ΠΑΟΚ- ΠΑΟ 0-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ- ΠΑΟ 0-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ήμουν στο ματς, παιξαμε καλά , το γκολάκι έλειπε. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές ψιλοδίκαιο.
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία . ..
Πως γίνεται ο βάζελος με μεταγραφές κοντά στα 20 και χωρίς αντίστοιχα έσοδα , να μην έχει πρόβλημα με το financial fair play (και ο συμπολίτης σε μικρότερο βαθμό αλλά και η αεκ χωρίς την Ευρώπη), κι εμείς να βγάζουμε τα ματάκια μας έσοδα - έξοδα για να μαστε οκ??
Πως γίνεται ο βάζελος με μεταγραφές κοντά στα 20 και χωρίς αντίστοιχα έσοδα , να μην έχει πρόβλημα με το financial fair play (και ο συμπολίτης σε μικρότερο βαθμό αλλά και η αεκ χωρίς την Ευρώπη), κι εμείς να βγάζουμε τα ματάκια μας έσοδα - έξοδα για να μαστε οκ??
- ΑποστόληςΑ
+1Aed έγραψε:Νομίζω οτι Καμαρά και Ντεσπότοφ επιρρεάστηκαν απο το οτι μπήκανε αργά στο παιχνίδι. Επιμένω οτι πρέπει να βρεθεί φόρμουλα να βοηθηθεί κάπως ο Τσάλοφ. Ισως δεν του ταιριάζει το σύστημα?
Γενικά δεν τροφοδοτείται, και στις περισσότερες φάσεις δεν έχει κατάλληλη τοποθέτηση. Κάτι δεν του ταιριάζει.
- ΑποστόληςΑ
Toν κόντραρε ο Μιχαηλίδης ένα δέκατο του δευτερολέπτου πριν φύγει η μπάλα από το πόδι του.shogoon έγραψε:Κρατάω την πολύ καλή εμφανιση Οττο μακάρι να σταθεροποιηθει εδώ. Ο βάζελος καλύτερος από πέρσι το Χ δίκαιο γιατί στο πρώτο ο πελιστρι έχασε το αχαστο.
- ΑποστόληςΑ
+1k_1_episkeptis έγραψε:...ο λουτσε το φοβηθηκε το ματς-η ομαδα ηταν κρατημενη πισω και δεν πρεσαρε οπως αλλες φορες γιατι ανεβαιναν λιγοτεροι να πρεσσαρουν και η αναπτυξη απο τα στοππερ δεν ηταν ορθολογικη , δεν περνουσε η μπαλα στο κεντρο καθολου,μονο παραλληλα ή βαθια γεμισματα στο πουθενα
- Μπαρκαρούτσος
Ο ΠΑΟΚ είχε μια παράδοση μετά από διακοπή για κωλοεθνικές, να κάνει ήττες. Σήμερα πήραμε μόνο 1 βαθμό, ενώ ο βασικός αντίπαλός μας για το πρωτάθλημα έκανε το ίδιο.
Όπως είδα εγώ τον αγώνα, καμία ομάδα δεν κέρδισε, επειδή δεν μπορούσε να κερδίσει. Ο βάζελος δεν κυριάρχησε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ ο ΠΑΟΚ παρ'όλο που ήταν αισθητά καλύτερος από τον αντίπαλο, δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ακυρωθέν. Οι δύο καλύτεροι τερματοφύλακες του πρωταθλήματος επικύρωσαν το πανδίκαιο 0-0.
Διαιτητή, μακάρι στο σούπερ μάρκετ οι δύο μπροστινοί σου να πληρώνουν με σεντς, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τους άμπαλους που διάβασα στο ΦΒ της ΠΑΕ να κράζουν το Samatta.
Μιλάμε για αντίληψη 0. Θα τους κερατώσει η δικιά τους και πάλι ο Samatta θα φταίει.
Επίσης, διαφωνώ με όσους διάβασα (ελάχιστα στο topic του αγώνα) να μην τους άρεσε ο ΠΑΟΚ. Δεν θυμάμαι να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο της σεζόν.
Κρατάω τον καυλωμένο Ozdoev, κάτι που δεν βλέπω συχνά. Μπορεί βέβαια και να συμβαίνει συχνότερα από όσο εγώ το παρατηρώ, καθώς είμαι άμπαλος.
Ιωαννίδη τριπλάρα έσκασες πάλι. Μήπως δεν ήταν τυχαίο; Μπράβο για την εξέλιξη, αλλά κάκιστος χαρακτήρας. Το ξαναλέω, μόνο σε μπουρδέλα όπως ο βάζελος ή η εθνική Ελλάδος θα μπορούσε να είναι αρχηγός.
Κρίμα (για 'σένα) που δεν έβαλες γκολ, τώρα κοστίζεις μόνο 45.000.000€!
Και τέλος, να ακούτε Μπαρκαρούτσο:
Όπως είδα εγώ τον αγώνα, καμία ομάδα δεν κέρδισε, επειδή δεν μπορούσε να κερδίσει. Ο βάζελος δεν κυριάρχησε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ ο ΠΑΟΚ παρ'όλο που ήταν αισθητά καλύτερος από τον αντίπαλο, δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ακυρωθέν. Οι δύο καλύτεροι τερματοφύλακες του πρωταθλήματος επικύρωσαν το πανδίκαιο 0-0.
Διαιτητή, μακάρι στο σούπερ μάρκετ οι δύο μπροστινοί σου να πληρώνουν με σεντς, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τους άμπαλους που διάβασα στο ΦΒ της ΠΑΕ να κράζουν το Samatta.
Μιλάμε για αντίληψη 0. Θα τους κερατώσει η δικιά τους και πάλι ο Samatta θα φταίει.
Επίσης, διαφωνώ με όσους διάβασα (ελάχιστα στο topic του αγώνα) να μην τους άρεσε ο ΠΑΟΚ. Δεν θυμάμαι να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο της σεζόν.
Κρατάω τον καυλωμένο Ozdoev, κάτι που δεν βλέπω συχνά. Μπορεί βέβαια και να συμβαίνει συχνότερα από όσο εγώ το παρατηρώ, καθώς είμαι άμπαλος.
Ιωαννίδη τριπλάρα έσκασες πάλι. Μήπως δεν ήταν τυχαίο; Μπράβο για την εξέλιξη, αλλά κάκιστος χαρακτήρας. Το ξαναλέω, μόνο σε μπουρδέλα όπως ο βάζελος ή η εθνική Ελλάδος θα μπορούσε να είναι αρχηγός.
Κρίμα (για 'σένα) που δεν έβαλες γκολ, τώρα κοστίζεις μόνο 45.000.000€!
Και τέλος, να ακούτε Μπαρκαρούτσο:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ένα σβηστό 0-0 ή 1-1, χωρίς διαιτητικές γκάφες κτλ, θα είναι καλύτερο από νίκη ζέλου. Θα "αγοράσει" ο Alonso λίγο χρόνο, αλλά η δυσπυστία θα παραμείνει.
Πολύ σημαντικό ότι ο αλονσο πήρε χρόνο καλό για μας.... Η ομάδα με έκανε να αισιόδοξω ότι θα πάει πολύ καλλίτερα....
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ καλός.joshua έγραψε:Η καλυτερη μεταγραφη του βαζελου παντως ειναι ο Νραγκοφσκι.Με 2 μυρια μπορεις να πεις οτι τους επιασε κοτσο.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί αυτή ειναι η πολιτική της δικής μας ομάδας.-billios- έγραψε:Ήμουν στο ματς, παιξαμε καλά , το γκολάκι έλειπε. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές ψιλοδίκαιο.
- Μπαρκαρούτσος
Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πήγαν να κάνουν οέ οέ οέ με τον κόσμο;;
Συνήθως πηγαίνουν μόνο για χειροκρότημα όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Λογικά θα πήγαν δεν ήμουν μέσα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πήγαν να κάνουν οέ οέ οέ με τον κόσμο;;
Είδα το 2ο ημίχρονο μόνο.
Γενικά συμφωνώ με Σουρμε από κάτω.
- Ο Κωνσταντέλιας απλά στο 2ο εκεί που μπορούσε να τη σπάσει, με το σουτ έτυχε η μπάλα να πάει έτσι στην πλάτη του αμυνόμενου που να πάρει περίεργη τροχιά κ να σβήσει στον τερματά τους. Το άλλο δικιά του ενέργει ήταν που έφυγε στο μπρέικ, οκ δεν έκατσε.
ΥΓ: Γενικό σχόλιο, είμαστε πολύ σοφτ. Μου έκανε κακή εντύπωση όταν ψιλοχτύπησε ο Ντέλιας από γονατιές (αθέλητες κ καλά του Αράο) οι δικοί μας δεν τον πήγαν καροτσάκι.
ΥΓ2 : Ο Τετέ έπρεπε κίτρινη για τη θεατράρα που ζήτησε πέναλτυ.
Γενικά συμφωνώ με Σουρμε από κάτω.
- Οι αλλαγές δεν μπήκαν ποτέ στο ρυθμό του αγώνα, ο Σορετίρε στο 85 κιόλας.. Ίσως φταίει που κ ο βάζελος το πάγωσε το παιχνίδι.sourmenetes έγραψε:Οι αλλαγές δε βοήθησαν καθόλου δυστυχώς και άργησε πολύ η αλλαγή σορετιρε.
