Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά η τύχη μας γ…ται από τη στιγμή που ο Ραζβάν έδωσε τον σκούφο του - για άγιο σκοπό και καλά έκανε.

Μιλάμε για φοβερή σύμπτωση(;).

Ραζβάν στα μαγαζιά και άρχισε μα αγοράζεις με τον τόνο και να τους δοκιμάζεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αρχίζω και πιστεύω τις αλλαγές τις κάνει ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και όχι ο προπονητής.
Είτε ο ΠΑΟΚ κερδίζει 5-0 είτε χάνει 0-5, στο 70 θα μπει ο Ζιφκοβιτς και ο Σβαμπ, στο 75 ο Τισου και ο Μπακα και πάει λέγοντας
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Φαίνεται ότι η αποδέσμευση του Νάσμπεργκ έγινε με κριτήριο να μην έχω άλλο παίκτη του Μπότο. Τώρα έμεινει μόνο ο Σάστρε. Χωρούσε ο Νορβηγός σαν 5ος, δεν δημιουργούσε προβλημα και ηταν πάντα παρών. Ειδικά μετα την πώληση Κούλιε κ την έλευση του 32χρονου Κόλει.
Θα μου πεις κρίθηκε και αποφασιστηκε ότι θέλουμε καλύτερο. Αποκτηθηκε ο Θυμιάνης για 5ος στόπερ? Αν κ δεξιοπόδαρος, ούτε αυτός φαινεται να κερδιζει θεση στο ροστερ.
Την τριπλα που τρωει ο Μιχαηλίδης την έχω ξαναδεί.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

black death έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
renegade έγραψε:Εμφανίστηκε ο will smith και σήκωσε το στικάκι του σε όλη την ομάδα.
Πέρσι πάντως 5 Οκτωβρίου κερδίζαμε την Άιντραχτ.
Είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με πέρσι...κ δεν το περίμενα αυτό.
Ευτυχώς ο ανταγωνισμός είναι τα ίδια και χειρότερα
Ο τα ίδια και χειρότερα συνέτριψε την Braga!!! Την Braga και εμείς χάσαμε από μια ομάδα χωριό που τον μισό αγώνα έπαιζε με δέκα στην έδρα μας......
Ο γαυρος ψιλοχαλι είναι γενικα. Δεν ξέρω αν ειδες το ματς αλλα ηταν ενας συνδυασμος κωλοφαρδιας και τραγικης μπραγκα. Η στεαουα τουλαχιστον έπαιζε αμυνα.
Να πω την αλήθεια δεν το είδα και ίσως να έχεις δίκιο.Ηταν τόσο μεγάλη η πίκρα και η στενοχώρια μου χθές που ίσως ήμουν υπερβολικός στα γραφόμενα μου
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δήλωση Λουτσέσκου.
Είδα και το ματς της Σίτι με την Αρσεναλ και ήταν μία παρόμοια κατάσταση.
Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Τι Στεάουα, τι Άρσεναλ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Tolaros έγραψε:Αρχίζω και πιστεύω τις αλλαγές τις κάνει ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και όχι ο προπονητής.
Είτε ο ΠΑΟΚ κερδίζει 5-0 είτε χάνει 0-5, στο 70 θα μπει ο Ζιφκοβιτς και ο Σβαμπ, στο 75 ο Τισου και ο Μπακα και πάει λέγοντας
Και όχι μόνο αυτό.Το χειρότερο είναι πως δεν προσαρμοζόμαστε στο πως κυλάει ένας αγώνας.Αυτο το ένα γαμημενο σύστημα βρέξει χιονίσει.Βλεπεις στο 55 οι άλλοι μένουν με δέκα και μάλιστα χάνουν τον πιο απειλητικό τους παίκτη και ενώ και με έντεκα μετά δυσκολίας περνούσαν το κέντρο.Παιξε με τρείς πίσω βγάζοντας τον απαράδεκτο Μιχαηλίδη και με ΤΤ & Chalov μαζί.Βλεπεις ο Taison δεν τραβάει και αντί από το 60 να βάλεις στην θέση του τον Shola μου τον κρατάς μέχρι τέλους και μου βγάζεις τον καλύτερο σου μεσοεπιθετικό.Επισης μου βγάζεις τα δύο χαφ σου που διαθέτουν κάποιες επιθετικές αρετές για να μου βάλεις μέσα τον εξουθενωμένο Schwab και τον ανέτοιμο αμυντικογενη Bakayoko.Σε αγώνα που ψάχνεις όχι ένα αλλά δύο γκολ. Μιλάμε για παράνοια!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεδομενα δεν βρισκομαστε σε καλο φεγγαρι.Τριτο συνεχομενο παιχνιδι στη Τουμπα με 0 ενεργητικο, σχεδον τρεις μηνες μετα οι επιθετικοι μας ειναι απλη αναφορα στο φυλο αγωνα,σε ενα σταθετο μοτιβο εμφανιζομαστε αρκετα καλοι στο πρωτο ημιχρονο ενω στο δευτερο και παρα τις 5 αλλαγες σβηνουμε, τοσο σε αποδοση ,οσο και σε φυσικη κατασταση, με το τελος του αγωνα να μας βρισκει να περπαταμε απελπισμενοι.Χτες στο τελευταιο δεκαλεπτο ειχαμε σχεδον εγκαταλειψει τη προσπαθεια. Δεν ξερω τι ακριβως λεει ο προγραμματισμος αλλα αν περιμενουμε και φετος τα Χριστουγεννα για να βρεθουμε σε καλη κατασταση θα εχουν χαθει οι στοχοι.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Τραγική διαχείριση για ακόμα μια φορά από τον προπονητή,ο οποίος δυστυχώς βδεν μαθαίνει από τα λάθη του.Ιδιες αλλαγές,στο ίδιο διάστημα που ως συνήθως μπερδεύουν την ομάδα,και αντί να την βελτιώσουν,την χειροτερεύουν..Μένουν οι άλλοι με 10 από το 60 και αντί να βάλεις ΑΜΕΣΩΣ δεύτερο φορ ,τον παίζεις για κάνα δεκάλεπτο μέχρι να αποφασίσεις τι να κάνεις και πέρα απ' αυτό βγάζεις και τους καλύτερους σου παίκτες (Καμαρά αρχικά και έπειτα Δέσποτα)..Κανένα εναλλακτικο πλάνο και φυσικά το αποτέλεσμα είναι δικαιοτατο..Ένα γύρω γύρω όλοι ,χωρίς μια κλασσική ευκαιρία...Αναμένω το καθιερωμένο φορμαρισμα των ομάδων του λουτσου, Νοέμβριο με Φεβρουαρίο ,εκεί όπου πάντα πάμε τρένο .
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ντεφορμέ ο Ράζβαν ντεφορμέ και η ομάδα.

