Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Fernando Santos
εκανε λαθη πολλα φετος στο προγραμματισμο της ομαδας ...και δυστυχως ειναι απο τα λαθοι που δε συχωρουνται....κ το ξερει και ο ιδιος....απλα εκμεταλευεται ολη την κατασταση που εχει γινει κ δεν εχουμε λεφτα.... και να προκαλεσουμε αλλη μια φυγη παραγοντος της ομαδας.....για εμενα ειναι καλο να γινει η νεα αρχη...δεν σηκωνει ο ΠΑΟΚ λαθη ερασιτεχνικα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!
επισης θελουμε και εναν βιερινια νουμερο 2.....αυτη πρεπει να ειναι η καλη η μεταγραφη...και ουσιωδες...!!!!!
αχχχχχχχχχχχχ αυτο το 10αρι μας εχει κοστισει παρα πολυ.........μεγα λαθος..κριμα κριμααααα!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ μου τι τραβας και δε το μαρτυρας.......
επισης θελουμε και εναν βιερινια νουμερο 2.....αυτη πρεπει να ειναι η καλη η μεταγραφη...και ουσιωδες...!!!!!
αχχχχχχχχχχχχ αυτο το 10αρι μας εχει κοστισει παρα πολυ.........μεγα λαθος..κριμα κριμααααα!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ μου τι τραβας και δε το μαρτυρας.......
- PAOK_NORTH_ARMY
Η ομάδα είναι καθαρά έργο Σάντος. Η ψυχολογία που τους δίνει και η νοοτροπία του. Αδιάψευστος μάρτυρας τα στατιστικά.
33 ματς αήττητος με ομάδες πλην ποκ (τις λεγόμενες μικρομεσαίες)
18 ματς χωρίς νίκη με το ποκ
Μόνο που μας ξανάκανε υπολογίσιμο αντίπαλο μου φτάνει (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ). Τα ματς με το ποκ θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είναι να σπάσει το ρόδι. Σαν τον γαύρο ένα πράμα που είχε 24 ανεπιτυχή αποτελέσματα(!!!) εκτός έδρας στην Ευρώπη και με το διπλό στη Βρέμη άρχισε τις εκπλήξεις... Άλλο συμπέρασμα δε βγάζω.
33 ματς αήττητος με ομάδες πλην ποκ (τις λεγόμενες μικρομεσαίες)
18 ματς χωρίς νίκη με το ποκ
Μόνο που μας ξανάκανε υπολογίσιμο αντίπαλο μου φτάνει (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ). Τα ματς με το ποκ θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είναι να σπάσει το ρόδι. Σαν τον γαύρο ένα πράμα που είχε 24 ανεπιτυχή αποτελέσματα(!!!) εκτός έδρας στην Ευρώπη και με το διπλό στη Βρέμη άρχισε τις εκπλήξεις... Άλλο συμπέρασμα δε βγάζω.
Στην αρχή έφταιγε ο Σάντος, μετά έγινε ο El Mecanico, μετά έφταιγαν τα κυλικία, μετά ο Γκαγκάτσης, τώρα πάλι ο Σάντος,αύριο θα φταίει ο Βρύζας και μετά αφού δεν θα έχουμε με ποιον να νευριάζουμε θα τρωγώμαστε μεταξύ μας!
Ειλικρινά σέβομαι τις απόψεις σας παιδιά αλλά κάποια πράγματα είναι απλά και αρνείσται να τα αντικρίσεται.
Πιστεύεται ότι ο Σάντος είναι το μοναδικο και μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ σήμερα?
Δηλαδή του είπανε το καλοκαίρι, ''Μεγάλε θα σου πάρουμε τον Drogba, και αυτός είπε ''Εγώ θέλω τον Παπάζογλου,κανέναν άλλο'', μήπως εκθέτει καταστάσεις θελημένα η άθελα του με τη μη χρησιμοποίηση του?
'Εφυγε ο ΜΑΡΚΟΣ και τον αντικαταστήσαμε με Cirillo!!
, tτόσο πολύ λέτε να προτιμούσε τον Ιταλό??Απλά με τα λεφτά που διαθέσαμε ίσως να ήτανε η καλύτερη επιλογή!
Διαφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί του και εγώ αλλά αλλού πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή τώρα, γιατι αρχισε μια σαιζόν που πάμε απο το κακό στο χειρότερο!
Ειλικρινά σέβομαι τις απόψεις σας παιδιά αλλά κάποια πράγματα είναι απλά και αρνείσται να τα αντικρίσεται.

