ποιος Οσιμέν, για να τον δούμε και με τον Μορόν τώραpisakaipoupoula έγραψε:Μόνο δύο μονομαχίες μέτρησα να έχασε, απ' τον Οσιμέν φυσικά ...πάρα πολύ καλός στον αέρα , διαβάζει το παιχνίδια ξέρει τη θέση γενικά ξέρει τι του γίνεται, καλός παίκτης
15. Omar Colley
Re: 15. Omar Colley
Πας γυρεύοντας να δεις λογαριασμό Colleysn0ufel4 έγραψε:Samatta δύο βδομάδες εκτός
- NikLiverpool
Στα σοβαρά τώρα είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ομάδα και πως φαίνεται ότι μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Κουλιεράκης.
Όπως έγραψε και ένας φίλος πριν με Λόβρεν σε καλό επίπεδο και Μπάκα μπροστά τους θα είναι δύναμη.
Όπως έγραψε και ένας φίλος πριν με Λόβρεν σε καλό επίπεδο και Μπάκα μπροστά τους θα είναι δύναμη.
- kataramenos5
Αυταkataramenos5 έγραψε:Σιγα μην ειναι Κολευ εμενα για Ντομπερμαν μου κανει.
Welcome
ΥΓ Ρε παιδια μηπως κανετε λαθος με το μπαν του Σαμματα ?
Εγω οπως το διαβασα μου φανηκε οτι μιλουσε για εγκληματα που εγιναν τα προηγουμενα χρονια.Οχι με τον Κολεϊ
-
arrwstos
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
kataramenos5 έγραψε:Αυταkataramenos5 έγραψε:Σιγα μην ειναι Κολευ εμενα για Ντομπερμαν μου κανει.
Welcome
ΥΓ Ρε παιδια μηπως κανετε λαθος με το μπαν του Σαμματα ?
Εγω οπως το διαβασα μου φανηκε οτι μιλουσε για εγκληματα που εγιναν τα προηγουμενα χρονια.Οχι με τον Κολεϊ
Παικταράς!!!
Δεν είναι τυχαίο ότι οι οπαδοί της Μπεσίκτας στεναχωρέθηκαν που έφυγε.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι οπαδοί της Μπεσίκτας στεναχωρέθηκαν που έφυγε.
- rade paprica
- figurehead4
-
Daskalos_4
Οι μεγαλοι παιχτες δεν χρειάζονται χρονο προσαρμογης. Απαραιτητος απο εδω και στο εξης.
- Kabamaru11
Ειναι αμυντικος,σταθερος,θα κανει κ τις μαλακιες του οκ λογικο,αλλα ειναι σοβαρος,καλη μεταγραφη.Δειχνει κ ωραιο ατομακι,δεν θα δημιουργησει θεμα στα αποδυτηρια.
Κ ο Λοβρεν δειχνει σε καλη κατασταση μετα απο καιρο απραξιας,νομιζω μαζι με Κεντζιορα,εχουμε 3 καλα κ εμπειρα σεντερ μπακ.....κ απο κει κ μετα το χαος.....
Κ ο Λοβρεν δειχνει σε καλη κατασταση μετα απο καιρο απραξιας,νομιζω μαζι με Κεντζιορα,εχουμε 3 καλα κ εμπειρα σεντερ μπακ.....κ απο κει κ μετα το χαος.....
- Amsterdamer_87