ΠΑΟΚ- ΠΑΟ 0-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ- ΠΑΟ 0-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακια, το αντίθετο μαλιστα. Αδυνατω ωστοσο να πιστέψω οτι σε ολοκληρη βορεια Ελλαδα δεν υπάρχουν 28.000 ΠΑΟΚτσηδες καθε φορα που να μπορουν να διαθεσουν εστω στα ντερμπι 50 με 100 ευρώ. Περυσι μονο, εκανα 4 φορες 600 χιλιόμετρα για να στηριξω και να απολαυσω την ομαδαρα μας (σιγα τα ωα ρε Δασκαλε, αλλοι ερχονταν απο Γερμανια κλπ, προφανως). Τι στερηθηκα; 5-6 μασαμπουκες απ εξω και 2 εξοδους για ποτο.
Ειναι παντοτε τοσο απλο; Οχι. Υπάρχουν άνθρωποι που μετρουν και το τελευταίο 50λεπτο; Υπαρχουν. Πρόκειται για την πλειοψηφια; Βγειτε μια βολτα εξω και θα μπορεσετε να βρειτε την απαντηση.
Τεσπα. Τις καλυτερες εξεδρες προσωπικά τις έχω δει με 20.000, οχι με 28.000. Οποτε μικρό το κακο (μεγαλο ομως για τα ταμεία της ομαδος).
Ειναι παντοτε τοσο απλο; Οχι. Υπάρχουν άνθρωποι που μετρουν και το τελευταίο 50λεπτο; Υπαρχουν. Πρόκειται για την πλειοψηφια; Βγειτε μια βολτα εξω και θα μπορεσετε να βρειτε την απαντηση.
Τεσπα. Τις καλυτερες εξεδρες προσωπικά τις έχω δει με 20.000, οχι με 28.000. Οποτε μικρό το κακο (μεγαλο ομως για τα ταμεία της ομαδος).
-
Μπαρκα δεν μιλαω για θεματα των ΠΑΕ. Εχεις δει εσυ να συζητουνται πολλακις τα "εσωκομματικα" των αλλων;
Εσυ κανεις ρητορικες ερωτησεις για τετοια ζητηματα λες και οντως περιμενεις να ανοιξουν εδω τετοιες κουβεντες
Εσυ κανεις ρητορικες ερωτησεις για τετοια ζητηματα λες και οντως περιμενεις να ανοιξουν εδω τετοιες κουβεντες
- Μπαρκαρούτσος
Κάπου πρέπει να ανοίξουν όμως. Αν δεν ανοίγουν στο forum του Paokmania, όπου υπάρχουν και ΣΦίτες και μη ΣΦίτες, αλλά έχει μάτια και η ΠΑΕ εδώ, πού θα γίνουν;
Ή 1000 να δώσουν 30€ για άλλα αθλήματα.
Εδώ δεν υπάρχουν 5000 να δώσουν ΜΙΑ ΦΟΡΑ 120€.Daskalos_4 έγραψε:Δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακια, το αντίθετο μαλιστα. Αδυνατω ωστοσο να πιστέψω οτι σε ολοκληρη βορεια Ελλαδα δεν υπάρχουν 28.000 ΠΑΟΚτσηδες καθε φορα που να μπορουν να διαθεσουν εστω στα ντερμπι 50 με 100 ευρώ.
Ή 1000 να δώσουν 30€ για άλλα αθλήματα.
-
Θα ανοιξουν εκει που δεν μπορουν με 2 κλικ οι αλλοι να τα διαβασουν ελευθερα
το αυτονοητο
το αυτονοητο
- Μπαρκαρούτσος
Αν έχουν ανοίξει, δεν έχω δει καμία αλλαγή. Οπότε μάλλον δεν άνοιξαν και ούτε πρόκειται. Και φυσικά οι ΣΦ πλέον είναι σχεδόν σιωπηλοί για τα πάντα. Εμένα αυτό δεν μ'αρέσει και με κάνει καχύποπτο, $σκ€φτομαι διάφορα.
Τη ξεφτίλα με τις φανέλες σε Τσίπρα και Καμμένο δεν μπορώ να τη ξεπεράσω.
Τη ξεφτίλα με τις φανέλες σε Τσίπρα και Καμμένο δεν μπορώ να τη ξεπεράσω.
-
Ναι προφανως αυτο σου εξηγω εδω δεν ανοιξαν και ουτε προκειται να ανοιξουν οσο ειναι "ανοιχτο" το φορουμ
Αυτο δεν σημαινει οτι εγω προτεινω να αλλαξει το φορουμ η οτιδηποτε
Επιλογη ειναι, και η τωρινη ειναι αποδεκτη
Τωρα εσυ αν δεν βλεπεις αλλαγες τι να πω.. εχουν γινει τα χιλια μυρια την τελευταια 5ετια
Αυτο δεν σημαινει οτι εγω προτεινω να αλλαξει το φορουμ η οτιδηποτε
Επιλογη ειναι, και η τωρινη ειναι αποδεκτη
Τωρα εσυ αν δεν βλεπεις αλλαγες τι να πω.. εχουν γινει τα χιλια μυρια την τελευταια 5ετια
- Μπαρκαρούτσος
Ίσως το ότι τα τελευταία 5 χρόνια ήμουν Θεσσαλονίκη τα 2, να φταίει για την ελλιπή πληροφόρησή μου για τα εσωτερικά αυτά θέματα.
Όπως και να 'χει, είμαστε πολύ off-topic (με δική μου ευθύνη). Αν θέλεις πάμε Καφενείο ή καλύτερα να το λήξουμε εδώ.
Όπως και να 'χει, είμαστε πολύ off-topic (με δική μου ευθύνη). Αν θέλεις πάμε Καφενείο ή καλύτερα να το λήξουμε εδώ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για πες ποια μυνήματα δεν περάσανε οι μοντ. Κόψε τις βλακείες λέω εγώ. Αν έβρισες δεν περνάει το μήνυμα. Ειδάλλως μια χαρά περνάνε όλα.Nikodiai έγραψε:Τραγικα τα περισσοτερα σχολια,ζουνε σε αλλον κοσμο.Δεν τα περνανε οι μοντ οταν τα κατακρινουμε αλλα περνανε τις παπαριες για αι φον και οτι αλλο σκεφτεται ο καθε μπαρμπας για μια νεολαια που δυσκολευεται.
Μέτρια η ομάδα χθες και αναμενόμενη εμφάνιση όπως κάθε φορά μετά από διακοπή.
Ειμασταν καλύτεροι έστω και έτσι και αν είχαμε σε υποφερτή μέρα Ντελια, Ζιφκο και Τάισον θα παίρναμε άνετη νίκη.
Οζντοεφ MVP, πολύ καλοί Κοταρσκι, Όττο και Μιχαηλίδης.
Ντεσποτωφ και Σαματα σαν να μην μπήκαν, κρίμα που έλειπαν οι Τόμας και Τισουνταλι
Συνεχίζουμε ταπεινά και game by game.
Υ.Γ. Ο Αλόνσο από το 35 και μετά γύρισε τον Αραο πίσω για την πρώτη μπαλιά και συμμαζέψε το χαλί του βαζελου πισω
Ειμασταν καλύτεροι έστω και έτσι και αν είχαμε σε υποφερτή μέρα Ντελια, Ζιφκο και Τάισον θα παίρναμε άνετη νίκη.
Οζντοεφ MVP, πολύ καλοί Κοταρσκι, Όττο και Μιχαηλίδης.
Ντεσποτωφ και Σαματα σαν να μην μπήκαν, κρίμα που έλειπαν οι Τόμας και Τισουνταλι
Συνεχίζουμε ταπεινά και game by game.
Υ.Γ. Ο Αλόνσο από το 35 και μετά γύρισε τον Αραο πίσω για την πρώτη μπαλιά και συμμαζέψε το χαλί του βαζελου πισω
Γενικά το φοβόμουν το παιχνίδι αλλά ο βαζελος το φοβήθηκε ακόμα πιο πολύ.. το -8 θα τον σκότωνε
Έστησε πιο πίσω τις γραμμες του και πήγε να το κλέψει .
Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά και δεν έπεσε στην παγίδα να ανεβεί ψηλά στο γήπεδο
Δεν περιμενα ότι θα το πω αυτό αλλά Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τον Μπράντον, η ομάδα χάνει μέτρα στο αρχικό repress
Το δίδυμο Σβαμπ Οζντοεφ πήγε καλά αλλά έλειπε αυτή η μαγεία του Μειτε με αποτέλεσμα να αναγκάζεται Ντελιας και Ταισον να γυρίζουν πολύ πίσω
Μου άρεσε πολύ η πίεση και οι παγίδες στα 3/4 και οι πολλές επανακτήσεις
Μου άρεσαν τα ντουμπλαρισματα σε Τετε και Πελιστρι
Δε μου άρεσαν οι τελικές επιλογές μεσοεπιθετικά αλλά αυτό θα έρθει με τα παιχνίδια
Ας ελπίσουμε ότι ο Μπάκα θα ανταποκριθείτε και ο Κάμαρα θα μπορεί να παίξει στο 8 γτ βασανίζεται εκεί πίσω
Έστησε πιο πίσω τις γραμμες του και πήγε να το κλέψει .
Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά και δεν έπεσε στην παγίδα να ανεβεί ψηλά στο γήπεδο
Δεν περιμενα ότι θα το πω αυτό αλλά Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τον Μπράντον, η ομάδα χάνει μέτρα στο αρχικό repress
Το δίδυμο Σβαμπ Οζντοεφ πήγε καλά αλλά έλειπε αυτή η μαγεία του Μειτε με αποτέλεσμα να αναγκάζεται Ντελιας και Ταισον να γυρίζουν πολύ πίσω
Μου άρεσε πολύ η πίεση και οι παγίδες στα 3/4 και οι πολλές επανακτήσεις
Μου άρεσαν τα ντουμπλαρισματα σε Τετε και Πελιστρι
Δε μου άρεσαν οι τελικές επιλογές μεσοεπιθετικά αλλά αυτό θα έρθει με τα παιχνίδια
Ας ελπίσουμε ότι ο Μπάκα θα ανταποκριθείτε και ο Κάμαρα θα μπορεί να παίξει στο 8 γτ βασανίζεται εκεί πίσω
- BlackMagicPAOK
Έχει τσιπάκι με την κοστολόγηση του.ramboutla έγραψε:Μια χθεσινή απορία. Γιατί η φανέλα του Φώτη είχε κάτι που φωσφοριζε? Προσπαθούσα να καταλάβω από το γήπεδο αλλά δεν... Κάποιος που να είδε τον αγώνα από την τηλεόραση καταλαβε?
.
Μπήκε με 150 εκ.
Αν έβαζε γκολ θα έπαιρνε +5 εκ.
Το γράφει συνέχεια στην φανέλα του!
Δεν έβαλε, έμεινε στα 150..

- kataramenos5
BlackMagicPAOK έγραψε:Έχει τσιπάκι με την κοστολόγηση του.ramboutla έγραψε:Μια χθεσινή απορία. Γιατί η φανέλα του Φώτη είχε κάτι που φωσφοριζε? Προσπαθούσα να καταλάβω από το γήπεδο αλλά δεν... Κάποιος που να είδε τον αγώνα από την τηλεόραση καταλαβε?
.
Μπήκε με 150 εκ.
Αν έβαζε γκολ θα έπαιρνε +5 εκ.
Το γράφει συνέχεια στην φανέλα του!
Δεν έβαλε, έμεινε στα 150..
![]()