Galatasaray - ΠΑΟΚ 3-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Galatasaray - ΠΑΟΚ 3-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Δραμινέ, λες 7 Νοέμβρη να μιλάνε όλοι για την άλωση του... Etihad; Ε δεν θα την αντέξω τέτοια ξεφτίλα!
Etihad είναι το γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτυ. Αυτό να δω σε μεταγενέστερο φυσικά χρόνο, φέτος ανθ' ημών πάει η Σπάρτα Πράγας.
Μπράβο στην ομαδάρα μας πάρα την ήττα, σταθήκαμε πολύ καλά.
Μακάρι να συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις και θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Σοβαρότητα την Κυριακή να πατήσουμε τον σκώληξ !
Πάμε ΠΑΟΚάρα!!!

Μακάρι να συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις και θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Σοβαρότητα την Κυριακή να πατήσουμε τον σκώληξ !
Πάμε ΠΑΟΚάρα!!!

Ακριβώς αυτό.hasio_john έγραψε:Ο Τσάλοφ είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ και κακώς βγήκε αλλαγή σήμερα, δεν έδειχνε μάλιστα καν κουρασμένος την χρονική εκείνη στιγμή! (χαλάστηκε και λίγο έτσι όπως τον έδειξε η κάμερα βγαίνοντας)
-
Καλησπέρα αδέλφια,
Λίγο πιο ψύχραιμα και αφού είδα τις φάσεις, αρχικά μπράβο μας.
Δεύτερον ο Τσόχος όλο εκθείαζε τους Τούρκους και ο Σάρα,ο μπαταχτσης ,οι δικοί μας κουράστηκαν και τέτοια.ακουστε σήμερα αναμετάδοση θαναιλακη,σουτ 5 μέτρα αουτ και θα τσιρίζει.
Επίσης θέλω να αναφερθώ κάπου... στη καφετέρια όλοι εκραζαν τον Ντελια αλλά ήταν ο μόνος που έκανε φάσεις... ανεπιτυχείς αλλά φάσεις.. ειδική μνεία στον αρχηγό που κάνεις δεν κάνει κριτική ΑΛΛΑ στο πρώτο γκολ να πέφτεις σαν μην πω και να μένεις κάτω σα πεθαμένος σε φάση άμυνας είναι Απαράδεκτο, ειδικά όταν βλέπεις ότι ο ρεφ αφήνει τις επαφές, κανονικά με αίμα στα δόντια πρέπει να παίζει ο αρχηγός
Λίγο πιο ψύχραιμα και αφού είδα τις φάσεις, αρχικά μπράβο μας.
Δεύτερον ο Τσόχος όλο εκθείαζε τους Τούρκους και ο Σάρα,ο μπαταχτσης ,οι δικοί μας κουράστηκαν και τέτοια.ακουστε σήμερα αναμετάδοση θαναιλακη,σουτ 5 μέτρα αουτ και θα τσιρίζει.
Επίσης θέλω να αναφερθώ κάπου... στη καφετέρια όλοι εκραζαν τον Ντελια αλλά ήταν ο μόνος που έκανε φάσεις... ανεπιτυχείς αλλά φάσεις.. ειδική μνεία στον αρχηγό που κάνεις δεν κάνει κριτική ΑΛΛΑ στο πρώτο γκολ να πέφτεις σαν μην πω και να μένεις κάτω σα πεθαμένος σε φάση άμυνας είναι Απαράδεκτο, ειδικά όταν βλέπεις ότι ο ρεφ αφήνει τις επαφές, κανονικά με αίμα στα δόντια πρέπει να παίζει ο αρχηγός
Η ικανότητα μίας ομάδας να κρατάει ψηλά τον ρυθμο σε όλη την διάρκεια του ματς είναι το βασικό στοιχείο ποιότητας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.Γερασίμου έγραψε:Χθες το ματς και ειδικά στο β΄ μέρος, είχε ένα τρελό ρυθμό. Η ομάδα μας άντεξε μέχρι ένα σημείο και έπεσε στα τελευταία 20΄ με τις καθυστερήσεις. Ίσως να επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία το δεύτερο γκολ και να επήλθε πρώτη η πνευματική κόπωση. Αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι κουράστηκαν και οι κεντρικοί αμυντικοί και περισσότερο ο Κεντζιόρα. Δεν είχαν πάντως βοήθεια από τον άξονα μετά το 70-75΄.
