Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
τι ωραια ομαδα θα ηταν αυτος ο ΠΑΟΚ με μια χαφαρα (καλυτερος του Μειτε)
-
Ο Παβλενκα μου κάνει εντύπωση που μέχρι σήμερα είναι ελεύθερος, 7 χρόνια ήταν βασικός και αντικατάστατος στην Βερντερ Βρέμης και είναι στην καλύτερη ηλικία για τερματοφύλακας. Πέρσι υποθέτω ότι έχασε την θέση του γιατί είχε έναν δίμηνο τραυματισμό και μάλλον ο 2ος τόμους έκανε παπάδες και κέρδισε την θέση, υποθέτω
- nikos_algio
Οπότε Μαριν στον Παναθηναϊκό;proedros έγραψε:Θεωρώ πως από τον χειμώνα και μετά θα κλείσουμε τον Μάριν....για να έρθει ελεύθερος το καλοκαίρι...Θα είναι σημαντική αναβάθμιση.

Αν πρέπει να βρω ένα λάθος στο φετινό σχεδιασμό με τα έως τώρα δείγματα ειναι η απόκτηση δυο επιθετικών ,ενώ μάλιστα υπήρχε και τρίτος, χωρίς ιδιαίτερη ικανότητα στο παιχνίδι με πλατη , στο κατέβασμα της μπάλας, στοιχείο που ειδικά σε δύσκολα παιχνιδια ειναι απαραίτητο.
- WeWillRockYou
Κοιτώντας το ματς χθες, αναλογικά με το επίπεδο του αντίπαλου, που θεωρώ πως είναι επιπέδου CL,
προσπαθούσα να σκεφτώ τι μας λείπει για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε κάτι καλύτερο, με ορίζοντα τα προκριματικά του επόμενου καλοκαιριού.
- αρχικά στην θέση του εξαιρετικού Κοτάρσκι, χρειάζεται μια καλύτερη εναλλακτική και για αυτό θα χαρώ αν κλείσουμε τον Παβλένκα. Ο Τσιφτσής, πέρα από τον τραυματισμό του και παρά το γεγονός πως τον πιστεύω γενικά, έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να ανέβει επίπεδο.
- το κεντρικό δίδυμο ανταποκρίθηκε καλά σε ροή αγώνα απέναντι σε έναν κορυφαίο φορ. Αν μας βγει και η επιλογή Λοβρέν, θα είμαστε πολύ καλά. Στα ακραία μπακ, νομίζω πως θα ήθελα ένα βασικό δεξί μπακ, αλλά αυτός ο οποίος θα αφαιρούσα δεν θα ήταν ο Όττο, αλλά ο Σάστρε. Χθες παρά τα 2-3 λάθη του Γιόνι, απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους, σκεφτόμουν πως αν στην θέση του έπαιζει ο Σάστρε, θα είχαμε χάσει από το ημίχρονο.
- στα χαφ αν ο Μπακαγιόκο βρει την φόρμα του, θα είμαστε καλά αμυντικά, αλλά χθες σαν κάτι να μου έλειπε σε επίπεδο δημιουργίας. Επίσης ο Σβαμπ, ψυχάρα και αρχηγός, σημαντικός στα εγχώρια, αλλά σε παιχνίδια σαν το χθεσινό δεν νομίζω πως θα μπορεί να ακολουθήσει. Χρειαζόμαστε έναν ακόμα χαφ, με ταχύτητα και δημιουργία. Δεν ξέρω αν μας λείπει ο Μειτέ πλέον, αλλά σίγουρα μας λείπει ο τρόπος με τον οποίο προστάτευε την μπάλα και έδινε αυτήν την ασφάλεια και τα 2-3 δευτερόλεπτα στους συμπαίκτες του.
- μεσοεπιθετικά, έχουμε γεμίσει και νομίζω πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι χρόνος για να δέσει. Συμφωνώ με Joshua για την έλλειψη των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στη θέση του επιθετικού.
προσπαθούσα να σκεφτώ τι μας λείπει για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε κάτι καλύτερο, με ορίζοντα τα προκριματικά του επόμενου καλοκαιριού.
- αρχικά στην θέση του εξαιρετικού Κοτάρσκι, χρειάζεται μια καλύτερη εναλλακτική και για αυτό θα χαρώ αν κλείσουμε τον Παβλένκα. Ο Τσιφτσής, πέρα από τον τραυματισμό του και παρά το γεγονός πως τον πιστεύω γενικά, έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να ανέβει επίπεδο.
- το κεντρικό δίδυμο ανταποκρίθηκε καλά σε ροή αγώνα απέναντι σε έναν κορυφαίο φορ. Αν μας βγει και η επιλογή Λοβρέν, θα είμαστε πολύ καλά. Στα ακραία μπακ, νομίζω πως θα ήθελα ένα βασικό δεξί μπακ, αλλά αυτός ο οποίος θα αφαιρούσα δεν θα ήταν ο Όττο, αλλά ο Σάστρε. Χθες παρά τα 2-3 λάθη του Γιόνι, απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους, σκεφτόμουν πως αν στην θέση του έπαιζει ο Σάστρε, θα είχαμε χάσει από το ημίχρονο.
