Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αν ζητήσουμε σε όλους μας τους αγώνες ξένους διαιτητές με επιχηρήματα λέτε θα απορήσει ο Λανουά . Ο Μάκης λίγο πρέπει να ενεργοποιηθεί οχι για να μας ευνοήσουν ποτέ δεν το θέλαμε αυτό αλλά τουλάχιστον για μια ισονομία...
Κάναμε τη δουλειά μας σχετικά εύκολα, Κολλει, Καμαρά πολύ καλοί, Κοταρσκι εγγυηση
Πιο δυναμική ομάδα φέτος, όταν βρει τα πατήματα και την ομοιογένεια της θα κάνει πάρτι.
Κουμπαρακης πως τη βρίσκει την άκρη τόσα χρόνια, δεν μπορώ να το καταλαβω
Πιο δυναμική ομάδα φέτος, όταν βρει τα πατήματα και την ομοιογένεια της θα κάνει πάρτι.
Κουμπαρακης πως τη βρίσκει την άκρη τόσα χρόνια, δεν μπορώ να το καταλαβω
Το έδειξα σε φίλους μου βαζελους και γαυρους και μου έλεγαν ρε μαϊμού πεναλτι σας εδωσαν;

-
Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχω δει χειροτερο πέναλτι στη ζωη μου και μαλιστα με βαρ.joshua έγραψε:Το έδειξα σε φίλους μου βαζελους και γαυρους και μου έλεγαν ρε μαϊμού πεναλτι σας εδωσαν;![]()
Ακομα και οι βουτες αλεξανδρη, γιαννακοπουλου και σια ειχαν μια λογικη του παραλόγου μπροστα σε αυτο.
Αυτό είναι για την εκπομπή που έπαιζε παλιά ο Χαρδαβέλας ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ !!!black death έγραψε:Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχω δει χειροτερο πέναλτι στη ζωη μου και μαλιστα με βαρ.joshua έγραψε:Το έδειξα σε φίλους μου βαζελους και γαυρους και μου έλεγαν ρε μαϊμού πεναλτι σας εδωσαν;![]()
Ακομα και οι βουτες αλεξανδρη, γιαννακοπουλου και σια ειχαν μια λογικη του παραλόγου μπροστα σε αυτο.
Φαντάζομαι καταλάβατε ότι νόμιζαν πως είναι φάση που δόθηκε πεναλτι υπέρ μας αν δεν το έγραψα σωστά.
- sourmenetes
- Moderator
-
περιμενω ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
με το gif-replay και να τους καλει να αφησουν την σφυριχτρα και να αλλαξουν επαγγελμα
με το gif-replay και να τους καλει να αφησουν την σφυριχτρα και να αλλαξουν επαγγελμα
Τί πέναλτυ έδωσε ρε ο μ@@@@@@ς;
Δεν έδειξαν επανάληψη, διότι δεν ήταν πέναλτυ. Καραστημένο.
Πολύ επιπόλαιοι ήμασταν. Αντί να ρίξουμε εξάρα είδαμε κάτι τρελλά από μερικούς παίχτες μας, που με τρέλλαναν.Τέλος πάντων.
Όλοι οι καινούριοι μου άρεσαν, πολύ καλό αυτό.
Πάμε παρακάτω. Αν δέσουν καλά, είμαστε για πολύ καλά πράγματα...

Δεν έδειξαν επανάληψη, διότι δεν ήταν πέναλτυ. Καραστημένο.
Πολύ επιπόλαιοι ήμασταν. Αντί να ρίξουμε εξάρα είδαμε κάτι τρελλά από μερικούς παίχτες μας, που με τρέλλαναν.Τέλος πάντων.
Όλοι οι καινούριοι μου άρεσαν, πολύ καλό αυτό.
Πάμε παρακάτω. Αν δέσουν καλά, είμαστε για πολύ καλά πράγματα...

Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος δεν κάνει ούτε για ερασιτεχνικα γαμω τα βύσματα .black death έγραψε:Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχω δει χειροτερο πέναλτι στη ζωη μου και μαλιστα με βαρ.joshua έγραψε:Το έδειξα σε φίλους μου βαζελους και γαυρους και μου έλεγαν ρε μαϊμού πεναλτι σας εδωσαν;![]()
Ο γελοίος αυτός τύπος δεν σφυρίζει καν απ' ευθείας το πέναλτι αλλά μετά από 5-6 δευτερόλεπτα αφήνοντας να ολοκληρωθεί και η δεύτερη ευκαιρία τους...κΑι όταν η μπάλα βγήκε εκτός περιοχής τότε σφύριξε.
Μιλάμε για τραγικό ζωαδι
Αν θυμόταν ότι είχε βγάλει κάρτα στο πέναλτι δε θα έβγαζε 2η κίτρινη. Εκεί ήταν πιο εξοργιστικοrenegade έγραψε:Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος δεν κάνει ούτε για ερασιτεχνικα γαμω τα βύσματα .black death έγραψε:Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχω δει χειροτερο πέναλτι στη ζωη μου και μαλιστα με βαρ.joshua έγραψε:Το έδειξα σε φίλους μου βαζελους και γαυρους και μου έλεγαν ρε μαϊμού πεναλτι σας εδωσαν;![]()
Ο γελοίος αυτός τύπος δεν σφυρίζει καν απ' ευθείας το πέναλτι αλλά μετά από 5-6 δευτερόλεπτα αφήνοντας να ολοκληρωθεί και η δεύτερη ευκαιρία τους...κΑι όταν η μπάλα βγήκε εκτός περιοχής τότε σφύριξε.
Μιλάμε για τραγικό ζωαδι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι μέρα αυτή!!! Δούλευα όλη μέρα, και βλέπω μια σπουδαία νίκη της ομάδας μας μετά από μια πάλι κακή διαιτησία και παράλληλα ήττα του γαυρου; Καλύτερα δε γίνεται! Όσο ο ΠΑΟΚ νικάει, είναι βέβαιο ότι η διαφορά με τους διεκδικητές θα μεγαλώνει, κάτι που είχε ξεκάθαρα γίνει στι αήττητο. Για τον αγώνα με τον Άρη, ήταν καλό που νίκησαν και για το μεταξύ μας. Τέτοιες ομάδες δύσκολα κάνουν σερί. Επίσης θα είμαστε πιο σοβαροί εμείς.
Μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή για αυτή την νίκη σήμερα! Ελπίζω να βρω να δω εκτεταμένα στιγμιότυπα, αν όχι ολόκληρο τον αγώνα.
Μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή για αυτή την νίκη σήμερα! Ελπίζω να βρω να δω εκτεταμένα στιγμιότυπα, αν όχι ολόκληρο τον αγώνα.
- Μπαρκαρούτσος
Την Τετάρτη πάρτε εκδίκηση για το μπάσκετ.
Ξέρω, άλλο Σμύρνη και άλλο Κωνσταντινούπολη, αλλά...
Ξέρω, άλλο Σμύρνη και άλλο Κωνσταντινούπολη, αλλά...

Οφτοπικ ,αλλά να ξέρετε ότι οι φίλοι του τίγρη, θα ξεριζωθουν,θα χρειαστεί όμως χρόνος,είναι πολλοί οι πουστηδες ,κάποιοι τελείωσαν, μέχρι το τέλος του χρόνου θα τελειώσουν και οι υπόλοιποι.