Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Μπουγάτσας, γιατί παίζει με μυαλό.
Φραπααααααρρρρρ :lol:

Έκανε πάλι το καθήκον της η ομάδα του οαρεως, της γειτονιάς Ν. Ελβετίας
Συγχαρητηρια
Όπως κ πέρυσι με την αεχ

Απλά όταν θα κανουμε το back to back, θα σκούζει πάλι ο καραφλοκορακας, γιατί δεν εκατσαν να χάσουν από το γαύρο κ έτσι πήρε πάλι πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ :lol:
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το δεύτερο γκολ του Άρη.
Ακόμη και στις γραμμές του var μου φάνηκε ξεκάθαρα μπροστά ο Μορόν. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, θα μπορούσαν άνετα 2-3 να είναι κομμάτι του ρόστερ μας και με την κατάλληλη δουλειά θα μάθαιναν και τις απαιτήσεις του Λουτσέσκου.
Αυτό που εγώ δε θέλω είναι να ρίξουμε το βάρος στη Galata και να παίξουμε με τη δεύτερη ενδεκάδα με τον Άρη.
Στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο πιο παιχνίδι θέλω να κλειδώσω και αυτό δεν είναι της Τουρκίας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

και γω υπερ του πρωταθηματος ειμαι, το γιουροπα ειναι δυσκολη διοργανωση
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για όποιον έχει απορίες περί της σημασίας του κάθε παιχνιδιού, με γνώμονα το καλό της ομάδας, ας ξανακούσει το ποντκαστ του Ντουμ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

O Μαντσου μια χαρά έπαιζε στην ομάδα μας. Κοντρολαρισμενος,δυνατός,παίζει σε πολύ γρήγορους χρόνους και γνωρίζει την θέση τακτικά πολύ καλα
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ανόητα διλήμματα ραδιοφωνικών...παραγωγών.Τι προτιμάτε,να φάτε ή να πιείτε;Να ανασανετε ή να εκπνευσετε;Εδώ σας θέλω...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχει καλουτσικη ομάδα ο οαρης ειδικά από το 8 και μπροστά ειδικά αν βρουν χώρους (όπως θα γίνει με όλους τους τοπ4) .
Μεσοαμυντικα και στο αμυντικό τρανζισιον έχουν θέματα αλλά ο γαύρος ήταν τόσο τραγικός που δεν μπόρεσε ούτε εκεί ούτε σε σετ επιθέσεις να βγάλει κατι.
Ειδικά όταν έβαλε Γουιλιαν και Ολιβέιρα για να γυρίσει το ματς, γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.
Αυτά συμβαίνουν όταν φέρνεις παίκτες κορμού τελευταία στιγμή , αλλά εμείς να μην ξεχάσουμε να τους ζηλέψουμε ...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες εαλληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από boogeyman77 »

astral έγραψε:Ναι φοβερή κατάσταση και ξέμει(Ονε στα πανέρια ....
3300 αγωνιστικά
λεπτά (37 συμ) ο 38χρονος με 7 γκολ και 1 ασίστ σε laliga & Champions League με Σεβίλλη!!!! Ούτε σε Τουρκιες, ούτε αναπληρωματικος με ελάχιστη συμμετοχή σε μια μέτρια γαλλική ομάδα όπως τα στόπερ που πήραμε.Αν δεν είναι αυτό εξαιρετική κατάσταση τότε οι δικοί μας σταμάτησαν το ποδόσφαιρο και δεν το ξέρουμε! Το ξέμεινε έχει να κάνει με το συμβόλαιο που ψάχνει.3 χαρτιά συν μπόνους μεταγραφής του δίνει η χάρτινη.Καμμια σχέση με τα συμβόλαια που δίνουμε εμείς ( Coley & Lovren ζήτημα να μας βγαίνουν δύο μυρρια και οι δύο μαζί ) Οπότε μην κάνουμε το άσπρο μαύρο επειδή μάλλον πάει σε ανταγωνιστές.Καλως η κακώς ο ανταγωνισμός έριξε χρήμα φέτος.Εμεις αν και είχαμε τα περισσότερα έσοδα μακράν από τους άλλους και παρότι πρωταθλητές, διαλέξαμε να πάμε άκρως συντηρητικά ποντάροντας να κάνει πάλι θαύματα ο Razvan.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Παίζει να μην εχεις δει ούτε δευτερόλεπτο ΠΑΟΚ και τους ανταγωνιστές του στο χορτάρι ε?

Ποια περισσότερα έσοδα ? Ποια συντηρητικά ? Επειδή δεν παίρνουμε πανάκριβους 38χρονιυς παπάρες στα σέντερ μπακ μας? Που ζεις?
San4

Δημοσίευση από San4 »

Απίστευτο με αυτο το ροστερ του ΠΑΟΚ να ακούμε για θαύματα του ραζβαν, που κατα τα αλλα οντως δεν βλεπει κανεναν σαν προπονητης στην ελλαδα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτή τη στιγμή η κούλα είναι σαν την ελλάδα των 80' κ 90'
Έχει κάποια χρήματα διαθέσιμα και αντί να τα επενδύσει έτσι ώστε να έχει μία σταθερή μελλοντικά ανάπτυξη, τα δίνει εδώ κ εκεί για να κάνει το γούστο του ο ραλίστας - αηδός.
Να χαίρεστε με κάτι τέτοια
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

beyes4 έγραψε:Ανόητα διλήμματα ραδιοφωνικών...παραγωγών.Τι προτιμάτε,να φάτε ή να πιείτε;Να ανασανετε ή να εκπνευσετε;Εδώ σας θέλω...
Δεν υπάρχουν ανόητα διλήμματα όταν θα παίξεις στη σειρά 2 ντερμπι. Γιατί ο ίδιος ο Λουτσέσκου πιθανα να επιλέξει στον ένα αγώνα τους μεν κ στον αλλο τους δε.
Αυτους που θεωρεί πιο βασικούς που θα τους βάλει?
Κ προφανώς θέλω να προχωρήσω Ευρωπη αλλά ας μην κερδίσω τη galata, δεν ειναι το must win match.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ολα θα τα χτυπησουμε δεν διαλεγω τιποτε ουτε ο Ραζβαν.... :opaokara: :opaokara:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Η καλύτερη διευθέτηση του χρόνου ανάμεσα στα ευρωπαϊκά ματς και τις εγχώριες διοργανώσεις δίνει φέτος μια μέρα έξτρα ξεκούρασης
Η μια μέρα ξεκούρασης είναι μεγάλο πλεονέκτημα . Όσο για την αξία του κάθε ματς είναι γνωστή σε όλους μας κι φυσικά ψευτοδιλληματα περί δήθεν επιλογής είναι για ραδιοφωνικούς μπούφους τύπου Ζαγορα κι Ραπτόπουλου για να μπορούν να σπεκουλαρουν εκ των υστέρων εναντίον της ομάδας μας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Με τέτοιες κινήσεις που κάνει η Κούλα, σε 2 χρονακια θα ξαναέρθουν εποχές 2013.

Γεροί να είμαστε, θα το δείτε.

Εκτός αν υπάρξει κάποιος και συγκρατήσει τον ραλίστα τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”