Πιστεύεται ότι ο Σάντος είναι το μοναδικο και μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ σήμερα?

Δηλαδή του είπανε το καλοκαίρι, ''Μεγάλε θα σου πάρουμε τον Drogba, και αυτός είπε ''Εγώ θέλω τον Παπάζογλου,κανέναν άλλο'', μήπως εκθέτει καταστάσεις θελημένα η άθελα του με τη μη χρησιμοποίηση του?
'Εφυγε ο ΜΑΡΚΟΣ και τον αντικαταστήσαμε με Cirillo!!

Διαφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί του και εγώ αλλά αλλού πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή τώρα, γιατι αρχισε μια σαιζόν που πάμε απο το κακό στο χειρότερο!
Χωρις να ειμαι και ο πιο ειδημων του ποδοσφαιρου(πιο πολυ αμπαλος θα ελεγα) και ωντας αποστασιοποιημενος στο θεμα Σαντος θελω να κανω μονο μια επισημαση.. Εδω και δυο χρονια ο Σαντος ζηταει τον Αντραντε και εμεις για αλλους λογους δεν τον πηραμε και του φεραμε Τσιριλο. Σιγουρα το καλοκαιρι θα ζητησε καποιο 10αρι(Ασις;;) και εμεις δεν του πηραμε.. Ηθελε τον Βιεϊρινια και "τσιγκουνευομασταν" τα 300 χιλιαρικα.. Αν ομως του παιρναμε τους παικτες που ηθελε μπορει τα αποτελεσματα να ηταν τελειως διαφορετικα..
ετσι ακριβως με τον αντραντε εγινε σηριαλ 2 χρονια τον παιρνουμε δεν τον παιρνουμε τον ασις το καλοκαιρι το ιδιο
τον βιερινια τον πηραμε τελεταια στιγμη και λογω σαντος ......βεβαια δεν φταιει καμμια διοικηση αν εισαι
νοικοκυρης δεν πετας τα λεφτα απο το παραθυρο αλλα τα δινεις αλλου που ειναι ποιο σημαντικο (προπονητικο
χρεη προς τριτους κλπ.)......
τον βιερινια τον πηραμε τελεταια στιγμη και λογω σαντος ......βεβαια δεν φταιει καμμια διοικηση αν εισαι
νοικοκυρης δεν πετας τα λεφτα απο το παραθυρο αλλα τα δινεις αλλου που ειναι ποιο σημαντικο (προπονητικο
χρεη προς τριτους κλπ.)......
- the_Briton
Ρε παιδια ... Δεν γινεται ο προπονητης να λεει θελω αυτον και εκεινον...Αν ειναι να παει στην ρεαλ μαδριτης τοτε να του φερνει ο Περεθ οποιον παικτη θελει...!!!ο Προγραμματισμος γινεται παντα με τα οικονομικα δεδομενα τις ομαδας και με αυτους τους παικτες που εχει το ροστερ, με αυτους θα δουλεψει...Πχ την πρωτη χρονια με τις σαρδελες... κρατισε 3-4 παικτες οι οποιοι βελτιωθικαν κιολας ΟΠΩΣ Ο ΜΑΛΕΖΑΣ!! απο περσι παλι κρατισε τον κορμο..και αποκτησαμε βαθος.. η αναβαθμιση του ροστερ γινεται σταδιακα... και οχι απο μια μερα στην αλλη!!!
Επισης θα πω οτι δεν ειναι υτοπαθης προπονητης ουτε μιζερος κλπ... ετσι τον παρουσιαζουν τα ΜΜΕ!το εχω ξαναπει .. οτι ειναι απο τους καλυτερους προπονητες που περασαν απο τον Παοκ !!!!!
οσο για της νικες απεναντι σε ομαδες του Ποκ ... δεν σε αφηνουν !!! πρωτον γιατι οι ομαδες του Ποκ εχουν ποιοτηκορερο και πληρεστατο ροστερ... και δευτερο γιατι ο Διαιτητης σε Γα@!#$ει κανονικα!!!!
Γιατι ... ??
Γιατι ενα ροστερ καλυτερο κερδιζεται με παθος με τσαμπουκα και με δυναμη Σωστα??? ε οταν σε καθε διεκδικιση της μπαλας δινει Φαουλ ... τοτε τι κανεις???? 1ον δεν μπορει να αποκτησεις την μπαλα στην κατοχη σου.... αρα εισαι συνεχεια υπο πιεση, 2ον χανεις το μεγαλο σου ατου που ειναι η ΔΥΝΑΜΗ και 3ον βγαινουν και οι Δημοσιογραφη ... και λενε ο Παοκ δεν ειχε ταυτοτιτα και Μ3@#$@#κιες , Γιατι δεν παλαψε.... ειναι πολυ τραγικο...!!! γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΦΑΟΥΛ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ εμεις .. αλλα και σε αλλους αγωνες με το ΠΟΚ!!!! επισης δειτε της καρτες ποσες κιντρινες εμεις και ποσες αυτοι αλλα και τις κοκκινες!!!!!!
και μετα πειτε μου εσεις οτι ο Σαντος ειναι μιζερος
Επισης θα πω οτι δεν ειναι υτοπαθης προπονητης ουτε μιζερος κλπ... ετσι τον παρουσιαζουν τα ΜΜΕ!το εχω ξαναπει .. οτι ειναι απο τους καλυτερους προπονητες που περασαν απο τον Παοκ !!!!!
οσο για της νικες απεναντι σε ομαδες του Ποκ ... δεν σε αφηνουν !!! πρωτον γιατι οι ομαδες του Ποκ εχουν ποιοτηκορερο και πληρεστατο ροστερ... και δευτερο γιατι ο Διαιτητης σε Γα@!#$ει κανονικα!!!!
Γιατι ... ??
Γιατι ενα ροστερ καλυτερο κερδιζεται με παθος με τσαμπουκα και με δυναμη Σωστα??? ε οταν σε καθε διεκδικιση της μπαλας δινει Φαουλ ... τοτε τι κανεις???? 1ον δεν μπορει να αποκτησεις την μπαλα στην κατοχη σου.... αρα εισαι συνεχεια υπο πιεση, 2ον χανεις το μεγαλο σου ατου που ειναι η ΔΥΝΑΜΗ και 3ον βγαινουν και οι Δημοσιογραφη ... και λενε ο Παοκ δεν ειχε ταυτοτιτα και Μ3@#$@#κιες , Γιατι δεν παλαψε.... ειναι πολυ τραγικο...!!! γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΦΑΟΥΛ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ εμεις .. αλλα και σε αλλους αγωνες με το ΠΟΚ!!!! επισης δειτε της καρτες ποσες κιντρινες εμεις και ποσες αυτοι αλλα και τις κοκκινες!!!!!!
και μετα πειτε μου εσεις οτι ο Σαντος ειναι μιζερος
- the_Briton
http://www.youtube.com/watch?v=E1Nj9Qt2 ... re=related
το video βαζω για να δειτε ποσο αυξανονται τα φαουλ υπερ του Βαζελου μετα την ισοφαριση
0.40 o Γκαμπριελ τραβαει απο την φανελα τον Βιερινια ..ΑΟΥΤ
4.20 Φαουλ υπερ του βαζελου
5.20 καρτα στον Σορλεν γιατι εφυγε απο το τοιχος το οποιο ηταν στημενο ενα μετρο πιο πισω απο την κανονικη αποσταση!!!(αν εμπαινε κανα απευθιας μπορει να εφταιγε ο Σαντος που δεν ανεβασε την ομαδα να παιξει επιθετικα)
6.19 Φαουλ του Τσιριλο σε διεκδικιση
6.27 Φαουλ του Βιερινια σε διεκδικιση
6.37 Φαουλ του Σαββινη οπου ο Καραγκουνης σπαραζει απο πονο...πανω σε διεκδικιση
7.15 Φαουλ του Μουν σε διεκδικιση
7.28 Τακλιν του κατσουρανη στον ιβιτσ απο πισω ορισμος της κιτρινης καρτας(καρτα πουθενα - υπαρχει ακομα μια φαση καρτα του κατσουρανη στο πρωτο μερος δεν την δειχνει στο συγγεκριμενο βιντεο)
7.43 ο Ζιλμπερτο σιλβα παθενει εξαρθροση στον ομωπλατης
8.08 Νο comment
9.12 φαουλ του μουν σε διεκδικιση
9.34 ....
ειδαμε εναν παοκ φοβισμενο, να μην μπαινει γερα στις φασεις, ατολμο.. χωρις ποιοτιτα Σαντος φυγε...
χαχαχαχα
το video βαζω για να δειτε ποσο αυξανονται τα φαουλ υπερ του Βαζελου μετα την ισοφαριση
0.40 o Γκαμπριελ τραβαει απο την φανελα τον Βιερινια ..ΑΟΥΤ
4.20 Φαουλ υπερ του βαζελου
5.20 καρτα στον Σορλεν γιατι εφυγε απο το τοιχος το οποιο ηταν στημενο ενα μετρο πιο πισω απο την κανονικη αποσταση!!!(αν εμπαινε κανα απευθιας μπορει να εφταιγε ο Σαντος που δεν ανεβασε την ομαδα να παιξει επιθετικα)
6.19 Φαουλ του Τσιριλο σε διεκδικιση
6.27 Φαουλ του Βιερινια σε διεκδικιση
6.37 Φαουλ του Σαββινη οπου ο Καραγκουνης σπαραζει απο πονο...πανω σε διεκδικιση
7.15 Φαουλ του Μουν σε διεκδικιση
7.28 Τακλιν του κατσουρανη στον ιβιτσ απο πισω ορισμος της κιτρινης καρτας(καρτα πουθενα - υπαρχει ακομα μια φαση καρτα του κατσουρανη στο πρωτο μερος δεν την δειχνει στο συγγεκριμενο βιντεο)
7.43 ο Ζιλμπερτο σιλβα παθενει εξαρθροση στον ομωπλατης
8.08 Νο comment
9.12 φαουλ του μουν σε διεκδικιση
9.34 ....
ειδαμε εναν παοκ φοβισμενο, να μην μπαινει γερα στις φασεις, ατολμο.. χωρις ποιοτιτα Σαντος φυγε...
χαχαχαχα
- PABLO GARCIA1
Καλά θα ήταν να σκεφτόμαστε κάτι πριν γράψουμε και να μην είμαστε τόσο βασιλικότεροι του βασιλέως...
Υπήρξαν παιχνίδια που η διαιτησία κάθε άλλο παρά μας αδίκησε π.χ. με ΑΕΚ στα play-off που έπαιζαν με εννιά, με γάβρο σε πρωτάθλημα μέσα που έπαιζε με δέκα και ήταν και αδιάφορος και με πολλούς αναπληρωματικούς αλλά και στο Καραισκάκη και η ομάδα τα ίδια συμπτώματα έδειξε...κλεισμένη στο καβούκι της μπας και κλέψει το αποτέλεσμα.
Ανέφερα μόνο τα πιό χαρακτηριστικά καθώς παρόμοια συμπτώματα η ομάδα έδειξε και σε ματς με πολύ κατώτερους αντιπάλους.....
Λοιπόν η διαιτησία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Ευθύνες έχει και μάλιστα σοβαρές αλλά δεν είναι η λύση σε όλα τα στραβά μας.
Οσο για το ποιούς ήθελε και ποιοί ήρθαν ο Σάντος έχει τα δίκια του καθώς ο σχεδιασμός αποδείχθηκε λανθασμένος....δεν ξέρω ποιά ήταν βέβαια η συνεισφορά του α' αυτόν αλλά όντως δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός....αυτό μαζί με τους τραυματισμούς είναι οι δικαιολογίες του και σωστά.
Πάντως ένας προπονητής που θέλει να λέγεται μεγάλος και δουλεύει για 3ο χρόνο σε μιά ομάδα θα έπρεπε έστω και έτσι να κάνει την ομάδα να παίζει καλύτερα και το κυριότερο με άλλη νοοτροπία.
Υπήρξαν παιχνίδια που η διαιτησία κάθε άλλο παρά μας αδίκησε π.χ. με ΑΕΚ στα play-off που έπαιζαν με εννιά, με γάβρο σε πρωτάθλημα μέσα που έπαιζε με δέκα και ήταν και αδιάφορος και με πολλούς αναπληρωματικούς αλλά και στο Καραισκάκη και η ομάδα τα ίδια συμπτώματα έδειξε...κλεισμένη στο καβούκι της μπας και κλέψει το αποτέλεσμα.
Ανέφερα μόνο τα πιό χαρακτηριστικά καθώς παρόμοια συμπτώματα η ομάδα έδειξε και σε ματς με πολύ κατώτερους αντιπάλους.....
Λοιπόν η διαιτησία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Ευθύνες έχει και μάλιστα σοβαρές αλλά δεν είναι η λύση σε όλα τα στραβά μας.
Οσο για το ποιούς ήθελε και ποιοί ήρθαν ο Σάντος έχει τα δίκια του καθώς ο σχεδιασμός αποδείχθηκε λανθασμένος....δεν ξέρω ποιά ήταν βέβαια η συνεισφορά του α' αυτόν αλλά όντως δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός....αυτό μαζί με τους τραυματισμούς είναι οι δικαιολογίες του και σωστά.
