Razvan Lucescu IV
-
Re: Razvan Lucescu IV
Είναι δουλειά του να φέρει επιτέλους τα φορ σε εκτέλεση, δεν είναι όλοι Μπραντον, μονος του είπε ο τσαλοφ είναι καθαροσ Στράικερ και κατέβαινει πιο χαμηλά από τον ντελια. Όταν γίνει καλά ο Μπραντον, έχει τον μπραντον να τα κάνει αυτά όσο θες, κουράζεται.
Αλλά εδώ μιλάμε ότι αν δεν είναι σε καλή μέρα ο ταισον και ο ζιβκοβιτς απλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν θα βάλουμε γκολ. Είναι τόσο προφανές ότι αν δεν βγουν εκτελέσεις σε αυτούς τους δυο δεν βάζουμε γκολ με τίποτα γιατί πολύ απλά τα φορ του ΠΑΟΚ έρχονται σε εκτέλεση μια φορά ανα 4 παιχνίδια.
Αλλά εδώ μιλάμε ότι αν δεν είναι σε καλή μέρα ο ταισον και ο ζιβκοβιτς απλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν θα βάλουμε γκολ. Είναι τόσο προφανές ότι αν δεν βγουν εκτελέσεις σε αυτούς τους δυο δεν βάζουμε γκολ με τίποτα γιατί πολύ απλά τα φορ του ΠΑΟΚ έρχονται σε εκτέλεση μια φορά ανα 4 παιχνίδια.
- Jean Valjean
Ακριβώς σε αυτά που γράφεις εντοπίζεται το πρόβλημα.Maxpaok έγραψε:γράφουμε για μιχαηλίδη, κεντζιόρα, τάισον, τις αλλαγές στο 65, για αργούς παίκτες στο κέντρο, για έλλειψη κανονικού φορ, για το γύρω γύρω όλοι, αλλά εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η έλλειψη ενέργειας.
δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για βαριά πόδια και κουρασμένα παλικάρια όταν επίσης γράφτηκε ότι έχουν χρησιμοποιηθεί 29 ποδοσφαιριστές, αν δεν κάνω λάθος.
λοιπόν, για δεύτερο παιχνίδι, βλέπω την ομάδα να μην έχει νεύρο και θέληση.
κάποιες στιγμές του αγώνα κενά στις γραμμές.
αργές επιστροφές και σοφτ μαρκαρίσματα.
η ομάδα πρέπει πλέον να πάρει αποτελέσματα στην εγχώρια διοργάνωση αλλά και να φέρει βαθμούς και χρήματα από τα ευρωπαικά.
Ειδικά σήμερα σου θόλωσαν το μυαλό και σε αποπροσανατόλισαν οι αντίπαλοι. Το έκαναν στοχευμένα από το πρώτο λεπτό. Κι ήταν το πρώτο παιχνίδι φέτος που είδα τόσες πολλές διαμαρτυρίες παικτών μας στον διαιτητή. Αυτό σημαίνει πως είχε "σπάσει" η συγκέντρωσή σου ως ομάδα. Επομένως δεν με παραξενέυει που έπαιζαν με γιόμες ή με κοντινές πάσες, ήταν αναμενόμενο.
- pisakaipoupoula
Το πρόβλημα για μένα είναι αλλού, με την πώληση του Κουλιεράκη χαρακτηριστικό παράδειγμα..από πότε δεν ανανέωνε και ξέραμε όλοι ότι θα πουληθεί ? Βούιξε ο τόπος απ'τον Νοέμβριο ότι τον τσεκάρει η Αιντραχτ πολύ σοβαρά. τελικά πουλήθηκε τον Αύγουστο ..Πότε ήρθε ο αντικαταστάτης του ? Είναι ανάλογων προσόντων ηλικίας , ποτένσιαλ? Ο 10 χρόνια μεγαλύτερος συμπαθέστατος κατά τα άλλα ελευθερος Κόλει και ο κακός λαθερ Μιχαηλίδης ?
Ο Μιχαηλίδης αντικαταστάτης του Κουλιεράκη Θεέ και κύριε
Πάμε να δούμε και τι έκανε μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα η Κλαμπ Μπριζ ναι αυτή που μας έκανε κουδούνια πριν 6 μήνες, ήξερε ότι θα πουληθεί ο καλύτερος της παίκτης ο Μούσα αριστερός εξτρέμ, ΠΡΙΝ τον πουλήσει αρχές Ιουλίου πήγε και πήρε τον Τζόλη με 6.5 εκατομμύρια ανάλογων προσόντων μικρότερης ηλικίας άρα και με μεγαλύτερο ποτενσιαλ..
Καταλάβαμε τη διαφορά?
Σήμερα μπορεί και να κερδίζαμε ήταν πολύ καλύτερη η εικόνα μας απ' τους Ρουμάνους αλλά σοβαρο ευρωπαϊκό κλαμπ με αυτά τα μυαλά δεν θα γίνουμε ποτέ
Πάμε να δούμε και τι έκανε μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα η Κλαμπ Μπριζ ναι αυτή που μας έκανε κουδούνια πριν 6 μήνες, ήξερε ότι θα πουληθεί ο καλύτερος της παίκτης ο Μούσα αριστερός εξτρέμ, ΠΡΙΝ τον πουλήσει αρχές Ιουλίου πήγε και πήρε τον Τζόλη με 6.5 εκατομμύρια ανάλογων προσόντων μικρότερης ηλικίας άρα και με μεγαλύτερο ποτενσιαλ..
Καταλάβαμε τη διαφορά?
Σήμερα μπορεί και να κερδίζαμε ήταν πολύ καλύτερη η εικόνα μας απ' τους Ρουμάνους αλλά σοβαρο ευρωπαϊκό κλαμπ με αυτά τα μυαλά δεν θα γίνουμε ποτέ
Αληθεια με εναν αλλον προπονητη πως θα παιζαμε με αυτο το ροστερ; γιατι ποιοτητα σιγουρα εχουμε. Αυτο που βλεπω ειναι οτι αν κατι στραβωσει στο ματς ο προπονητης δεν μπορει να το αλλαξει. Δυο φορ δεν βαζει, καποια αλλαγη δεν κανει.. Δεν εχει αλλο πλανο, απλα πιστευει στην ποιοτητα συγκεκριμενω παικτων.. Το θεμα ειναι ομως οτι οι παικτες δεν ειναι ρομποτ και οτι εχουν κακες μερες, ειδικα ο Ταισον ειναι φανερο πως εχει κουραστει. Δεν ξερω τι θα γινει φετος πρωτα ο Θεος αλλα το εχω δηλωσει πως δεν μου αρεσει ο Λουτσεσκου, ο τροπος που παιζει δηλαδη. Θεωρω πως με αλλον προπονητη με αυτο το ροστερ θα ειχαμε αλλη εικονα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ.
Είμαστε από τις πλέον αδύναμες ομάδες όταν σηκώνεται η μπάλα ψηλά, με αποτέλεσμα σήμερα ο Χαραλάμπου να βγάλει στο δεύτερο ημίχρονο ένα από τα πιο εύκολα μεροκάματα.
Έκλεισε τελείως τον άξονα, οδήγησε τη μπάλα στις άκρες, κυρίως στα δεξιά στον ζίφκο ο οποίος δεν μπορεί να κάνει το overlap και οσμόνη επιλογή είχε ένα σηκώνει τη μπάλα με το αριστερό.
Καλά η άλλη πλευρά κλειστικε ακόμα πιο εύκολα αφού ο κουρασμένος μπάμπα στην ουσία την έπαιζε μόνος του αφού συνήθως και ο tyson κ ο κωνσταντέλιας ήταν αρκετα μακριά του.
Μ αυτά και με κεινα πήγαμε στα τελευταία λεπτά προσπαθώντας να κάνουμε τον μπακαγιόκο στράικερ μήπως και σκοράρει καμιά κεφαλιά
Έκλεισε τελείως τον άξονα, οδήγησε τη μπάλα στις άκρες, κυρίως στα δεξιά στον ζίφκο ο οποίος δεν μπορεί να κάνει το overlap και οσμόνη επιλογή είχε ένα σηκώνει τη μπάλα με το αριστερό.
Καλά η άλλη πλευρά κλειστικε ακόμα πιο εύκολα αφού ο κουρασμένος μπάμπα στην ουσία την έπαιζε μόνος του αφού συνήθως και ο tyson κ ο κωνσταντέλιας ήταν αρκετα μακριά του.
Μ αυτά και με κεινα πήγαμε στα τελευταία λεπτά προσπαθώντας να κάνουμε τον μπακαγιόκο στράικερ μήπως και σκοράρει καμιά κεφαλιά
Από την στιγμή που παίζουμε με αριθμητικό πλεονέκτημα και είμαστε πίσω στο σκορ.Γιατι δεν βγάζει ένα στόπερ να παίξει με 2 φορ η έστω να βάλει στην θεση του στόπερ έναν επιθετικογενη παιχτη και το ένα χαφ π.χ Μπακαγιοκο να δίνει βοήθειες στον στόπερ αν χρειαστεί.
Το καταλαβαίνω ότι ο Ρασβαν δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, αλλά κάποια πράγματα είναι ακατανόητα.
Το καταλαβαίνω ότι ο Ρασβαν δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, αλλά κάποια πράγματα είναι ακατανόητα.
Αναξιοι σχολιασμου οσοι βγαζουν χολη εναντιον σου.
Πολλα τα λαθη σου τελευταια Στρατηγε. Θα μεινω στο πιο απαραδεκτο: την επιμονή στον Ταισον. Ελπίζω να ειναι βγαλμένο απο τη φαντασία του Μιζερογλου το οτι ο Ταισον παιζει επειδη πιεζει να παίζει συνεχως.
Αυτα. Παμε παρακάτω. Ειμαι σιγουρος οτι θα το γυρισεις το πράγμα. Παμε δυναμικα αρχής γενομένης απο τη Λειβαδια
Πολλα τα λαθη σου τελευταια Στρατηγε. Θα μεινω στο πιο απαραδεκτο: την επιμονή στον Ταισον. Ελπίζω να ειναι βγαλμένο απο τη φαντασία του Μιζερογλου το οτι ο Ταισον παιζει επειδη πιεζει να παίζει συνεχως.
Αυτα. Παμε παρακάτω. Ειμαι σιγουρος οτι θα το γυρισεις το πράγμα. Παμε δυναμικα αρχής γενομένης απο τη Λειβαδια

-
Εντομεταξυ τώρα το παρατήρησα, η ομάδα έχει να σκοραρει στην τουμπα από 25 Αυγούστου, σε 3 μετά που ήταν καλύτερος δεν σκόραρε. Αν εξαιρέσω ότι
1) Οι εξυπνάδες τις γκοντζαρεβα να μην βγάζει εισιτήρια στην 4 ξαι να οδηγεί τον κόσμο αναγκάστηκα στην επιλογή η 40€ η δεν έρχεσαι γηπεδο να δεις την καψούρα σου με αποτέλεσμα να αφήνει συμαντικο οπαδικό πυρήνα που συνέλαβαν στο να δωσουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα ξαι δεν ήταν για να ανεβάσουν κανα στορυ στο insta και μόνο
Το κυριότερο,
2) Το να μην έρχονται τα φορ σε θέση εκτέλεσης, δεν μπορεί όλο το επιθετικό πλάνο του ΠΑΟΚ να εξαρτάται το πως ξύπνησε ο Ταισον
Τόσο καιρό λέμε αυτό είναι μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ ότι όλοι δουλεύουν για όλους και δεν υπάρχουν “superstars„, εγω δεν βλέπω κάτι τέτοιο, δεν βλέπω τον ταισον να τροφοδοτεί τα φορ με τα καλά πόδια που έχει. Παρα μόνο κάτι γεμίσματα της απελπισίας στο 95.
Πραγματικά είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που του προσάπτω εγω, γιατί δεν ευθύνεται που ο Μιχαϊλίδης μαρκάρει σαν παιδάκι.
Εγω προσωπικά δεν δέχομαι να κανουμε με το ζόρι τον τσαλοφ και τον τισουνταλι μπραντον, δεν θα γίνουν ποτέ και καλό είναι να το αποδεχτεί και να το πάρει απόφαση πριν είναι αργά για την ομάδα. Και να προσαρμόσει το παιχνίδι πάνω τους. Αφού βλέπεις ένα σωρό τελικές ο Τάισον δεν σκοράρουμε, ένα σωρό τέλικες ο Ντελιας δεν σκοράρουμε. Τι θα κανουμε θα περιμένουμε όταν βρουν καλή σχέση με τα δίχτυα; Η θα στραφούμε σε παικτες που αποδεδειγμένα εδώ χρόνια είναι καλοί εκτελεστές
1) Οι εξυπνάδες τις γκοντζαρεβα να μην βγάζει εισιτήρια στην 4 ξαι να οδηγεί τον κόσμο αναγκάστηκα στην επιλογή η 40€ η δεν έρχεσαι γηπεδο να δεις την καψούρα σου με αποτέλεσμα να αφήνει συμαντικο οπαδικό πυρήνα που συνέλαβαν στο να δωσουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα ξαι δεν ήταν για να ανεβάσουν κανα στορυ στο insta και μόνο
Το κυριότερο,
2) Το να μην έρχονται τα φορ σε θέση εκτέλεσης, δεν μπορεί όλο το επιθετικό πλάνο του ΠΑΟΚ να εξαρτάται το πως ξύπνησε ο Ταισον
Τόσο καιρό λέμε αυτό είναι μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ ότι όλοι δουλεύουν για όλους και δεν υπάρχουν “superstars„, εγω δεν βλέπω κάτι τέτοιο, δεν βλέπω τον ταισον να τροφοδοτεί τα φορ με τα καλά πόδια που έχει. Παρα μόνο κάτι γεμίσματα της απελπισίας στο 95.
Πραγματικά είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που του προσάπτω εγω, γιατί δεν ευθύνεται που ο Μιχαϊλίδης μαρκάρει σαν παιδάκι.
Εγω προσωπικά δεν δέχομαι να κανουμε με το ζόρι τον τσαλοφ και τον τισουνταλι μπραντον, δεν θα γίνουν ποτέ και καλό είναι να το αποδεχτεί και να το πάρει απόφαση πριν είναι αργά για την ομάδα. Και να προσαρμόσει το παιχνίδι πάνω τους. Αφού βλέπεις ένα σωρό τελικές ο Τάισον δεν σκοράρουμε, ένα σωρό τέλικες ο Ντελιας δεν σκοράρουμε. Τι θα κανουμε θα περιμένουμε όταν βρουν καλή σχέση με τα δίχτυα; Η θα στραφούμε σε παικτες που αποδεδειγμένα εδώ χρόνια είναι καλοί εκτελεστές
[quote="pisakaipoupoula"]Το πρόβλημα για μένα είναι αλλού, με την πώληση του Κουλιεράκη χαρακτηριστικό παράδειγμα..από πότε δεν ανανέωνε και ξέραμε όλοι ότι θα πουληθεί ? Βούιξε ο τόπος απ'τον Νοέμβριο ότι τον τσεκάρει η Αιντραχτ πολύ σοβαρά. τελικά πουλήθηκε τον Αύγουστο ..Πότε ήρθε ο αντικαταστάτης του ? Είναι ανάλογων προσόντων ηλικίας , ποτένσιαλ? Ο 10 χρόνια μεγαλύτερος συμπαθέστατος κατά τα άλλα ελευθερος Κόλει και ο κακός λαθερ Μιχαηλίδης ?
Καταλάβαμε τη διαφορά?
Σήμερα μπορεί και να κερδίζαμε ήταν πολύ καλύτερη η εικόνα μας απ' τους Ρουμάνους αλλά σοβαρο ευρωπαϊκό κλαμπ με αυτά τα μυαλά δεν θα γίνουμε ποτέ[/quote]
Κάπου εδώ να προσθέσω ότι μετά το ματς με την Μπριζ λέγαμε να φέρουμε νέο αίμα με ταχυδυναμη κτλ. Και καταλήξαμε να φέρουμε Κολει Λοβρεν Μπακαγιοκο και να παίζουν βασικοί και αναντικαταστατοι οι Ταισον Κετζιορα Σβαμπ Οζντοεβ και οι μόνοι ταχυδυναμικοι να μένουν έξω μέχρι το 85
Καταλάβαμε τη διαφορά?
Σήμερα μπορεί και να κερδίζαμε ήταν πολύ καλύτερη η εικόνα μας απ' τους Ρουμάνους αλλά σοβαρο ευρωπαϊκό κλαμπ με αυτά τα μυαλά δεν θα γίνουμε ποτέ[/quote]
Κάπου εδώ να προσθέσω ότι μετά το ματς με την Μπριζ λέγαμε να φέρουμε νέο αίμα με ταχυδυναμη κτλ. Και καταλήξαμε να φέρουμε Κολει Λοβρεν Μπακαγιοκο και να παίζουν βασικοί και αναντικαταστατοι οι Ταισον Κετζιορα Σβαμπ Οζντοεβ και οι μόνοι ταχυδυναμικοι να μένουν έξω μέχρι το 85
Το λάθος του σήμερα ήταν ότι ενώ έπαιζαν με 10 έβγαλε τον τσαλοφ, έπρεπε να βάλει τον Ταρίκ σαν δεύτερο επιθετικό μαζί με τον τσαλοφ-Paoktzis έγραψε:Αληθεια με εναν αλλον προπονητη πως θα παιζαμε με αυτο το ροστερ; γιατι ποιοτητα σιγουρα εχουμε. Αυτο που βλεπω ειναι οτι αν κατι στραβωσει στο ματς ο προπονητης δεν μπορει να το αλλαξει. Δυο φορ δεν βαζει, καποια αλλαγη δεν κανει.. Δεν εχει αλλο πλανο, απλα πιστευει στην ποιοτητα συγκεκριμενω παικτων.. Το θεμα ειναι ομως οτι οι παικτες δεν ειναι ρομποτ και οτι εχουν κακες μερες, ειδικα ο Ταισον ειναι φανερο πως εχει κουραστει. Δεν ξερω τι θα γινει φετος πρωτα ο Θεος αλλα το εχω δηλωσει πως δεν μου αρεσει ο Λουτσεσκου, ο τροπος που παιζει δηλαδη. Θεωρω πως με αλλον προπονητη με αυτο το ροστερ θα ειχαμε αλλη εικονα.
Μιλάμε για αστείες αλλαγές ή ομάδα μετά την αποβολή ήταν τραγική
Δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί για να δοκιμάσει σχήμα με δύο φορ
Δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί για να πάει στο πάγκο ο Ταισον
Επιμένω πως η έλευση και Καμαρά κ μπακαγιοκο είναι λάθος
Δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί για να δοκιμάσει σχήμα με δύο φορ
Δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί για να πάει στο πάγκο ο Ταισον
Επιμένω πως η έλευση και Καμαρά κ μπακαγιοκο είναι λάθος
-
Έχουμε ξεκάθαρο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων για τα φορ. Στερεψαν τα γκολ από την πίσω 3αδα τελευταία και ξαφνικά ζοριζομαστε στα βασικά. Πρέπει κάτι να αλλάξει και άμεσα.