Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΥΣΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)...

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 45α γενέθλια μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι' αυτό. Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου ξέροντας ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο. Όχι μόνο δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε "καλημέρα"! "Καλά να πάθεις, που 'θελες και παντρειές", σκέφτηκα. Παρηγορήθηκα όμως γιατί φανταζόμουνα ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.
Όταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος. Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου η Τζάνετ μου είπε,
"Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα Γεννέθλια."
Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε. Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η Τζάνετ χτύπησε την πόρτα και μου είπε:
"Ξέρετε, έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα γενέθλιά σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυό μας;"
"Αυτό είναι η καλλίτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. "Πάμε".
Πήγαμε για φαγητό. Δεν πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας. Κατά την επιστροφή μου είπε:
"Μια τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;"
"Υποθέτω πως όχι" απάντησα εγώ.
"Πάμε στο διαμέρισμά μου", μου είπε εκείνη.
Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου είπε, "Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να βάλω κάτι πιο άνετο".
"Βεβαίως", απάντησα ενθουσιασμένος.
Πήγε στο δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, ακολουθούμενη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά, και ντουζίνες ολόκληρες από οικογενειακούς φίλους. Όλοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι των γενεθλίων.
Και εγώ, καθόμουν εκεί, στον καναπέ ... ...θεόγυμνος.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Tώρα δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω ή να κλάψω... Κρίμα τον καημένο..... :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:( :( :( :( :o :o :o :o :o :( :( :( :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) :? :? :? :? :( :( :( :(

Μετα το τέλος της αναγνωσης, τα συναισθήματα μου περιγράφονται με τις παραπάνω εικόνες...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τζίζουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
DILAZIO4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DILAZIO4 »

Μπαινει ενας τυπος σε μια τραπεζα και τη ληστευει κατα την εξοδο του βλεπει ενα πελατη της τραπεζας και τον ρωταει ειδες τιποτα ? ο τυπος λεει ε κατι ειδα χωρις δευτερη σκεψει ο ληστης τον σκοτωνει .Λιγο ποιο περα βλεπει εναν αλλο πελατη τον ρωταει και αυτον ειδες τιποτα? και ο τυπος λεει ε οχι και πολλα ο ληστης χωρις να το σκεφτει τον σκοτωνει και αυτον . Διπλα ακριβως βλεπει εναν αλλο πελατη τον κανει την ιδια ερωτηση μηπως ειδες τιποτα ? και ο τυπος του απαντα φιλαρακι εγω δεν ειδα τιποτα αλλα η γυναικα μου τα ειδε ΟΛΑ
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Είιναι δύο μύγες πάνω σ'ένα σκατό.Οπότε γυρνάει η μία και κλάνει και της λέει η άλλη :
Τι κάνεις μωρή?Δε σέβεσαι το φαγητό που τρώμε?

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ελέγχου κωδικού πρόσβασης, διαπιστώθηκε ότι μια ξανθιά χρησιμοποίησε τον ακόλουθο κωδικό: "MickeyMinniePlutoHueyLouieDeweyDonaldGoofy"
Όταν ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε τόσο μεγάλο κωδικό πρόσβασης,
είπε ότι: "Eπρεπε να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες"!!!!

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

novito έγραψε:Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ελέγχου κωδικού πρόσβασης, διαπιστώθηκε ότι μια ξανθιά χρησιμοποίησε τον ακόλουθο κωδικό: "MickeyMinniePlutoHueyLouieDeweyDonaldGoofy"
Όταν ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε τόσο μεγάλο κωδικό πρόσβασης,
είπε ότι: "Eπρεπε να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες"!!!!

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ήξερα μια που έβαζε 8 αστεράκια! :lol:

Αποστόλη καλά το άλλο με τίποτα δεν το χει να το πάθει κανείς!
Σοκαριστικό. :geek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν θα 'θελα να ήμουν στη θέση του!
Γι' αυτό (και όχι μόνον γι' αυτό) να προσέχετε πού βάζετε τη σφραγίδα σας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πώς λέει ένας Καρδιτσιώτης στο μηχανικό του συνεργείου αυτοκινήτων, τη εξής φράση: «Ανά τακτά διαστήματα από το κάτω μέρος ακούγεται ένας θόρυβος»;

Απάντηση:
«Καπ καπ κατ κατ κατκαν γκαπ γκαπ»!

Μετάφραση:
Κάπου, κάπου, κάτω, κάτω, κάτι κάνει γκαπ γκαπ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ' ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω. Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία και δείχνει τον κύριο:
-Εκ μέρους του κυρίου!
Η γυναίκα κοιτάει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι, και τελικά αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν.
Ο άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει: "Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο παντελόνι σας".
Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. Το σημείωμα λέει: " Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360 και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο πάρκινγκ. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 2 από τα 3 εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά, ακόμη και για μια γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά...
Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου."
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: