Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Πριν την προθεσμία της ευρωπαϊκής λίστας είχε μεταφερθεί από τους ρεπορτερ ΠΑΟΚ ότι η ομάδα θα ψάξει για νεαρό χαφ με προοπτική.
Ναι μεν η ομάδα δεν έχει πει επίσημα τέλος οι μεταγγραφές αλλά ξέρουμε αν το παραπάνω ισχύει ακόμα; Η τσάμπα συζητάμε;
Ναι μεν η ομάδα δεν έχει πει επίσημα τέλος οι μεταγγραφές αλλά ξέρουμε αν το παραπάνω ισχύει ακόμα; Η τσάμπα συζητάμε;
Λίγο πολύ τσάμπα συζητάμε και το ξέρουμε. Με μόνη δεξαμενή αυτή των ελεύθερων οι επιλογές είναι περιορισμένες έως ανύπαρκτες. Ουσιαστικά μόνο ο michut και ο beka beka.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα με χαλούσε ένα κερασάκι ακόμα...
Θα τα ξαναπώ τα ονόματα. Ramos, Kjaer, Rabiot.
Βασικά ο Ramos θα βγάλει τα λεφτά του από τις φανέλες μόνο.
Θα τα ξαναπώ τα ονόματα. Ramos, Kjaer, Rabiot.
Βασικά ο Ramos θα βγάλει τα λεφτά του από τις φανέλες μόνο.
- sourmenetes
- Moderator
Και μόνο οι προπονήσεις σε υψηλότατο επίπεδο ο ανταγωνισμός αρκούν.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και για τον Ντέλια σχεδόν ανύπαρκτος ήταν ο χρόνος συμμετοχής του στην Έουπεν. Σαφώς η αγωνιστική του παρουσία είναι το ζητούμενο αλλά νομίζω πως έχει κι άλλα πράγματα να κερδίσει ο Τζίμας στη Γερμανία.tonipap801 έγραψε:παλι παγκο ο Τζιμας σημερα με Νυρεμβεργη ...
Θα πάρει και λεπτά.
Θεωρείς δηλαδή ότι οι προπονήσεις και το επίπεδο στην Νυρεμβέργη είναι υψηλότερο από αυτό του ΠΑΟΚ?sourmenetes έγραψε:Και μόνο οι προπονήσεις σε υψηλότατο επίπεδο ο ανταγωνισμός αρκούν.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και για τον Ντέλια σχεδόν ανύπαρκτος ήταν ο χρόνος συμμετοχής του στην Έουπεν. Σαφώς η αγωνιστική του παρουσία είναι το ζητούμενο αλλά νομίζω πως έχει κι άλλα πράγματα να κερδίσει ο Τζίμας στη Γερμανία.tonipap801 έγραψε:παλι παγκο ο Τζιμας σημερα με Νυρεμβεργη ...
Θα πάρει και λεπτά.
- Kirilos_Despotas
Το καρφωσε ο Στεφαναρας με Νυρεμβεργη!!! Αντε να παρει τα πανω του ο παιχταρας μας!
Γκολ ο Τζιμας ,μπηκε στο 58,μην τρελενεστε εκει ειναι προς το παρον ο δευτερος στην ιεραρχια κ παιζει σιγουρα περισσοτερο απο οτι.θα επαιζε εδω .Ωραιο γκολ με κεφαλια εβαλε.
O Τζίμας θα ζήσει ένα χρόνο μόνος του στο εξωτερικό και θα ωριμάσει. Αυτό έχει να κερδίσει από όλο αυτό.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Montrealiotis
Για μένα δεν είναι θέμα να είναι υψηλότερο το επίπεδο ή όχι. Μια χρόνια στο εξωτερικό θα τον εξέλιξει σαν άνθρωπο και κατ επέκταση και σαν ποδοσφαιριστή. Έξω από την φούσκα του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης. Πιστευω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια στρατηγική επιλογή στην περίπτωση Τζιμα.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω αν είναι υψηλότερο αλλά το θεωρώ εξίσου καλό.renegade έγραψε:Θεωρείς δηλαδή ότι οι προπονήσεις και το επίπεδο στην Νυρεμβέργη είναι υψηλότερο από αυτό του ΠΑΟΚ?sourmenetes έγραψε:Και μόνο οι προπονήσεις σε υψηλότατο επίπεδο ο ανταγωνισμός αρκούν.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε: Και για τον Ντέλια σχεδόν ανύπαρκτος ήταν ο χρόνος συμμετοχής του στην Έουπεν. Σαφώς η αγωνιστική του παρουσία είναι το ζητούμενο αλλά νομίζω πως έχει κι άλλα πράγματα να κερδίσει ο Τζίμας στη Γερμανία.
Θα πάρει και λεπτά.
Στον ΠΑΟΚ με τόσους μεσοεπιθετικους ούτε αποστολή δε θα έμπαινε και β ομάδα δεν ήθελε.
-
Όλα τα έκανε ο Τζήμας σήμερα και στο πάγκο ήταν και σκόραρε και έφαγε και κόκκινη ,λίγο υπερβολικη ήταν.
Για τη Νυρεμβέργη λες?aivas19 έγραψε:Εκει δεν βαζουν νεαρους να παιξουν αμεσα;
Τους βάζουν
Κ σκοράρουν κιολας

Δεν ξέρω αν η Ζαλτσμπουργκ δεν άφησε το Σολέ έγκαιρα ελεύθερο για να μην τον πάρουμε εμείς ή όχι, αλλά μάλλον καλύτερα π ηρθε ο Λοβρεν γιατι έχει αρκετά θεματα ο Σολέ κ δεν χρειαζόταν άλλη μια μεταγραφη τραυματισμένου παίκτη τύπου Μάρκος Αντόνιο κ πιθανον ακόμα χειροτερα
Αν έσφαλε καλά του έκανε.Nikodiai έγραψε:Τον μπινελικωνε ο Κλοζε στο τελος για την κοκκινη
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Και ο Λουτσε τον εβαλε και σκοραρε. Η οχι;Special 4 έγραψε:Για τη Νυρεμβέργη λες?aivas19 έγραψε:Εκει δεν βαζουν νεαρους να παιξουν αμεσα;
Τους βάζουν
Κ σκοράρουν κιολας
Δεν ξέρω αν η Ζαλτσμπουργκ δεν άφησε το Σολέ έγκαιρα ελεύθερο για να μην τον πάρουμε εμείς ή όχι, αλλά μάλλον καλύτερα π ηρθε ο Λοβρεν γιατι έχει αρκετά θεματα ο Σολέ κ δεν χρειαζόταν άλλη μια μεταγραφη τραυματισμένου παίκτη τύπου Μάρκος Αντόνιο κ πιθανον ακόμα χειροτερα
Για βασικους μιλαω πσυχουλα μου