ασε μας ρε Λιλ, βαλτο η φατο στο τελοςspiridoula έγραψε:οβερ 1.5 σε Γαλλια 1.75
Προγνωστικά για το Στοίχημα
-
spiridoula
Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα
-
Luigi Vampa
Ήττα της Λιλ απ την ψυχωμενη Σεντ Ετιεν. Το δεύτερο ημίχρονο μπόρεσα να δω. Πολύ δύσκολο ήταν να σπάσει η αμυνα της Σεντ Ετιεν. Παρότι έπαιζε ορθολογικά η Λιλ μόνο δύο καλές ευκαιρίες κατάφερε να κάνει, κ οι δυο από λίγο πλαγια. Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε κ για το 2-0 η Σεντ Ετιεν. Δίχως αμφιβολία καλύτερη ομαδα η Λιλ αλλά με αδυναμία στην τελική πάσα κ στο να βγάλει καλούς συνδυασμούς που θα σπάσουν την πολύ καλή άμυνα των Στεφανουα. Κακό παιχνίδι απ τον σκόρερ Νταβίντ που μπήκε ως αλλαγή στο 60.
-
Luigi Vampa
Μαγιόρκα Βιγιαρεαλ:
Τσίμπησε το διπλό της Βιγιαρεαλ στο 3.20. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να ποντάρω στο Βιγιαρεαλ ασιατικό +0.0, +0.5 που για όσους δεν είναι εξοικειωμένα, παίρνεις όλα τα λεφτά σε περίπτωση νίκης κ το μισό κερδος σε περίπτωση ισοπαλίας. Απόδοση 1.98
Η Βιγιαρεαλ είναι αήττητη κ καλύτερη από πέρσι. Έφυγε αλώβητη απ το ντέρμπι με την Βαλενθια εκτος, Χ με την Ατλετικο κ νίκη με τη Θελτα σε γκραν γκινιολ ματς. Πολύ καλή στην κόντρα κ στα στημένα. Με εμφανείς αδυναμίες στην αμυνα.
Η Μαγιόρκα κλασσικά τα τελευταία χρονια, σφιχτή με εναν καλό επιθετικο μπροστά, τον Κόσοβαρο Μουρικι. Πήρε εντυπωσιακή ισοπαλία απ τη Ρεαλ. Έχει πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων.
Με λίγα λόγια αμφίρροπο ματς, οι αποδόσεις υποτιμούν τη Βιγιαρεαλ στα μάτια μου κ αφού μου δίνουν την επιλογή να πληρωθώ το μισό κερδος ακόμα κ στην ισοπαλία, θα το προτιμήσω το σημείο.
Τσίμπησε το διπλό της Βιγιαρεαλ στο 3.20. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να ποντάρω στο Βιγιαρεαλ ασιατικό +0.0, +0.5 που για όσους δεν είναι εξοικειωμένα, παίρνεις όλα τα λεφτά σε περίπτωση νίκης κ το μισό κερδος σε περίπτωση ισοπαλίας. Απόδοση 1.98
Η Βιγιαρεαλ είναι αήττητη κ καλύτερη από πέρσι. Έφυγε αλώβητη απ το ντέρμπι με την Βαλενθια εκτος, Χ με την Ατλετικο κ νίκη με τη Θελτα σε γκραν γκινιολ ματς. Πολύ καλή στην κόντρα κ στα στημένα. Με εμφανείς αδυναμίες στην αμυνα.
Η Μαγιόρκα κλασσικά τα τελευταία χρονια, σφιχτή με εναν καλό επιθετικο μπροστά, τον Κόσοβαρο Μουρικι. Πήρε εντυπωσιακή ισοπαλία απ τη Ρεαλ. Έχει πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων.
Με λίγα λόγια αμφίρροπο ματς, οι αποδόσεις υποτιμούν τη Βιγιαρεαλ στα μάτια μου κ αφού μου δίνουν την επιλογή να πληρωθώ το μισό κερδος ακόμα κ στην ισοπαλία, θα το προτιμήσω το σημείο.
-
spiridoula
Το να σκοραρουν Σιτυ, Αιτχοβεν και στα 2 ημιχρονα δινει 2.70 η δυαδα
-
Luigi Vampa
-
spiridoula
Ντεφορμε 2 μερεςspiridoula έγραψε:Το να σκοραρουν Σιτυ, Αιτχοβεν και στα 2 ημιχρονα δινει 2.70 η δυαδα
-
spiridoula
ωραιος, ε ναι μερικες φορες θελει και τυχηLuigi Vampa έγραψε:Το βγάλε το διπλό το κίτρινο υποβρύχιο στις καθυστερήσεις!
1 και Οβερ 1.5 τη Μπράιτον είχαμε αλλά δεν...
Αντίθετα το g/g στο Παλας Λέστερ και το 1 και g/g της Σιτυ τα πιάσαμε
Αν έβγαιναν αυτά θα έριχνα και κάτι ψηλά στο g/g και ισοπαλία της Λαμίας με τη Καλλιθέα
Αν έβγαιναν αυτά θα έριχνα και κάτι ψηλά στο g/g και ισοπαλία της Λαμίας με τη Καλλιθέα
-
spiridoula
-
Luigi Vampa
-
Luigi Vampa
Τορίνο Λετσε
Επιλέγω το να σκοράρει η Τορίνο τουλάχιστον 2 γκολ.
Τορίνο οβερ 1.5 γκολ στο 2.10.
Μου φαίνεται αρκετά ψηλό το ποσοστό. Μια Τορίνο που εκτός απ το οτι έχει δύο πολύ ικανούς φορ, το θωρηκτό Ντουβαν Ζαπατα κ τον πιο περιφερειακό Τσε Άνταμς, έχει σκοράρει 2 γκολ απεναντι σε Αταλαντα κ Μιλαν, ενώ κ στα δυο αυτα ματς της είχε πάνω από 2 XGoals, μόνο με τη Βενετσια είχε 1.80 XGoals κ σκοραρε μια φορά. Αυτη τη φορά παιζει στην έδρα της με την Λετσε, η οποία δέχθηκε 7 γκολ σε 3 παιχνίδια και σε κάθε παιχνίδι είχε πάνω από 2 XGoalsAgainst.
Επιλέγω το να σκοράρει η Τορίνο τουλάχιστον 2 γκολ.
Τορίνο οβερ 1.5 γκολ στο 2.10.
Μου φαίνεται αρκετά ψηλό το ποσοστό. Μια Τορίνο που εκτός απ το οτι έχει δύο πολύ ικανούς φορ, το θωρηκτό Ντουβαν Ζαπατα κ τον πιο περιφερειακό Τσε Άνταμς, έχει σκοράρει 2 γκολ απεναντι σε Αταλαντα κ Μιλαν, ενώ κ στα δυο αυτα ματς της είχε πάνω από 2 XGoals, μόνο με τη Βενετσια είχε 1.80 XGoals κ σκοραρε μια φορά. Αυτη τη φορά παιζει στην έδρα της με την Λετσε, η οποία δέχθηκε 7 γκολ σε 3 παιχνίδια και σε κάθε παιχνίδι είχε πάνω από 2 XGoalsAgainst.
Ωραίος! εγώ πάντα παίζω με καλύψεις και σύστημα 2-5-7 ανάλογά την ημέρα 'η 2-7 σύστημα!Luigi Vampa έγραψε:Βγήκε κ η Άστον Βιλα κ η Μονακό. 3 στα 3 σήμερα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 15 Σεπ 2024, 07:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να τα μπερδεύεις φίλε αν θες την γνώμη μου εγώ πάντα παίζω συστήματα και τα μπερδεύω η συστημα με σκορ μέσα 2-5-8 ή 2-7 5,5Ευρώ αν δεν ξέρω τις ομάδες έχω πάρει απεριόριστες φορές! την ισοπαλία χθες της Λαμίας πάντως με την Καλλιθέα το έπιασα σε σύστημα 2-7 όπως και την ισοπαλία της Εμπολη με την Γιουβεντους και τον 1 της Σεβίλης.sn0ufel4 έγραψε:1 και Οβερ 1.5 τη Μπράιτον είχαμε αλλά δεν...
-
Luigi Vampa
Ευχαριστώ Darkm4n. Εγώ μονά. Συνήθως αποτέλεσμα, ή κ γκολ. Σπάνια παικτες. Αλλά μονά κατά βάση. Το πονταρισμα σταθερο. Δε θέλω να λέω πόσο ποντάρω, είναι προσωπικό αυτό (ξέρω δε με ρώτησες εσύ, αλλά έτυχε σε προηγούμενη σελίδα κάποιος φίλος να ρωτησει). Μ αρέσει να κάνω μια ψιλοερευνα πριν κάθε ματς που παίζω κ σχεδόν πάντα έχω δει την ομάδα που ποντάρω να κερδίσει, πρόσφατα. Κυνηγάω την αξία στις αποδόσεις κ πολλές φορές παίζω ένα ματς αρκετές μέρες πριν τη διεξαγωγή. Δεν τα καταφέρνω πάντα εννοείται. Ας πουμε το διπλό της Λιλ το αγορασα στο 1.95 (όταν πρωτοανεβασα την πρόταση κ στο φορουμ). Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι η απόδοση ήταν στο 1.66. Αυτο με ικανοποιησε παροτι η Λιλ τελικα εχασε. Νομίζω αν το καταφέρνω αυτό μακροπροθεσμα θα υπάρχει κερδος, γιατί είναι ένας τρόπος να ισορροπήσει το μειονέκτημα της γκανιοτας που βάζει η στοιχηματικη. Με το να βρίσκεις λάθη στις αποδόσεις. Βρίσκω ότι απολαμβάνω πιο πολύ το παιχνίδι σκεπτόμενος έτσι, κ επίσης μοιράζοντας την εμπειρία εδώ στο φόρουμ. Κ τελος νιωθω πλεον απελευθερωμενος απ το οτι στόχος είναι να βγάλω λεφτά απ το στοιχημα (με την έννοια εισόδημα, εννοείται ότι θέλω να κερδίζω γιατί είναι ο σκοπός του παιχνιδιου), γιατί απ την εμπειρία μου αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις λεφτά κ να εθιστείς. Ωραιο χομπι ειναι. Καλημέρα!Darkm4n έγραψε:Ωραίος! εγώ πάντα παίζω με καλύψεις και σύστημα 2-5-7 ανάλογά την ημέρα 'η 2-7 σύστημα!Luigi Vampa έγραψε:Βγήκε κ η Άστον Βιλα κ η Μονακό. 3 στα 3 σήμερα!