9. Fedor Chalov
-
Re: 9. Fedor Chalov
Ο μιζερογλου είναι ένα σκουπίδι και τίποτα παραπάνω, κωλοχαρακτηρας στο όριο να τον απεχθάνεσαι, πέρσι απο την αρχή μέχρι το τέλος κορόιδευε και έκραζε τον Μειτε, αλλά τον έκραζε με εκνευριστικό τρόπο μπορει να έκανε μια λάθος πάσα και να το έλεγε ολόκληρη εβδομάδα, να τον έλεγαν όλοι ποσό σημαντικός παίκτης είναι και το σκουπίδι επέμενε.
Βέβαια όταν τους λες για τον βιερινια προσπαθούν να μας πείσουν ακόμα ότι είναι ο ντανι αλβες, για τον προφανές λόγο ότι ο Βιερινια τους ξέρει καλά
Και για να είμαι ον τοπικ προφανώς και δεν ήταν κακός ο τσαλοφ για τις ανάγκες του αγώνα, κατέβαινε σε πολύ χαμηλά μέτρα, έσπασε μπάλες, δεν τροφοδοτήθηκε και ποτε από τους πίσω του είτε μέσα είτε έξω από την περιοχή γιατί ήταν σε κακή μέρα και ο Ταισον και ο Ζιβκοβιτς και στην ουσια δεν βγάλαμε οργανωμένη επίθεση πέραν της φάσης του γκολ, όλα ήταν από κόντρες. Και ήταν καλύτερος από αλλά παιχνίδια
Βέβαια όταν τους λες για τον βιερινια προσπαθούν να μας πείσουν ακόμα ότι είναι ο ντανι αλβες, για τον προφανές λόγο ότι ο Βιερινια τους ξέρει καλά
Και για να είμαι ον τοπικ προφανώς και δεν ήταν κακός ο τσαλοφ για τις ανάγκες του αγώνα, κατέβαινε σε πολύ χαμηλά μέτρα, έσπασε μπάλες, δεν τροφοδοτήθηκε και ποτε από τους πίσω του είτε μέσα είτε έξω από την περιοχή γιατί ήταν σε κακή μέρα και ο Ταισον και ο Ζιβκοβιτς και στην ουσια δεν βγάλαμε οργανωμένη επίθεση πέραν της φάσης του γκολ, όλα ήταν από κόντρες. Και ήταν καλύτερος από αλλά παιχνίδια
- Amsterdamer_87
Εχω την εντυπωση οτι πρεπει λιγο να τον καταλαβουν και οι συμπαιχτες του κι οχι μονο αυτος αυτους..
Υπηρξαν καποιες φασεις που εσπαγε μπαλια στην περιοχη χωρις να βλεπει και εκει δεν ηταν αυτος που λογικα θα επρεπε να ειναι εκει..
Θα το βρουνε πιστευω συντομα..
Υπηρξαν καποιες φασεις που εσπαγε μπαλια στην περιοχη χωρις να βλεπει και εκει δεν ηταν αυτος που λογικα θα επρεπε να ειναι εκει..
Θα το βρουνε πιστευω συντομα..
Πραγματικά, αυτός ο μυρωδιάς από ποδόσφαιρο αρδ, π λέει ότι ο Τσαλοφ δεν πέτυχε συμπαίκτη του, ενώ έχει δημόσιο βήμα, δείχνει την ασχετοσυνη του κ την ανεπάρκεια του σε αυτό π κάνει
Αν δεν είχαν να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ κ να τους ακούν κάποιοι δικοί μας, ώστε να μπορούν να βιοποριζονται από αυτό, ούτε για να σπάει πέτρες σε λατομείο δεν θα τον προσλαμβαναν
Αν δεν είχαν να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ κ να τους ακούν κάποιοι δικοί μας, ώστε να μπορούν να βιοποριζονται από αυτό, ούτε για να σπάει πέτρες σε λατομείο δεν θα τον προσλαμβαναν
μιζεργλου νο 1 τζορμπατζογλου .....και μιζερογλου νο2 ειναι ο στεργιος αναστασιαδης αλλος παπαρας αυτος...San4 έγραψε:Τωρα που τελειωσε το παραμυθι με μειτε, ο καινουργιος στοχος εμπαθειας των 24 ειναι ο τσαλοβ. Ο τσορμπατζογλου ειπε οτι δεν πετυχε συμπαιχτη. Δεν εχω δει το ματς, αλλα στο 10λεπτο που ειδα ηταν πολυ καλος στον ρολο του και διαβασα για 13/18 πασες. Αληθευει;
Αν ναι, δεν θα μιλησω ουτε για αρδ ουτε για εχθρους του ΠΑΟΚ κτλ. Αλλα ρε πστη δεν καταλαβαινω γιατι νομιζεις οτι η προσωπικη σου αντιπαθεια (την οποια εχεις το δικαιωμα να διαθετεις) πρεπει να εκφραζεται σε καθε αποστροφη του λογου σου ιδιαιτερα οταν επιτελεις υποτιθεται το δημοσιογραφικο λειτουργημα. Οταν ρωτησα τα φιλαρακια μου χθες πως παιξαν οι παιχτες του ΠΑΟΚ, κανεις δεν ενιωσε την αναγκη να τονισει την γενινκοτερη μετρια η αρνητικη γνωμη του για οποιοδηποτε παιχτη και απλα μου παν τι ειδαν χθες.

Αληθεια ειπε τετοιο πραγμα;
Εγω ειμαι βεβαιος οτι η προχθεσινη ηταν η 1η εμφανιση του Τσαλοφ με την οποια ο Ραζβαν κρυφοχαμογελασε. Εκανε ακριβως αυτα που θελει απο τον φορ του. Και τα εκανε ολα πολυ σωστα.
Εγω ειμαι βεβαιος οτι η προχθεσινη ηταν η 1η εμφανιση του Τσαλοφ με την οποια ο Ραζβαν κρυφοχαμογελασε. Εκανε ακριβως αυτα που θελει απο τον φορ του. Και τα εκανε ολα πολυ σωστα.
Και εγώ θεωρώ ότι ήταν από τα καλύτερα του παιχνίδια προχθές, απλά οι συγκεκριμένοι ακολουθούν την ίδια τακτική κάθε χρόνο. Δεν μπορείς να τους ακούς σοβαρά
Mολις άκουσα την εκπομπή. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Από τους κορυφαίους ο Τσάλοφ σε μια δύσκολη αποστολή.
-
Ηταν ο μονος ο μιζερογλου που εκραζε ολη τη χρονια τον Μειτε, ακομα και οταν ολη η Ελλαδα ειδε οτι περυσι ηταν το καλυτερο μας χαφ και πιθανοτατα το καλυτερο στην Ελλαδα...τωρα επιασε τον Τσαλοφ
Ακριβώς αυτά που είπατε. Το βασικό που βλέπεις στον Τσαλοφ είναι ότι ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ και είναι πολύ έξυπνος παίκτης + παίκτης ομάδας. Επίσης, έχει καταπληκτικό σουτ και φαίνεται σε όλες τις επαφές του. Μόλις μπολιαστει στην ομάδα θα είναι KILLER. Θα θυμίσει Πριγιο και θα το δείτε.
Aυτό που οι reporter αισθάνονται την ανάγκη να γίνουν και μεγάλοι αναλυτές ποτε δεν το κατάλαβα.
Iσως αισθάνονται μια πίεση επειδή ο κάθε κλόουν παρουσιάζεται ως ειδικός και κάνει νούμερα στα χαμηλού επιπεδου ραδιόφωνα με αναλύσεις αλέφαντου. θα πρέπει όμως να καταλάβουν ότι αντί για αναλυτές καταλήγουν και οι ίδιοι κλόουν και μάλιστα χειρότερης ποιότητας.
Iσως αισθάνονται μια πίεση επειδή ο κάθε κλόουν παρουσιάζεται ως ειδικός και κάνει νούμερα στα χαμηλού επιπεδου ραδιόφωνα με αναλύσεις αλέφαντου. θα πρέπει όμως να καταλάβουν ότι αντί για αναλυτές καταλήγουν και οι ίδιοι κλόουν και μάλιστα χειρότερης ποιότητας.
τωρα με ειπε καποιος οτι ο μιζερογλου επαιζε μπασκετ χρονια με τον ΒΑΟ ? δεν ειναι σιγουρος για την ομαδα...και οντως ειναι μπασκετοφιλος και ρεπορτερ ποδοσφαιρου απο αναγκη....nunies4 έγραψε:Αληθεια ειπε τετοιο πραγμα;

Ε όχι και ο μόνοςxrisitsapa έγραψε:Ηταν ο μονος ο μιζερογλου που εκραζε ολη τη χρονια τον Μειτε, ακομα και οταν ολη η Ελλαδα ειδε οτι περυσι ηταν το καλυτερο μας χαφ και πιθανοτατα το καλυτερο στην Ελλαδα...τωρα επιασε τον Τσαλοφ
-
ο τσαλοφ δυστυχως οπως φαινεται δεν κουμπωνει σαυτο το συστημα διοτι ειναι STRIKER o τισουνταλι ειναι second striker και κουμπωνει καλυτερα . Μακαρι να αλλαξει αυτο αλλα οσο κυκλοφορει στα περιξ της περιοχης και δεν εχει πολλες επαφες μεσα στην περιοχη ας το ξεχασουμε το θεμα γκολ. Το λενε και τα στατιστικα αυτο. Δεν μπορει να κανει tap in , κοινως μπαμ μπουμ και μεσα . Ενας αλλος λογος ειναι οτι δεν παιρνει πολλες παραλληλες μπαλλιες απο τα πλαγια .Γιατι? επειδη τα εξτρεμ μας ...κοβουν εσωτερικα δεν παιζεουν με πλατος και δεν γινονται παραλληλες μπαλλιες αρα πως θα μπουνε τα γκολ? οποιος δει τα γκολ του ειναι ολα σε καθετη φαση με φατσα στην εστια μεσα απ την περιοχη. μονο ο μπαμπα μπορει να κανει παραλληλη μπαλια χαμηλη επειδη κατεβαινει , τα δεξια μας μπακ οχι πολυ. Αυτη ειναι η εξηγηση και αυτο δεν αλλαζει , επειδη δεν γινεται ο ζιβκοβιτς και ταισον να πηγαινουν στο κορνερ και να σημαδευουν στο πεναλτι τον σεντερφορ. αυτα τα ολιγα
- falconakis
Ήρθε η ώρα για το πρώτο τριμπαλο... Θηρίο καθάρισε τους σαν αυγό
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