9. Fedor Chalov
-
Re: 9. Fedor Chalov
Απ τους καλυτερους του γηπεδου. Λαθος η αλλαγη του αλλα ίσως να κουραστηκε. Βλέπει πολυ γηπεδο ο παίχτης αλλα οι συμπαίχτες του νομιζω δεν το έχουν καταλαβει.
Γενικα καλο θα ηταν να έχει δίπλα του παίχτες που παιζουν περισσοτερο χωρις τη μπάλα. Θα δούμε πως θα πάει η προσαρμογη.
Γενικα καλο θα ηταν να έχει δίπλα του παίχτες που παιζουν περισσοτερο χωρις τη μπάλα. Θα δούμε πως θα πάει η προσαρμογη.
-
Και εγω το ιδιο βλεπω δυστυχως
Ελαχιστες θετικες ενεργειες και σε πλεονεκτικες θεσεις μονιμως αργοπορει. Σε αντιθεση με μπραντον που παιρνει αποφασεις αστραπιαια ασχετως το ποσο συχνα τα καταφερνει.
Δεν ξερω τα παιδια τι εβλεπαν στο λαιβ και τον εγκωμιαζαν
Ελαχιστες θετικες ενεργειες και σε πλεονεκτικες θεσεις μονιμως αργοπορει. Σε αντιθεση με μπραντον που παιρνει αποφασεις αστραπιαια ασχετως το ποσο συχνα τα καταφερνει.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός
Πάλεψε έσπασε μπάλες κέρδισε μονομαχίες και πήρε μέτρα ή ομάδα
Φάνηκε πόσα μέτρα χάσαμε μόλις βγήκε
Πάλεψε έσπασε μπάλες κέρδισε μονομαχίες και πήρε μέτρα ή ομάδα
Φάνηκε πόσα μέτρα χάσαμε μόλις βγήκε
Απο τους 4 της μεσοεπιθετικής και επιθετικής γραμμής ήταν ο καλύτερος. Έδωσε μάχες, έδινε στηρίγματα, έσπασε μπάλες, ψοφησε και με το που βγήκε φάνηκε η απουσία του. πολύ μόνος του μπροστα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Ξαναδες το ματς και μπορει να καταλαβεις..alexgarcia6 έγραψε:Και εγω το ιδιο βλεπω δυστυχως
-
Για πες μου για τις κερδισμενες μονομαχιες που ειχε 0/5.. οπως και ολες φορες που εσπασε τη μπαλα, ασχετα αν αυτη κατεληγε πλαγιο αουτ…Amsterdamer_87 έγραψε:Ξαναδες το ματς και μπορει να καταλαβεις..alexgarcia6 έγραψε:Και εγω το ιδιο βλεπω δυστυχως
Αν δεις αδερφέ τα στατιστικά θα αναθεωρησεις.Tolaros έγραψε:Το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα , πολύ καλός
Επαφές με μπάλα, πάσες , σουτ , τριπλες , κερδισμένες εναέριες μονομαχίες.
Ζερο , τίποτα.
Εξαιρετικός με βάση τα στοιχεία που έχει...είναι πρώτη εμφάνιση που αφήνει πολλές προσδοκίες για τη συνέχεια όταν δουλευτούν περισσότερο οι αυτοματισμοί με τους συμπαίκτες του στο επιθετικό τρανζίσιον. Ένα θεματάκι με το ρόστερ είναι όμως, ότι έχουμε 3 φορ αλλά κανένα δεν μπορεί να παίξει ικανοποιητικά με πλάτη να κρδίσει μονομαχίες στον αέρα κλπ.
-
- figurehead4
Φοβερός, πραγματικά φοβερός παίχτης. Βγήκε και φάνηκε πόσα μέτρα μας κέρδιζε. Χάνει ο Τισουνταλι τη μπάλα και τρώμε το 2-1 που σε αντιστοιχες φασεις αυτός γυρνούσε και έβγαζε μπροστά. Απίστευτο που τον εβγαλε
-
Περισσότερες επαφές και πασες ειχε απ τον οσιμεν (τοπ 10 φορ στον πλανήτη).giapas έγραψε:Αν δεις αδερφέ τα στατιστικά θα αναθεωρησεις.Tolaros έγραψε:Το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα , πολύ καλός
Επαφές με μπάλα, πάσες , σουτ , τριπλες , κερδισμένες εναέριες μονομαχίες.
Ζερο , τίποτα.
Οχι οτι μου λένε και πολλά αυτα, δεν ειναι μπασκετ η μπαλα.
Ότι και να λένε τα στατιστικά από τους 4 μπροστά ήταν μακράν ο καλύτερος. Πολύ δουλειά και ωραίες κινήσεις.