Δεν βγάζουμε καμία απο τις αρετές της ομάδας στο γήπεδο και κρυβόμαστε πίσω απο μια ανούσια κατοχή και κυκλοφόρια της μπάλας.

Οι δε στόπερ είναι τραγικοί στον τρόπο που προωθούν το παιχνίδι μας, αναγκάζουν τα μπακ μας να τρέχουν ασταμάτητα πάνω κάτω για αυτό τα έχουν παίξει.

Τα χαφ μας μαρκάρουν μόνο και αδυνατούν να δημιουργήσουν .

Σπαταλάμε ατελείωτες δυνάμεις και ενέργεια με άσκοπα τρεξίματα.

Αυτό που βιώνουμε το βιώσαμε και πέρσι...είχαμε ανούσια κατοχή και κυκλοφορία απλά φέτος φαίνεται χειρότερο.

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων, πρέπει να αναθεωρήσει όσο αφορά σε πρόσωπα καθώς και σε ρόλους μέσα στο παιχνίδι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τα πραγματα ειναι απλα. Τρεις παράγοντες εκαναν/κανουν τα πάντα για να δημιουργηθει ενα συνονθύλευμα που δεν θυμίζει σε τιποτα ομαδα Λουτσεσκου.

-Λεφτα με το σταγονομετρο. Πραγμα που οδηγησε σε αρκετες μετριες επιλογες παιχτων (κάποιες ειναι ωστοσο καλες)

-Σχεδιασμος βγαλμένος απο το πλεον κωμικο σεναριο. Πραγμα που αναγκάζει την ομαδα σημερα να κυνηγαει βασικους στοχους οντας στο 50% των δυνατοτήτων της.

-Αδυναμια προπονητη να αντιληφθει οτι η περσινη αποδοση ορισμενων παιχτων εχει μπει οριστικα στο χρονοντουλαπο και τίποτα δεν του διασφαλιζει οτι θα επαναληφθει φετος. Πραγμα που τον οδηγει στο να επαναλαμβανει τα ιδια λαθη ξανα και ξανα και εμας στο να πονανε ματια και μυαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Παρ 04 Οκτ 2024, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Βάλε ρε άνθρωπε δεύτερο επιθετικό μια φορά δε θα πάθεις κάτι.
Σταμάτα να δίνεις 90λεπτα στον Τάισον δεν προσφέρει τίποτα εδώ και 3 παιχνίδια.
Αγανάκτησες μέχρι και εμένα που είμαι μεγάλος σου φαν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε οχι ρε Δασκαλε που θα πουμε οτι το φετινο ροστερ ειναι φτηνο...Καπου βαστα...Υπαρχει συμβολαιο μυριου σε καθε θεση της εντεκαδας...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφές στα χαφ Μειτέ, Οζντόεφ και Μ. Αντόνιο.
Πρόπερσι είχε Αουγκούστο, Ντάντας
Πριν από 2 χρόνια Αουγκούστο, Κούρτιτς
Την χρονιά του αήττητου για 2 θέσεις υπήρχαν Μαουρίτσιο, Σάχκχοφ, Κάνιας και προστέθηκαν Μίσιτς και Ολιβέιρα.
Πως ο Ράσβαν που έδινε συνεντεύξεις τύπου για να μας εξηγήσει ότι δε θέλει οι 2 μπροστά από τα στόπερ να είναι εξάρια αλλά 8άρια, έχει φτάσει στο σημείο να μην έχει στα χέρια του κάποιο χαφ με κύριο προσόν τη δημιουργία είναι απορίας άξιον.
Δεν ξέρω ποιος φταίει αλλά αν ο Μπακαγιόκο μόλις βρει ρυθμό δε καταφέρνει να δώσει μια στοιχειώδη κάθετη πάσα στα μεσοδιαστήματα η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη.
Όλο το καλοκαίρι ο Rene σε κάθε του post λέει Μειτέ, Μειτέ, Μειτέ.
Από όταν ήρθε ο Μπάκα ρωτάω ασταμάτητα, παιδιά κάποιος που τον ξέρει ας πει αν έχει στοιχεία Μειτέ.
Βλέπω πολλά παιδιά είναι ικανοποιημένα από την απόδοση του Καμαρά. Έχουμε καταλάβει ότι τα χαρακτηριστικά του Καμαρά είναι μέρος του προβλήματος; Ο Οζντόεφ υπήρχε και πέρυσι. Ο Καμαρά είναι ο καινούριος.
Ωραίες οι ανακτήσεις μπάλας, ωραία τα τρεξίματα αλλά όταν οι αντίπαλοι σε περιμένουν πίσω τι γίνεται; Μπορεί ο Καμαρά να δώσει κάθετο παιχνίδι; Μπορεί να τρέξει τη μπάλα ανάμεσα από τα αντίπαλα χαφ σε συνθήκες σετ παιχνιδιού; Δεν μπορεί. Αυτά τα έκανε ο Μειτέ. Ο Καμαρά δυστυχώς χαλάει κάθε δυνατότητα γρήγορης ανάπτυξης. Δεν έχει παιχνίδι με τη μία, δεν ξέρει τι γίνεται στην πλάτη του, δεν έχει κάλες επαφές.
Καταλαβαίνω ότι οι κερδισμένες μονομαχίες και τα δυνατά σπριντ του Καμαρά είναι πράγματα που αρέσουν στο μάτι όμως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δημιουργία. Για την άεκ θα ήταν ότι πρέπει. Για εμάς παίκτες σαν τον Καμαρά δίνουν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να θωρακίζεται εύκολα. Ναι, υπάρχει δημιουργία από Ντέλια και Τάισον αλλά άλλο να παίρνεις μπάλα στα μεσοδιαστήματα και άλλο να πρέπει να δημιουργήσεις με όλη την άμυνα στην πλάτη σου.
Θα πει κάποιος, μα μέχρι την προηγούμενη βδομάδα λέγαμε πως παίζουμε μπαλάρα και είμαστε οι καλύτεροι.
Είναι γεγονός πως τα 2 τελευταία παιχνίδια αν ξαναπαιχτούν, άνετα μπορεί να είχαν διαφορετικό αποτέλεσμα.
Όμως μετά από το παιχνίδι της Κυριακής είχα γράψει το εξής.
Από τη στιγμή που τα χαφ μας δεν έχουν δημιουργία ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κυνηγάει πολύ τις δεύτερες μπάλες.
Αυτό είναι αποδοτικό αλλά ξοδεύει πολύ ενέργεια. Είδαμε μια ομάδα που στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην Τουρκία και κατάπιε για ένα ημίχρονο τον άρη. Στο δεύτερο όμως που έγινε φανερή η έλλειψη ενέργειας, άνοιξαν οι γραμμές και ξεμύτισε ο άρης.
Δεν ξέρω τι λύση θα βρει ο προπονητής. Κάθε χρόνο καταφέρνει και εκεί που φαίνεται πως είμαστε σε αδιέξοδο καταφέρνει και το γυρνάει.
Πάντως με παιχνίδι στηριγμένο στις δεύτερες μπάλες ή περιμένοντας τον Κωνσταντελια να καταπίνει σπαθιά, χρονιά δε βγαίνει.

Υγ. Περιμένω να δω την πραγματική εικόνα Μπάκα, Τσάλοφ, Τάρικ. Ίσως δοθούν λύσεις με τρόπο που δεν τον περιμένουμε.

Υγ2. Είναι αλήθεια ότι κάθε χρόνο η αρμάδα του Ράσβαν ξεκινάει το Νοέμβρη. Είναι εξίσου αλήθεια ότι υπάρχει και η κρίση του Οκτώβρη. Τα τελευταία 2 χρόνια αυτή η κρίση καταλήγει σε αγώνα μαρτύριο στη Φιλαδέλφεια.
Ίσως είναι γραφτό έτσι να γίνει και φέτος. Να πάμε εκεί, να γίνει το γνωστό 2-0, να γίνει ένας ψιλοχαμός και μετά να έρθει η ανάσταση.
Σε πρώτη φάση, μη χαθεί το ματς της Κυριακής. Οι βαθμοί των μικρών ματς είναι το καταφύγιό μας. Αν το απεμπολίσουμε θα υπάρχει πρόβλημα.
Και το ματς της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο. Και πριν 2 χρόνια ξαναπαίξαμε εκεί με εκτεταμένο rotation. Διπλό την Κυριακή οπωσδήποτε. Τα υπόλοιπα έπονται. Διπλό την Κυριακή..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω μια χαρα τον ειδα τον Καμαρα χτες. Μια χαρα προωθησε παιχνιδι,μια χαρα επιθετικο τρανζισιον ειχαμε χτες στο πρωτο ημιχρονο. Προβλημα ειναι οτι ο εκαστοτε επιθετικος ειναι εκτος παιχνιδιου παρεα με τη κακη κατασταση μεσοεπιθετικων και χτες κυριως του Ταισον. Στο δευτερο ημιχρονο δεν ειχαμε καν εικονα ομαδας.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

joshua έγραψε:Ε οχι ρε Δασκαλε που θα πουμε οτι το φετινο ροστερ ειναι φτηνο...Καπου βαστα...Υπαρχει συμβολαιο μυριου σε καθε θεση της εντεκαδας...
Ισως δεν το εθεσα σωστα. Φτηνο δεν ειναι σε σχεση με παλιοτερα ροστερ μας, αλλα για ομαδα πρωταθλητρια που θελει να επαναλαβει την περσινη επιτυχια και που ηθελε να μπει ομιλους Τσ. Λ. δεν λες οτι επεσαν και χοντρα λεφτα. Γιατί αναγκαστικα θα πρεπει να δουμε το ολο θεμα συγκριτικα με το τι εκαναν οι ανταγωνιστες μας. Λεω αναγκαστικα γιατι αυτους θα κληθουμε να αντιμετωπισουμε. Οποτε υπο αυτες τις συνθηκες προσωπικά θεωρω πως τα λεφτα επεσαν με το σταγονομετρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”