Πάντως ένας προπονητής που θέλει να λέγεται μεγάλος και δουλεύει για 3ο χρόνο σε μιά ομάδα θα έπρεπε έστω και έτσι να κάνει την ομάδα να παίζει καλύτερα και το κυριότερο με άλλη νοοτροπία.
- the_Briton
κανεις λαθος.. η διατισια σε ενα παιχνιδι παιζει πολυ μεγαλο ρολο και σου ειπα γιατι και πως... δεν χρειαζεται.... να εκτεθει ,δινοντας εμπνευσμενα πεναλτνι κλπ.. μονο που δεν σαφηνει .. να διεκδικισεις καν την μπαλα.. σου στερει το μεγαλο σου πλεονεκτιμα... την δυναμη και το παθος!!!!
μου εφερες 2 παραδειγματα οπου η διαιτισια δεν σε βοηθησε αλλα εκανε κατι που επρεπε να γινει και ισως πιο νωρις...!
Σιγουρα δεν ειναι ο απολυτος παραγοντας.... εικονας μιας ομαδας.. αλλα δεν παραμενει να ειναι ενας σημαντικος παραγοντας
μου εφερες 2 παραδειγματα οπου η διαιτισια δεν σε βοηθησε αλλα εκανε κατι που επρεπε να γινει και ισως πιο νωρις...!
Σιγουρα δεν ειναι ο απολυτος παραγοντας.... εικονας μιας ομαδας.. αλλα δεν παραμενει να ειναι ενας σημαντικος παραγοντας
Ειλικρινά... πέφτω από τα σύννεφα. Αλλά όταν θυμάσε την αεκ με 9 παίκτες και τον ολυμπιακό με 10. Θα πρέπι να θυμάσε με προπονιτή τον Άγγελο Αναστασιάδη ότι παίζαμε με 9 σε σχεδόν σε κάθε παιχνίδη με τον γαύρο. Με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο παρακαλώ. Και αντιπίθεση στο 92' 20'' Ο ΠΑΟΚ φεύγει μόνος του για να κάνει το 2-1 με τον γαύρο σε καθυστέρήσεις 3' από τον τέταρτο. Να συνεχίσω; Δεν νομίζω. Όσο για την αεκ ο ΠΑΟΚ φίλε μου υπέστη άδικες ήττες. Ο Νικολαϊδης έπεφτε πέναλτι. Φάουλ που δεν υπήρχανε έξω από την περιοχή για να τα εκτελέση ο Τσιάρτας. Τι να μιλήσω για τις κίτρινες που παίρνανε οι αμυντικοί μας με το καλημέρα έχοντας μπροστά τους άλλα 80' παιχνίδι. Κόκκινες; πόσες θες. Ακόμη και 3-4 του ΠΑΟΚ μέσα στην άεκ οργίαζαν οι διαιτητές για να φτάσουνε στην ισσοφάριση.Orwell έγραψε:Καλά θα ήταν να σκεφτόμαστε κάτι πριν γράψουμε και να μην είμαστε τόσο βασιλικότεροι του βασιλέως...
Υπήρξαν παιχνίδια που η διαιτησία κάθε άλλο παρά μας αδίκησε π.χ. με ΑΕΚ στα play-off που έπαιζαν με εννιά, με γάβρο σε πρωτάθλημα μέσα που έπαιζε με δέκα και ήταν και αδιάφορος και με πολλούς αναπληρωματικούς αλλά και στο Καραισκάκη και η ομάδα τα ίδια συμπτώματα έδειξε...κλεισμένη στο καβούκι της μπας και κλέψει το αποτέλεσμα.Ανέφερα μόνο τα πιό χαρακτηριστικά καθώς παρόμοια συμπτώματα η ομάδα έδειξε και σε ματς με πολύ κατώτερους αντιπάλους.....
Λοιπόν η διαιτησία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Ευθύνες έχει και μάλιστα σοβαρές αλλά δεν είναι η λύση σε όλα τα στραβά μας.Οσο για το ποιούς ήθελε και ποιοί ήρθαν ο Σάντος έχει τα δίκια του καθώς ο σχεδιασμός αποδείχθηκε λανθασμένος....δεν ξέρω ποιά ήταν βέβαια η συνεισφορά του α' αυτόν αλλά όντως δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός....αυτό μαζί με τους τραυματισμούς είναι οι δικαιολογίες του και σωστά.
