Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Φορτουνης ορτα πάνω από 50% ..
Έχουν τεχνογνωσία όμως. 13 μεταγραφές το χειμώνα και θα παίξουν μπάλα κάποια στιγμή.
ο φίλος μου ο Διαμαντόπουλος που τα έβλεπε όλα τέλεια, να δω τι θα βγει να πει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχουν τεχνογνωσία όμως. 13 μεταγραφές το χειμώνα και θα παίξουν μπάλα κάποια στιγμή.
ο φίλος μου ο Διαμαντόπουλος που τα έβλεπε όλα τέλεια, να δω τι θα βγει να πει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τώρα τίποτα. Σιωπή.aivas19 έγραψε:Επενδυσαν οι γαυροι (μεσω νοτιγχαμ), εμεις δεν ακολουθησαμε
Φαγανε 2, μπορουσαν να φανε και 4. Δεν εκαναν ουτε μια καθετη πασα νομιζω, πολυ ασυνδετη ομαδα
Εδω μεσα υπηρχε αποθεωση για τον Μεντιλιμπαρ (οπως και για τον Αλμειδα) να δουμε τι θα γραφτει τωρα
Στην 1η στραβή όμως....ποιος είδε το στραβοστόμη παοκτσή και δεν τον φοβήθηκε. Και δε δέχονται κι αντίλογο κιόλας. Τοξικό θα σε πουν αν αντιδράσεις.
soigol έγραψε:Θα μας σπάσουν τα κ@κ@λα μία εβδομάδα !!! Πάνε για τετράδα![]()
![]()
![]()
![]()

-
Καθε ηττα της εο είναι ευλογια. Ακομα κι απ το ΑΡΟΥΛΗΣ.
Οντως ΄τωρα πέρα απο την πλάκα στραβοπάτημα για τον σύμμαχο στην Ε.Π.Ο. ΓΑΎΡΟ.
Διπλό την άλλη Κυριακή και θα δείτε ποιος πάει για πρωτάθλημα...
Θα τις κόψεις τις παπαριές ή θα φάω πάλι μπαν;Eagle1980 έγραψε:Οντως ΄τωρα πέρα απο την πλάκα στραβοπάτημα για τον σύμμαχο στην Ε.Π.Ο. ΓΑΎΡΟ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Επειδή εγώ σκέφτομαι να το παιξω άσσο ψήστους όλους μέσα εδω να το παίξουν διπλό Miles .Miles έγραψε:Διπλό την άλλη Κυριακή και θα δείτε ποιος πάει για πρωτάθλημα...

Μαζί στηριξαμε την εκλογή Γκαγκάτση και δεν λέω παπαριές τώρα σοβαρά στο λέω.pilotos έγραψε:Θα τις κόψεις τις παπαριές ή θα φάω πάλι μπαν;Eagle1980 έγραψε:Οντως ΄τωρα πέρα απο την πλάκα στραβοπάτημα για τον σύμμαχο στην Ε.Π.Ο. ΓΑΎΡΟ.
-
- Επικοινωνία:
Δυνατός ο ρούλης φέτος φαινομενικά τουλάχιστον.Καλο που θα έρθουν ψηλωμένοι στην Τούμπα από την μία και από την άλλη μετά την άνετη νίκη τους επί ενός συνεδιεκδικητη ίσως επιτέλους δεν τους υποτιμήσουμε και σπάσουμε την κατάρα.Δευτερη σερί γκέλα στην Τούμπα θα είναι Ωραίο παικτακι ο Ισπανός χαφ που πήρανε με ίδια λεφτά που δώσαμε εμείς για εκείνον τον απίθανο τον Soares.
μίλησες με τιν Ντελια και σου ειπε ότι δεν παίζει μπάλα γιατί θέλει λεφτά;Eagle1980 έγραψε:Μαζί στηριξαμε την εκλογή Γκαγκάτση και δεν λέω παπαριές τώρα σοβαρά στο λέω.pilotos έγραψε:Θα τις κόψεις τις παπαριές ή θα φάω πάλι μπαν;Eagle1980 έγραψε:Οντως ΄τωρα πέρα απο την πλάκα στραβοπάτημα για τον σύμμαχο στην Ε.Π.Ο. ΓΑΎΡΟ.
Κι εγώ ακόμα πιο σοβαρά ρωτάω κι αν δεν απαντήσεις, είσαι ΣΤΗΜΕΝΟΣ
Το ότι το τονίζεις είναι ύποπτο όσο καλοπροαίρετος και να είμαι......Eagle1980 έγραψε:Μαζί στηριξαμε την εκλογή Γκαγκάτση και δεν λέω παπαριές τώρα σοβαρά στο λέω.pilotos έγραψε:Θα τις κόψεις τις παπαριές ή θα φάω πάλι μπαν;Eagle1980 έγραψε:Οντως ΄τωρα πέρα απο την πλάκα στραβοπάτημα για τον σύμμαχο στην Ε.Π.Ο. ΓΑΎΡΟ.
Κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο.
Παρόλο που δεν μου αρέσει αυτό που γράφω γιατί θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει οποία άποψη γουστάρει και να την εκφράζει ελεύθερα, είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά
Παρόλο που δεν μου αρέσει αυτό που γράφω γιατί θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει οποία άποψη γουστάρει και να την εκφράζει ελεύθερα, είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά