7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- WeWillRockYou
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Λίγο θολούρα, λίγο σύγχυση από την αρχή της σεζόν.
Θέλει λίγο να καθαρίσει το μυαλό του, για να ξανά βρει τα πατήματα του.
Θέλει λίγο να καθαρίσει το μυαλό του, για να ξανά βρει τα πατήματα του.
Αν είχες μαλώσει με τους συμπαίκτες σου και έπαιζες για να τους κάψεις θα είχες καλύτερη εικόνα
Εντάξει
Σίγουρα μπορεί καλύτερα
Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του σήμερα
Έβγαλε μια κούραση στο παιχνίδι, δεν ξέρω γιατί, αλλά ok
Σίγουρα μπορεί καλύτερα
Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του σήμερα
Έβγαλε μια κούραση στο παιχνίδι, δεν ξέρω γιατί, αλλά ok
Τέσσερα λεβελ πάνω ο Μουργκ, σύνελθε. Αν δεν θες να είσαι εδώ δεκτό, αλλά αν συνεχίσεις να παίζεις έτσι θα παρακαλάς να μείνεις εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Σάβ 21 Σεπ 2024, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
-
- Επικοινωνία:
Πολύ κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια.Μπορουσαμε να είχαμε τρία γκολ ακόμα αν ήταν καθαρό το μυαλό του.Κυριως στο πάρε βάλε του Shola πέταξα το τηλεχειριστήριο! Ελπίζω & εύχομαι να οφείλεται το παρατεταμένο ντεφορμαρισμα του σε καθαρά αγωνιστικά κριτήρια και όχι σε τυχόν ξενέρωμα που δεν πήρε μεταγραφή στο μεγαθήριο Redbull που έψαχνε για μαλακες. Συνελθε
Μην είστε αυστηροί με τον παίκτη. Μπορεί να είναι ντεφορμέ αλλά αυτά τα πράγματα παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζουν και σύντομα θα γίνει ο γνωστός καλός Ντέλιας,
Αυστηροί να είμαστε γιατί μόνον άμπαλος δεν είναι. Ξέρει ένα τόνο μπάλα, αλλά έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Δεν είδα τον σημερινό αγώνα, αλλά κρίνω από 3 ενέργειές του στο β΄ με τον βάζελο και πιστεύω αυτούς που αναφέρουν ότι και σήμερα έκανε του κεφαλιού του.
Θα γίνω κακός αν πω ότι καλά θα είναι να μην τον βάλει καθόλου στο Wembley ο Γιοβάνοβιτς, μήπως και τον τσούξει; Γιατί αυτό το παιχνίδι θα είναι τεράστιας ακροαματικότητας, κυρίως στο μεγάλο νησί και αν δεν πάρει λεπτό συμμετοχής εκεί, ίσως τον αναγκάσει να αλλάξει πλεύση. Αλλά και ο Λουτσέσκου νομίζω ότι πρέπει να του βάλει πάγο.
Θα γίνω κακός αν πω ότι καλά θα είναι να μην τον βάλει καθόλου στο Wembley ο Γιοβάνοβιτς, μήπως και τον τσούξει; Γιατί αυτό το παιχνίδι θα είναι τεράστιας ακροαματικότητας, κυρίως στο μεγάλο νησί και αν δεν πάρει λεπτό συμμετοχής εκεί, ίσως τον αναγκάσει να αλλάξει πλεύση. Αλλά και ο Λουτσέσκου νομίζω ότι πρέπει να του βάλει πάγο.
Οταν του αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο θα θημηθεί και αυτος τον παλιό καλό του εαυτό εως τότε αγγαρεία...Ettien26 έγραψε:Μην είστε αυστηροί με τον παίκτη. Μπορεί να είναι ντεφορμέ αλλά αυτά τα πράγματα παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζουν και σύντομα θα γίνει ο γνωστός καλός Ντέλιας,

pilotos έγραψε:Δεν παίζεστε στην ΜΙΡΛΑ
Sent from my iPad using Tapatalk

- Μπαρκαρούτσος
Καλησπέρα φίλε! Καινούριος στο φόρουμ;pilotos έγραψε:Δεν παίζεστε στην ΜΙΡΛΑ

Δεν το θεωρω μιρλα.Ο Ντελιας ειναι παικταρας για αυτον και τον εχουμε σε καποια στανταρ.Στο μυαλο μου θα μπορουσε να παιξει και στο κορυφαιο επιπεδο και για αυτο τον κρινω λιγο πιο αυστηρα.
Θες να γίνουμε φίλοι;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλησπέρα φίλε! Καινούριος στο φόρουμ;pilotos έγραψε:Δεν παίζεστε στην ΜΙΡΛΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος