77. Kiril Despodov

xrisitsapa

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ok οτι πεις
Zois

Δημοσίευση από Zois »

απενεργοποιησαμε ενα υπεροπλο (συμφωνα με αυτα που εκανε περυσι) επειδη εκανε ενα σοβαρο λαθος.
Λες και κανενας αλλος απο τα παιδια του Ραζβαν δεν εχει κανει μεγαλο λαθος.
Για πολλοστη φορα, γινεται αντιληπτο εδω μεσα, οτι βρεξει χιονισει για μερικους, πανω απο ολα η γνωμαρα τους....
οι υπολοιπες γνωμες χαρακτηριζονται απλα και λιτα ως σαληγκαρια :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από aivas19 »

Το οτι «απενεργοποιησαμε» το υπεροπλο το λες εσυ, δε σημαινει οτι ισχυει. Μονος του απενεργοποιηθηκε λεω εγω. Μπες και παιξε παρε την θεση. Το οτι εγινε για το λαθος με την Μαλμε το λες εσυ και ειναι πιθανο, δε σημαινει οτι ισχυει. Βασικος επαιξε μετα απο αυτο το λαθος και με Σαμροκ και στο πρωταθλημα, οποτε τα στοιχεια σε διαψευδουν.
Το οτι ξανακανε χτες ομως το ιδιο φαουλ στο ιδιο σημειο δειχνει οτι δεν υπαρχει βελτιωση και καταρριπτει το αφηγημα σου.

Τα παιδια του Ραζβαν ποιοι ειναι; Καινουριο ειναι αυτο; Περσι με φουλ ροτεισον υπηρχαν παιδια και αποπαιδια που γραφαν ολοι οτι εχει κολλημα με τον Μουργκ και φετος Μουργκ δεν υπαρχει; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] μαλλον ξεχαστηκαν αυτοι που τα γραφαν

Πες την γνωμαρα σου φιλε δεν σε εμποδισε κανεις, μη ζοριζεσαι
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που ζορίζεται. Γιαυτό και γράφω την γνώμη μου αραιά και που.
Άλλοι τρέχουν 24/24 πίσω από μηνύματα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από aivas19 »

Εσυ ετρεξες πισω απο το δικο μου σχολιο [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Δε ζοριζονται τα σαλιγκαρια; Μπορει να γραφεις αραια και που επειδη ζοριζεσαι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το πρόβλημα είναι διπλό.
Πέρα από τον κίνδυνο να χαθεί/καεί αγωνιστικα ο παίκτης ,δεν παίρνουμε ούτε το 50% και από τον ζίφκο ο οποίος είχε ενοχλήσεις πριν το ματς με Γαλατά και έβγαλε δύο 90λεπτα εμφανώς σε όχι πολύ καλή κατάσταση
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Στην κατάσταση που (δεν) βρίσκονται οι Τάισον και Σίφκοβιτς, ο Ντέσπο πρέπει να παίζει βασικός. Όλοι χρειάζονται και όχι μόνο για 15 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τον γουστάρω φουλ. Δεν ξέρω αν είναι αδικημένος ή όχι αλλά δεν είναι εικόνα αυτή που έχει μέχρι στιγμής φέτος.
Καταρχάς σε κάθε ματς μπαίνει μέσα και κάνει 2 τσαφ πριν καν ξεκινήσει να παίζει
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O παικτης δεν μπορει να αποδωσει τα αναμενομενα στη θεση που παιζει ο Ζιφκοβιτς, δηλαδη να ανεβοκατεβαινει την άκρη και να μαρκαρει. Είναι για μπροστά σε συστημα με 2 επιθετικούς.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, ήσουν συνεχόμενη πηγή προβλημάτων για τους Ρουμάνους ....... μέχρι που ο δικός μας Ρουμάνος είπε να σταματήσει αυτή την πηγή! Ελπίζω όλοι τουλάχιστον να καταλάβατε πόσο εγκληματικό ήταν αυτό που του έκανε ο προπονητής μας τόσο καιρό και τον είχε σαν τον Τζανετάκο της ομάδας! Πρέπει να πάρει φανέλα βασικού χθες κιόλας.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλυτερος, αλλά από τηγανίτα τίποτα κι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αδικαιολόγητη η αλλαγή του. Ειδικά όταν δεν χρειαζόταν να βοηθήσει και αμυντικά που υποτίθεται είναι η αδυναμία του.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

astral έγραψε:Καλυτερος, αλλά από τηγανίτα τίποτα κι αυτός.
Έπρεπε να κάνει τις σέντρες μισό γκολ που έκανε και ταυτόχρονα να τρέχει να παίρνει και τις κεφαλιές στις σέντρες του. Υστέρησε
Zois

Δημοσίευση από Zois »

:lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”