ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
- Maurice_Escargot
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
Από την τελευταία φορά που ανέβηκαν τα αποτελέσματα στην Τούμπα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Έχουμε 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Ώρα να αλλάξει αυτό
Ώρα να αλλάξει αυτό
Και αν βάλεις και τα παιχνίδια p.o. και κυπέλου στην Τούμπα πάλι στα ίδια είμαστε...
3 νίκες 6 ισοπαλίες 3 ήττες...
3 νίκες 6 ισοπαλίες 3 ήττες...
Με τα εκτός τουλάχιστον γίνεται οριακά θετική η παράδοση αφού είμαστε στο 8Ν-8Ι-7Η
Θα δανειστώ αυτό που διάβασα από κάποιον εδώ φίλο πριν πάνω από ενάμιση νομίζω χρόνο. Στο ματς της Τούμπας με αυτούς το μόνο που έχουμε να κερδίσουμε είναι 3 βαθμοί και σε αντίθετη περίπτωση, αρκετά να χάσουμε. Γκρίνια, εσωστρέφεια, αυτός ή ο άλλος φταίει, κάτι που ενδεχόμενα φτάνει και στην ομάδα.
Στην περσινή σεζόν του πλέον μάγκικου πρωταθλήματος, οι βαθμοί που πήραμε ξεχωριστά από κάθε ένα από τα πόκεμον, ήταν λιγότεροι από αυτούς που πήραμε με το λήκι. Μέχρι τον τρίτο υποβιβασμό τους, ματς με αυτούς στην Τούμπα ήταν και αποδεικνυόταν στις περισσότερες περιπτώσεις πιο εύκολο από αυτά με Αστέρα και Ατρόμητο. Μέχρι και με τις σαρδέλες 3-0 έληξε με τα γκολ μέσα σε 15΄. Από το '18 και μετά δεν ξέρω τί γίνεται, με την ομάδα μας να είναι καθόλα ανώτερή τους και να έχουμε μόνο μία νίκη στην Τούμπα στην κανονική περίοδο, αυτή στις σρχές του '23.
Μας παίρνουν αποτελέσματα και μερικές φορές χαλαρά με κάποιους Μαντσίνι, Μάνο και άλλους που δεν ξέρει η μάνα τους ότι παίζουν ποδόσφαιρο.
Το αυριανό το φοβάμαι, γιατί ερχόμαστε από ένα ματς πάρα πολύ υψηλής έντασης στο οποίο οι περισσότεροι παίκτες μας έμειναν από δυνάμεις στα τελευταία 20-25΄ και δεν ξέρω σε τί κατάσταση θα εμφανιστούν αύριο και για πόση χρονική διάρκεια θα έχουν ανάσες και δυνάμεις. Ο Τάισον και ο Αντρίγια δείχνουν εκτός φόρμας και κουρασμένοι, φυσιολογικό μάλλον λόγω ηλικίας και υπερφόρτωσης με αγώνες, αντίστοιχα. Στο κέντρο τους και μπροστά λένε ότι έχουν το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων και το βασικό, είναι ξεκούραστοι.
Περιμένω μάλλον να μας παίξουν σφιχτά και να προσπαθήσουν να μας πιάσουν στον ύπνο σε κόντρα επίθεση ή να εκμεταλλευτούν λάθη μας. Θέλει μεγάλη προσοχή στα νώτα μας και να μην τους αφήνουμε να παίρνουν τις δεύτερες μπάλες, αντίθετα να τις κερδίζουμε εμείς για να τους έχουμε στριμωγμένους. Το ποιοι θα ξεκινήσουν και ποιοι θα τελειώσουν τον αγώνα δεν είναι δικό μου θέμα, ο κόουτς έκανε τις προπονήσεις των ημερών αυτών και ξέρει. Το θέμα είναι όλοι τους να έχουν μαχαίρι στα δόντια, μάτια και πόδια που να βγάζουν φωτιές και να μην δούμε πάλι μπλαζέ ύφος και νοοτροπία του "είναι ένας αγώνας τριών βαθμών". Τοπικό ντέρμπι είναι και να είστε σίγουροι πως μέσα στα αποδυτήρια τους ποτίζουν με πάθος για να πάρουν την ρεβάνς της βραδιάς της 19/5/2024, την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσουν στα επόμενα 20 χρόνια.
Στην περσινή σεζόν του πλέον μάγκικου πρωταθλήματος, οι βαθμοί που πήραμε ξεχωριστά από κάθε ένα από τα πόκεμον, ήταν λιγότεροι από αυτούς που πήραμε με το λήκι. Μέχρι τον τρίτο υποβιβασμό τους, ματς με αυτούς στην Τούμπα ήταν και αποδεικνυόταν στις περισσότερες περιπτώσεις πιο εύκολο από αυτά με Αστέρα και Ατρόμητο. Μέχρι και με τις σαρδέλες 3-0 έληξε με τα γκολ μέσα σε 15΄. Από το '18 και μετά δεν ξέρω τί γίνεται, με την ομάδα μας να είναι καθόλα ανώτερή τους και να έχουμε μόνο μία νίκη στην Τούμπα στην κανονική περίοδο, αυτή στις σρχές του '23.
Μας παίρνουν αποτελέσματα και μερικές φορές χαλαρά με κάποιους Μαντσίνι, Μάνο και άλλους που δεν ξέρει η μάνα τους ότι παίζουν ποδόσφαιρο.
Το αυριανό το φοβάμαι, γιατί ερχόμαστε από ένα ματς πάρα πολύ υψηλής έντασης στο οποίο οι περισσότεροι παίκτες μας έμειναν από δυνάμεις στα τελευταία 20-25΄ και δεν ξέρω σε τί κατάσταση θα εμφανιστούν αύριο και για πόση χρονική διάρκεια θα έχουν ανάσες και δυνάμεις. Ο Τάισον και ο Αντρίγια δείχνουν εκτός φόρμας και κουρασμένοι, φυσιολογικό μάλλον λόγω ηλικίας και υπερφόρτωσης με αγώνες, αντίστοιχα. Στο κέντρο τους και μπροστά λένε ότι έχουν το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων και το βασικό, είναι ξεκούραστοι.
Περιμένω μάλλον να μας παίξουν σφιχτά και να προσπαθήσουν να μας πιάσουν στον ύπνο σε κόντρα επίθεση ή να εκμεταλλευτούν λάθη μας. Θέλει μεγάλη προσοχή στα νώτα μας και να μην τους αφήνουμε να παίρνουν τις δεύτερες μπάλες, αντίθετα να τις κερδίζουμε εμείς για να τους έχουμε στριμωγμένους. Το ποιοι θα ξεκινήσουν και ποιοι θα τελειώσουν τον αγώνα δεν είναι δικό μου θέμα, ο κόουτς έκανε τις προπονήσεις των ημερών αυτών και ξέρει. Το θέμα είναι όλοι τους να έχουν μαχαίρι στα δόντια, μάτια και πόδια που να βγάζουν φωτιές και να μην δούμε πάλι μπλαζέ ύφος και νοοτροπία του "είναι ένας αγώνας τριών βαθμών". Τοπικό ντέρμπι είναι και να είστε σίγουροι πως μέσα στα αποδυτήρια τους ποτίζουν με πάθος για να πάρουν την ρεβάνς της βραδιάς της 19/5/2024, την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσουν στα επόμενα 20 χρόνια.
