Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: "Αλητικη Κυριακη" στη ΝΕΤ

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

εμετος και παλι απο το τσιρκο της ενημερωσης!!
"εδω εδω...βλεπετε...οτιιι...η μπαλα δεν ακουμπαει στο χερι του ιβιτς...αλλα στον ωμο του...αλλα...αλλα...ο διαιτητης δεν μπορει να δει καθαρα...και ειναι μια μπερδεμενη φαση..."
τι ειπε ρε ο καλλιτεχνης???? :shock: :shock:
λοιπον εγω μεχρι να κανονισουμε αυτο το πανο γαυρουχα, εδω...εεεδωω...κοιταξτεεε...τι ωραιο τραγουδακι σου αφιερωνω...ειναι λιγο μπερδεμενο οπως και τα υποθετα που παιρνεις για τη δυσκοιλιοτητα σου!!! :evil: :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=1i7ZZpBJJR4
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Παιδες , βαλτε μπρος για το πανω. Δεν παει αλλο. Αμα θελετε ας κανουμε και μια ψηφοφορια για το καλυτερο συνθημα και να ξεκινησουμε.
Δεν θα αλλαξει τιποτα , αλλα και μονο που θα σχολιαζουν οι κρεττινοι της ΕΡΤ βλεποντας το πανω , σε πρωτη φαση φτανει.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κάνα μνμ στο πανό του στυλ
τα μούτρα τους και κανα μνμ γραμμένο
Αλήτικη κυριακή...παροπίδες,γυαλιά και μια τρίγωνη μπαλα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο αλλος στο σκαι λει "το τεντωμενο χερι ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ?"
.....το αλλο λαμογιο ο βαιλακης κοντεψε να μεινει στον τοπο με την μαλακια που ακουσε...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Βασιλάκης τα είπε καλά με το χέρι του Ίβιτς, αλλά δεν έδειξε καν τη φάση του Κουτσια, γιατί την χαρακτήρισε μη αμφισβητήσιμη!
(περνάμε σε επίπεδο καθαρά φασιστκό, όπου δεν έχουμε το δικαίωμα να αμφισβητούμε κι όλας!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 26 Οκτ 2009, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Tι να πεις. Μονο η ΕΜΠΑΘΕΙΑ και η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ τους δεν ειναι αμφισβιτησιμη.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ο Μίνος και ο Κωστίκος καλά τους ξηγήθηκαν, αφενός μεν για την εντοπιότητα των διαιτητών και αφετέρου για το πέναλτυ μαρς στον Κουτσιανικούλη.
Αυτός ο βαρούχας προκαλεί συνεχώς.
Ο σαριέγκι έδιωξε πρώτα τη μπάλα με το πόδι και μετά κράτησε τον ώμο του Κουτσιανικούλη, είπε!!!!!!!!!! :whatever:
Στην απάντηση για την εντοπιότητα των διατητών δικαιολόγησε την επιλογή διατητών του λεκανοπεδίου σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ επειδή είναι περισσότεροι από τους άλλους, σύνολο 5 Αθηναίοι! :whatever:
Στα @@δια μας ρε! Να πάρετε και 5 Θεσσαλονικιούς!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

" ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΚ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ."
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

φιλε Κολοκοτρώνη, σε ο,τι αφορά την εντοπιότητα ένα έχω να πω, διαχρονικά, οι χειρότεροι όλων έχουν αποδειχτεί οι "γενίτσαροι"! Ως οπλαρχηγός του 21 το ξέρεις καλύτερα από όλους μας! ;)

Τώρα για τους γραφικούς της ερτ, τι να πει κανεις. Έχω σταματήσει να τους βλέπω εδώ και πολλά χρονια και το ίδιο προτείνω και στους υπολοιπους. Η γραφικότητα, η αυθαιρεσία και το "χαράτσι με τον τσαμπουκά" διέπει όλη τη λειτουργία της ερτ και θα ήταν ευχής έργον να γίνει κάτι μαζικό και πέρα από τα πλαίσια του ΠΑΟΚ, ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

υγ. ας εστιάσουμε στην ομάδα μας και ας προσπαθήσουμε πρώτα εμείς να βελτιωθούμε. Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαιτεί (όπου κι όπως πρέπει) και να παίρνει την ισονομία από τους διαιτητές.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

8emis4 έγραψε:φιλε Κολοκοτρώνη, σε ο,τι αφορά την εντοπιότητα ένα έχω να πω, διαχρονικά, οι χειρότεροι όλων έχουν αποδειχτεί οι "γενίτσαροι"! Ως οπλαρχηγός του 21 το ξέρεις καλύτερα από όλους μας! ;)
Το κοράκι που κατάγεται από εδώ θα το σκεφτεί 2 φορές να σε σφάξει. Μετά πως θα κυκλοφορεί στην πόλη?

