Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ruthless

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Δημοσίευση από ruthless »

Daskalos_4 έγραψε:O Κλαασεν δεν θα ηταν μια καλη περιπτωση απο ελευθερους αραγε; Αν και δεν νομιζω οτι θα αποκτηθει αλλος παιχτης βεβαια, κουβεντα να γινεται.
Για εμένα θα πρέπει τέτοιες περιπτώσεις style Taison όπως και ο Davy Klaasen να τους παίρνεις χωρίς δεύτερή σκέψη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Πολλές οι αναφορές σου στο χαφ. Τυχαιο;
Δεν είχα κάτι αλλα με τις προσθήκες των νέων, θεωρώ ότι ίσως και να κοιτάνε κανένα μικρό τύπου σορετιρε.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
nunies4 έγραψε:
prist64 έγραψε:...σας χαιρετω,καλη συνεχεια
Σε ρώτησα και προχθές
Γιατί καλή συνέχεια; Για 2-3 ασεβαστες τοποθετήσεις;
Έτσι.
20.000 μέλη το παοκμανια θα είναι λάθος να φύγεις για 4-5 και να μην σκεφτείς τους υπόλοιπους 19.995
Παπά μου, για σένα, το ζινολά και 3-4 άλλους μπαινουμε εδώ μπας και καταλάβουμε τι κινείτε γύρω απο την ομάδα. Δεν αποφασίζεται εσείς ποιούς θα πάρει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Το συγκεκριμένο Γαλλακι San4 είναι 20 χρόνων,προέρχεται από τη PSG ,είναι διεθνής με όλες τις μικρές της Γαλλίας και πριν καλά καλά κλείσει τα 20 έκανε μια εξαιρετική χρονιά στη Τουρκία.
Επειδή κάποια στιγμή το χάζευα, δε σου κάνει εντύπωση ότι είναι χωρίς ομάδα;

Θα μου πεις ότι χωρίς ομάδα μπορεί να έμενε και ο σορετιρε, ναι αλλά το παιδί σκέφτηκε ορθά και είπε ότι πρέπει να πάει κάπου να παίξει και να αναδειχθεί.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αν παρθει κ αλλο χαφ,απο την στιγμη που ο Θυμιανης θεωρειται τετοιο,τοτε τον ακυρωνεις πριν καν τον δεις αν αξιζει η οχι.
Η εξτρα κινηση στα χαφ,μπορει να περιμενει μεχρι τον Γεναρη.

Θεωρω σημαντικο,να παρει μερος στις προπονησεις ο Κωττας η ο Φιλων,πρεπει να ετοιμαστουν οι επομενοι,αν εισαι σοβαρη ομαδα,αυτο πρεπει να κανεις,αν αξιζουν θα παραμεινουν,αν οχι φευγουν για αλλες πολιτειες.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

το PAOKMANIA, ΘΈΛΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑ ΤΟΥ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

emic έγραψε:ΥΓ. προς τους αγαπητούς mods: Ευχαριστώ για το χρόνο και την υπομονή που διαθέτετε για το site. Παρακαλώ πολύ, διαφυλάξτε τον χαρακτήρα του τόπικ.
Άμα είναι να τον διαφυλάξουν, καλύτερα μπουρλότο!
Το θέμα είναι να βελτιωθεί ο χαρακτήρας του topic.
Και για να γίνει αυτό, πρέπει τα μέλη να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους και οι μοντς να είναι αυστηροί από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα.
Άβαταρ μέλους
Darklord5467

Δημοσίευση από Darklord5467 »

emic έγραψε:
prist64 έγραψε:σε γενικες γραμμες και στο τελος των μεταγραφων :?:
το ισοζυγιο το βρισκω υπερ του δέοντος θετικο

απο τους 12 που αποχωρησαν μονο ο Κουλιερακης και ο Μειτέ ηταν βασικοι
με πολλη μεγαλη συμμετοχη βεβαια στα επιτευγματα της ομαδας

απο τους 10 που ηρθαν,δεν βαζω τον Κετζιορα μεσα,αν και θεωρειται μεταγραφη
τουλαχιστον τεσσερεις θα εχουν βασικη θεση στην ομαδα
αν και πιστευω οτι ολοι θα παρουν πολλα παιχνιδια
καλο θα ειναι να μην υπαρξει αποχωρηση της τελευταιας στιγμης

απο ελευθερα χαφ που γινεται λογος
μονο ο Μichut αξιζει σαν κινηση αλλά θα εχει πολλες προτασεις
καθως και το "μαξιλαρακι" που υπαρχει για τους Γαλλους ελευθερους
στο πρωταθλημα τους

δυστυχως τα θελετε ολα ετοιμα και δεν εχετε υπομονη
και το βασικοτερο υπαρχει μια ελειψη σεβασμου προς τους συμφορουμιτες σας

σας χαιρετω,καλη συνεχεια

ΥΓ τον ΑποστοληΑ και τα ματια σας
Καλησπέρα κι από εμένα.

Έχω να γράψω πολλά χρόνια (>10) αλλά παρακολουθώ σχεδόν από την αρχή το φόρουμ.
Θα σε παρακαλέσω θερμά να το ξανασκεφθείς ήρεμα.

Όχι γιατί θα μου λείψουν οι πληροφορίες σου (που θα μου λείψουν πολύ), αλλά κυρίως γιατί έτσι αλλοιώνεται το πιο δημοφιλές τοπικ του φόρουμ.

Εδώ μπαίνουμε (εγώ τουλάχιστον) για να διαβάσουμε ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Τις μεταγραφές τις μαθαίνουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, μην τον αφήσεις να κερδίσει σε παρακαλώ. Δεν θέλω και δεν πρόκειται να μπω σε άλλα site ή να ακούσω ραδιόφωνο. Μην αδυνατίζεις το φόρουμ, ούτε εσύ, ούτε οι υπόλοιπες σοβαρές φωνές.

Θα κλείσω με μια δική σου ατάκα. "Υπάρχει και το ignore". Αγνόησε τους αδερφέ.

Ευχαριστώ που με άκουσες. Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη για τις υπέροχες ποδοσφαιρικές αναλύσεις με επιχειρήματα για τους παίκτες που ΠΙΘΑΝΟΝ να έρθουν στην ομάδα αλλά και για αυτούς που τελικά ήρθαν.

ΥΓ. προς τους αγαπητούς mods: Ευχαριστώ για το χρόνο και την υπομονή που διαθέτετε για το site. Παρακαλώ πολύ, διαφυλάξτε τον χαρακτήρα του τόπικ.
Πες τα χρυσοστομε +++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

alp920 έγραψε:Μια χαρά είμαστε.
Θέλουν βέβαια τουλάχιστον έναν μήνα τα τελευταία αποκτήματα ,και για να δέσουν και να μπουν για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, αλλά και για να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. Λογικό είναι.
Πιστεύω ότι θα δούμε ωραία πράγματα από την ομάδα,σε συνέχεια της περσινής χρονιάς.
Για εμένα ,ευτυχώς δεν πήραμε τον Γάλλο Μάρκος Αντόνιο.
+μφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Darklord5467

Δημοσίευση από Darklord5467 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
nunies4 έγραψε:
prist64 έγραψε:...σας χαιρετω,καλη συνεχεια
Σε ρώτησα και προχθές
Γιατί καλή συνέχεια; Για 2-3 ασεβαστες τοποθετήσεις;
Έτσι.
20.000 μέλη το παοκμανια θα είναι λάθος να φύγεις για 4-5 και να μην σκεφτείς τους υπόλοιπους 19.995
Σωστος!
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Καλησπέρα prist
Συμφωνώ 100% με emic
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

panpangr77 έγραψε:Από τους παίκτες τους ελεύθερους ίσως αυτός έχει καλύτερο potential αν τον αναστήσουμε
https://www.transfermarkt.com/alexis-be ... ler/539065
ψυχολόγους έχουμε λίγα παιχνίδια θα παιξει ένα 1+1 συμβόλαιο .
Αν θελει θα του εδινα μια ευκαιρια στον ΠΑΟΚ Β. Μεγαλο ταλεντο που εχασε για διαφορους λογους και κυριως ψυχολογικους το τρενο μολις στα 22.Λογικα θα επιλεξει Γαλλια για να επιστρεψει στα ποδοσφαιρικα δρωμενα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

ruthless έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:O Κλαασεν δεν θα ηταν μια καλη περιπτωση απο ελευθερους αραγε; Αν και δεν νομιζω οτι θα αποκτηθει αλλος παιχτης βεβαια, κουβεντα να γινεται.
Για εμένα θα πρέπει τέτοιες περιπτώσεις style Taison όπως και ο Davy Klaasen να τους παίρνεις χωρίς δεύτερή σκέψη.
Παιχταρας, σε καλη ηλικια και σίγουρα θα ψαχνει ομαδα που θα του δωσει πρωταγωνιστικο ρολο μετα απο τον παραγκωνισμο που εφαγε περυσι στην Ιντερ. Βεβαια μπορει οι της διοικησης να συζητησαν μαζι του καποια στιγμη μες στο καλοκαιρι και να μην υπήρχε προθεση απο την πλευρά του παίχτη να έρθει. Υποθετικά πάντα.
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Eγω εχω να πω οτι αυτο το ροστερ με Μειτε θα ηταν το καλυτερο ροστερ της ιστοριας μας μακραν,πηγαιναμε για νταμπλ ανετα και καλη πορεια στο Γιουροπα....Οσο η αγορα για τους ελευθερους ειναι ανοικτη εγω ελπιζω να στραβωσει ο Μειτε που δεν τον υπολογιζουν και να ζητησει την ελευθερια του και να ερθει σε εμας....Ξερω οτι ειναι ονειρικο σεναριο αλλα αμα γινει αυτο ετοιμαστειτε για μεγαλη χρονια!!!
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Και να μείνει ελεύθερος τωρα δεν μπορεί να έρθει σε εμας, κεφάλαιο μειτε μεχρι Χριστούγεννα έκλεισε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”