Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pagotatzis έγραψε:Ελεύθερος σε λίγο καιρό θα είναι και ο Μειτε !
Άντε να δούμε !
Ο Μειτε εχει λαλακα μανατζερ,ομοιως και ο ιδιος και μεγαλος μαλιστα..
Σημαντικος στο πρωταθλημα που πηραμε και τον ευχαριστουμε..
Αλλα καλυτερα απο μακρια κι αγαπημενοι πλεον..
Θα τον ξεχασουμε λιαν συντομως με Καμαρα και Μπακαγιοκο..
Ας κρατάμε μια πισινή από αυτά που ακούγονται
Φιλε για τον συγκεκριμενο ειχα γραψει(ενημερωσει) απ τον Ιουνιο
πριν αρχισει ακομα η Μειτειαδα..
Λογια συναδελφων του μανατζαρεων κατεθεσα..
Καμμια σχεση με αυτα που ακουστηκαν μετα..
Τελος παντων μικρη σημασια εχει πλεον..
Η ομαδα ειναι πολυ καλη και χωρις αυτον..
embuji έγραψε:Νομιζω οτι επαιξε τον ρολο του οτι ολη την μερα ακουγαμε για τον Σολε ο οποιος ειναι ΤΟΠ ΤΟΠ ταλεντο και με λιγη εξελιξη και εαν το γονατο του ηταν καλα θα ηταν μια ΤΡΟΜΕΡΗ μεταγραφη, δεν ενθουσιασε μεριδα ανθρωπων το ονομα Λοβρεν στα καπακια.
Αλλα, για 4ο στοπερ ερχεται στην ουσια ο Λοβρεν. Και μαλιστα με μικρο συμβολαιο που αν ηθελε καθοταν να βγαλει 4,5 ξεκουραστα στην λυον αρα θελει να παιξει μπαλα. Μια χαρα ειναι.
Πίστεψε με ότι αν πάρει μπρος ο Κεντζιόρα θα είναι αλλαγή.
thanasakiss4 έγραψε:Ο Λοβρεν θα πάρει 800.000 + μπόνους την πρώτη χρονιά και 700.000 + μπόνους την δεύτερη λένε gazzetta και paok24. Καλό ντιλ για παίχτη με τις παραστάσεις του. Με αυτόν και τον Κολει δυναμώνουμε πολύ στον αέρα.
Η αλήθεια είναι πως για παίκτη με τέτοιο βιογραφικό, παρά την ηλικία του και το ότι έχει να παίξει μπάλα από τον Ιανουάριο το ποσό μοιάζει μικρό. Σίγουρα θα μπορούσε να βρει πολλά περισσότερα στην Αραβία. Ας ελπίσουμε πως αυτό δείχνει να έχει όρεξει για μπάλα και Ευρωπαικές διακρίσεις.
αθλητής που έχει παίξει σε αυτό το επίπεδο δεν σταματά να το αγαπά.
σέντερ φορ δεν είναι να του ζητάμε και να προσπαθεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα.
χαφ δεν είναι, να πρέπει να αλωνίζει το γήπεδο και να βγάζει ασίστι και κλειδιά πάσες.
ο λούτσε με τον δικό του τρόπο και στον χρόνο που πρέπει, θα τον ετοιμάσει να μπορεί να προσφέρει.
αργά ή γρήγορα κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα κολλήσει την αρρώστια μας και θα γίνει πρωταγωνιστής.
H Λογικη δε συμβαδιζει με την ποδοσφαιρικη λογικη.Η λειτουργια μιας ποδοσφαιρικης ομαδας ειναι το αποτελεσμα υποκειμενικων επιλογων πολλων διαφορετικων ανθρωπων.Απο ποδοσφαιρανθρωπους και τεχνοκρατες μεχρι οπαδους, φιλαθλους, αρδ, τοπικους οι κεντρικους πολιτικους κ ποδοσφαρικους παραγοντες κλπ
Στο ποδοσφαιρο ενας μετριος παικτης καταθετει ψυχη και γινεται αναντικαταστατος και ενας υπερταλαντουχος νεος η ενας μπαρουκτοκαπνισμενος με βιογραφικαρα εξαφανιζονται σε μια επομενη μεταγραφη.Ειτε για προσωπικους λογους, ειτε επειδη ειναι αχωνευτοι, ειτε επειδη οι πρακτικες του προπονητη εξαφανιζουν το κινητρο, ειτε επειδη ειπε μια μαλακια κ τον εβαλαν στη μπουκα οι οπαδοι κλπ.οι λογοι κ οι ασταθμητοι παραγοντες χιλιαδες.
Ειμαι σιγουρος πως και περσι το καλοκαιρι γραφονταν τα ιδια για την ενισχυση , τις μεταγραφες , τη διοικηση κλπ.
Η ομαδα ομως εδω κ χρονια εχει εσωτερικα υγεια, θετικο κλιμα και χημεια.Οι κρισεις ξεπερνιουνται ενω σε διαφορετικη περιπτωση θα μπορουσαν να τη διαλυσουν και τα οποια κενα συχνα καλυπτονται απο τις ακαδημιες.Γιατι πλεον οι ακαδημιες δεν ειναι αυτο που ειχαμε στο μυαλο μας τα τελευταια 30 χρονια.Ειναι μια κανονικη ομαδα με ετοιμοπολεμους παικτες με ταλεντο, κινητρο και σοβαρη τεχνοκρατικη δουλεια.
Εγω πιστευω οτι η ομαδα θα συνεχιζε δυνατα ακομα κ αν δεν ερχοταν ο λοβρεν η ο Μπακαγιοκο η ο Μεϊτε κλπ.
