Ε όχι και δεν κάναμε και τίποτα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δείχνουμε ικανοποιημένοι από το 0-0. Δεν ξέρω γιατί.
Ο βάζελος μας έκλεισε καλά και μεις δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΕ.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ε όχι και δεν κάναμε και τίποτα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δείχνουμε ικανοποιημένοι από το 0-0. Δεν ξέρω γιατί.
Ο βάζελος μας έκλεισε καλά και μεις δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΕ.
Τι να δώσει;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε να δώσει και του βάζελου.Rexaris έγραψε:Με τη γκέλα τού γάβρου, δεν είναι κι άσχημο το αποτέλεσμα. Βέβαια δεν μας έδωσε ένα καθαρότατο πέναλτι στο Α.
Πριν 4 μήνες το κάναμεboogeyman77 έγραψε:Δυστυχώς η γκέλα έγινε.Τουλαχιστον γλιτώσαμε τα χειρότερα. Καημό το έχω να κερδίσουμε ντέρμπι με buzzer Τεσπά.... συνεχίζουμε.
Έλεος !ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε να δώσει και του βάζελου.Rexaris έγραψε:Με τη γκέλα τού γάβρου, δεν είναι κι άσχημο το αποτέλεσμα. Βέβαια δεν μας έδωσε ένα καθαρότατο πέναλτι στο Α.
Πραγματικα στεναχωριαLeonardo10 έγραψε:Ντεσποντοφ ρε φίλε τι αλλο μπορείς να προσφέρεις πέρα από στημένα; Κάνε κάτι, μια σωστή ενέργεια
ΟχιΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε να δώσει και του βάζελου.Rexaris έγραψε:Με τη γκέλα τού γάβρου, δεν είναι κι άσχημο το αποτέλεσμα. Βέβαια δεν μας έδωσε ένα καθαρότατο πέναλτι στο Α.
Άποψή σου. Όσο ήταν το δικό μας ήταν και το δικό τους.aivas19 έγραψε:ΟχιΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε να δώσει και του βάζελου.Rexaris έγραψε:Με τη γκέλα τού γάβρου, δεν είναι κι άσχημο το αποτέλεσμα. Βέβαια δεν μας έδωσε ένα καθαρότατο πέναλτι στο Α.
Τολη άλλο ματς είδες;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Παίξαμε 13 λεπτά στα 95 καλή μπάλα. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ.
Μήπως νομίζεις ότι παίζαμε χωρίς αντίπαλο;ΑποστόληςΑ έγραψε:Παίξαμε 13 λεπτά στα 95 καλή μπάλα. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ.