gash04 έγραψε:Να φύγει ο Σάντος βρε αδερφέ αλλά ο επόμενος που θα έρθει όταν θα φας την τριάρα σου απο τον βάζελο θα λες πάλι ο ίδιος να φύγει γιατί δεν κάνει?

gash04 έγραψε:Να φύγει ο Σάντος βρε αδερφέ αλλά ο επόμενος που θα έρθει όταν θα φας την τριάρα σου απο τον βάζελο θα λες πάλι ο ίδιος να φύγει γιατί δεν κάνει?
Αυτό που σε πονάει και βέβαια θα το πεις και βέβαια θα φωνάξεις, γιατί είναι πόνος αυτό το 18 - 0. Όχι δεν πρέπει να απολογηθείς επειδή αγαπάς την ομάδα όπως όλοι μας. Αλλά σε έναν πονεμένο όπως είμαστε εμείς γίνετε να μιλάμε μόνο για ποιοτικό ποδόσφαιρο;Orwell έγραψε:Realcon το φαινόμενο να γράφεις κάτι και ο κάθε μ@λ@κ@ς εδώ μέσα να το διαστρεβλώνει όπως θέλει ανθεί ιδιαίτερα και από παλιά...και δεν εννοώ εσένα.
Εχουμε φτάσει στην ξεφτίλα το μηδεν νίκες σε 18 ντέρμπυ να μη μας αρέσει και να πρέπει να απολογούμαστε και γι' αυτό....
Orwell έγραψε:Σε 50 ματς ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 13 ισοπαλίες και 4 νίκες δλδ 1 ματς στα τρία με θετικό αποτέλεσμα....
Το μηδέν νίκες στα 18 ντέρμπυ αφορά ματς και ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ...
Κάνε τώρα τις συγκρίσεις και μην βιάζεσαι....
Orwell έγραψε:Σε 50 ματς ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 13 ισοπαλίες και 4 νίκες δλδ 1 ματς στα τρία με θετικό αποτέλεσμα....
Το μηδέν νίκες στα 18 ντέρμπυ αφορά ματς και ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ...
Κάνε τώρα τις συγκρίσεις και μην βιάζεσαι....
Αχ πώς το θυμάμαι αυτό...Μέσα ήμουν και μου ήρθε να δαγκώσω τα σίδερα....20 χρονών παλικαράκι τότε, έβραζε το αίμα μου...REalcon έγραψε:23/09/90 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0 α.α.
Εδώ ο Βουλινός μπαίνει στο γήπεδο και παίρνει την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και είμαστε καπου στο 20' νομίζω.
3 Γκολ οφ-σαϊτ
Τι να λέμε ρε παιδιά. ΠΟΝΟΣ.
Χιλιόμετρα τότε... ας τα να πάνε...
Να ήταν μόνο αυτό φίλε Μάξιμε.... ας έβλεπαν πως έπαιζε εναντίον του βάζελου η Καβάλα του Παπακώστα και εναντίον του γαύρου ο Εργοτέλης του Καραγεωργίου... δυστυχώς ντρέπομαι για αυτό που παρουσιάζει η ομάδα μας στα ντέρμπι... ούτε η Λειβαδιά δεν πάιζει τόσο παθητικά και τόσο πίσω... δεν θέλω να "κλέβω" τα ματς με αυτό τον τρόπο, θέλω να μπαίνουμε μέσα, να παίζουμε μπάλα και ας χάσουμεMaximus έγραψε:Δειτε ρε γαμωτο το Πανσεραικος-θρηνος και θα καταλαβετε για τι νοοτροπια μιλαμε οτι πρεπει να εχει η ομαδα...
Μασανε σιδερα οι σερραιοι και τους πιεζουν συνεχεια...Σαν σκυλια τρεχουν...
Αυτο ακριβως δεν εχουν οι ομαδες του Σαντος... Νοοτροπια...
Δεν ξερω για την συνεχεια αλλα το πρωτο 20λεπτο ειναι νικητες για μενα...