Εικόνα
Camorane4

Δημοσίευση από Camorane4 »

Δεν φτάνει που έχεις τον πόνο σου, μετά από μία τέτοια ήττα (όπως εχθές) αλλά όχι ρε γ^%%%^%^ "πρόεδρε" και τέτοια ΕΙΡΩΝΙΑ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ με αυτήν την #$$^^&&@φατσα?
Όταν "κάνεις πλακίτσα" στον Μίνο και κάθε Μίνο...εκείνο ακριβώς το δευτερόλεπτο είναι σαν λέει σε όσους Παοκτσήδες παρακολουθούν αυτό το "σόου"...ΕΙΣΑΣΤΕ @#$%$#@#!!!!
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Μα αυτό λέει.... Εγώ τις έχω κόψει όλες αυτές τις εκπομπές. Θα τις ξαναδώ όταν θα έχουμε κλειδώσει το πρωτάθλημα 10 αγωνιστικές πριν το τέλος και θα απολαμβάνω τα αστεία σχόλιά τους :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Camorane4 έγραψε:Δεν φτάνει που έχεις τον πόνο σου, μετά από μία τέτοια ήττα (όπως εχθές) αλλά όχι ρε γ^%%%^%^ "πρόεδρε" και τέτοια ΕΙΡΩΝΙΑ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ με αυτήν την #$$^^&&@φατσα?
Όταν "κάνεις πλακίτσα" στον Μίνο και κάθε Μίνο...εκείνο ακριβώς το δευτερόλεπτο είναι σαν λέει σε όσους Παοκτσήδες παρακολουθούν αυτό το "σόου"...ΕΙΣΑΣΤΕ @#$%$#@#!!!!
Αυτό το λες γιατί αισθάνεσαι ότι σε εκπροσωπεί ως ΠΑΟΚτσή ο Μίνος? :o
Εμένα πάντως όχι, άσε που νομίζω ότι τον έχουν εκεί μόνο και μόνο για να βγάζει γέλιο, κάπως σαν τον νομάρχη στα παράθυρα ένα πράγμα. Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος αυτό είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
ouzo

Δημοσίευση από ouzo »

+1 στον παραπάνω αδερφό. Καλός, χρυσός ο Μίνος αλλά εκεί που χρειάζεται να αντιμετωπίσει προκλητικούς σχολιαστές χρειάζεται εκτός από ΠΑΟΚτσηλίκι να έχεις και λέγειν. Φάνταζεστε να ήταν ανταποκριτής του gay ο Αλέφαντος? Θα γέλαγε ο κάθε πικραμένος. Κάτι τέτοιο γίνεται και με τον Μίνο. Προσωπικά θα 'θελα σε εκείνη τη θέση τον Κόλκα, να τους κάνει να χοροπηδάνε.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Επιστρέφοντας στο θέμα του πανώ...

1. Δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση. Δεν καταδέχομαι ούτε να τους βρίσω.
2. Ένα θετικό μήνυμα σίγουρα δεν μπορεί να σχολιαστεί αρνητικά.
3. Η καταδίκη δεν αρκεί, απαιτείται αντιπρόταση.

Άρα, ένα πανώ του στυλ "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΚΑΪ Γκολ" ή "ΟΛΟΙ ΣΚΑΪ Γκολ" ή "ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΣΚΑΪ Γκολ"
θα έχει τα εξής αποτελέσματα:

1. Θα το δείχνει ο ΣΚΑΙ
2. Θα το σχολιάσουν εφημερίδες και κανάλια (όχι μόνο η ΕΡΤ που τη βλέπει το 10%)

Υ.Γ. δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΚΑΙ, προφανώς. Δεν είναι ότι μου αρέσει, αν θέλετε βάζουμε άλλο κανάλι στη θέση του, απλώς είναι το μόνο ελεύθερο εκτός ΕΡΤ που έχει εκτεταμένη αθλητική εκπομπή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”