ΠΑΟΚ - Αρης 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Αρης 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Επαναπαυτηκαμε στο καλό πρώτο ημίχρονο το οποίο όμως δεν έφερε τίποτα ουσιαστικό. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Το δίδυμο ζιφκο-κυριλ μέχρι τώρα χειροτερεύει την ομάδα. Συνδυαστικό παιχνίδι με συμμετοχή του σέντερ φορ χωρίς Μπράντον δε γίνεται ακόμα. Θέλει χρόνο για να βρουν αυτοματισμούς με τους άλλους ο τισου και ο τσαλοφ.
Πικρή η ήττα, συνεχίζουμε.
Πικρή η ήττα, συνεχίζουμε.
Αρχίζω να πιστεύω σε μεταφυσικά. Πάλι καλά που κερδίσαμε ΤΟΝ αγώνα μαζί τους και πήραμε το πρωτάθλημα. Και πάλι όμως συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα στα μεταξύ μας ματς.
τα έχουμε ξαναπεί, δυστυχώς δεν έχουμε βρει επιθετικό ούτε φέτος
Δυο γεματα δοκαρια ο τισουνταλι σημερα, αλλα δεν βρηκαμε φορ ουτε φετος; Δεν ειναι φορ αυτοι που εχουμε αλλα ειναι ο πιερο ας πουμε που κανει τον μπασκετμπολιστα (και ψηλα και στα ποδια); Ουτε εξτρεμ εχουμε βρει να φανταστω γιατι δεν ειδα καποιο γκολ η ασιστ σημερα απο αυτους. Eχω διαβασει αφορισμο σημερα για τουλαχιστον τους μισους παιχτες του ΠΑΟΚ. Απορω πως δεν χασαμε 0 4 με 32% κατοχη απο καποια πραγματα που βλεπω.
Το να αναλύσουμε ένα ματς που τα τελευταία χρόνια έχει διαφορετικά σενάρια με την ίδια κατάληξη δεν έχει ουσιαστικό νόημα. Ας κάνουνε ψυχοθεραπεία η ας πάνε σε μάγο. Να μη δω μόνο παρακαλώ ακόμα ένα 0-1 στα play off.
Ύπνος ο λουτσε. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω
Περιμενω καζουρα σήμερα στη δουλειά και δεν είμαι στα καλά μου
Περιμενω καζουρα σήμερα στη δουλειά και δεν είμαι στα καλά μου
1. δεν υπήρχε κέντρο μέχρι να μπει καμαρά, τσιγγαρας θα το είχε το ματς
2. προσπαθούμε να μπούμε με την μπάλα στα δίχτυα
3. σουτ έξω από περιοχή γιατί κάνεις ;
4. δεξί μπακ ήταν χειρότερος ο λύρατζης από ότο/σάστρε ;
τεσπα, πάμε για άλλα
τεσπα, πάμε για άλλα
- τσιριγωτης
Όταν αποφασίσει ο λούτσε να τους βάλει να κάνουν κ κάνα σουτ,τότε μπορεί κ να αλλάξουν τα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Δεν φταίνε οι παίχτες σε αυτό, είναι σίγουρα εντολή προπονητή το τσούζουν τσουκου έξω από την περιοχή
Όσοι έχετε κίτρινους φίλους που εμφανίστηκαν ξανά μετά τον Μάιο και λένε ότι πάνε για πρωτάθλημα καλό είναι να τους θυμίζετε ότι έχουν κάνει όντως μια σύντομη πορεία πρωταθλητισμού πριν λίγα χρόνια και αυτή διακόπηκε από ένα χαλαρό 0-2 του κόκκινου στην έδρα τους. Χωρίς έγκριση από τους νέους τους επικυρίαρχους, η μεγαλύτερη χαρά τους θα παραμένουν τα διπλά στην Τούμπα, τα οποία χαρίζουμε απλόχερα τα τελευταία χρόνια σε σημείο που θα προτιμούσα να παίζουμε δύο παιχνίδια στο Χαριλάου.
1. Μη σου πω κ ο εσιτιnouk_ έγραψε:1. δεν υπήρχε κέντρο μέχρι να μπει καμαρά, τσιγγαρας θα το είχε το ματς
τεσπα, πάμε για άλλα
2+3 Δεν παίζεις με αυτό τον τρόπο κ για αυτό πέρσι έβαλες 140 γκολ.
4 δυστυχώς κ μπροστά κ πίσω αρκετά χειροτερος
Η ομάδα ήτα καλή αλλά όχι αποτελεσματική. Δεν βαρεθήκατε να είστε αφοριστικοι κάθε αρχή της χρονιάς ή να μην εμπιστεύεστε την πρόοδο?
2η συνεχόμενη ήττα με καλή εμφάνιση.
Η απογόητευση έκδηλη προβληματισμός και ερωτήματα έχουν συγκεντρωθεί στο μυαλό μου.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζει 3-0 και τελικά έληξε 0-1.
Προσπαθώ και γω να αποκωδικοποιήσω κάποια πράγματα αλλά λόγω ότι δεν έχω τις απαιτούμενες επαγγελματικές γνώσεις αδυνατώ.
Ο προπονητής μας επέλεξε να μην κάνει ροτέσιον, ο λόγος ποιος ήταν? Ήθελε να επιβραβεύσει την εμφάνιση με τη γαλατά? Ήθελε να φορμαριστούν οι <βασικοί > ? Ήθελε να μάθουν να παίζουν κάθε 3 μέρες σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια? Δεν πιστεύει αυτούς που δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους? Γιατί άργησε να κάνει αλλαγές? Γιατί οι αλλαγές δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου την ομάδα?
Φεύγοντας απο τα ερωτήματα με προβλημάτισαν κάποια πράγματα , κυρίως ο τρόπος που παίζουμε πλέον έχοντας αφαιρέσει κάποιες σταθερές της περσινής χρονιάς που βοήθησαν αποφασιστικά .
Ο Μιχαηλίδης ακόμα δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του κουλιεράκη , η κίτρινη κάρτα τον έκανε αρκετά φοβικό και αυτή είναι μια διαφορά με κούλιε που δεν ένιωθε καμία πίεση.
Το παιχνιδι μας απο πίσω δεν είναι πλέον το ίδιο, δεν υπάρχει εκείνη η ψυχραιμία , η ομάδα δείχνει σαν να βιάζεται να διώξει μπροστά τη μπάλα. Πέρσι προσαρμοζόμασταν και διαβάζαμε καλύτερα τις ανάγκες του παιχνιδιού. Ίσως επειδή η ομάδα δεν είναι ίδια και γω να έχω μείνει στις περσινές σταθερές ή ακόμα να είναι νωρίς.
Στα χαφ η κατάσταση παραμένει ένας γρίφος, δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα σταθερές ούτε προσώπων ούτε τακτικής.
Εμένα ο μπάκα χθες δεν μου άρεσε καθόλου , θεωρώ ότι έκανε και τον σβάαμπ κακό.
Έτρεχε σαν μην ήξερε τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν βοήθησε στη διαχείριση του παιχνιδιού οπότε προσπαθήσαμε να παίξουμε με μακρινές ή πολύ γρήγορες μπαλιές .
Ο κωνσταντέλιας εμφανίζεται με πιο ελεύθερο ρόλο και κατεβαίνει αρκετά μέτρα για να πάρει μπάλα , αυτή είναι μια νέα συνθήκη που θεωρώ ότι σε ένα βαθμό έχει κάνει χειρότερο τον τάισον . Ο τάισον πέρσι ήταν αυτός που έπαιρνε σε πιο χαμηλά μέτρα τη μπάλα και έβγαζε την ομάδα μπροστά σε παιχνίδι μετάβασης.
Μου λείπει πάρα πολύ ο Μπράντον, η πίεση που ασκεί και δεν αφήνει την αντίπαλη ομάδα σε ησυχία , όπως παρατηρώ ότι πλέον δεν επιδιώκουμε χωρίς αυτόν να κλέψουμε μπάλες εκει ψηλά.
Είμαστε αναποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια , παίζουμε χωρίς κυνισμό.
Πολλοί δεν θέλουν πλέον να ακούν για Μειτέ αλλά εγω ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω την απουσία του απο το κέντρο, την ίδια αίσθηση μου δίνει και η ομάδα.
Το ματς τέλειωσε,χάσαμε και συνεχίζουμε .
Δημιουργούνται όμως νέα ερωτήματα, παίζουμε με στεάουα και θεωρείται must win ματς, ποιοι θα παίξουν?
Οι ίδιοι? Ορισμένοι παίκτες φαίνονταν ότι είναι πολύ κουρασμένοι , πρώτος ο μπάμπα και ακολοθούν και άλλοι.
Πέρσι το επεκτεταμένο ροτέσιον μας κράτησε φρέσκους και έδωσε στην ομάδα νίκες και επιλογές όμως χθες δεν ξέρω όλα μου φαίνονται ανεξήγητα.
Πως γίνεται σε αυτό το ματς να μην έπαιξαν μούργκ, σάστρε, κτλ...
Μέχρι να δεχτούμε το γκολ ήμασταν μια χαρά , απο εκει και πέρα η ομάδα έδειξε να χάνει τη συγκέντρωση της , ξέμεινε απο δυνάμεις και δεν υπήρχε πλάνο , μας αποδιοργάνωσαν εντελώς μόλις κλείστηκαν πίσω.
Μπορούμε να κουβαλήσουμε δυο καρπούζια κάτω απο τη μασχάλη? Δεν παίζουμε στο κόνφερενς φέτος , η καταπόνηση είναι πολύ μεγαλύτερη με παιχνίδια τέτοιας έντασης όπως με γαλατά.
Μια ομάδα που αποφασίζει να παίζει όχι για τον φορ της θα πρέπει να διαθέτει μεσοεπιθετικούς που μπορούν να σκοράρουν και φέτος οι δικοί μας δείχνουν προς το παρόν ότι δεν τα καταφέρνουν.
Η ομάδα επίσης πρέπει να δουλέψει τα στημένα, ο κουλιεράκης πέρσι είχε βοηθήσει πάρα πολύ .
2ο ντέρμπι μέσα στη Τούμπα και έχουμε πάρει μόλις ένα βαθμό.
Εύχομαι η ομάδα να ρολάρει, να μάθουν οι νέοι την ομάδα και η ομάδα τους νέους, να δημιουργηθούν νέες σταθερές στο παιχνίδι μας και να υπάρξει καλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι .
υγ. Ο Καμαρά πρέπει να είναι το νο1 στα χαφ με την υπάρχουσα εικόνα.
υγ2. Περισσότερο κυνισμό στο παιχνίδι μας , παίξαμε 2 ματς τόσο καλά και δεν πήραμε απολύτως τίποτα και όπως είχα διαβάσει κάπου δεν γίνεται λέει να χάνεις και να πανηγυρίζεις για την εμφάνιση της ομάδας.
Η απογόητευση έκδηλη προβληματισμός και ερωτήματα έχουν συγκεντρωθεί στο μυαλό μου.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζει 3-0 και τελικά έληξε 0-1.
Προσπαθώ και γω να αποκωδικοποιήσω κάποια πράγματα αλλά λόγω ότι δεν έχω τις απαιτούμενες επαγγελματικές γνώσεις αδυνατώ.
Ο προπονητής μας επέλεξε να μην κάνει ροτέσιον, ο λόγος ποιος ήταν? Ήθελε να επιβραβεύσει την εμφάνιση με τη γαλατά? Ήθελε να φορμαριστούν οι <βασικοί > ? Ήθελε να μάθουν να παίζουν κάθε 3 μέρες σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια? Δεν πιστεύει αυτούς που δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους? Γιατί άργησε να κάνει αλλαγές? Γιατί οι αλλαγές δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου την ομάδα?
Φεύγοντας απο τα ερωτήματα με προβλημάτισαν κάποια πράγματα , κυρίως ο τρόπος που παίζουμε πλέον έχοντας αφαιρέσει κάποιες σταθερές της περσινής χρονιάς που βοήθησαν αποφασιστικά .
Ο Μιχαηλίδης ακόμα δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του κουλιεράκη , η κίτρινη κάρτα τον έκανε αρκετά φοβικό και αυτή είναι μια διαφορά με κούλιε που δεν ένιωθε καμία πίεση.
Το παιχνιδι μας απο πίσω δεν είναι πλέον το ίδιο, δεν υπάρχει εκείνη η ψυχραιμία , η ομάδα δείχνει σαν να βιάζεται να διώξει μπροστά τη μπάλα. Πέρσι προσαρμοζόμασταν και διαβάζαμε καλύτερα τις ανάγκες του παιχνιδιού. Ίσως επειδή η ομάδα δεν είναι ίδια και γω να έχω μείνει στις περσινές σταθερές ή ακόμα να είναι νωρίς.
Στα χαφ η κατάσταση παραμένει ένας γρίφος, δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα σταθερές ούτε προσώπων ούτε τακτικής.
Εμένα ο μπάκα χθες δεν μου άρεσε καθόλου , θεωρώ ότι έκανε και τον σβάαμπ κακό.
Έτρεχε σαν μην ήξερε τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν βοήθησε στη διαχείριση του παιχνιδιού οπότε προσπαθήσαμε να παίξουμε με μακρινές ή πολύ γρήγορες μπαλιές .
Ο κωνσταντέλιας εμφανίζεται με πιο ελεύθερο ρόλο και κατεβαίνει αρκετά μέτρα για να πάρει μπάλα , αυτή είναι μια νέα συνθήκη που θεωρώ ότι σε ένα βαθμό έχει κάνει χειρότερο τον τάισον . Ο τάισον πέρσι ήταν αυτός που έπαιρνε σε πιο χαμηλά μέτρα τη μπάλα και έβγαζε την ομάδα μπροστά σε παιχνίδι μετάβασης.
Μου λείπει πάρα πολύ ο Μπράντον, η πίεση που ασκεί και δεν αφήνει την αντίπαλη ομάδα σε ησυχία , όπως παρατηρώ ότι πλέον δεν επιδιώκουμε χωρίς αυτόν να κλέψουμε μπάλες εκει ψηλά.
