Tennis
Re: Tennis
Δικαιολογιες
Και για αλλους αθλητες ισχυουν ακριβως τα ιδια, αλλα δεν ειδαμε τις ιδιες εικονες
Εχει χασει το μετρο ο Τσιτσιπας, ειναι κακος χαρακτηρας κ αυτο θα φανει στα επομενα χρονια, οπου, αν δεν το παρει αλλιως, θα παει πολυ πολυ πολυ παρακατω απο οτι ειναι τωρα
Και για αλλους αθλητες ισχυουν ακριβως τα ιδια, αλλα δεν ειδαμε τις ιδιες εικονες
Εχει χασει το μετρο ο Τσιτσιπας, ειναι κακος χαρακτηρας κ αυτο θα φανει στα επομενα χρονια, οπου, αν δεν το παρει αλλιως, θα παει πολυ πολυ πολυ παρακατω απο οτι ειναι τωρα
Εγω δεν πιστευω οτι φταιει καποιος λιγοτερο και περισσοτερο. Απλα εχουν αλλες ευθυνες

Υπαρχει και αυτη η αποψη του πατερα της μουσικης ιδιοφυιας Στελιου Κερασιδη

Υπαρχει και αυτη η αποψη του πατερα της μουσικης ιδιοφυιας Στελιου Κερασιδη
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, επειδή είναι άλλοι αθλητές. Άλλοι άνθρωποι εντελώς.Special 4 έγραψε:Δικαιολογιες
Θα τον δουμε ποσο καλα θα παει κ με καινουριο προπονητη
Εγω ισχυριζομαι οτι το προβλημα ειναι στον Τσιτσιπα κ στον προσωπικο κακιστο χαρακτηρα του, οχι στον προπονητη, ειτε ειναι ο πατερας του, ειτε ειναι οποιοσδηποτε
Θα φανει στο μελλον
Εγω ισχυριζομαι οτι το προβλημα ειναι στον Τσιτσιπα κ στον προσωπικο κακιστο χαρακτηρα του, οχι στον προπονητη, ειτε ειναι ο πατερας του, ειτε ειναι οποιοσδηποτε
Θα φανει στο μελλον
- Μπαρκαρούτσος
Oπως λεει και ο Κερασιδης που τυγχανει να γνωριζω, σπανια φταιει το παιδι. Εχω στο μυαλο μου τις δηλωσεις της μητερας του σχετικα με την Μπαντοζα,οταν χαρακτηριστικα δηλωσε πως δεν ρωτηθηκε (!!!!) για την επαναπροσεγγιση του ζευγαριου...Ειχα κανει μια ερωτηση στον προπονητη του γιου μου για το τι φταιει και το ελληνικο μπασκετ εχει παρει τη κατιουσα.Μου απαντησε ξερα '' οι γονεις'' και σε μεγαλο βαθμο το πιστευω. Δεν ξερουμε ποτε πρεπει να κανουμε στην ακρη...Δεν ξερουμε ποτε πρεπει να τα αφησουμε να αναπνευσουν χωρις εμας διπλα τους.Οι Ελληνες γονεις θεωρουμε τα παιδια ενα ειδος ιδιοκτησιας μας.Ο Θειος του Ναδαλ εκανε πισω μονος του δηλωνοντας οτι δεν εχω να του προσφερω κατι πια.
ασφαλώς υπάρχουν δίκια και στις δύο πλευρές.
η μεγαλύτερη ωστόσο αλήθεια βρίσκεται στις επαναλαμβανόμενες εικόνες του στέφανου έναντι άλλου ανθρώπου που είναι κι ο πατέρας του.
αν αυτή η εικόνα παραδειγματίζει, ενθουσιάζει, ελκύει, προσελκύει νέα παιδιά, φτιάχνει μάζες και τέλος προωθεί το συγκεκριμένο άθλημα, τότε κάτι λάθος βλέπουμε.....
δεν είναι τυχαίο όταν το εξωτερικό του φαν κλαμπ είναι ελάχιστο, όλο και περισσότεροι δείχνουν την αντιπάθεια τους έναντι του.......
η μεγαλύτερη ωστόσο αλήθεια βρίσκεται στις επαναλαμβανόμενες εικόνες του στέφανου έναντι άλλου ανθρώπου που είναι κι ο πατέρας του.
αν αυτή η εικόνα παραδειγματίζει, ενθουσιάζει, ελκύει, προσελκύει νέα παιδιά, φτιάχνει μάζες και τέλος προωθεί το συγκεκριμένο άθλημα, τότε κάτι λάθος βλέπουμε.....
δεν είναι τυχαίο όταν το εξωτερικό του φαν κλαμπ είναι ελάχιστο, όλο και περισσότεροι δείχνουν την αντιπάθεια τους έναντι του.......
ΣυμφωνωΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο η μία πλευρά, όταν διαιωνίζεται μια Χ κατάσταση.
Αυτο στο οποιο διαφωνω με καποιες συμπεριφορές, ειναι η μη αναληψη των προσωπικων ευθυνων κ η εγωιστικη επιρριψη του σφαλματος παντα στους αλλους, εκτος απο τους ιδιους τους τους εαυτους
Μια ηθελημενη αυτοθυματοποιηση π εχουν την ψευδαισθηση οτι θα τους κανει πιο συμπαθεις ή γιατι ετσι εχουν μαθει εγωιστικα, λογω χαρακτηρα, να λειτουργουν
- Μπαρκαρούτσος
Maxpaok έγραψε:δεν είναι τυχαίο όταν το εξωτερικό του φαν κλαμπ είναι ελάχιστο, όλο και περισσότεροι δείχνουν την αντιπάθεια τους έναντι του.......
Την οποία αντιπάθεια κέρδισε με το σπαθί του. Είτε με το να "πηγαίνει τουαλέτα" στους αγώνες, είτε με τα χτυπήματα στον Kyrgios, είτε με άλλες συμπεριφορές που τώρα δεν θυμάμαι.
- Maurice_Escargot
Από την 3η θέση που ήταν κάποτε στην 11η θέση κ ο κατήφορος συνεχίζεται
Η αλαζονεία θα τον πάει ακόμα χαμηλοτερα
Η αλαζονεία θα τον πάει ακόμα χαμηλοτερα
- Μπαρκαρούτσος