Daskalos_4 έγραψε:...
-Poor AEK Athens
-Found his level

Daskalos_4 έγραψε:...
-Poor AEK Athens
-Found his level
Θα μου επιτρέψεις αγαπητέ να αμφιβάλλω. Οι απατεώνες εδώ κάτω δεν λειτουργούν ατομικά. Είναι ένταγμένοι σε ένα σύστημα που έχει τη δομή της μαφίας και περικλείει εκτός από το ποδόσφαιρο και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, την πολιτική/πολιτικούς, τα ΜΜΕ καθώς και το δικαστικό κύκλωμα! ΌΛΟ αυτό ΜΑΖΙ λειτουργεί όπως η Μαφία. Ο Ηλιόπουλος ήρθε για να κάνει συγκεκριμένη δουλειά, ως συνέχεια του Μελισσανίδη. Δίνει λογαριασμό στο σύστημα, δεν κάνει του κεφαλιού του. Αν τα τινάξει όλα στον αέρα θα τον τινάξουν κι αυτόν μαζί.Chalof έγραψε:Η αεκ θα φαει το μεγαλυτερο καζο της ιστοριας της με αυτον το muppet που εχει για προεδρο. Ο ανθρωπος ειναι η μεταφραση του ναρκισσου και ειναι κινητη χειροβομβιδα. Στις πρωτες φαπες θα τα τιναξει ολα στον αερα.
Δεν ζητώ κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν συμβεί. Στο ποστ μου π.χ. δεν περιλαμβάνω τίποτε παραπάνω, γιατί δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω για να φανεί το ποιόν του ανθρώπου Ηλιόπουλου.renegade έγραψε:Τι ακριβώς θέλεις να γράψουν?
Πέρα από την αναφορά στα γεγονότα η οποία έχει γίνει,δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω.
Εσύ ωραία τα λες εδώ μέσα ανώνυμα ( όσο ανώνυμος νομίζεις ότι είσαι),αλλά πάνε ως μεγαλοαρδ με το επώνυμο σου να γράψεις σε ένα σάιτ κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν συμβεί
Το σύστημα αυτό, που είναι πάνω από το "δήθεν κράτος", σου λέει μόνιμα ψέματα κατάμουτρα κι εσύ το εμπιστεύεσαι.tzouvi έγραψε:Το σύστημα αυτό που ανφέρεις φίλε είναι σχεδόν το ίδιο το κράτος.....Πως το λέγανε οι γαύροι να δεις?????
Κρατος ειναι ο Ολυμπιακός!!!! Απλά στο παιχνίδι παίζει δυνατά το αεκακι.....Έτσι ακριβώς είναι, χωρίς καμία υπερβολή
Ξέρω σχεδόν από πρώτο χέρι διευκολύνσεις (εκπτώσεις σε νοσοκομεία, δραστηριότητες, διακοπάρες και τόσα άλλα) σε διαιτητές, επόπτες κ.ο.κ Είναι μία συμμορία που αλλάζει μεταξύ τους μπράβους, παιδιά για τα θελήματα κ.α
Το ότι πρωταγωνιστούμε σ αυτή τη σαπίλα, μόνο θαύμα μπορείς να το πεις...
Όσο δεν αναφέρουν ότι η καρατιά με τις ταπες που έφαγε ο Πασχαλάκης ήταν κόκκινη καρτα και αυτόφωρο,ΔΕΝ υπάρχει κανενα χέρι του Βιεϊρίνια.pilotos έγραψε:Αλλά μην μου κουνάτε το χέρι ρε μπασταρδοι για το χέρι του Βιερίνια πριν μια δεκαετία στη Λαμία....