9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Σήμερα έτρεξε πάρα πολύ και συμμετείχε στο πρεσινγκ της ομάδας ψηλά. Αυτό είναι θετικό , τις προηγούμενες φορές δυσκολευόταν να κάνει αυτά που εκαναν οι αλλοι μεσοεπιθετικοί μας. Κατά τα αλλα , λιγα πραγματα.
Γενικά , θεωρώ ο παίκτης δε μας ταιριάζει ως στυλ παιχνιδιού.
Προφανώς και είναι καλός παίκτης, προφανώς και θα χρειαστεί λίγο χρόνο αλλά με δεδομένη την εθνικότητα αλλά και το τρόπο παιχνιδιού μας, νομίζω οι πιθανότητες δεν είναι υπερ μας στη περίπτωσή του.
Γενικά , θεωρώ ο παίκτης δε μας ταιριάζει ως στυλ παιχνιδιού.
Προφανώς και είναι καλός παίκτης, προφανώς και θα χρειαστεί λίγο χρόνο αλλά με δεδομένη την εθνικότητα αλλά και το τρόπο παιχνιδιού μας, νομίζω οι πιθανότητες δεν είναι υπερ μας στη περίπτωσή του.
Ενώ με το παρουσιαστικο του και τις κινήσεις του στο γήπεδο φαίνεται παιχταρά.Σε ροη αγώνα μοιαζει σαν τον Τσολακ.
Εχει απογοητευσει τις προσδοκίες μου, μέχρι τώρα
Τσαμπα τρεξιματα, έτρεχε για να τρεχει, χωρίς να πιεζει αποτελεσματικα, χανοντας δυνάμεις
Κακες τακτικες θεσεις στο παιχνίδι, ήταν ή πολύ κοντά ή πολύ μακριά κ σε λάθος θέση από τον παικτη που είχε την μπάλα κ έψαχνε να τον τροφοδοτησει
Ειχαμε έναν Τανζανό Σαματα, τώρα έχουμε κ έναν Ρώσο Σαμάτα
Τον πιστεύω, θέλω να πάρει μπρος, αλλά έχει πολύ δουλειά να ρίξει ακομα κ αυτό κάνει δύσκολη τη δουλειά της ομαδας
Μακαρι να βάλει ένα γκολ σύντομα, να ανέβει η ψυχολογία του, γιατί μου φαινεται κομπλαρισμενος
Τσαμπα τρεξιματα, έτρεχε για να τρεχει, χωρίς να πιεζει αποτελεσματικα, χανοντας δυνάμεις
Κακες τακτικες θεσεις στο παιχνίδι, ήταν ή πολύ κοντά ή πολύ μακριά κ σε λάθος θέση από τον παικτη που είχε την μπάλα κ έψαχνε να τον τροφοδοτησει
Ειχαμε έναν Τανζανό Σαματα, τώρα έχουμε κ έναν Ρώσο Σαμάτα
Τον πιστεύω, θέλω να πάρει μπρος, αλλά έχει πολύ δουλειά να ρίξει ακομα κ αυτό κάνει δύσκολη τη δουλειά της ομαδας
Μακαρι να βάλει ένα γκολ σύντομα, να ανέβει η ψυχολογία του, γιατί μου φαινεται κομπλαρισμενος
Η απογοήτευση στα φορ είναι πιστεύω ξεκάθαρα επειδή δεν αγωνίζονται περισσότερα λεπτά στα ματς. Το στο 65' βγαίνεις τους στρεσσαρεικαι γι'αυτό δεν θα δούμε πολλά γκολ από αυτούς με αυτό το rotation που κάνει ο Λουτσεσκου.
-
Περιμένετε καμία 2-3 εβδομάδες ακόμα βρε, μιλάμε για ομάδες Λουτσεσκου όχι τίποτα τυχαίου, το ποδοσφαίρου του έχει πολύ λεπτομέρεια και πληροφορία. Και πάλι και σήμερα ζήτησε υπομονή για τα νέα παιδιά, για άλλη μια φορά…
-
Το παιχνίδι με το Βόλο θα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουν τα πάνω τους αυτός και ο Ντεσπόντοφ.
-
Είναι κανονικό σέντερ φορ δεν φοβάται να σουτάρει ,Ε κάποια στιγμή θα σκοράρει.Υπομονη
- ΑποστόληςΑ
Tα εχουμε πει πολλες φορες οτι ο τροπος παιχνιδιου μας δεν βοηθαει τα φορ εκτος και αν φερεις τον Γκριζμαν...Δεν ηταν τοσο κακος παντως χτες.Ειχε 2-3 ωραια σπασιματα μπαλας,μια ωραια τελικη,παλευει γενικα να προσαρμοστει στις απαιτησεις του Λουτσεσκου χωρις να ταιριαζουν ιδιαιτερα τα στοιχεια του.Πρεπει να βρει γκολ να ανεβασει ψυχολογια.
- ΑποστόληςΑ
Υπομονη. Την διαφορα ενος καλου φορ με ενα ανυπαρκτο φορ την ειδαμε οταν μπηκε το φορ του 1εκ που δεν συναντηθηκε με την μπαλα ποτε.
Υπομονη
Υπομονη
έτσι όπως παίζει ο λουτσέσκου ο επιθετικός της ομάδας θα έχει πάντα αντίπαλο κρεμασμένο πάνω του
πάντα όμως. και την ώρα που γυρίζει με πλάτη να την σπάσει σε συμπαίχτη, και μετά που πηγαίνει να πάρει θέση στην περιοχή
ποτέ δεν θα δούμε μόνο τον σέντερ φορ μας να εκτελέσει ελεύθερος. το είπε και κάποιος από πάνω, τετ α τετ πολύ δε βγάζουμε
αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι για να κάνει γκολ ο επιθετικός μας, θα πρέπει να νικήσει τον προσωπικό του αντίπαλο με τα φυσικά προσόντα. είτε αυτό είναι ταχύτητα, είτε δύναμη (κυρίως), σε μικρό χώρο (εντός περιοχής ή στο όριό της)
γι αυτό ο πρίγιοβιτς είχε ανταπεξέλθει. γιατί ο αμυντικός κρεμόταν πάνω του και πάλι κατάφερνε να τον νικήσει
τον τσάλοφ, πιθανότατα θα τον δούμε να σκοράρει πιο εύκολα σε εκτός έδρας παιχνίδι, παρά σε εντός
πάντα όμως. και την ώρα που γυρίζει με πλάτη να την σπάσει σε συμπαίχτη, και μετά που πηγαίνει να πάρει θέση στην περιοχή
ποτέ δεν θα δούμε μόνο τον σέντερ φορ μας να εκτελέσει ελεύθερος. το είπε και κάποιος από πάνω, τετ α τετ πολύ δε βγάζουμε
αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι για να κάνει γκολ ο επιθετικός μας, θα πρέπει να νικήσει τον προσωπικό του αντίπαλο με τα φυσικά προσόντα. είτε αυτό είναι ταχύτητα, είτε δύναμη (κυρίως), σε μικρό χώρο (εντός περιοχής ή στο όριό της)
γι αυτό ο πρίγιοβιτς είχε ανταπεξέλθει. γιατί ο αμυντικός κρεμόταν πάνω του και πάλι κατάφερνε να τον νικήσει
τον τσάλοφ, πιθανότατα θα τον δούμε να σκοράρει πιο εύκολα σε εκτός έδρας παιχνίδι, παρά σε εντός