Και για να πω κ την αμπαλη εξυπναδα μου, για εμενα προβλημα σημαντικο υπαρχει οταν φευγει ενας προπονητης που εχει δυνατα αποδυτηρια και προσκαιρο οταν φευγει ενας καλος τερματοφυλακας.Ολοι οι υπολοιποι ερχονται και παρερχονται και υποκαθιστανται απο τις υποδομες.
Πλέον έχουμε πολύ ισορροπημένο ρόστερ με σχεδόν τέλεια δομή. Μοναδική φύρα, το συμβόλαιο του Σαμάτα. Όχι γιατί ο παίκτης δε μπορεί να προσφέρει, αλλά γιατί ομάδα που παίζει με 1 φορ, ο 4ος δε γίνεται να πάρει χρόνο και να προσφέρει.
Για το Λοβρέν εγώ χάρηκα που κλείσαμε την τρύπα πίσω. Όμως σίγουρα θα προτιμούσα το Χατζιδιάκο ή γενικά έναν ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία, που θα περνούσε κανονικά τα ιατρικά, τη στιγμή που πουλήθηκε ο Εκόνγκ. Πήραμε τον Λοβρέν με ηλεκτρονική ανταλλαγή εγγράφων. Παίκτης με τεράστια εμπειρία, αλλά θα διαφωνίσω ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Άλλος ήταν ο Κόστα στα 28 του και άλλος αυτός που ήρθε στον ΠΑΟΚ στα 34 του με έναν τεράστιο μισθό για τότε. Ομοίως άλλος ο Βαρέλα 29άρης και άλλος 32άρης, και τώρα στα 35 του είναι πρώην παίκτης.
Σίγουρα η θέση του Κ.Αμυντικού δε θέλει τα τρεξίματα των εξτρέμ και μπορεί ένας ποδοσφιαριστής να χρησιμοποιήσει και την εμπειρία του. Προσθέσαμε στο ρόστερ έναν παίκτη με τρομερές παραστάσεις, μια δυνατή προσωπικότητα για τα αποδυτήρια. Ο Ραζβάν έχει αποδείξει ότι δίνει κίνητρα και ανασταίνει παίκτες, και τα πάει πολύ καλά με παίκτες αυτών των ηλικιών. Απλά η εξαίρεση Τάισον μη μας μπερδεύει και έχουμε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις.
ξερω οτι υπαρχουν καποιοι που χλευαζουν το football manager, αλλα παραθετω την τελευταια καρτελα του Λοβρεν
εχει 64 ικανοτητα (67 ειχε την προηγουμενη χρονια), που δειχνει οτι ειναι σε καλο επιπεδο.
joshua έγραψε:Εγω τον Σολε δεν τον ηθελα.Με τα ελαχιστα που διαβασα αριστερα και δεξια πιστευω δυσκολα θα εκανε κατι για εξωαγωνιστικους λογους.Οσον αφορα τον Κροατη προφανως και ειναι ενα στοιχημα, αλλα εχω την αισθηση πως ο Λουτσεσκου λατρευει τετοιους παικτες,θετικο το οτι ειναι βαλκανιος και λιγο πολυ ξερει που ερχεται,θα προτιμουσα καποιου ειδους επενδυση, αλλα με αυτον, αν ειναι υγιης, εξασφαλιζεις ενα μινιμουμ αποδοσης και η κατασταση δεν ηταν για ρισκα.
Ρε σεις,το βίντεο που ανέβασαν από την προπόνηση της Σαλτσμπουργκ δεν το είδατε, ο τύπος πρέπει να είναι 120 κιλά, σωματότυπος φόβητρο πραγματικό ναι , αλλά ο παίχτης πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι παχύσαρκος, χωρίς υπερβολή.
joshua έγραψε:Εγω τον Σολε δεν τον ηθελα.Με τα ελαχιστα που διαβασα αριστερα και δεξια πιστευω δυσκολα θα εκανε κατι για εξωαγωνιστικους λογους.Οσον αφορα τον Κροατη προφανως και ειναι ενα στοιχημα, αλλα εχω την αισθηση πως ο Λουτσεσκου λατρευει τετοιους παικτες,θετικο το οτι ειναι βαλκανιος και λιγο πολυ ξερει που ερχεται,θα προτιμουσα καποιου ειδους επενδυση, αλλα με αυτον, αν ειναι υγιης, εξασφαλιζεις ενα μινιμουμ αποδοσης και η κατασταση δεν ηταν για ρισκα.
Ρε σεις,το βίντεο που ανέβασαν από την προπόνηση της Σαλτσμπουργκ δεν το είδατε, ο τύπος πρέπει να είναι 120 κιλά, σωματότυπος φόβητρο πραγματικό ναι , αλλά ο παίχτης πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι παχύσαρκος, χωρίς υπερβολή.
Συμμερίζομαι και το προβληματισμό του κατ αλλά και τον ενθουσιασμό του equaliser
Προτιμώ να κρατήσω τη διάθεση και τη προσπάθεια της ομάδας να καλύψει το εμφανέστατο κενό και να τηρήσω στάση αναμονής για την καθαυτή επιλογή του παίκτη.
Εγω δεν θα πω απλα καλα αλλα συναθροιζοντας και τα βαριδια απο τα οποια απαλλαχτηκαμε θα ελεγα εξαιρετικα.
Οκ θα μπορουσε να ερθει ενα 5ο χαφ αλλα ο Θυμιανης σαν αντικατασταση του Χαρη μπορει να κανει την δουλεια και να δωσει εξτρα βαθος