Εαν φτάσαμε να λέμε ήρθανε για πλάκα και κάτι τέτοια...Λυπάμε πολύ φίλε μου.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Και όπως κάθε αλήθεια, πονάει...
Δίκιο έχετε και οι δύο....
Και όπως κάθε αλήθεια, πονάει...
Δίκιο έχετε και οι δύο....
- PABLO GARCIA1
Realcon ειλικρινά δεν κατάλαβες τίποτα απ' αυτά που έγραψα....μα τίποτα....
Και επειδή δεν γράφω τόσο δυσνόητα πράγματα,ούτε τίποτα βαθυστόχαστες φιλοσοφικές αναλύσεις, και πριν λυπηθείς, ξαναδιάβασε ρε αδερφέ τι έγραψα....
Και επειδή δεν γράφω τόσο δυσνόητα πράγματα,ούτε τίποτα βαθυστόχαστες φιλοσοφικές αναλύσεις, και πριν λυπηθείς, ξαναδιάβασε ρε αδερφέ τι έγραψα....
Αδερφέ όταν μιλάς για αδιαφορία έχεις την ομάδα μικρή και τους άλλους υπερ ομάδα με καθαρή διαιτησία.
Αναφέρνεις όλα τα στραβά τα δικά μας και τους κάνεις πρώτους μάγκες τους αθηναίους. Με 9 η αεκ και μπλα...μπλα... ο Ολυμπιακός αδιάφωρος και με απουσίες βασικών παικτών.
Πες μας ότι δεν γουστάρεις την νοοτροποία του Σάντος να τελειώνουμε. Που δεν θα κάνεις και κανένα κακό λέγοντας διατυπώνεις την άποψη σου.
Όχι όμως και έτσι.
Ο ΠΑΟΚ έχει καεί φίλε μου από αυτές τις ομάδες και το ξέρεις.
Μα έτσι όπως τα γράφεις΄... είναι να τους λυπηθώ κι όλας.
Αναφέρνεις όλα τα στραβά τα δικά μας και τους κάνεις πρώτους μάγκες τους αθηναίους. Με 9 η αεκ και μπλα...μπλα... ο Ολυμπιακός αδιάφωρος και με απουσίες βασικών παικτών.
Πες μας ότι δεν γουστάρεις την νοοτροποία του Σάντος να τελειώνουμε. Που δεν θα κάνεις και κανένα κακό λέγοντας διατυπώνεις την άποψη σου.
Όχι όμως και έτσι.
Ο ΠΑΟΚ έχει καεί φίλε μου από αυτές τις ομάδες και το ξέρεις.
Μα έτσι όπως τα γράφεις΄... είναι να τους λυπηθώ κι όλας.
Να φύγει ο Σάντος βρε αδερφέ αλλά ο επόμενος που θα έρθει όταν θα φας την τριάρα σου απο τον βάζελο θα λες πάλι ο ίδιος να φύγει γιατί δεν κάνει?
Ένα λινκ για τους "ειδήμονες" που βλέπουν περιστασιακή εύνοια ή περίπου δίκαιη αντιμετώπιση από την διαιτησία, ώστε να μπορέσουν να εμπλουτίσουν το οπλοστάσιο επιχειρημάτων τους.
http://www.super3.gr/
Τους εύχομαι καλή βουτιά στον βόθρο ψωροπερηφάνειας, κακεντρέχειας και αχαριστίας που επέλεξαν να συχνάζουν και ελπίζω τα επόμενα 100 χρόνια που η διοίκηση θα κάνει το έγκλημα να παίρνει αποφάσεις χωρίς να τους ρωτήσει να παραμείνουν το ίδιο διασκεδαστικά γραφικοί.
Αλήθεια, μήπως και η περσινή πορεία ήταν γιατί είμασταν ομάδα του Γκαγκάτση;
http://www.super3.gr/
Τους εύχομαι καλή βουτιά στον βόθρο ψωροπερηφάνειας, κακεντρέχειας και αχαριστίας που επέλεξαν να συχνάζουν και ελπίζω τα επόμενα 100 χρόνια που η διοίκηση θα κάνει το έγκλημα να παίρνει αποφάσεις χωρίς να τους ρωτήσει να παραμείνουν το ίδιο διασκεδαστικά γραφικοί.
Αλήθεια, μήπως και η περσινή πορεία ήταν γιατί είμασταν ομάδα του Γκαγκάτση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teratios την Τρί 27 Οκτ 2009, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.