ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
- TylerDurden
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
Νόμιζα πως ξορκίσαμε το κακό τον Μάιο, αλλά δεν.
Δεν ήταν σαν τα υπόλοιπα ματς που δε βγάζαμε ούτε φάση, αλλά δε μας πολυήθελε σήμερα. Πολύ κακοί στο 2ο.
Συνεχίζουμε.
Δεν ήταν σαν τα υπόλοιπα ματς που δε βγάζαμε ούτε φάση, αλλά δε μας πολυήθελε σήμερα. Πολύ κακοί στο 2ο.
Συνεχίζουμε.
Η φάρσα καλό είναι να σταματήσει εδώ, σήμερα. Για την επόμενη τριετία δεν πρέπει να πάρει πόντο ο Άρης. Δεν δικαιολογείται αυτή η διαφορετική μαλακία που μας πιάνει με αυτούς.
Κάποιος να τραβήξει λίγο το αυτί του Κωνσταντελια.
Συνεχίζουμε.
Κάποιος να τραβήξει λίγο το αυτί του Κωνσταντελια.
Συνεχίζουμε.
- potamda
- Bet Guru 2023
Θα διαφωνήσω barlow. Σήμερα στο α΄ ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Είναι αδιανόητο ότι δεν προηγούμασταν πολύ στο ημίχρονο.barlow4 έγραψε:ως συνηθως εδω κ αρκετα χρονια βγαζουμε κομπλεξ με τον αρη κ ειναι ακατανοητο το γιατι.
δεν μπαινουμε κυριαρχικα στην εδρα μας. ο αρης παει το παιχνιδι εκει που θελει κ χανουμε.
οταν στο ημιχρονο ειναι 0-0 το αποτελεσμα βρωμοκοπαει.
Σε συνέχεια τοθ πρώτου μηνύματος μου, τελικά η τσαπατσουλιά πληρώνεται 9 στις 10 και
6. Ο Κεντζιόρα είναι δεξί σέντερ μπακ επιπέδου τσάμπιονσ λιγκ - όχι της Σίτι ρε παιδί μου, της Ληψείας ας πούμε. Παίζει να είναι ο πιο αδικημένος παίκτης μας.
7. Deconstructing Despodov - αργά και σταθερά.
8. Ο Τσιουντάλι έχει μάθει το ποίημα και παίζει (όσο μπορεί) όπως θέλει ο Λουτσέσκου. Ο Τσάλοφ αρνείται ακόμα.
9. Ο Μάντζιος έχει κάνει ντηλ με τον διάολο. Τόσο μαύρα μάτια, μόνο στο Blade έχω δει. Μου μοιάζει απέθαντος.
10. Δεξιά πίσω, θέλουμε κάτι καλύτερο και σίγουρα ψηλότερο. Νομίζω είναι λάθος το δίδυμο Σάστρε-Ότο, όσο και το δίδυμο Τισου-Τσάλοφ. Ένας από τους δύο ήταν αρκετός + άλλου είδους πάικτης.
6. Ο Κεντζιόρα είναι δεξί σέντερ μπακ επιπέδου τσάμπιονσ λιγκ - όχι της Σίτι ρε παιδί μου, της Ληψείας ας πούμε. Παίζει να είναι ο πιο αδικημένος παίκτης μας.
7. Deconstructing Despodov - αργά και σταθερά.
8. Ο Τσιουντάλι έχει μάθει το ποίημα και παίζει (όσο μπορεί) όπως θέλει ο Λουτσέσκου. Ο Τσάλοφ αρνείται ακόμα.
9. Ο Μάντζιος έχει κάνει ντηλ με τον διάολο. Τόσο μαύρα μάτια, μόνο στο Blade έχω δει. Μου μοιάζει απέθαντος.
10. Δεξιά πίσω, θέλουμε κάτι καλύτερο και σίγουρα ψηλότερο. Νομίζω είναι λάθος το δίδυμο Σάστρε-Ότο, όσο και το δίδυμο Τισου-Τσάλοφ. Ένας από τους δύο ήταν αρκετός + άλλου είδους πάικτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Κυρ 29 Σεπ 2024, 21:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εν τω μεταξυ αυτο με τον Σαστρε αλλο ακατανοητο. Καθε χρονο αυτος ξελασπωνει και καθε χρονο πρεπει να μας στοιχισει για να τον βαλουμε να παιξει. Γτ να δωσεις 90λεπτο στον Οττο μετα απο 4 μερες? Κι αν ειναι να του δωσεις βαλτον αριστερα να ξεκουρασεις τον Μπαμπα αφου δεν σ κανει ο Γκομεζ. Ακατονοητο κολλημα και παλι. Πισωγυρισματα Ραζβαν
Ρε ξεκολλήστε. Η ομάδα έκανε φάσεις αλλά δεν μπήκαν. Οι άλλοι μια καλή φάση ένα γκολ. Είχαμε τέρμα απαιτητικό ματς την Τετάρτη όμως η ομάδα ανταπεξείλθε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Πραγματικα αυτος εφταιγε. Εθελξε η ομαδα και κυριως η εξεδρα. Ο Λουτσος ολα καλα κι αυτος να υποθεσω.Photis έγραψε:Τα είπαμε, μην τα ξαναλέμε. Παίκτης που θέλει να είναι βασικός..astral έγραψε:Ο ντεσπο στην κοσμαρα του
Ο Ντεσποτοφ φταιει που μπηκε στο 75 και οχι στο 80 οπως καθε φορα.
Ολα τα αλλα καλα. Ο Σωτηρης σιγουρα καπου πρεπει να φταιει κι αυτος...
Οποίος λέει ότι έκανε λάθος ο προπονητής είναι κομπλεξικός? Οταν τον απωθεονουμε τι είμαστε? Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχει δημιουργήσει παράδοση ο Μαντζιος και δεν είναι τυχαίο όπως φαίνεται. Τον διαβάζει καλά και τον χτυπά κερί που πρέπει.Kabamaru11 έγραψε:Fawkes έγραψε:Δεν μπορουσα να δω το παιχνίδι και ενημερωνόμουν από το φόρουμ.
Ένιωσα αηδία με αυτά που διαβασα για τον Ρασβαν.
Κομπλεξ,μη δινεις σημασια
Το αν έχασες ευκαιρίες δε λέει κάτι, σαν τις βάλεις. Συνέχεια ευκαιρίες χάνεις τελευταία.. Τι πάει να πει αυτό? Ο Ντελιας πόσα έχασε?

-
- Επικοινωνία:
Και κυρίως ξέρουνε να σουτάρουν.Εμας αν εξαιρέσεις το σουτ του Taison οι υπόλοιπες τελικές μας ήταν τραγικές.Ο Ντελιας ας αφήσει τα γελάκια στο ημίχρονο κι ας δανειστεί κανένα dvd απο το φιλαράκι του τον Τζόλη μπας και μάθει να σουτάρει. Άντε να μας πάρει ο ύπνος πάλι γαμω την ζωή μου. Υγ: Προλαβαίνουμε για μεταγραφή κανένα αριστερό μπακ; Βλέπω να Baba να πεθαίνει στο γήπεδο ενώ ο Μεξικανός αγνοειταιImmemoric έγραψε:Πάλι είχανε τύχη πάλι είχαινε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.
Εντάξει, δεν θα φέρουμε την καταστροφή.
Η ομάδα είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την εποχή δεν τσουλάει.
Κερδίζει τα εύκολα ματς λόγω ποιότητας αλλά όταν ανεβαίνει ο πήχης δυσκολίας έστω και λίγο αδυνατεί να επιβληθεί και να κερδίσει.
2 ματς με Μαλμε, βαζελος, Γαλατάσαραϊ, οαρης.
5 δύσκολα ματς, 2 ισοπαλίες 3 ήττες.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από υπομονή.
Λογικά σε κάποια φάση θα βρεθούν και θα το βρουν και θα έρθουν και οι νίκες σε δύσκολα ματς.
Μέχρι τότε υπομονή, δεν γίνεται αλλιώς.
Η ομάδα είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την εποχή δεν τσουλάει.
Κερδίζει τα εύκολα ματς λόγω ποιότητας αλλά όταν ανεβαίνει ο πήχης δυσκολίας έστω και λίγο αδυνατεί να επιβληθεί και να κερδίσει.
2 ματς με Μαλμε, βαζελος, Γαλατάσαραϊ, οαρης.
5 δύσκολα ματς, 2 ισοπαλίες 3 ήττες.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από υπομονή.
Λογικά σε κάποια φάση θα βρεθούν και θα το βρουν και θα έρθουν και οι νίκες σε δύσκολα ματς.
Μέχρι τότε υπομονή, δεν γίνεται αλλιώς.
φεραμε 2 φορακλες αλλα και οι 2 ειναι μακρια απο το γκολ γιατι ο Ραζβαν τους θελει για συνδιαστικο ποδοσφαιρο
δεν ημασταν κυριαρχικοι.Ο αρης αφηνε χωρους κ επαιζε πισω.Καναμε καποιες φασεις μοιραια αλλα δεν υπηρχε ρυθμος ουτε πρωτοβουλια ουτε θρασος.Την τακτικη του παιξαμε.Οπως εδω κ πολλα χρονια.potamda έγραψε:Θα διαφωνήσω barlow. Σήμερα στο α΄ ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Είναι αδιανόητο ότι δεν προηγούμασταν πολύ στο ημίχρονο.barlow4 έγραψε:ως συνηθως εδω κ αρκετα χρονια βγαζουμε κομπλεξ με τον αρη κ ειναι ακατανοητο το γιατι.
δεν μπαινουμε κυριαρχικα στην εδρα μας. ο αρης παει το παιχνιδι εκει που θελει κ χανουμε.
οταν στο ημιχρονο ειναι 0-0 το αποτελεσμα βρωμοκοπαει.
και το χειροτερο ειναι οτι σε πολλα εχουμε παιξει πολυ χειροτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 29 Σεπ 2024, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτες τις κωλοευρωπες θα τις βρουμε μπροστα μας.dikomou01 έγραψε:Ρε ξεκολλήστε. Η ομάδα έκανε φάσεις αλλά δεν μπήκαν. Οι άλλοι μια καλή φάση ένα γκολ. Είχαμε τέρμα απαιτητικό ματς την Τετάρτη όμως η ομάδα ανταπεξείλθε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε.
Δυστηχώς ο Σβαμπ ήταν κάκιστος σήμερα, είμασταν άτυχοι και με 2+1 δοκάρια, ακυρωθεν γκολ με την μπάλα να έχει οριακά βγει κόρνερ.
Το μόνο που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν η παρουσία Οζντόεφ στα όσα λεπτά αγωνίστηκε. Ήταν για αλλαγή στην αλλαγή, δεν ξέρω γιατί μπήκε τόσο αδιάφορος.
Το μόνο που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν η παρουσία Οζντόεφ στα όσα λεπτά αγωνίστηκε. Ήταν για αλλαγή στην αλλαγή, δεν ξέρω γιατί μπήκε τόσο αδιάφορος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 29 Σεπ 2024, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις δίκιο. Ο φουκαρας ο Όττο έβλεπε αστεράκια στο τέλος.panpangr77 έγραψε:Ο Άρης υπήρξε γιατί ο Λουτσε έκανε αυτά που δεν έπρεπε να κάνει . Η ομάδα κουρασμένη ,ο Σβαμπ μεχρι το 50 αντέχει ,το πέρασε ο άλλος χωρίς να υπαρχει και τον έκανε ήρωα. Δεν γίνεται να βάζει τον Ντεσποντοφ στο 75 όταν ο άλλος δεν βλέπεται .Ο Σορετιρε κάηκε στο ζςσταμα για τρίτο παιχνίδι και ο Σαστρε αγνοείται.Γκελα ολκής με υπογραφή Λουτσε ,να το παρεις αλλιώς σύντομα.