Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
εγώ βάζω 4 δηνάρια ότι ο καβλένκα θα είναι του χρόνου ο βασικός μας τερματοφύλακας
- WeWillRockYou
Και σου δίνει την δυνατότητα αν σου βγει ως κίνηση, να πουλήσεις νωρίς τον Κοτάρσκι, για να μπορείς να κινηθείς πιο γρήγορα μεταγραφικά.vs40 έγραψε:Πολύ καλή μεταγραφή. Αυτό που γίνεται πλέον από το σκάουτινγκ τιμ του ΠΑΟΚ είναι λίγο πολύ αυτό που έλεγα και εγώ ότι χρειάζεται μια ομάδα όταν θέλει να προχωρήσει σε αντικατάσταση παίκτη που οδεύει για πώληση. Έτσι πρέπει να γίνεται η δουλειά. Πήραμε Σορετίρε, να ψηθεί, μέχρι να πουληθεί ο Ντέλιας. Αν δεν μας έβγαινε, θα είχαμε όλο το χρόνο μέχρι τουχρόνου να βρούμε άλλο παίκτη, που μπορεί να είναι έμπειρος, όπως κάναμε στην περίπτωση αντικατάστασης του Κουλιεράκη. Φυσικά το ιδανικό είναι για κάθε πώληση νεαρού αναντικατάστατου να φέρνεις και ένα ταλέντο, πέρα από τη σίγουρη λύση (ενός έμπειρου) και να διατηρείς μια ομάδα με προοπτική μελλοντικών πωλήσεων, κάτι που πάλι ως ένα βαθμό γίνεται.
Τώρα λογικά θα αποκτήσουμε τον Παβλένκα, έναν πολύ ποιοτικό τερματοφύλακα. Δεν πιστεύω ότι τον πήραμε για 2ο. Να αποκτήσει ρυθμό και να δει το κλαμπ αν θα μπορεί να βασιστεί τουχρόνου πάνω του. Είναι ένας πολύ ψηλός ΤΦ, 1,96 και σίγουρα μπορεί να αποδώσει μέρι τα 36 του. Άρα, μετά τη φετινή χρονιά που είναι ο Κοτάρσκι βασικός, άνετα θα μπορεί να τον ατικαταστήσει, έχοντας πλήρως προσαρμοστεί στο κλαμπ. Ξέρω πως όλοι θέλουν να κρατήσουμε τον Κοτάρσκι μακροπρόθεσμα, αλλά ήδη φάνηκε από αυτό το καλοκαίρι πώς σκέφτεται ο μάνατζέρ του. Μετά τη ξεκάθαρη φετεινή του βελτίωση, και μέσα από αγώνες στο αναβαθμισμένο και πολύ ανταγωνιστικό Europa League, θα έρθουν και μεγάλες προτάσεις. Είδα βίντεο του Παβλένκα και μου αρέσει πάρα πολύ η προοπτική να έρθει από φέτος.
Επειδή τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ αρκετά bundesliga κ budesliga2 θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαία μεταγραφή αν βρεθεί στα γνωστά στάνταρ του. Νομίζω η αξία του είναι για πρώτος τερματοφυλακας με μια επιφύλαξη για την ικανότητα του στο παιχνίδι με τα πόδια. Αν προσαρμοστεί καλά θα είναι ο βασικός μας του χρόνου με πωληση Κοταρσκι. Απορώ κι εγώ βέβαια πως ξέμεινε ελεύθερος τέτοια εποχή... μάλλον είναι περίπτωση σαν του Φαμπιανο του Άρη...είχε καλή πρόταση από Σαουδική Αραβία αλλά στο τέλος το υπουργείο αθλητισμού δεν την ενέκρινε και έμεινε ξεκρέμαστοι.
Εγω θα ειχα μονιμα στραμενο το βλεμα μου και στα πιτσιρικια του γαυρου. Δεν εχουν την υπομονη να περιμενουν και ηδη γκρινιαζουν ζητωντας μεταγραφες. Αργα η γρηγορα θα ξεμεινουν και θα ειναι ευκαιρια να αρπαξουμε καποιον...
Ξέρει κάποιος αν αυτά που λέγονταν την περασμένη άνοιξη ότι είχαμε κάνει πρόταση σε παίχτη του γαύρου αφορούσαν τον Τζολάκη;
μπράβο ρε τζος!
αυτό σκεφτόμουνα το πρωί
σιγά μη βρούνε χώρο στον γκέι
είναι πολύ καλή φουρνιά + είναι γηγενείς στη χώρα
αυτό σκεφτόμουνα το πρωί
σιγά μη βρούνε χώρο στον γκέι
είναι πολύ καλή φουρνιά + είναι γηγενείς στη χώρα
καημο τον εχω να δω τερματοφυλακα που να βγανει και να καθαριζει τις φασεις, ουτε ο Κοταρσκι μπορεσε αυτο...Disharmonic έγραψε:Ο Παβλενκα είναι πολύ καλός στις επεμβάσεις και στα τετ α τετ. Είναι κάπως βαρύς στις εξόδους και όχι ιδιαίτερα καλός με τα πόδια.
Στο άρθρο του σδνα έχει φωτογραφία τον τωρινό βασικό της Werder, Zetterer.
Πέρα από τον Κωστούλα δεν θεωρώ πως κάποιος άλλος μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα...Παλαιότερα στα μεταξύ μας ματς (των μικρών) είχα ξεχωρίσει τον Αποστολόπουλο αλλα δεν είχε την εξέλιξη που πίστευα. Τον Δεκέμβριο κλείνει τα 22. O Τσέλιος που μας τον είχαν αρπάξει είναι ελεύθερος χωρίς ομάδα , ο δε Καράκουτης πήγε στη Δόξα Κατοκοπιάς στη β΄Κύπρου...Η ομάδα scouting μας πάντως φαίνεται πως έχει ενισχυθεί και το ψάχνει πολύ στις μικρές ηλικίες και στο εξωτερικό.
Απ' ό,τι φαίνεται, για να αποκτηθεί ο Παβλένκα σημαίνει ότι δεν κρίθηκε άξιος να στηριχθεί κανένας από τους υπάρχοντες τερματοφύλακες, Μοναστηρλής και Μπαλομένος. Επίσης προφανώς κρίθηκε ότι δεν αξίζει να περιμένουμε ούτε τον Τσιφτσή, ο οποίος είχε γνωστοποιηθεί ότι επιστρέφει σε 10-15 ημέρες.
Δεν θέλω να γκρινιάξω, αλλά να κάνω μια διαπίστωση. Ενόψει της φυγής Τσιγγάρα και Τσαούση, του παραμερισμού Λύρατζη, της υποβάθμισης Τσιφτσή, του ότι ο Μιχαηλίδης πλέον λογίζεται ως δεύτερη λύση, του ότι ο Θυμιάνης δεν υπολογίζεται καθόλου και του ότι ο Ντέλιας έχει γίνει ο νέος Πέλκας και ακούει τα εξ αμάξης, φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό ο μόνος στην ενδεκάδα που θα μιλάει ελληνικά θα είναι ο Μπράντον.
Δεν θέλω να γκρινιάξω, αλλά να κάνω μια διαπίστωση. Ενόψει της φυγής Τσιγγάρα και Τσαούση, του παραμερισμού Λύρατζη, της υποβάθμισης Τσιφτσή, του ότι ο Μιχαηλίδης πλέον λογίζεται ως δεύτερη λύση, του ότι ο Θυμιάνης δεν υπολογίζεται καθόλου και του ότι ο Ντέλιας έχει γίνει ο νέος Πέλκας και ακούει τα εξ αμάξης, φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό ο μόνος στην ενδεκάδα που θα μιλάει ελληνικά θα είναι ο Μπράντον.
- potamda
- Bet Guru 2023
Δε νομίζω ότι κι εμείς πλέον δίνουμε πολλές ευκαιρίες σε νέα Ελληνόπουλα.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχει προωθηθεί ο ...κανένας.
Έχουν φύγει κι οι τελευταίοι, Τσιγγάρας, Λύρατζης κλπ.
Στον βασικό κορμό έμεινε ο Ντέλιας, άντε κι ο Μιχαηλίδης.
Τσιφτσής ένα παιχνίδι, Θυμιάνης κάτι λίγα λεπτά.
Αυτοί όλοι κι όλοι από Έλληνες.
Γιατί να τρελαθεί να έρθει ένα πιτσιρίκι και να μην προτιμήσει το εξωτερικό;
Τα τελευταία 2 χρόνια έχει προωθηθεί ο ...κανένας.
Έχουν φύγει κι οι τελευταίοι, Τσιγγάρας, Λύρατζης κλπ.
Στον βασικό κορμό έμεινε ο Ντέλιας, άντε κι ο Μιχαηλίδης.
Τσιφτσής ένα παιχνίδι, Θυμιάνης κάτι λίγα λεπτά.
Αυτοί όλοι κι όλοι από Έλληνες.
Γιατί να τρελαθεί να έρθει ένα πιτσιρίκι και να μην προτιμήσει το εξωτερικό;
γιατί φιλαράκι μου ο πιτσιρικάς Έλληνας έχει ευκαιρία μόνο στον ΠΑΟΚ να παίξει, να καταξιωθεί και να φύγει εξωτερικό (όπου αξίζει ο καθένας, μέσω του ΠΑΟΚ το φτάνει)
μιχαηλίδης, λύρατζης, τσιγγάρας είναι επιπέδου σουπερ λιγκ. εκεί φτάσανε, δεν είναι για παραπάνω
πέλκας, γιαννούλης, τζόλης, κούτσιας, κουλιεράκης, κωνσταντέλιας και οσονούπω ο τζήμας είναι όλα success stories του ΠΑΟΚ με πιτσιρικάδες
μιχαηλίδης, λύρατζης, τσιγγάρας είναι επιπέδου σουπερ λιγκ. εκεί φτάσανε, δεν είναι για παραπάνω
πέλκας, γιαννούλης, τζόλης, κούτσιας, κουλιεράκης, κωνσταντέλιας και οσονούπω ο τζήμας είναι όλα success stories του ΠΑΟΚ με πιτσιρικάδες
- potamda
- Bet Guru 2023
Σωστά φιλαράκι, αλλά αυτή είναι η μία οπτική.
Όταν ένας πιτσιρικάς βλέπει την ομάδα (σωστό - λάθος δεν το κρίνουμε εδώ, άλλο είναι το θέμα μας) να γεμίζει από παίκτες της ηλικιακής ομάδας 30-35, οι νέοι στους οποίους δίνεται ευκαιρία να είναι ξένοι, από τη δεύτερη ομάδα να μην προωθείται κανείς, Έλληνες να μην υπάρχουν στο ροστερ, το μεγάλο ταλέντο να μην αξιοποιείται στην ομάδα, αλλά να φεύγει για εμπειρία στο εξωτερικό, δεν ξέρω πόσο οι παραπάνω παράγοντες δε θα είναι αποτρεπτικοί από το μας προτιμήσει.
Φυσικά για Ελλάδα είμαστε η καλύτερη επιλογή, με την προοπτική του εξωτερικού είναι η σύγκριση. Γιατί ως πρωταθλητές Ευρώπης σίγουρα μπορούν να ανοίξουν πόρτες.
Όταν ένας πιτσιρικάς βλέπει την ομάδα (σωστό - λάθος δεν το κρίνουμε εδώ, άλλο είναι το θέμα μας) να γεμίζει από παίκτες της ηλικιακής ομάδας 30-35, οι νέοι στους οποίους δίνεται ευκαιρία να είναι ξένοι, από τη δεύτερη ομάδα να μην προωθείται κανείς, Έλληνες να μην υπάρχουν στο ροστερ, το μεγάλο ταλέντο να μην αξιοποιείται στην ομάδα, αλλά να φεύγει για εμπειρία στο εξωτερικό, δεν ξέρω πόσο οι παραπάνω παράγοντες δε θα είναι αποτρεπτικοί από το μας προτιμήσει.
Φυσικά για Ελλάδα είμαστε η καλύτερη επιλογή, με την προοπτική του εξωτερικού είναι η σύγκριση. Γιατί ως πρωταθλητές Ευρώπης σίγουρα μπορούν να ανοίξουν πόρτες.
Οποιος αξιζει ειναι στο ενεργο ροστερ. Απλα τα πραματα. Ειδικα αν συγκρινουμε με αλλους στην Ελλαδα, ειμαστε 20 χρονια μπροστα
Για μένα αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να θεσει στόχο ωστε να δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο ακαδημιών και ανθρώπων στα βαλκάνια.
Ώρες όπως είσαι σερβία ρουμανία είναι ποδοσφαιρικά χρυσορυχία και πρέπει να μαύρα πως ο ΠΑΟΚ ο ο οποίος είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες των βαλκανίων εκμεταλλευτεί τους πόρους του.
Θα πρέπει μέσα από το δίκτυο των ακαδημιών που θα χτίσουμε σε αυτά τα κράτη να έρχονται στη θεσσαλονίκη σε ηλικίες 16 με 17 χρονών ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.
Τότε θα αλλάξουμε επίπεδο
Ώρες όπως είσαι σερβία ρουμανία είναι ποδοσφαιρικά χρυσορυχία και πρέπει να μαύρα πως ο ΠΑΟΚ ο ο οποίος είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες των βαλκανίων εκμεταλλευτεί τους πόρους του.
Θα πρέπει μέσα από το δίκτυο των ακαδημιών που θα χτίσουμε σε αυτά τα κράτη να έρχονται στη θεσσαλονίκη σε ηλικίες 16 με 17 χρονών ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.
Τότε θα αλλάξουμε επίπεδο