70. Mbwana Ally Samatta
- WeWillRockYou
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Ελπίζω να μην προσπαθήσουμε πάλι να βγάλουμε κέρδος από την περίπτωση του.
Ας βρεθεί απλώς μια ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του.
Ας βρεθεί απλώς μια ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του.
Τι θα γίνει Μπόκολη;
Θέλω να δω ψωλαρα...
Αν οι εβρεοι δίνουν τον Πιέρο για να πάρουνε Σαματα τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.
Θέλω να δω ψωλαρα...
Αν οι εβρεοι δίνουν τον Πιέρο για να πάρουνε Σαματα τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.
- Kabamaru11
Εμεινε τελικα στο ροστερ;Ισως το μοναδικο βαριδιο στο ροστερ αυτη την στιγμη.
- john4serres
Κατι μου λεει οτι ο λεοντας θα παρει χρονο συμμετοχής φέτος. Λιγο, πολυ; Πάντως θα παρει. Και ισως απαλλαγμενος απο το αγχος του κομβικου παιχτη να προσφερει και κατιτις.
- keep_paokizein
Σεμνός και ακούραστος στρατιώτης στην υπηρεσία της ομάδας όποτε χρειαστεί. Αθηθινός μάγκας πρωταθλητής.
(και μεταξύ μας, αν βάζαμε τον Λουτσε να διαλέξει μεταξύ Σαμάτα και Τσάλωφ, ποιον νομίζετε ότι θα διάλεγε με το χέρι στην καρδιά...)
(και μεταξύ μας, αν βάζαμε τον Λουτσε να διαλέξει μεταξύ Σαμάτα και Τσάλωφ, ποιον νομίζετε ότι θα διάλεγε με το χέρι στην καρδιά...)
τι μπορεί ρε φίλε να προσφέρει πλάκα μας κάνεις; φτάνει στην περιοχή και τον πιάνει ταχυκαρδία, το γκολ το βλέπει με το κιάλι.john4serres έγραψε:Μια χαρά, μπορεί να προσφέρει.
χαχα και να ζορίσουν έχουμε τον Τισουντάλι και τον Τσαλοφ αναλογά ποιος θα ξεκινήσει.Hayate έγραψε:Σε βλέπω να μπαίνεις αν ζορισουν τα πράγματα...
ruthless έγραψε:χαχα και να ζορίσουν έχουμε τον Τισουντάλι και τον Τσαλοφ ανάλογα ποιος θα ξεκινήσει ίσως τον βάλει με κανένα Βολο αν παίξουμε η με τον Αστερα τρίπολης αφού μας έμεινε το και δεν αποχώρησε .Hayate έγραψε:Σε βλέπω να μπαίνεις αν ζορισουν τα πράγματα...
- thomas Murg