8. Tiemoué Bakayoko
- ΑποστόληςΑ
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
Πρέπει να μπει στον Βόλο, έστω και για λίγο. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να μπαίνει στην 20άδα.
Τι τους έλαχε τους νεοφερμένους ( ψάρακες) ...απο βδομάδα προσαρμογής ...σε διαβολοβδομάδα .
Άρε ράζβαν ..τι καλά που ήσουν παλιά...έρχονταν οι μεταγραφές...και πετούσες ένα μέχρι να προσαρμοστούν στα θέλω της ομάδας ....τους είχες με τον τρόπο σου σπάσει τον τσαμπουκά...γατάκια όλοι τους μπροστά στον general....
Τώρα οι γαμημένες διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις ούτε αυτό δεν σου αφήνουν να απολαύσεις.

Άρε ράζβαν ..τι καλά που ήσουν παλιά...έρχονταν οι μεταγραφές...και πετούσες ένα μέχρι να προσαρμοστούν στα θέλω της ομάδας ....τους είχες με τον τρόπο σου σπάσει τον τσαμπουκά...γατάκια όλοι τους μπροστά στον general....
Τώρα οι γαμημένες διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις ούτε αυτό δεν σου αφήνουν να απολαύσεις.

- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
- pisakaipoupoula
υπάρχει ποιότητα οκ, φαίνεται, αλλά πολύ βαρύς μου φάνηκε, πάρα πολύ βαρύς, δεν θυμάμαι αν έκανε προετοιμασία
- john4serres
-
- Επικοινωνία:
Μια χαρά διάθεση είδα να έχει ο παίκτης όπως και ποιότητα.Δεν ταλαιπωρεί την μπάλα και του αρέσει να την δίνει με την μία, κάτι που ευνοεί το σύστημα της ομάδας.Το κυριότερο απ' όλα όμως που με έπεισε ότι θα τον αγαπήσουμε είναι οι κατεβασμένες κάλτσες! Δεν γίνεται παίκτης αυτού του στυλ να μην γίνει ίνδαλμα 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 22 Σεπ 2024, 08:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Η πιο κομβική μεταγραφή για φέτος. Μακάρι σε 1 μήνα από σήμερα να τον δούμε να αρχίσει να αποδίδει το 25-30% του παλιότερου πολύ καλού εαυτού του.
Έχω πάντως πάρα πολύ δυνατό προαίσθημα για πάρτη του.
Έχω πάντως πάρα πολύ δυνατό προαίσθημα για πάρτη του.
- figurehead4
Είδα την πρώτη του παιχταρά και το χαμόγελο μου έφτασε στ αυτιά. Κάθε κίνηση σεμινάριο.
Μετά είδα και λίγο το τέλος του σκουληκιού με τον γκέι και τον Ολιβέιρα να προσφέρει γέλιο με τις μαλακίες του.
Μιλάμε για άλλο επίπεδο ο δικός μας. Τελείως άλλη φάση.
Και μην πιάσουμε τι έκανε ο Ολιβέιρα το 19, γιατί ό δικός μας αυτα που έκανε τότε, οι υπολοιποι εδώ μόνο τα ονειρεύτηκαν
Μετά είδα και λίγο το τέλος του σκουληκιού με τον γκέι και τον Ολιβέιρα να προσφέρει γέλιο με τις μαλακίες του.
Μιλάμε για άλλο επίπεδο ο δικός μας. Τελείως άλλη φάση.
Και μην πιάσουμε τι έκανε ο Ολιβέιρα το 19, γιατί ό δικός μας αυτα που έκανε τότε, οι υπολοιποι εδώ μόνο τα ονειρεύτηκαν