Κλείνοντας με τον χθεσινό αγώνα από τον οποίο ικανοποιήθηκα από την προσπάθεια αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα και ανακαλώντας στην μνήμη μου τους αγώνες με την Μπρυζ, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Πότε θα εμβολιάσουμε την ομάδα και κυρίως το κέντρο με ταχύτητα και αντοχή, με παίκτη-ες που θα έχουν πνεύμονες για 120΄ και θα μπορούν μετά να βγάλουν και μαραθώνιο που λέει ο λόγος; Βλέπουμε ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει πλέον περισσότερη αθλητικότητα. Δεν θέλει κόπο και χρήμα, θέλει τρόπο. Οι ακαδημίες κοστίζουν πάνω από 2 χαρτιά τον χρόνο. Ας επενδυθούν άλλλες 200-300 χιλιάδες σε προπονητή-ές που θα ελέγχει καθημερινά τις Κ15, Κ17, Κ19, θα ξεχωρίσει παίκτες με αθλητικά χαρακτηριστικά και θα τους ενσωματώνει βαθμιαία στην μεγάλη ομάδα με εξτρά πάντα προπονήσεις πάνω στα προτερήματα και στις αδυναμίες τους. Δεν χρειάζονται, ούτε και είναι εφικτό, να μπαίνουν πάνω από ένας με δύο τον χρόνο. Έτσι και το ρόστερ μας θα έχει Έλληνες χωρίς προβλήματα με τις δηλώσεις στην Ευρώπη, αλλά και το κυριώτερο, δεν θα απαιτείται η κάθε χρόνο δαπάνη πολλών εκατομμυρίων για μεταγραφές και τρελά συμβόλαια, πολλές φορές δυσανάλογα με την προσφορά.
Όλα αυτά χωρίς να θεωρώ ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, το αντίθετο το βρίσκω μάλιστα και βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τις προηγούμενες δύο σεζόν (21-22 και 22-23).
Σε επίπεδο προπόνησης τα drills που κάνουν οι ποδοσφαιριστές των μικρών ομάδων δεν διαφέρουν από αυτά των μεγάλων. Η μεγάλη διαφορά είναι στην ακρίβεια και στην ταχύτητα που οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές τα εκτελούν.
Κατακτώντας ένα επίπεδο ποιότητας μία ομάδα μπορεί να βγάζει ταχύτητα στην απόφαση και ακρίβεια για ορισμένα χρονικά διαστήματα και όσο εξελίσσεται μπορεί να το κάνει σε όλη την διάρκεια του ματς.
Εάν είδες το ματς με το Βόλο θα πρόσεξες ότι ο ραζβαν απαίτησε από τους παίκτες να κρατήσουν ψηλά τον ρυθμο ακόμα και μετά το 70 όταν τα πάντα είχαν τελειώσει για τα καλά
Τέλος αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που ψάχνει να το εξελίξει στον ντελια προκειμένου να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική του προσωπικότητα.
Ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή διαθέτει ποιότητα την οποία όμως μπορεί να τα βγάζει κατά διαστήματα. Αντίθετα η Γαλατά βρίσκεται σε ψηλότερο επίπεδο ποιότητας γιατί μπορεί να βγάζει την ποιότητα της, να κρατάει ψηλά τον ρυθμο και την συγκέντρωση της για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και αυτή ήταν η διαφορά χθες
Όλα όμως ξεκινάνε από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, χωρίς αυτήν σε υψηλό επίπεδο δεν μπορείς να σταθείς....
- Μπαρκαρούτσος
Καλά...tsoupakampra έγραψε:Επίσης θέλω να αναφερθώ κάπου... στη καφετέρια όλοι εκραζαν τον Ντελια
Εκεί που είδα εγώ τον αγώνα (ΠΑΟΚοφωλιά κιόλας), όταν φάγαμε το πρώτο γκολ, ένα μαλακισμένο 15χρονο ευχήθηκε καρκίνο στον κωλόμαυρο τον Baba.
Μαλακισμένα γαμώ. Θα φύγει μπουκάλι καμιά μέρα και θα έχω κι άδικο.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εδώ βάλατε MVP, στην πρεμιέρα της μπασκετικής σεζόν γιατί όχι;
Τέλος πάντων, όσοι έχουν μια στάλα αγάπη για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μεθαύριο Σάββατο 12:00 στην πλατεία Αριστοτέλους μπορούν να πάνε με παρέα και οικογένεια όσοι γουστάρουν, τζαμπέ, να περάσουν ένα όμορφο μεσημέρι με την ομάδα.
- john4serres
Περιττό να πούμε για την τρομερή ακουστική στο νέο Ali Sami Yen
Άντε και στα δικά μας.
Άντε και στα δικά μας.
-
Δε ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά πρέπει να δοκιμάσουμε Τσαλοφ Τισουντάλι κάποια στιγμή μαζί. Εχθές μας έπαιρνε καθώς τα χαφ είχαν άλλη δουλειά οπότε η μπάλα ερχόταν από πίσω.
Δεν είδα το ματς με τον Βόλο, πολύ καλό αυτό που αναφέρεις ότι ζήτησε ο Λουτσέσκου.Pellaios έγραψε:Η ικανότητα μίας ομάδας να κρατάει ψηλά τον ρυθμο σε όλη την διάρκεια του ματς είναι το βασικό στοιχείο ποιότητας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.Γερασίμου έγραψε:Χθες το ματς και ειδικά στο β΄ μέρος, είχε ένα τρελό ρυθμό. Η ομάδα μας άντεξε μέχρι ένα σημείο και έπεσε στα τελευταία 20΄ με τις καθυστερήσεις. Ίσως να επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία το δεύτερο γκολ και να επήλθε πρώτη η πνευματική κόπωση. Αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι κουράστηκαν και οι κεντρικοί αμυντικοί και περισσότερο ο Κεντζιόρα. Δεν είχαν πάντως βοήθεια από τον άξονα μετά το 70-75΄.
Κλείνοντας με τον χθεσινό αγώνα από τον οποίο ικανοποιήθηκα από την προσπάθεια αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα και ανακαλώντας στην μνήμη μου τους αγώνες με την Μπρυζ, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Πότε θα εμβολιάσουμε την ομάδα και κυρίως το κέντρο με ταχύτητα και αντοχή, με παίκτη-ες που θα έχουν πνεύμονες για 120΄ και θα μπορούν μετά να βγάλουν και μαραθώνιο που λέει ο λόγος; Βλέπουμε ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει πλέον περισσότερη αθλητικότητα. Δεν θέλει κόπο και χρήμα, θέλει τρόπο. Οι ακαδημίες κοστίζουν πάνω από 2 χαρτιά τον χρόνο. Ας επενδυθούν άλλλες 200-300 χιλιάδες σε προπονητή-ές που θα ελέγχει καθημερινά τις Κ15, Κ17, Κ19, θα ξεχωρίσει παίκτες με αθλητικά χαρακτηριστικά και θα τους ενσωματώνει βαθμιαία στην μεγάλη ομάδα με εξτρά πάντα προπονήσεις πάνω στα προτερήματα και στις αδυναμίες τους. Δεν χρειάζονται, ούτε και είναι εφικτό, να μπαίνουν πάνω από ένας με δύο τον χρόνο. Έτσι και το ρόστερ μας θα έχει Έλληνες χωρίς προβλήματα με τις δηλώσεις στην Ευρώπη, αλλά και το κυριώτερο, δεν θα απαιτείται η κάθε χρόνο δαπάνη πολλών εκατομμυρίων για μεταγραφές και τρελά συμβόλαια, πολλές φορές δυσανάλογα με την προσφορά.
Όλα αυτά χωρίς να θεωρώ ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, το αντίθετο το βρίσκω μάλιστα και βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τις προηγούμενες δύο σεζόν (21-22 και 22-23).
Σε επίπεδο προπόνησης τα drills που κάνουν οι ποδοσφαιριστές των μικρών ομάδων δεν διαφέρουν από αυτά των μεγάλων. Η μεγάλη διαφορά είναι στην ακρίβεια και στην ταχύτητα που οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές τα εκτελούν.
Κατακτώντας ένα επίπεδο ποιότητας μία ομάδα μπορεί να βγάζει ταχύτητα στην απόφαση και ακρίβεια για ορισμένα χρονικά διαστήματα και όσο εξελίσσεται μπορεί να το κάνει σε όλη την διάρκεια του ματς.
Εάν είδες το ματς με το Βόλο θα πρόσεξες ότι ο ραζβαν απαίτησε από τους παίκτες να κρατήσουν ψηλά τον ρυθμο ακόμα και μετά το 70 όταν τα πάντα είχαν τελειώσει για τα καλά
Τέλος αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που ψάχνει να το εξελίξει στον ντελια προκειμένου να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική του προσωπικότητα.
Ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή διαθέτει ποιότητα την οποία όμως μπορεί να τα βγάζει κατά διαστήματα. Αντίθετα η Γαλατά βρίσκεται σε ψηλότερο επίπεδο ποιότητας γιατί μπορεί να βγάζει την ποιότητα της, να κρατάει ψηλά τον ρυθμο και την συγκέντρωση της για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και αυτή ήταν η διαφορά χθες
Όλα όμως ξεκινάνε από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, χωρίς αυτήν σε υψηλό επίπεδο δεν μπορείς να σταθείς....
Και εγώ για ποιότητα μιλάω, η οποία θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά στον κάθε παίκτη. Άλλος υψηλή τέχνη, άλλος ταχύτητα και άλλος δύναμη και αντοχή. Είμαι απαιτητικός τόσο, που θέλω την τέλεια ομάδα όπως εκείνη που έβλεπα στην εφηβεία μου και στα νιάτα μου, της δεκαετίας του 1970, πάντα βέβαια με το στυλ του ποδοσφαίρου που παιζόταν τότε και το οποίο δεν μπορεί να αντιπαραβληθεί με αυτό παίζεται τώρα.
Πολύ ωραίο γηπεδο το RAMS PARK της GSjohn4serres έγραψε:Περιττό να πούμε για την τρομερή ακουστική στο νέο Ali Sami Yen
Άντε και στα δικά μας.
- sourmenetes
- Moderator
Τέλος από δω.
Πρεμιέρα με καλή εμφάνιση αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα.
Συνέχεια εντός συνόρων.
Mvp Κοτάρσκι!
Πρεμιέρα με καλή εμφάνιση αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα.
Συνέχεια εντός συνόρων.
Mvp Κοτάρσκι!