- στα χαφ αν ο Μπακαγιόκο βρει την φόρμα του, θα είμαστε καλά αμυντικά, αλλά χθες σαν κάτι να μου έλειπε σε επίπεδο δημιουργίας. Επίσης ο Σβαμπ, ψυχάρα και αρχηγός, σημαντικός στα εγχώρια, αλλά σε παιχνίδια σαν το χθεσινό δεν νομίζω πως θα μπορεί να ακολουθήσει. Χρειαζόμαστε έναν ακόμα χαφ, με ταχύτητα και δημιουργία. Δεν ξέρω αν μας λείπει ο Μειτέ πλέον, αλλά σίγουρα μας λείπει ο τρόπος με τον οποίο προστάτευε την μπάλα και έδινε αυτήν την ασφάλεια και τα 2-3 δευτερόλεπτα στους συμπαίκτες του.
- μεσοεπιθετικά, έχουμε γεμίσει και νομίζω πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι χρόνος για να δέσει. Συμφωνώ με Joshua για την έλλειψη των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στη θέση του επιθετικού.
Αν πάρουμε δεύτερο τεματοφύλακα πάλι ξένο, απλά επιτείνουμε το πρόβλημα με τη λίστα, που θα βρούμε ξανά του χρόνου μπροστά μας. 11 βασικοί + 11 αναπληρωματικοί όλοι ξένοι, απλά δεν γίνεται. Αν προσθέσεις δεύτερο τερματοφύλακα ξένο, πρέπει να αφαιρέσεις από κάπου αλλού. Ήδη, στη φετινή ομάδα, δεν παίζουν Ευρώπη ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ, ο ένας από τα στόπερ και το αναπληρωματικό 10άρι - κάποιες είναι βασικές θέσεις (δεν μιλάμε για τον αρχηγό που είναι το 5ο μπακ) και κάποιοι ίσως αποδειχτούν βασικά πρόσωπα (Λοβρέν).
- WeWillRockYou
Είναι σχεδόν απίθανο ο Κοτάρσκι να μην πουληθεί το επόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην συγκεκριμένη θέση σε γηγενή. Αξιόλογο εννοώντας ταλέντο επιπέδου Τζολάκη - Μανδά που να σε πείθει ότι θα μπορεί να ανταποκριθεί ως πρώτος.
Οπότε στη συγκεκριμένη θέση, μια τέτοια επιλογή θα άξιζε, γιατί μπορεί να έχεις έτοιμο τερματοφύλακα για πρώτο το επόμενο καλοκαίρι.
Οπότε στη συγκεκριμένη θέση, μια τέτοια επιλογή θα άξιζε, γιατί μπορεί να έχεις έτοιμο τερματοφύλακα για πρώτο το επόμενο καλοκαίρι.
Θα επιλέξουν από την περιορισμένη λίστα των ελεύθερων τον επόμενο βασικό τερματοφύλακα; Πολύ ρισκαδόρικο ακούγεται.
Από ότι καταλαβαίνω ψάχνουν ένα τίμιο μπακάπ που αν χρειαστεί να παίξει για λίγο βασικός δε θα κωλώσει.
Oλο αυτό συμβαίνει από ανάγκη και κακή συγκυρία, oι επιλογές είναι περιορισμένες και δεν υπάροχυν αξιόλογοι έλληνες στη λίστα.
Oλο αυτό συμβαίνει από ανάγκη και κακή συγκυρία, oι επιλογές είναι περιορισμένες και δεν υπάροχυν αξιόλογοι έλληνες στη λίστα.
- Σουριναμέζος
Από την στιγμή που υπάρχει ο Τσιφτσής δεν χρειάζεται να δηλωθεί ο ξένος δεύτερος τερματοφύλακας στην ευρωπαϊκή λίστα.Miles έγραψε:Αν πάρουμε δεύτερο τεματοφύλακα πάλι ξένο, απλά επιτείνουμε το πρόβλημα με τη λίστα, που θα βρούμε ξανά του χρόνου μπροστά μας. 11 βασικοί + 11 αναπληρωματικοί όλοι ξένοι, απλά δεν γίνεται. Αν προσθέσεις δεύτερο τερματοφύλακα ξένο, πρέπει να αφαιρέσεις από κάπου αλλού. Ήδη, στη φετινή ομάδα, δεν παίζουν Ευρώπη ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ, ο ένας από τα στόπερ και το αναπληρωματικό 10άρι - κάποιες είναι βασικές θέσεις (δεν μιλάμε για τον αρχηγό που είναι το 5ο μπακ) και κάποιοι ίσως αποδειχτούν βασικά πρόσωπα (Λοβρέν).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κλείσαμε Παβλενκα.
Στο ήδη πολύ καλό ρόστερ μας, θεωρώ ότι πλέον έχουμε και ένα από τα καλύτερα δίδυμα τερματαδων στην ιστορία μας
Στο ήδη πολύ καλό ρόστερ μας, θεωρώ ότι πλέον έχουμε και ένα από τα καλύτερα δίδυμα τερματαδων στην ιστορία μας
-
- WeWillRockYou
Τον πιστεύω πολύ τον Παβλένκα και χαίρομαι που μάλλον καταλήγει σε εμάς.
Η φετινή μεταγραφική περίοδος παίζει να είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων 15 χρόνων, με εξαίρεση τις καθυστερήσεις που μας στοίχισαν.
Τον Γενάρη θα ήθελα να ξαναδούμε την περίπτωση Λιάβα και ένα ακόμα χαφ με ταχύτητα και δημιουργία.
Η φετινή μεταγραφική περίοδος παίζει να είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων 15 χρόνων, με εξαίρεση τις καθυστερήσεις που μας στοίχισαν.
Τον Γενάρη θα ήθελα να ξαναδούμε την περίπτωση Λιάβα και ένα ακόμα χαφ με ταχύτητα και δημιουργία.