Η ομάδα πολύ συμπαγής δε δέχθηκε σοβαρή πίεση έπαιξε, ειδικά στο πρώτο πολύ εμφατικα και έπρεπε να κάνει τις φάσεις γκολ.
Ο ντελιας χάλασε πολλές επιθετικες ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο!
- Ο Κωνσταντέλιας απλά στο 2ο εκεί που μπορούσε να τη σπάσει, με το σουτ έτυχε η μπάλα να πάει έτσι στην πλάτη του αμυνόμενου που να πάρει περίεργη τροχιά κ να σβήσει στον τερματά τους. Το άλλο δικιά του ενέργει ήταν που έφυγε στο μπρέικ, οκ δεν έκατσε.
ΥΓ: Γενικό σχόλιο, είμαστε πολύ σοφτ. Μου έκανε κακή εντύπωση όταν ψιλοχτύπησε ο Ντέλιας από γονατιές (αθέλητες κ καλά του Αράο) οι δικοί μας δεν τον πήγαν καροτσάκι.
ΥΓ2 : Ο Τετέ έπρεπε κίτρινη για τη θεατράρα που ζήτησε πέναλτυ.
Μόνο σε μένα δεν άρεσε η ομάδα?
Ευτυχώς που ο βάζελος ήταν χιεσμένος απο την ιδέα της ήττας και χωρίς αυτοπεποίθηση.
Να λέμε πάλι καλά που ο διαιτητής σφύριξε....ειδικά εκει σε κάτι διεκδικήσεις του ιωαννίδη με μιχαηλίδη...
Ούτε η ανάπτυξη απο πίσω μου άρεσε ...που στη πρώτη πίεση απο τον βάζελο παίζαμε με μακρινές μπαλιές και κάναμε τη μπάλα εύκολα διεκδικίσημη.
Οι ομάδες και οι δυο φοβήθηκαν την ήττα και έπαιξαν το παιχνίδι στη μια ευκαιρία..καμία δεν σκόραρε και έληξε 0-0.
υγ. Ο διαιτήτης έκανε λάθος στη φάση του φάουλ του αράο στον κωνσταντέλια που τον χτυπάει με και τα δυο γόνατα πίσω στο κεφάλι...εσκεμμένα ....έπρεπε να αποβληθεί.
Ευτυχώς που ο βάζελος ήταν χιεσμένος απο την ιδέα της ήττας και χωρίς αυτοπεποίθηση.
Να λέμε πάλι καλά που ο διαιτητής σφύριξε....ειδικά εκει σε κάτι διεκδικήσεις του ιωαννίδη με μιχαηλίδη...
Ούτε η ανάπτυξη απο πίσω μου άρεσε ...που στη πρώτη πίεση απο τον βάζελο παίζαμε με μακρινές μπαλιές και κάναμε τη μπάλα εύκολα διεκδικίσημη.
Οι ομάδες και οι δυο φοβήθηκαν την ήττα και έπαιξαν το παιχνίδι στη μια ευκαιρία..καμία δεν σκόραρε και έληξε 0-0.
υγ. Ο διαιτήτης έκανε λάθος στη φάση του φάουλ του αράο στον κωνσταντέλια που τον χτυπάει με και τα δυο γόνατα πίσω στο κεφάλι...εσκεμμένα ....έπρεπε να αποβληθεί.
- sourmenetes
- Moderator
Χθες δεν ημασταν καθόλου σοφτ!
Εγώ πρώτη φορά είδα τόσο δυναμικες παρεμβάσεις σε όλο το γήπεδο.
Εγώ πρώτη φορά είδα τόσο δυναμικες παρεμβάσεις σε όλο το γήπεδο.
- PAOKevolution
Ολλανδέ, όταν δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, δεν ρισκάρεις βουρ και ότι βγει. Η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που θέλει και καλά κάνει και παίζει συντηρητικά μέχρι να το βρει.
Η ψυχολογία χτίζεται με αποτελέσματα και όχι με εμφανίσεις και 0 βαθμούς και αχ τι κρίμα παραλίγο. Αποτελέσματα!
Η ισοπαλία με έναν πολυδιαφημισμένο αντίπαλο και διεκδικητή του πρωταθλήματος, ενώ τον έχω στο -5 είναι καλά.
Προφανώς και θα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά νομίζω το εξηγώ απλά πιο πάνω το γιατί δεν πεθάναμε για τη νίκη.
Η ψυχολογία χτίζεται με αποτελέσματα και όχι με εμφανίσεις και 0 βαθμούς και αχ τι κρίμα παραλίγο. Αποτελέσματα!
Η ισοπαλία με έναν πολυδιαφημισμένο αντίπαλο και διεκδικητή του πρωταθλήματος, ενώ τον έχω στο -5 είναι καλά.
Προφανώς και θα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά νομίζω το εξηγώ απλά πιο πάνω το γιατί δεν πεθάναμε για τη νίκη.