7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

renegade

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από renegade »

Βρε εδώ γράφτηκε μετά από τα 15 λεπτά του σόλε και μία τρίπλα ότι το αγγλακι Μέσα σε 15 λεπτά έκανε ό,τι δεν έκανε ο ντέλιας μέσα σε ένα χρόνο.
Και μετά μου λέει ο άλλος ότι γράφω για να προκαλώ εντυπώσεις
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

psykoman έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Σορι φιλε, αλλά, έγραψες ένα κατεβατό τρίχες. Μια χαρά είναι ο Ντέλιας ίσως όμως δεν έφτασε ακόμα την περσινή του φόρμα. Θα την φτάσει όμως.
Ετσι...αυτο ειναι αποψη...
καθεται ο αλλος και γραφει ενα κειμενο 800-900 λεξεις...με επιχειρηματα..παραδειγματα...κτλ
και με μια λεξη τον πετσοκοβεις...''τριχες''
Όταν διαβάζω ότι έχει χαλάσει το μυαλό του, ναι όλο το κατεβατό είναι ένα μάτσο τρίχες. Αλλά μπορεί και να κάνω εγώ λάθος και να έχει ήδη χαλάσει το μυαλό του. Έτσι δεν είναι;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Πώς γίνεται όταν βγαίνει αλλαγή αυτός ο «μέτριος» κ ντεφορμέ Ντελιας με Γαλατά, ΠΑΟ ακόμη κ Μαλμε να κάθεται παράλληλα τόσο και η ομάδα;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Ο μικρός ακόμη βρίσκετε στο στάδιο της...εκπαίδευσης...
Η θέση που...θα..παίξει ειναι αυτή του επιτελικου μέσου...μια θέση που για να την παίξει κάποιος πρέπει να έχει μέσα στο μυαλό του..και στα πόδια του...πολλα ιμπουτ..

Η εμπέδωση θα έρθει μόνο μετά από πολλές επαναλήψεις...επι του πεδίου...οπου θα υπάρξουν και πολλές αστοχίες....για άλλους....χάσιμο μυαλού η ντεφορμαρισμα...

Η παράλληλη πάσα που προσπάθησε να δώσει και την έκοψε ο Τούρκος με το στήθος πρέπει να την επαναλάβει...επι του πεδίου και της πίεσης ...πολλες φορές μέχρι να κατανοήσει πως και πότε πρέπει να την κάνει για 99 στα 100 να μην βρεθεί κανένα...στήθος...

Η φάση στα τελειώματα του ημιχρόνου πρέπει να ξανά γινει πολλές φορές μέχρι να βρει τον τρόπο κάτω από πίεση να πάρει την πιο σωστή απόφαση...

Χωρίς την...πίεση...θα την έσκαβε όπως την έκαψε πέρσι με τους Εβραίοι...

Πιστεύω ότι η ομάδα στην κυριολεξία τον εκπαιδεύει με την σύμφωνη γνώμη και του ίδιου και ότι εάν δεν υπάρξει κάτι που....ολοι μας...θα του δώσουμε την ευχή μας ο ντελιας θα μείνει μαζί μας και τον επόμενο χρόνο..
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:Όταν λέμε ότι ένα γήπεδο,μια έδρα επηρεάζει την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή... ακριβώς αυτή είναι η φάση που για μένα αποτυπώνει το παραπάνω γεγονός.
Έχουν αναφέρει πολλοί ποδοσφαιριστές ότι το να παίζεις σε έδρες πολύ δυνατές σου δημιουργει μια αίσθηση σαν να παίζεις υπό την επήρεια αλκοόλ και χρειάζονται αρκετος χρόνος για να συνέλθεις.
Πιστεύω ότι αν η συγκεκριμένη φάση γινότανε μετά το 25-30 θα είχε ενεργήσει τελείως διαφορετικα
Σαφής και κατανοητή η απάντηση σου. Είναι μια παράμετρος που δεν την είχα στο μυαλό μου. Χρήζει παρατήρησης από εδώ και στο εξής.
marsantos

abc_o_ karpouzas έγραψε: Ο μικρός ακόμη βρίσκετε στο στάδιο της...εκπαίδευσης...

..
Η εμπέδωση θα έρθει μόνο μετά από πολλές επαναλήψεις...επι του πεδίου...οπου θα υπάρξουν και πολλές αστοχίες....για άλλους....χάσιμο μυαλού η ντεφορμαρισμα...
...
Γειά σου ρε Φερνάντο. Τα σχόλια σου πάντα με φέρνουν σε ισορροπία.
Η αδημονία για αποτέλεσμα μπορεί να με κάνει να χάνω την υπομονή στην κρίση ενός παίκτη
Πολλές φορές όταν κρίνονται σημαντικές νίκες, προκρίσεις και τίτλοι μπαίνουν όλοι στον ίδιο παρονομαστή ξεχνώντας το στάδιο εξέλιξης στο οποίο βρίσκεται ο καθένας.
Ελπίζω να είναι όπως τα λες και το μπερδεμένο μυαλό να είναι το δικό μου.