- kataramenos5
Έχω πίστη στην ομάδα
Η κερκίδα την δουλειά της κ η ομάδα την δική της
Καλά θα είναι στο γηπεδο κ καλό θα είναι να γεμίσει, να γουστάρουμε όλοι μαζι
Αλλά για μένα, το σημαντικότερο είναι η ομάδα
Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έστω κι αν είναι νωρίς
Είναι σοβαρή κ έχει ψηλό ταβανι
Ο αντίπαλος θα κάνει τα γνωστά
Θα έρθει για αντιποδοσφαιρο κ να χαλάσει το μυαλό μας
Θα πέφτουν / βουτάνε, με το παραμικρό κ θα διαμαρτύρονται για κάρτες στον διαιτητή
Αυτο ξέρουν, αυτό θα κάνουν
Θα πάρουν τα καλαμπαλικια μας
Η κερκίδα την δουλειά της κ η ομάδα την δική της
Καλά θα είναι στο γηπεδο κ καλό θα είναι να γεμίσει, να γουστάρουμε όλοι μαζι
Αλλά για μένα, το σημαντικότερο είναι η ομάδα
Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έστω κι αν είναι νωρίς
Είναι σοβαρή κ έχει ψηλό ταβανι
Ο αντίπαλος θα κάνει τα γνωστά
Θα έρθει για αντιποδοσφαιρο κ να χαλάσει το μυαλό μας
Θα πέφτουν / βουτάνε, με το παραμικρό κ θα διαμαρτύρονται για κάρτες στον διαιτητή
Αυτο ξέρουν, αυτό θα κάνουν
Θα πάρουν τα καλαμπαλικια μας
Λυπαμαι τα 100 λεπτα που θα χρειαστει να δωσω σημασια στο εκτρωμα της πολης.
Καθυστερησεις, θεατρο, κλαψες, διαμαρτυριες και καλα τους αδικησε η διαιτησια, και η επο του ΠΑΟΚ
και να καθεσαι να ασχολεισαι με τα βαρια ψυχολογικα συνδρομα των ερπετων.
Αντε να τους κερδισουμε γιατι εχουμε και σοβαρα ευρωπαικα ματς και το 2025 θα ξαναδωσουμε σημασια στους ανυπαρκτους.
Καθυστερησεις, θεατρο, κλαψες, διαμαρτυριες και καλα τους αδικησε η διαιτησια, και η επο του ΠΑΟΚ
και να καθεσαι να ασχολεισαι με τα βαρια ψυχολογικα συνδρομα των ερπετων.
Αντε να τους κερδισουμε γιατι εχουμε και σοβαρα ευρωπαικα ματς και το 2025 θα ξαναδωσουμε σημασια στους ανυπαρκτους.
Έχω προαίσθημα για εύκολο ματσάκι και ξεμπούκωμα Τσάλοφ όπως του Μουσλίμοβιτς τότε στο 4-1
O Κόλεϊ μετά από τέτοια ματσαρα εκτός αποστολής;
Επίσης είναι τρομαχτικό ότι ο Γκόμεζ δεν μπαίνει ούτε αποστολή.
Με 3 πλάγια μπακ δεν ξέρω αν βγαίνουν 3 αγώνες την εβδομάδα.
Υπαρχει βέβαια και ο Βιεϊρίνια που επίσης δεν μπαίνει αποστολή.
Ο Κολει βέβαια στα τελευταία λεπτά έπιανε τις γαμπες του.
Μπορεί να είναι απλά ροτεισον αλλά μπορεί να είναι και θέμα διαχείρισης δυνάμεων. Δεν ξέρουμε αυτά που ξέρει το προπονητικό τιμ
Μπορεί να είναι απλά ροτεισον αλλά μπορεί να είναι και θέμα διαχείρισης δυνάμεων. Δεν ξέρουμε αυτά που ξέρει το προπονητικό τιμ
-
- Επικοινωνία:
Για τον Μεξικανό πιτσιρικά και εγώ απορώ.Τοσο χαμηλού επιπέδου είναι; Γιατί δεν τίθεται θέμα ανετοιμοτητας.Και ο Shola είχε να παίξει μήνες αλλά μια χαρά έχει μπει στο rotation όπως και οι υπόλοιποι νεομεταγραφεντες.gika έγραψε:O Κόλεϊ μετά από τέτοια ματσαρα εκτός αποστολής;
-
Ενοχλήσεις ο Κόλλεϊ. Ο Γκόμεζ θα μπει σταδιακά και ομαλά σε κάποιο πιο εύκολο ματς. Ο Βιειρίνια είναι χρήσιμος σαν παρουσία στα αποδυτήρια, στο γήπεδο δυστυχώς όχι και τόσο πλέον (ο χρόνος είναι αμείλικτος).