Είμαστε αναποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια , παίζουμε χωρίς κυνισμό.
Πολλοί δεν θέλουν πλέον να ακούν για Μειτέ αλλά εγω ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω την απουσία του απο το κέντρο, την ίδια αίσθηση μου δίνει και η ομάδα.
Το ματς τέλειωσε,χάσαμε και συνεχίζουμε .
Δημιουργούνται όμως νέα ερωτήματα, παίζουμε με στεάουα και θεωρείται must win ματς, ποιοι θα παίξουν?
Οι ίδιοι? Ορισμένοι παίκτες φαίνονταν ότι είναι πολύ κουρασμένοι , πρώτος ο μπάμπα και ακολοθούν και άλλοι.
Πέρσι το επεκτεταμένο ροτέσιον μας κράτησε φρέσκους και έδωσε στην ομάδα νίκες και επιλογές όμως χθες δεν ξέρω όλα μου φαίνονται ανεξήγητα.
Πως γίνεται σε αυτό το ματς να μην έπαιξαν μούργκ, σάστρε, κτλ...
Μέχρι να δεχτούμε το γκολ ήμασταν μια χαρά , απο εκει και πέρα η ομάδα έδειξε να χάνει τη συγκέντρωση της , ξέμεινε απο δυνάμεις και δεν υπήρχε πλάνο , μας αποδιοργάνωσαν εντελώς μόλις κλείστηκαν πίσω.
Μπορούμε να κουβαλήσουμε δυο καρπούζια κάτω απο τη μασχάλη? Δεν παίζουμε στο κόνφερενς φέτος , η καταπόνηση είναι πολύ μεγαλύτερη με παιχνίδια τέτοιας έντασης όπως με γαλατά.
Μια ομάδα που αποφασίζει να παίζει όχι για τον φορ της θα πρέπει να διαθέτει μεσοεπιθετικούς που μπορούν να σκοράρουν και φέτος οι δικοί μας δείχνουν προς το παρόν ότι δεν τα καταφέρνουν.
Η ομάδα επίσης πρέπει να δουλέψει τα στημένα, ο κουλιεράκης πέρσι είχε βοηθήσει πάρα πολύ .
2ο ντέρμπι μέσα στη Τούμπα και έχουμε πάρει μόλις ένα βαθμό.
Εύχομαι η ομάδα να ρολάρει, να μάθουν οι νέοι την ομάδα και η ομάδα τους νέους, να δημιουργηθούν νέες σταθερές στο παιχνίδι μας και να υπάρξει καλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι .
υγ. Ο Καμαρά πρέπει να είναι το νο1 στα χαφ με την υπάρχουσα εικόνα.
υγ2. Περισσότερο κυνισμό στο παιχνίδι μας , παίξαμε 2 ματς τόσο καλά και δεν πήραμε απολύτως τίποτα και όπως είχα διαβάσει κάπου δεν γίνεται λέει να χάνεις και να πανηγυρίζεις για την εμφάνιση της ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος van rooy την Δευ 30 Σεπ 2024, 07:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να επισημάνουμε ένα παράξενο στατιστικό.
Έχουμε φάει 3 γκολ που ξεκινάνε από αδράνεια σε πλάγιο άουτ του αντιπάλου.
Με Μάλμε, Γαλατά και Άρη.
Έχουμε φάει 3 γκολ που ξεκινάνε από αδράνεια σε πλάγιο άουτ του αντιπάλου.
Με Μάλμε, Γαλατά και Άρη.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Αυτό είναι το πρόβλημα. Παίξαμε δύο derbies και μάλιστα εντός έδρας και χάσαμε 5 βαθμούς, με μηδέν γκολ ενεργητικό.Mīngus έγραψε:Δεύτερο εντός ντέρμπι για φέτος, ένας βαθμός σύνολο.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση.
- ΑποστόληςΑ
Από τη στιγμή που είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω μας και το κυριότερο με 2 derbies κερδισμένα, καλά είπε.Γερασίμου έγραψε:Δήλωση του Μοντόγια του άρη: κερδίσαμε μια ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους!
- ΑποστόληςΑ
Αν είχες δει τον αγώνα ΑΕΧ - βάζελου θα καταλάβαινες τι σημαίνει φορ, γιατί αυτός και μόνον αυτός πήρε τον αγώνα.San4 έγραψε:Δυο γεματα δοκαρια ο τισουνταλι σημερα, αλλα δεν βρηκαμε φορ ουτε φετος; Δεν ειναι φορ αυτοι που εχουμε αλλα ειναι ο πιερο ας πουμε που κανει τον μπασκετμπολιστα (και ψηλα και στα ποδια)