Μη ξεχναμε οτι η Πολις εαλω δις! Παμε να τους μαμησουμε οθωμανικα
Galatasaray-ΠΑΟΚ 25/9-22:00,CosmotesportsHd
-
Daskalos_4
Re: ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΥ-ΠΑΟΚ 25/9-22:00,CosmotesportsHd
Αν με εβαζαν να διαλεξω, θα προτιμουσα ηττα απο Γαλατα, νικη με Οαρης. Ωστοσο, πιστευω πως θα συμβεί το αντιστροφο: χ2 με Γαλατα, χ2 με Οαρης.
Μια χαρά βόλεψε η νίκη της Γαλατά με Φενερ,που είχε και δώσει τύχης εδώ που τα λεμε..Αστους να κατέβουν υπεροπτικα..
Unpopular opinion αλλα η ομαδα εχει την ικανοτητα να παρει τους βαθμους που θελει στα ματς που ακολουθουν. Χρειαζεται ηρεμια και εξυπναδα ενοψει και του must win αγωνα της Κυριακης (ναι αυτος ειναι ο must win).
Δεν θα εκπλαγω αν δω το λεγομενο ροτεισον απο τον Ραζβαν σε αυτο το ματς και οχι στης Κυριακης.
Ειναι σε φορμα, ειναι απιστευτα ταλαντουχοι επιθετικα αλλα με τα κενα τους πισω τα οποια μπορουμε να χτυπησουμε.
Το ματς φωναζε Μπραντον αλλα δυστυχως δεν θα ειναι διαθεσιμος.
Εχοντας πει τα παραπανω....πιστευω οτι θα κερδισουμε
Δεν θα εκπλαγω αν δω το λεγομενο ροτεισον απο τον Ραζβαν σε αυτο το ματς και οχι στης Κυριακης.
Ειναι σε φορμα, ειναι απιστευτα ταλαντουχοι επιθετικα αλλα με τα κενα τους πισω τα οποια μπορουμε να χτυπησουμε.
Το ματς φωναζε Μπραντον αλλα δυστυχως δεν θα ειναι διαθεσιμος.
Εχοντας πει τα παραπανω....πιστευω οτι θα κερδισουμε
Διαφωνώ ότι μια 7αρα πρέπει απλά να την θεωρούμε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα λόγω διαφοράς δυναμικότητας.
Κάποτε πριν χρόνια κάποια άλλη ομάδα άρπαζε τόσα και εμεις την γλεντούσαμε που ήταν ο κλόουν της Ευρώπης.
Εγω δεν θέλω να ζήσω τα ίδια !!!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!! Διπλό μέσα στην Πόλη!!!
Κάποτε πριν χρόνια κάποια άλλη ομάδα άρπαζε τόσα και εμεις την γλεντούσαμε που ήταν ο κλόουν της Ευρώπης.
Αυτοί εντωμεταξυ αναπληρωματικό τερματα έχουν το Ζιβκο Ζιβκοβιτς της Τουρκίας ...Μακάρι να εκμεταλλευτουμε την απουσία του Μουσλερα...
Δε λέω ότι θα είναι φυσιολογικό. Λέω ότι είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή.van rooy έγραψε:Διαφωνώ ότι μια 7αρα πρέπει απλά να την θεωρούμε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα λόγω διαφοράς δυναμικότητας.
Αν συμβεί προφανώς θα είναι άσχημο αλλά πρέπει να συνεχίσεις, όχι να τα γκρεμίσεις όλα.
Δλδ αν πηγαίνεις τραίνο και είσαι 8 βαθμούς μπροστά από όλους τους ποκιτες και χάσεις 6 -1 στο Μάντσεστερ θα διώξεις τον προπονητή όπως έκανε η Δυναμό;
Προφανώς θα ξενερωσουμε αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το ότι γελάσαμε με τον κλόουν είναι γεγονός αλλά ήταν και μια άλλη εποχή που συνοδευόταν από ότι έκανε εγχώρια. Οι εποχές έχουν αλλάξει και τέτοια σκορ συμβαίνουν στις περισσότερες ομαδες αραιά και που. Ναι να ξενερώνεις, ναι να σκάσεις αλλά όχι να καταρρευσεις και να αποπροσανατολιστεις. Πιστεύω από εδώ και πέρα όπως διαμορφώνεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο με την αύξηση των αγώνων, των ρυθμών και των εντάσεων, θα επιπλέουν όσοι μπορούν να μένουν πιο ισορροπημένοι πνευματικά τόσο στις μεγάλες επιτυχίες όσο και στις μεγάλες αποτυχίες. Και ο ΠΑΟΚ φαίνεται να μπαίνει σιγά σιγά σε αυτό το μονοπάτι.. Δεν υπάρχει λόγος να ξεστρατισει..
Αναμφισβητητα δυσκολο παιχνιδι
Αλλα αυτα ειναι τα παιχνίδια που ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ
Η ομαδα εχει τα φοντα να πάρει θετικο αποτελεσμα, με εξυπνη προσεγγιση στο παιχνίδι της
Δεν θα είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι εκπληξη
Αλλα αυτα ειναι τα παιχνίδια που ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ
Η ομαδα εχει τα φοντα να πάρει θετικο αποτελεσμα, με εξυπνη προσεγγιση στο παιχνίδι της
Δεν θα είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι εκπληξη
-
Luigi Vampa
Έχουν φάει 6 κ 7 η Λίβερπουλ, η Μπαρτσα κ η Εθνική Βραζιλίας, τι να λέμε τωρα
Γιατί θα μας ρίξει 6 ή 7 χαχαχα
Διπλό από δω ως την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ….
Διπλό από δω ως την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ….
- ΑποστόληςΑ
Δεν κατανοώ γιατί πρέπει να φάμε πολλά γκολ στην Πόλη, ή γιατί πρέπει να μπούμε στο ψευτοδίλημμα καλύτερα να χάσουμε από την Γαλατά, παρά από τον α.ρ.η.
Χαχαχαχα...DamoN έγραψε:Γιατί θα μας ρίξει 6 ή 7 χαχαχα
….
Δεν σκεφτόμουν τη Γάλατα όταν έγραφα όσα έγραφα. Σκέψου να γίνει κάτι τέτοιο..
Θα αλλάξω όνομα σε γκαντεμοσαντος.
Διπλό τη Τετάρτη..
Έχεις δίκιο Αποστολη. Αυτά ντα διλληματα τελείωσαν από πέρυσι. Νίκη σε κάθε ματς που παίζουμε.. Νίκες παντού..ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν κατανοώ γιατί πρέπει να φάμε πολλά γκολ στην Πόλη, ή γιατί πρέπει να μπούμε στο ψευτοδίλημμα καλύτερα να χάσουμε από την Γαλατά, παρά από τον α.ρ.η.
Εγώ δεν τον φοβάμαι τον ΠΑΟΚ του Ραζβαν να υποστεί βαριές ήττες. Θυμάται κανείς ήττα με πάνω απο 4 γκολ επί Ραζβαν; Γενικά η ομάδα στα δύσκολα ανταποκρίνεται και δείχνει σοβαρότητα. Το δε κίνητρο είναι μεγάλο για τους ποδοσφαιριστές μας.
-
black death
Ρε παιδες, ερωτηση. Ο αντενα minus το δείχνει το παιχνίδι; Ή μονο οτε;