρεσεις ισως τον Μπακαγιοκο που πραγματικα απογοητευσε οι παλιοι ηταν χειροτεροι απο τους καινουριους και μαλιστα καποιοι καινουριοι ηταν και καλοι οπως ο Λοβρεν,ο Γκομεζ που αν εξαιρεσεις τη βλακεια στο πεναλτι μια χαρα επαιξε και ο Καμαρα φυσικα. Δεν γινεται για τη σημερινη εικονα να τα βαζουμε με τους παικτες μονο και οχι τον Ραζβαν.
Το ότι δεν έκανε σωστό rotation στα προηγούμενα παιχνίδια προετοιμάζοντας τους παίκτες και βάζοντάς τους λίγους λίγους σε ένα σαφώς πιο λειτουργικό σχήμα ενδεκάδας , είναι καθαρά ευθύνη του.
Το σημερινό μου φάνηκε ως δήλωση ότι "να εσείς που μου λέτε για rotation , θα βάλω τους νέους να δείτε τι έχουμε"
Τέλοσπαντων ειμαι τόσο απογοητευμένος με αυτό που είδα , που είμαι σίγουρος ότι όλες οι κρίσεις μου είναι υπερβολικές.
Μεγάλος γρίφος το κέντρο μας … εκεί που λέγαμε ο Σβαμπ να θεωρείται 5ος στην ιεραρχία, αναβαθμίστηκε
Χωρίς Καμαρα δεν υπάρχει κέντρο, δεν υπάρχει ανάπτυξη παρά μόνο μια τεράστια τρύπα
Χωρίς Καμαρα δεν υπάρχει κέντρο, δεν υπάρχει ανάπτυξη παρά μόνο μια τεράστια τρύπα
Που και να μην ήμασταν πρωτοι στη βαθμολογια
Του έφεραν το στοίχημα Μπακαγιοκο κ έναν Τζόναθαν από την Β' Ισπανίας, μπροστά στον οποίο ο Ράφα Σοάρες φαντάζει παίκτης Πρέμιερ Λιγκ
Έναν κερατά Μεϊτε ζήτησε, δεν του τον φέρανε
Ακόμα να μάθουμε τι παίχτηκε τότε
Το ψυχολογικό θέμα που υπάρχει στην ομάδα, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου κ η αναποτελεσματικοτητα / φοβία που πηγάζει από αυτή, είναι στοιχεία π σιγουρα χρειάζονται βελτιωση
Του έφεραν το στοίχημα Μπακαγιοκο κ έναν Τζόναθαν από την Β' Ισπανίας, μπροστά στον οποίο ο Ράφα Σοάρες φαντάζει παίκτης Πρέμιερ Λιγκ
Έναν κερατά Μεϊτε ζήτησε, δεν του τον φέρανε
Ακόμα να μάθουμε τι παίχτηκε τότε
Το ψυχολογικό θέμα που υπάρχει στην ομάδα, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου κ η αναποτελεσματικοτητα / φοβία που πηγάζει από αυτή, είναι στοιχεία π σιγουρα χρειάζονται βελτιωση
Τον παραδεχομαι πανως οτι αποφασισε να πεταξει τα παλια γουρια και εφερε νεο μπλε ζακετακι που ηδη κανει αποσβεση