Υγ. Στο τοπικ για τις υπόλοιπες ομάδες σε έχω ρωτήσει κάτι για τις δηλώσεις Ζηκου. Δες και πες μου όποτε σου είναι εύκολο. Εσύ θα ξέρεις σίγουρα τι ισχύει.
Chilenos_4

Δημοσίευση από Chilenos_4 »

Γράφω μετά από έναν χρόνο περίπου. Για όσους δεν το κατάλαβαν ο Ντέλιας άλλαξε πίστα και πάει να γίνει το πρώτο βιολί του ΠΑΟΚ. Πέρισυ δεν ήταν ακριβώς το πρώτο βιολί παρά τα περίπου 25 γκολ-ασίστ αθροιστικά,η μεγαλύτερη συνεισφορά του νομίζω ήταν στις key-passes και στην ικανότητά του να κατεβάζει τη μπάλα στην επίθεση (2ος μετά τον Τάισον).
Πιστεύω ότι θα τον ξαναδούμε σε τέτοιον ρόλο και στα υπόλοιπα μεγάλα ματς εντός και εκτός συνόρων που έρχονται. Στη νέα πίστα που δοκιμάστηκε κατά τη γνώμη μου τα πήγε πολύ καλά, όχι άριστα, και προσωπικά δε μου φάνηκε στο παιχνίδι αυτό ντεφορμέ. Μην ξεχνάμε ότι παίζει μπάλα και ο αντίπαλος και ειδικά όταν ο αντιπαλος είναι υψηλού επιπέδου, ο βαθμός δυσκολίας της πίστας ανεβαίνει. Μόνο στήριξη στο γήπεδο στον παίκτη μας και στην ομαδάρα μας!
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Βαλτοι,μπινεδες,αγ@μητοι.
Το ιντερνετ εχει γεμισει απο δ'αυτους.

Ξαφνικα μας αγαπησε το καθε κατακαθι του πειραια και κανει κριτικη στον Γιαννη.Καλα το πατε ρουφιανακια του εσκο,τα mindgames και τα πουστριλικια κρατηστε τα για τις κωλοφυλλαδες σας.

Γιανναρε,παικταρα,στειλτους..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Λετε οτι καποιοι βαζουν ''πιεση'' στον Ντελια...

Οταν ερθει καποιος στο μελλον και σκασει 20-30 εκατομμυρια για τον Ντελια εκει να δεις πιεση και απαιτησεις...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μα ηρθε μεγαλη προταση,και δεν εφυγε.
Σε εχασα,αν ερθει τεραστια προταση,η πιεση θα ειναι στον παικτη,σε εμας?Που ακριβως?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Στον παικτη εκει που θα παει....και τι απαιτησεις θα εχουν απο αυτον οταν θα εχουν δωσει τοσα χρηματα.

Το οτι δεν πιεσε να φυγει ισως ξερει και ο ιδιος οτι δεν ειναι ετοιμος...(εικασια)
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Τωρα σε νιωθω,αν και λιγο ακυρη η συζητηση που κανουμε.Πολλα "θα" εχει.
Μη μπαινεις στο τριπακι των μελλοντολογων του διαδικτυου.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ακυρη δεν ειναι ...γιατι ο Γιαννης πρεπει να μαθει να ζει με την πιεση...αν θελει να φτασει πολυ ψηλα...παρα πολυ ψηλα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

renegade έγραψε:Όταν λέμε ότι ένα γήπεδο,μια έδρα επηρεάζει την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή... ακριβώς αυτή είναι η φάση που για μένα αποτυπώνει το παραπάνω γεγονός.
Έχουν αναφέρει πολλοί ποδοσφαιριστές ότι το να παίζεις σε έδρες πολύ δυνατές σου δημιουργει μια αίσθηση σαν να παίζεις υπό την επήρεια αλκοόλ και χρειάζονται αρκετος χρόνος για να συνέλθεις.
Πιστεύω ότι αν η συγκεκριμένη φάση γινότανε μετά το 25-30 θα είχε ενεργήσει τελείως διαφορετικα
Μη μου ξαναπει κανεις μετα οτι δε μετρανε οι κερκιδες
marsantos

Οι κερκίδες μετράνε αλλά όχι για όλους το ίδιο.
Πχ ο Μειτε δε νομίζω να είχε θέμα σε ποιο γήπεδο παίζει. Ή ο Κουλιε είχε δυνατό χαρακτήρα κάτι που το είχε επισημάνει και ο προπονητής.
Υπάρχουν παίκτες όμως που όντως εχουν θέμα. Είχε ο οσφπ παλιότερα έναν αργεντινο τον Γκαλέτι. Το παράπονο των γαύρων ήταν ότι ενω στα εντός ήταν απίστευτος στα δύσκολα εκτός δεν ακουμπαγε μπάλα.
Και μιας και είμαστε στο νήμα του Ντέλια οι επισημάνσεις του rene και του καρπουζα δίνουν μια άλλη προσέγγιση στο πως πρέπει να βλέπουμε το μικρό.
Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που ποτέ δεν κατάφεραν να προσαρμοστουν και να αποδώσουν σε συνθήκες πίεσης.
Ο μικρός ελπίζω και πιστεύω πως δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και πως θα ακολουθήσει ομαλά το μονοπάτι της εξέλιξης.
Φυσικά δεν απεμπολω όσα έγραφα εχθές. Απλά τα εντασσω στη σκοπιά των όσων περιγράφουν οι 2 εκλεκτοί συνοπαδοι του φόρουμ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”